Steun de boeren en strijd samen tegen Agenda 21/2030 van de VN!

Screenshot (11)

(Door: “Elise Nijmegen”)

Ten eerste wil ik de boeren (en alle ondersteunende burgers) vandaag heel veel succes wensen met hun actie tegen de corruptie van het door Gates gesponsorde RIVM waar iedereen zich door laat leiden of het nu gaat om stikstof, corona of zeer dubieuze vaccinaties… De boeren worden bedreigd in hun voortbestaan door richtlijnen die afkomen van Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties en die door de Nederlandse politiek en de zogenaamde veiligheidsregio’s wordt geïmplementeerd.

Het is naar mijn idee een vies politiek spelletje, waarin transparantie, rechtvaardigheid, de waarheid, het zoeken naar de oorzaak en respect voor de Nederlander niet echt meer voorkomt. De boeren hebben terecht aangifte gedaan, maar ja, vele systemen werken mijns inziens voor de politiek en dit lijkt nu ook te zijn gebeurd, aangezien het Openbaar Ministerie de aangiftes van de boeren niet eens in behandeling neemt!
www.telegraaf.nl

Soms is iets te erg om het te kunnen behapstukken en is het makkelijker om het af te doen als iets wat gewoon niet waar is. Of niet waar kán zijn. Helaas is onderstaand artikel wel waar en is er al vele jaren een mondiale pedo-bende actief die baby’s en kinderen misbruikt en vermoordt. Kinderen over de hele wereld verdwijnen en misschien is het een goed idee om net zoals met de coronabesmettingen (niet het aantal doden dat gestorven is aan alleen Covid-19) die elke dag worden gepresenteerd en herhaald ook het aantal vermiste kinderen elke dag te laten zien!
https://revolutionaironline.com

Kinderen moeten gered worden, hier in Nederland en in de hele wereld!!
https://youtu.be

En weer geven we geld aan de EU in plaats van aan onze ouderen, de leraren, de zorg en voor de bestrijding van de groeiende armoede… Rutte heeft weer, zoals al zo vaak, getekend bij het kruisje, wat betekent dat de kosten van de miljarden die weer naar de EU gaan op de burgers zullen worden verhaald.
https://wp.me

Het is allemaal lang geleden gepland en wij als Nederlandse bevolking zouden met zijn allen de boeren moeten steunen, aangezien we  zonder onze boeren aangewezen zijn op het voedsel dat “duurzaam” gemaakt zal gaan worden in megagrote fabrieken met zeer waarschijnlijk genetisch gemanipuleerd voedsel van één van de grote multinationals op deze wereld. Kijk en huiver en gebruik deze informatie om anderen wakker te maken!!
https://youtu.be

We zouden ons met zijn allen moeten verzetten. Dit gaat niet meer om links, rechts, blank, zwart, geel, vegetarisch of vleeseter, dit gaat om de toekomst van onze kinderen die, als we niets doen, geen vrijheid en geen vers voedsel zullen hebben.

Nu hebben we al gezien hoe de politie door de politiek ingezet wordt om de vrije geest van de Nederlandse bevolking te onderdrukken en diegenen die de waarheid vertellen en gebruik maken van de vrijheid van meningsuiting en het recht op demonstreren de mond te snoeren. Bij het RIVM, zo blijkt uit filmpjes, staat het leger al klaar, want niets mag in de weg staan van het dictatoriale beleid dat de nep-volksvertegenwoordigers in Den Haag voor ons in petto hebben.

Nog een klein woord voor de politie, het leger en andere speciale eenheden die ingezet worden om onze vrijheid te onderdrukken: denk na en denk aan uw eigen kroost… Ook u en uw kinderen zijn slachtoffer van dit politieke wanbeleid!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Steun de boeren en strijd samen tegen Agenda 21/2030 van de VN!

