VIDEO Café Weltschmerz: “Als jij het normaal vindt . . .!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Guus Velraeds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO Café Weltschmerz: “Als jij het normaal vindt . . .!”

  1. Tistochwat zegt:

    En nóg willen de ‘gemuilkorfden’ niet zien en horen…
    Komende winter zal verschrikkelijk worden.

    Geliked door 2 people

  2. BigLJohn zegt:

    We leven in een abnormale onleefbare wereld die gedicteerd word door smerige Haagse politici. Zij sturen aan op een politiestaat c.q. een dictatuur. De politiek is zo corrupt, dat we ervan moeten uitgaan dat er een Rutte 4 kabinet komt. Stembusfraude is hun wapen. Enige variaties zijn wel mogelijk. In plaats van Rutte een Klaas Dijkstal of een Pia Dijkstra. Maar of je nu door de hond of de kat gebeten gaat worden….

    Like

    • Pistolen-Paultje zegt:

      En de EU is nog veel verrotter. Divide and conquer…. m.a.w. mensen tegen elkaar opzetten zodat de regering orde op zaken kan stellen….. Uiteindelijk is de samenleving nog niks veranderd. Je hebt meesters (NWO) en slaven (het volk). Het volk dient de meesters, en dat is eeuwen zo…..

      Geliked door 1 persoon

  3. J. C. Th. Köhler zegt:

    Als jij het normaal vindt dat je van ons verwacht dat we zelf kunnen nadenken en je draait zelf onbegrijpelijke zinnen in elkaar, dan vind ik het normaal om tegen jou te zeggen: haal je schoolgeld terug. En vraag eens aan iemand hoe je het woord gigolo uitspreekt. Denk er eens zelf over na (of vraag het aan iemand die het wel weet) of er inderdaad 70+ers onder die ME-ers waren. Want dat was wat je zei.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

Plaats een reactie