De “toleranten” laten niet met zich spotten: “Regenboogstad” zegt vriendschap met partnergemeente op

Screenshot (29)

NIEUWEGEIN – Nieuwegein stopt onmiddellijk met de vriendschappelijke band met de Poolse stad Pulawy. De gemeenteraad heeft het college van B en W daartoe maandag opgeroepen. De motie is een reactie op recente berichtgeving van RTL Nieuws over de bejegening van lhbt’ers in Pulawy. 

Eerder liet wethouder Marieke Schouten namens het college in een reactie op deze berichtgeving al weten af te willen van de band met Pulawy. “In Nieuwegein mag iedereen zijn wie hij of zij is, ongeacht zijn of haar seksuele geaardheid, gender, religie of etnische afkomst. Lhbt-vrije-zones zoals in Pulawy zijn wat ons betreft echt onacceptabel.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op De “toleranten” laten niet met zich spotten: “Regenboogstad” zegt vriendschap met partnergemeente op

  1. Hovawart zegt:

    Wanneer intolerantie de maat zal worden om je vrienden en vijanden aan te toetsen, dan heeft men nog een hele klus om al die moskeeën te sluiten en de islam te verbieden……….

    Geliked door 2 people

  2. karton zegt:

    Mij hebben zéér verontrustende berichten bereikt !!
    Nederlandse plaatsen met de namen : Wit-haren, Wit-marsum, Wit-telte, Wit-tem en Wit-teveen dienen ogenblikkelijk te worden opgeheven tenzij ze fuseren met de volgende plaatsen : Zwart-ebroek, Zwart-emeer of Zwart-sluis. Dit is een uitspraak van het “Hoge College BLM” in
    Wit-waterrand in Zuid-Afrika.
    Hoe dwaas wilt u ’t hebben ??

    Geliked door 1 persoon

  3. karton zegt:

    Is dit nieuwe gein of ouwe gein ?

    Geliked door 1 persoon

  4. karton zegt:

    De plaatsen Witharen, Witmarsum, Wittelte, Wittem en Witteveen dienen te worden opgeheven tenzij zij fuseren met Zwartebroek, Zwartemeer of Zwartsluis. Dit bericht verzon ik niet zelf, stond in de z.g. “Zwarte Krant” uitgegeven i.v.m. het niet plaatsvinden van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde.

    Geliked door 1 persoon

  5. D.vd Pol zegt:

    Nieuwegein = mind controled town.
    Nieuwegein = volgende deugstad 2020.
    Nieuwegein = anderen uitsluiten wegens anders denken heet volgens mij discriminatie.
    Wat een na-tsie-stunt!

    Wake up sheep!

    Geliked door 1 persoon

  6. guusvelraeds zegt:

    In Pulawy zijn ze nu geschokt over zoveel onbegrip. Ik hoorde dat er al comités worden opgericht die openbaar excuses komen aanbieden. Zij zullen hiervoor knielen en om vergeving vragen. homo’s leernichten lesbo’s en alles dat niet lekker in zijn vel zit zal overal welkom zijn in Pulawy. In het park worden darrooms ingericht en er worden podia gebouwd waar leernichten en strakke broekjes nichten met hun kontjes kunnen paraderen. Niets zal de gendergekte nog in de weg worden gelegd in Pulawy. Ze gaan ook quotums instellen bij bedrijven en gemeentelijke instellingen. Minstens 20% gender goochelaars moeten deel uitmaken van het personeelsbestand.

    Geliked door 1 persoon

  7. verwardeman zegt:

    LHBT MOET , lhbt is GOED , LHBT nondeju !
    Hier komen immers geen kinderkes van , hetgeen heel GOED is voor het Kalergi-plan.
    Zijn we des te sneller van die akelige racistische rot-blanken af , en hebben de getinten eindelijk
    de wereld voor zich alleen !
    ( ben alleen benieuwd wie die prachtige Mercedesen en Audi’s voor hen gaan ontwerpen en
    maken ) .

    cynisme-knop UIT.

    Geliked door 2 people

  8. Johan zegt:

    De gedachtepolitie van Nieuwegein laat weer eens van zich horen.
    Wat een stelletje politiek correcte minkukels zijn het.

    Jaja, blaat het gemeentebestuur van Nieuwegein : “Iedereen mag zijn wie hij wil”.
    Behalve als je iets anders wil zijn. Dat past dan weer niet in hun politieke kraam en in dat geval word je genadeloos geëlimineerd.

    Geliked door 2 people

  9. Gienekehado zegt:

    Middel-Eeuwse toestanden daar in Pulawy, hoe verzin je het! Kan mij er helemaal in vinden, prima aktie! Polen is zeker ook geen heilsstaat, zoals hier nog weleens beweert wordt. Vraag het de Joden, slachtoffers van de Kuttolieke kerk, het Communisme etc etc. Dat in Polen de wereld ook niet stilstaat, werd wel duidelijk bij de presidentverkiezingen. Een kandidaat met wat meer gezond verstand, werd met miniem verschil verslagen. Geeft hoop voor de LHBTXXX.

    Like

    • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

      Verdiep u eens goed in de materie en in de daadwerkelijke achtergrond van het communisme. https://www.youtube.com/watch?v=kfm0AQNzpkc

      Polen heeft vele plaatsen in Nederland bevrijd tjdens W.O. 2, plus Europaa al wat eeuwen eerder behouden voor ons, dè Europeanen: Jan Sobieski & De Gevleugelde Huzaren (Wenen, 1683). Wat meer dankbaarheid mag best. trzaskowski is een globalistische marionet. Voorlopig is de globalistische vernietiging in Polen voorkomen. Polska zamyka wasze granice na wrogi VII wiek!