 1. Ravian zegt:

  En nog een klein woord voor leger en politie.
  Verraad is verraad, ook als dit in opdracht van de regering gebeurt.
  Je hebt een eed gezworen en als je die verbreekt kun je daar een keertje de rekening voor gepresenteerd gaan krijgen.
  Als je daarbij ook nog overtredingen tegen de mensenrechten begaat wordt het er niet beter op.
  Houd er rekening mee dat een toekomstig tribunaal net zoveel respect voor “befehl ist befehl” gaat hebben als het tribunaal van Neurenberg dat destijds had.
  De tijd van kleur bekennen is wederom gearriveerd, en foute keuzes gaan vanaf nu mogelijk vervelende gevolgen hebben.

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Al die agenten, BOA’s en leger die zich nu tegen het volk keren worden zelf samen met hun gezinnen ook de dupe omdat drones en robots het werk gaan overnemen en ze zelf ook de straat worden opgeschopt als dank voor hun onrechtmatige inzet waardoor ze bij de doorsnee burgers zullen worden veracht. Welke agent of wie dan ook wil zich voor deze terreur tegen de mensheid nog langer inzetten tegen een hongerloon terwijl de elitaire machtswellustelingen zich rot lachen dat zij zoveel onderdanige slaven zover hebben gekregen. Dan verdienen ze niet meer beter en absoluut geen enkel respect meer.

   Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter1943 zegt:

  aangezien demonstreren niet helpt moeten we naar de wapens grijpen

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EdhjJgVXgAExJwZ?format=jpg&name=large

  Ze doen ook hun best om de bevolking te minimaliseren, dus… nieuwe schijf van vijf met minder eiwitrijke voeding.
  Net zoals het vee….minder stikstofuitstoot

  Like

 4. Bas zegt:

  WTF!!! Undercover politie

  Zou de politie dit ook doen bij BLM en Rebellion Ext. demonstraties?
  Is het standaard dat de politie op deze wijze infiltreert als groepen gebruik willen maken van hun demonstratierecht?
  En ‘observeren’ zij alleen of beinvloeden zij het verloop van demonstraties. Kamervragen?

  Geliked door 4 people

  • Bagul zegt:

   Bas, Ik ken je niet. Je bent nieuw. Kom er maar in met je Twitter berichten. Zeker als het de stillen betreft van observatie en tactiek. Smerig werk moet smerig worden beantwoord. Er zijn al klachten over de bekendmaking van de identiteit van deze heren. NAW gegevens. Benoem het maar. Ze doen hun werk, zegt men. En we blaten voort. De boeren verslaan dan wel eronder krijgen, dat zal niet gaan gebeuren. We zijn een raar volkje. Alleen een paard van Troje zal ons eronder krijgen. En dat paard is er al…..

   Like

 5. Bas zegt:

  Legervoertuigen

  Like

  • LUCIA zegt:

   Snap dat je geld en een baan nodig hebt maar je voor dit soort zaken laten lenen …ach er liepen ook zat z.g nette fatsoenlijke mensen achter Hitler aan, nette fascisten zijn er helaas en wellicht net te veel, daar komen ook al die VVD en d66 stemmers vandaan.

   Like

 6. Bas zegt:

  Ondertussen

  Europarlementariër
  @fvdemocratie: “Het herstelfonds draait al lang niet niet meer om corona, maar om macht en geld.”

  Geliked door 3 people

 7. Rensk. zegt:

  Ik steun de boeren ook. Regeringen zijn totaal van de pot gerukt. Zijn kennelijk uit op hongersnoden door half Afrika binnen te harken en de boeren weg te treiteren. Afgekeken van de Sovjet Unie.

