De Palestijnse terreurbewegingen worden al jaren gefinancierd door de EU/Nederland

Screenshot (34)

(Door: “Balkanske priče”)

Terrorisme en het Israëlisch-Palestijnse conflict: de bron van al deze ellende is de islam. Vanaf het ontstaan van de staat Israël in 1948 wordt het land continu bedreigd door haatdragende, vijandige Arabische buren en andere vijandige islamitische staten. Oorlogen zijn gevoerd, aanslagen worden gepleegd, onschuldige burgers gegijzeld en vermoord. De EU schenkt jaarlijks honderden miljoenen euro aan de Palestijnse Autoriteit, die per kwartaal circa 50 miljoen euro doorgeeft aan de terreurbeweging PLO. Dat is 200 miljoen euro per jaar. Deze terreurorganisatie financiert daarmee onder andere de Al-Aqsa Martelaren Brigade, die berucht is wegens ondermeer zelfmoordaanslagen in Israël…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Dhimmitude, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

5 reacties op De Palestijnse terreurbewegingen worden al jaren gefinancierd door de EU/Nederland

 1. Pistolen-Paultje zegt:

  Het spreekt dan wel voor Arafat, dat hij in een tent leefde, terwijl hij een persoonlijk vermogen had van 300-1400 miljoen. Zij familie leefde in luxe in de UK. Maar zijn volk liet hij verhongeren en zelfmoord aanslagen uitvoeren. Dit werd allemaal gesponserd en toegestaan door onze regering met Gretta Duisenberg voorop. Tja toen bestond politiek correctheid ook al…..

  Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  Voorruit dan maar.palestina en de palestijnen bestaan niet,het land israel behoort al zeker 3000 jaar toe aan de joden.

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Bob van Pareren van Forum voor Democratie heeft excuses aangeboden aan minister Sigrid Kaag en haar partij D66, vanwege de financiele betrokkenheid van laatstgenoemden aangaande de financiering van het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina. De man is knettergek met zijn excuses aan Kaag c.s Alweer een smet op het blazoen van het FVD. Url;

  https://www.rd.nl/vandaag/politiek/excuses-fvd-senator-die-kaag-medeplichtig-aan-moord-noemde-1.1681952

  Geliked door 2 people

 4. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/kaag-gate-wordt-nog-erger-nederlandse-ambtenaren-gingen-zelfs-op-de-foto-met-palestijnse-terroristen/

  Kaag-gate wordt nóg erger: Nederlandse ambtenaren gingen zelfs op de foto met Palestijnse terroristen

  Minister Kaag heeft heel wat uit te leggen. Niet alleen omdat zij Nederlands belastinggeld overmaakte naar een de UAWC – een organisatie die banden heeft met de Palestijnse terreurbeweging PFLP – maar ook duikt er nu een foto op waarop te zien is hoe Nederlandse ambtenaren samen poseren met veroordeelde Palestijnse terroristen.

  Een foto die Nederlandse diplomatieke missie in de Palestijnse hoofdstad Ramallah in 2017 op het sociale medium Facebook plaatste, is vandaag onder vuur gekomen. In het bijschrift staat dat Nederlandse ambtenaren verheugd zijn dat ze een landbouwovereenkomst ter waarde van $11 miljoen hebben kunnen sluiten met de UAWC, een Palestijnse organisatie die verdacht wordt van nauwe betrekkingen met de Palestijnse marxistische terreurbeweging PFLP.

  Geliked door 1 persoon

 5. Dr. Heinz zegt:

  Dat is indertijd in 1975 afgesproken, in Straatsburg!
  Héél Europa was zo links als een deur, en men deed dat om de olie aanvoer uit de Arabische landen veilig te stellen.
  Ook wel bekend onder dat: oil for immigration!
  En er is meer afgesproken, mee betalen aan moskeeën, les in Arabische taal, onbeperkte immigratie van moslims en meer.
  Ze zijn hier knettergek!!
  Als de Arabieren geen olie verkopen dan gaan ze kapot, anders moeten we die Arabische Landen maar koloniseren om zo de olie important veilig te stellen!!
  Kijk zo moet het gebeuren!!
  Europa mag nooit en te nimmer islamitische worden!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s