      Het GEZWEL genaamd de eussr doet geen potliek voor ons. Ene george soros en zonen betalen al jarenlang eussr commissieleden en 226 MEP’s via hun Open Society Foundations om Europa te verkwanselen en te vernietigen. NEXIT!!! De eussr, die de criminele agenda van de vnssr 2030 2050 (opvolger van agenda 21), fam. soros en hun bazen, uitvoert moet zsm KAPOT! Nu leven wij meer en meer aan de verkeerde kant van het IJzeren eussr Gordijn (voor 2025 staan de verenigde staten van Europa gepland, een politiestaat naar CCP model lijkt nu slechts een kwestie van tijd. Een “soclal credit score” systeem net als in China wordt ook een realistisch scenario binnen 10/20 jaar), invloed van ons als burgers op het gevoerde WANBELEID door de eussr: NUL KOMMA NUL

      Like

  10. Tistochwat zegt:

    ‘Tolerante’ jankerds.

    Geliked door 1 persoon

  11. andre zegt:

    Wat een rare mevrouw is deze wethouder want als iedereen mag zijn wat ie wil dan heb je toch heel veel normale mensen. Maarja links trutje Marieke Schouten vindt normale mensen natuurlijk helemaal niets. Zal deze wethouder ooit eens in Pulawy zijn geweest op haar 3 wieler fietsje?

    Waar het weer eens om gaat met dat pleuris links tuig is dat ze in Polen bakzeil hebben gehaald met hun nazi mannetje Donald Tusk en Glibber Frans Timmermans. De EU heeft propaganda gevoerd waar je echt bang van werd maar helaas voor links heeft PIS (Duda) het toch gewonnen.

    In Polen net als in Rusland kan je zonder problemen zijn wie je wil zijn maar het is altijd maar dan ook altijd links die met dwang de normale mensen uit balans wil brengen. Gaat ze niet meer lukken!

    Geliked door 2 people

  12. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

    marieke schouten is van groen links. groene Khmer links dat zijn communisten (bloedgroepen: CPN, PPR, PSP). Het doel van socialisme is om er communisme van te maken. Socialisme kan wat decennia goed gaan. Uiteindelijk eindigt het altijd in tirannie, verlies van vrijheid van meningsuiting, een politiestaat en MASSAMOORD. Vorige eeuw zijn meer dan 100 miljoen mensen vermoord agv deze linkse stromingen.

    De globalistische politici zijn nu extreem links afgeslagen, directie communisme. Helaas veel armoede en ellende op komst (en momenteel bezig) in de nabije toekomst.

    Kapitalisme voor de globalisten, ZETBAAS george soros, zijn zonen en hun bazen (onder wie een aantal grote bankiers, “Rome” een aantal vorstenhuizen (incl. o.a. Huis van Oranje, Windsors, Saudi Arabië, Bernadottes, Bourbons), bill “mr. vaccinatie covid 19″84″ one world goverment rockefeller” jr en “planned parenthood” sr, henry kissinger en nog wat zeer vermogende figuren). Verdeel en heers en vele burgers krijgen een enkele reis armoede, worden tegen elkaar opgezet en mogen elkaar de tent uitvechten: beschamend slecht!!!

    Geliked door 1 persoon

  13. BigLJohn zegt:

    lhbt’ers. Niet alleen hetero’s, homo’s en mensen die zowel als man en vrouw tegelijk geboren zijn….Als ik de nieuwsberichten moet geloven zijn er geen 3 soorten, maar wel 60 soorten verschillende sekssoorten. Voor mijn part mag je ze allemaal opsluiten in het gesticht. Ik geef die Polen groot gelijk dat ze niet meegaan met deze baarlijke nonsens ! Men moet deze uitwassen vroeg de kop indrukken willen we niet het risico lopen dat ze als de welbekende rotte appel de hele mand aansteken. De Polen hebben dit op de juiste manier ingeschat.

    Geliked door 3 people

  14. Republikein zegt:

    Het grootste gevaar op de planeet is de mens.
    Hoe verzinnen ze het, juvenale, laat je eens onderzoeken.

    Geliked door 1 persoon

  15. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

    De oorlog uitgevoerd door de globalisten, george soros zijn zonen en hun bazen versus ons, de normale gepacificeerde oorspronkelijke Westerlingen gaat verder: “Facing the New Anti-White Reality https://www.youtube.com/watch?v=9tPNMbf5Muo&t=600s

    Like

  16. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

    De Polen staan NIET toe dat hun land wordt vernietigd: HULDE!!!.

    Iedereen mag zijn wie hij is, maar het slaat nu totaal door naar de andere kant. Totale degeneratie en kinderen brainwashen via bijv. drag queens voor kinderen vanaf 3/4 jaar. Volkomen onacceptabele GEKKIGHEID. Cultureel Marxisme en communisme van break the family: opzouten!!!

    Like

  17. BertG. zegt:

    Mooi toch.
    Dat scheelt de inwoners weer een extra hoge gemeentelijke belasting aanslag, die allemaal .verplicht mee betalen aan die onzin waar niemand om gevraagd heeft.

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ BertG.
      Zo is ’t !
      Zijn alleen maar leuke dingen en/of snoepreisjes voor burgemeesters en enkele “hooggeplaatste” ambtenaren. De burgers betaalt maar mag niet mee doen.

      Like

Plaats een reactie