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Ze willens ons straks met verschillende zaken onderdrukken, je gedraagt je goed ..goede slaaf ..dan krijg je te eten en energie anders koud huis en lege maag. Voor de goede orde dat geldt alleen voor de bevolking tussen de 15 en 50 jaar, alles daarvoor en daarna zien ze als useless eaters en die moeten weg, ergens belangrijk stuk erover gevonden maar ben het kwijtgeraakt .Als iemand het tegenkomt plaats a.u.b. de link

   Like

 8. BigLJohn zegt:

  In Zuid Afrika heet zoiets Kill the boer. Hier in Nederland gaat het er niet zo moorddadig aan toe, maar het resultaat is hetzelfde. De boeren zullen allemaal moeten verdwijnen. Hun grond word gereserveerd voor de bouw van woningen voor – asielzoekers . Daarna komen wij aan de beurt om plaats te gaan maken voor die barbaren uit verweggiestan. Zulke schoften als daar in den Haag hebben wij in Nederland nog nooit meegemaakt. Bij hun ambtsaanvaarding zwoeren zij trouw aan onze grondwet…die ze nu aan het verkrachten zijn. Ze verdienen het om allemaal om op de elektrische stoel gezet te worden.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   BigLJohn Mee eens. Niet alleen koeien dienen ongezonder voer te krijgen inmiddels wordt het door die Haagse Maffia ook ons door de strot geduwd onder het mom van al die gemanipuleerde vega rotzooi. Triest dat heel veel mensen hier onderdanig aan mee werken en niet door verder te lezen en meer kennis op te doen wat al dat gemanipuleerde vega troep op den duur men hun gezondheid doet. Dat is het doel van die leugenachtige Haagse Maffia die meewerken aan het reduceren van de wereldbevolking vandaar nu ook het standpunt dat men boven 65 jaar niet altijd meer recht heeft op een IC bed en de massale genocide sinds januari op ouderen is ingezet. Nu nog de testen die onbetrouwbaar zijn en waar dat smerige staafje te diep in de neus wordt ingebracht zodat beschadiging op treedt (medisch bewezen) gevolgd door een verplicht gif vaccin en daar boven op nog een eigen in elkaar geflanste smetlap of niet goedgekeurde mondkap voor de mond verplichten zodat veel mensen hier drastische gezondheidsproblemen door krijgen. Dat is de opzet van de Agenda 21/2030 NWO. Dus flinke afstraffing begint bij de meest kwalijke en levensgevaarlijke bronnen Gates, Soros, Bilderberg en de rest van het elitaire tuig.

   Geliked door 1 persoon

 9. Orelius zegt:

  Ik ben geen boer maar sta100% achter onze helden.
  Al zouden ze elke dag het land plat leggen , en ik niet naar mijn werk kan dan nog blijf ik ze steunen en doe met ze mee. Ben zelf zzper dus geen werk geen geld. Maar dat kan me niet schelen . Deze boeven in Den Haag moeten weg. Ze maken het eigen volk kapot. Ga verdomme allemaal de straat op . Klaar met vreedzaam demonstreren dat helpt geen zak. Zulke viezerikken moet je bestrijden zoals ze ons behandelen. NEDERLAND GA PAL ACHTER ONZE BOEREN STAAN EN DOE MEE . VOOR EEN BETER NEDERLAND EN EEN BETERE WERELD. OPEN JE OGEN NOU EENS . ZE VERNIETIGEN HET EIGEN VOLK.
  HET LIJKT WEL OF WE STAAN TE ROEPEN IN EEN LEGE WOESTIJN WANT DE MENSEN OF SNAPPEN HET NIET OF ZIJN WERKELIJK LAF. DOE MEE WEES EEN ECHTE KEREL VECHT VOOR JE LAND JE RECHTEN EN JE VRIJHEID.

  Geliked door 3 people

 10. Julia zegt:

  Respect voor de boeren zij verdienen een hele grote aanhang die zich aan de protesten gaan toevoegen i.p.v. te lopen zaniken dat zij vertraging in het verkeer oplopen. Deze zeurkousen beseffen zeker niet dat zij ook straks aan de beurt zijn en de armoede in storten zodat zij überhaupt niet in de file meer hoeven te staan omdat auto rijden door armoede niet meer mogelijk is en zich zonder meer zonder verzet te hebben geleverd hebben overgeleverd aan doorgeslagen linkse machtswellustelingen die er op uit zijn een groot deel van de wereldbevolking te vernietigen en zeker in grote armoede en dictatuur willen laten leven.

