Rotzak Rutte (2)


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Ed Nexit 2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Rotzak Rutte (2)

 1. BigLJohn zegt:

  ….Het partijbestuur laat deze hufter zijn gang gaan….Toen destijds is Rutte heel bewust door de VVD naar voren geschoven terwijl er voor de VVD veel betere kandidaten beschikbaar waren. Rita Verdonk en geen Geert Wilders liet men links liggen. Geert Wilders verliet de VVD omdat hij de bui al zag hangen en zijn eigen partij oprichtte, de PVV. De VVD koos unaniem voor Rutte omdat men toen al heel andere plannen met de VVD voor had. Het is alleen nog wachten op het moment dat de VVD en Groen Links mogelijk gaan fuseren. De nieuwe VVD heet voortaan PVV.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De Hollandsche miljarden die men wil confisqueren zijn enkel ter substitutie van de Engelse EU-bijdrage die men in Brussel misloopt door de Brexit.
  Nederland moet natuurlijk het Engelse portie bijleggen, als goede buur kunnen wij echter de verre vrienden, waar dat geld eigenlijk voor bestemd zou moeten zijn, missen als kiespijn, en de Graaiers in Brussel idem dito,…….want daar komen deze zwendeltjes vandaan, gratis geld om te verdelen onder de armen………de linker en rechter armen van die Brusselse klaplopers zeker……NEXIT NU!!!! Je laat je toch niet steeds in het ootje nemen door die beroepsleugenaars.

  Like

 3. willem roeleveld zegt:

  Veel mensen denken dat er gefraudeerd wordt met verkiezingen . Welk weldenkend mens kies er nu voor een Leugenaar en landverrader . die ons ;land vol pompt met moslims en bos negers

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Bewijzen kunnen wij het niet dat ze frauderen.
   Maar ik weiger te geloven dat de meeste Nederlanders echt zo achterlijk zijn om telkens weer voor deze oplichter te kiezen.
   Ik ga er eigenlijk al van uit dat hij bij de volgende verkiezingen weer zogezegd opnieuw wint met de meeste stemmen.
   Daarom doe ik er ook niet meer aan mee, ik geloof niet meer in eerlijke verkiezingen zonder fraude.

   Geliked door 2 people

  • Wilma Grunn. zegt:

   Weet u, deze vraag stel ik mezelf ook heel vaak. Maar ik ben er wel over uit, wanneer ik in mijn omgeving kijk, dat er ontzettend veel mensen heel erg onnozel, dom en goedgelovig zijn.

   Like

 4. Monalisa zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1956501991/compromis-eu-fonds-nabij-390-miljard-aan-subsidie-en-hogere-korting-nederland
  Hij lacht elke Nederlander weer uit, het word broekriem aan halen voor elke Nederlander

  Geliked door 1 persoon

 5. Tineke zegt:

  O jongens,die hatelijke rotgreins op die narcistische tronie,haalt het slechtste in mij naar boven.
  Wat heeft die graftak ons verneukt,vernacheld en verraden !

  Geliked door 2 people

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Door deze loopjongen van Brussel zijn ook de pensioenen al tien jaar niet geïndexeerd. Al TIEN jaar. Het is maar een klein bedrag per jaar. Gemiddelde inflatie over de afgelopen tien jaar net onder de twee procent. Wereldwijd een goed resultaat. MAAR TIEN MAAL BIJNA TWEE PROCENT IS BIJNA TWINTIG PROCENT. Dan reken ik alleen de nominale inflatie. Samengestelde inflatie zal eerder tegen de dertig procent komen. Dan zijn gepensioneerden dus in die tien jaar tussen een kwart en een derde aan besteedbaar inkomen kwijtgeraakt. De ploert uit het Torentje wordt bedankt!
  Maar wel VVD blijven stemmen, hoor, mensen!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Italianen hebben gemiddeld een veel lagere schuld dan nederlandse huishoudens. Een flink deel komt niet bij de Overheid wegens zwart en daarom kan ik werkelijk niet begrijpen waarom er geld van Noord naar Zuid zou moeten. De knoflookvreters zijn veel sluwer dan die hele Rutte. 350 miljard zonder leningen is nog idioot en belachelijk. En de mensen hier maar laten zwoegen? Zal het kabinet aan hun kont roesten. Zolang zij maar het pluche kunnen bekleden. Met alle regels die Rutte zal willen zullen ze alle mogelijke middelen erna onderzoeken om onder die regels uit te komen. Rutte vertrouwt straks de buitenlandse elite meer dan zn eigen bevolking. Die zijn er enkel om te gebruiken voor het einddoel: 1 groot machtig rijk.

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Het gaat er niet om wat Rutte doet maar wat hij nalaat te doen en dat is zorgen voor Nederland en haar bewoners. Het dat neem ik hem zeer kwalijk omdat hij een heel land naar de kloten helpt.

  Like

 9. pepo Copyright zegt:

  Wel 50 million aan lady Gaga overmaken, én onze oudere laten stikken.

  Like

 10. LUCIA zegt:

  Liegen JOH…Neen joh/Ja Joh… Ik draai met alle winden mee Joh ..vooral die in mijn voordeel Joh..de mensen ach de mensen Joh, altijd maar zeuren Joh en toch voor mij kiezen nou dan niet kniezen en dan hebben jullie mij voor je kiezen..Kiezer kom op Joh!!

  Like

 11. LUCIA zegt:

  Overigens warm welkom… met een beetje regen, in kommer en kwel land Hr Bron!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s