  Geliked door 3 people

 11. leeuw51 zegt:

  goede avond ik ben even bezig met een vragen wat er aan de hand is.
  ik heb het gehoord wat deze mevrouw van schouten doet met de dieren ik heb gelezen dat een van de koeien staat op geschreven dat er op stond IK GA DOOD dat stond op de spaan doek dat vind ik en de co2 uit stoot ,
  en dat vind ik niet normaal meer ik heb het gezien dat ze onderweg was naar RIVM daar was onderweg en dat ik ook geantwoord heb ge geven en zo en dat ze de boeren kapot gaan maken en dat ze niet word gestraft en ze mag alles doen en de boeren mag niks.
  ik vind dat de zo moet door gaan wat ze mee bezig zijn ga zo door .

  Like

 12. Bas zegt:

  NL moet groeien tot 25 miljoen blijkt. Dan zijn we idd een minderheid in eigen land met voedsel dat geïmporteerd moet worden uit landen waar stikstofuitstoot, voedselveiligheid en diervriendelijkheid onbekende begrippen zijn.

  https://amp.nos.nl/artikel/2341513-eiwitverlaging-in-veevoer-moet-ruimte-geven-voor-woningbouw.html?__twitter_impression=true

  Kabinet wil met eiwitverlaging in veevoer ruimte geven voor woningbouw

  Boerenactiegroep Farmers Defence Force protesteert vandaag tegen plannen van minister Schouten, met name tegen het verlagen van de hoeveelheden eiwitten in veevoer. Het is een van de drie grote maatregelen die de landbouwminister heeft ingevoerd om stikstof terug te dringen en zo ruimte te creëren voor de bouw van 75.000 woningen in 2020.

  Omdat er nog niet genoeg ‘stikstofruimte’ is gecreëerd, kunnen er niet meer dan 17.000 bouwaanvragen worden beoordeeld. De overige 58.000 aanvragen kunnen volgens het ministerie en het Interprovenciale Overleg (IPO) pas worden gedaan als er meer stikstofruimte is. Daar wil het ministerie voor zorgen door de maximum snelheid te verlagen, varkensboeren uit te kopen en de hoeveelheid eiwitten in veevoer te verlagen.

  Like

 13. Bas zegt:

  NL anno 2020: het leger wordt ingezet tegen de oorspronkelijke bevolking.

  Geen leger om grenzen te bewaken tegen #illegalen. Geen leger tegen #BLM-vandalen die standbeelden vernielen. Geen leger tegen Turkse demonstranten die #Erasmusbrug bezetten.

  Wel leger tegen de #boeren!

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Met de stikstofwinst van de verlaging van de maximumsnelheid op alle snelwegen zijn tot nu toe nul vergunningen afgegeven voor nieuwe woningen. Dat blijkt uit navraag bij de provincies.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1621221888/nul-huizen-door-100-km-op-wegen?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf

  Nul huizen door 100 km op wegen

  Like

 15. Bas zegt:

  Tinus is opgepakt door de wouten #boerenprotest #boerenprotesten #stikstof #nederlandinopstand #mensenwordtwakker #boerenterreur #boeren #BOERENOPSTAND #boereninverzet #boerenactie #BoerenEnBurgers

  De live beelden als je goed ziet komen 2 wouten op tinus af hoe zielig is dit zeg

  Like

 16. Ravian zegt:

  Het dankzij de corona crisis behoorlijk verminderde autoverkeer heeft bewezen dat autoverkeer geen meetbaar effect heeft op de stikstof huishouding.
  Waarbij ik dan de kanttekening maak dat wat het stikstof beleid betreft zowel de meet methodiek als de opgestelde eisen niet deugen.
  Realiteit is natuurlijk dat ze gewoon van de boeren af moeten, zodat overheden flink geld kunnen verdienen aan het herlabelen van landbouwgrond naar bouwgrond, en om de door de EUSSR gewenste massa immigratie te faciliteren.
  Dit alles bekokstoofd door louche zakenlieden en corrupte ambtenaren met als doel allemaal, over de rug van de werkende burger, leuk de persoonlijke zakken te kunnen gaan vullen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s