ARM NEDERLAND…

Screenshot (36)

(Door: “Driek”)

Onze altoos lachende Minister-president Mark Rutte heeft achter gesloten deuren de Nederlanders wederom een infame streek geleverd waarbij vergeleken Willem Holleeder maar een armzalige knutselaar is.  Als een geslepen oplichter is het lachebekje tewerk gegaan en heeft een duizelingwekkend bedrag geschonken aan Italië, waar corrupte flierefluiters elkander lachend op de schouder slaan over zoveel domheid.

De goedgelovige burger moet nu toch wel het laatste draadje sympathie voor deze ijdele verbrasser zijn kwijtgeraakt. De tranen schoten mij in de ogen toen ik in één onzer Socialistische Couranten las van deze geraffineerde boevenstreek. Let wel, spitse lezer, wij worden allen door deze minne figuur tot de bedelstaf gebracht – door booswichten en oplichters dient straks de brave hardwerkende huisvader met de bedelnap rond te gaan om zijn gezin nog van enig voedsel te voorzien.

Wijl een levensbedreigend virus rondwaart, wordt ons zuurverdiende belastinggeld niet besteed aan zieken en bejaarden die wegkwijnen in verzorgingshuizen – niet aan het verbeteren van het welzijn der burgers, doch aan nutteloze gelukszoekers die zich te barsten lachen om die onnozele Hollanders. Ziet de naïeve burger dan niet de verschrikkelijk duistere afgrond waar hij willoos wordt heen gedreven? Het is de hoogste tijd voor een burgeropstand, doch stoutmoedigheid en strijdlust is de Nederlander niet gegeven. We zijn geen revolutionair volk. Liever juicht de burger op Prinsjesdag voor het pompeuze hof in de Gouden Koets. Voor deze hooggeplaatste lieden heeft de duivel een Paradijs geschapen.

Doch de grenzen blijven wagenwijd open voor al die zogenaamde zielige vluchtelingen die wekelijks binnenkomen en straks de kaas van ons brood eten. Wat een arm Nederland. Voedselbanken, een nijpend woningtekort, woningovervallen, het beroven van bejaarden en idiote protestdemonstraties tegen racisme. We leven in een schandalige tijd. De levensvreugd is door Mark Rutte en de komst van al dat profiterende uitschot uit Afrikaanse contreien voorgoed voorbij. We zijn nu toch wel diep in zompig moeras gezonken. Ik had niet gedacht dit ooit nog mee te maken.

Ik wens U allen veel sterkte.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink .

17 reacties op ARM NEDERLAND…

  1. Bob Fleumer zegt:

    Rutte heeft ca 20 Deltaplannen aan Zuidelijk Europa verkwanseld, Rutte kan niet rekenen, wat een schande voor ons land.

    Geliked door 1 persoon

  2. ieznogoedh zegt:

    Ach, voor elk weldenkend mens kan het handelen van Rutte geen verrassing zijn geweest.
    Altijd eerst stoere praat maar uiteindelijk altijd toegeven en tekenen bij het kruisje.
    Mocht het wel een verrassing zijn geweest, dan betreft het een sukkel die bij de volgende verkiezingen ongetwijfeld weer op die landverrader en zijn partij zal stemmen. Of op een van de andere hem op het zadel houdende partijen natuurlijk.

    Geliked door 2 people

  3. BigLJohn zegt:

    Nog even wat correcties Driek, op uw toch wel prima relaas. Ten eerste de regeringsleiders; waar corrupte flierefluiters elkander lachend op de schouder slaan over zoveel domheid. Zij zijn echt niet dom maar in en in slecht. En dan; Wijl een levensbedreigend virus rondwaart. Dit virus (Corona) is helemaal niet levensbedreigend, en is niet meer of minder schadelijk dan een doorsnee griepvirus.
    En zoals de mensen vroeger (in onze ogen) in armoe leefden; zij wisten niet beter, want al die moderne techniek alsmede een vaste telefoon bestonden toen nog niet. Zij waren mogelijk gelukkiger dan wij in onze Hi Tech wereld. Hun politici hadden nog hart voor hun onderdanen, dit in tegenstelling tot de huidige politici. In de avond samen gezellig voor het houtvuur elkaar prachtige verhalen vertellen (ook sterke verhalen natuurlijk). Pas na het tijdperk Drees kwamen de fatale veranderingen. Voor de hedendaagse mens is dit soort geluk uit verre tijden een onbegrijpelijk fenomeen.

    Geliked door 3 people

  4. Joannes den Hollander zegt:

    @ Het is de hoogste tijd voor een burgeropstand, doch stoutmoedigheid en strijdlust is de Nederlander niet gegeven. @

    Helaas Driek wij bevinden ons in een vreselijke en uitzichtloze situatie. Helaas heb ik het niet voor het zeggen. Al ik ook maar enige invloed zou kunnen uitoefenen greep ik per direct naar de krankzinnigenwet in de hoop om Rutte wilsonbekwaam te laten verklaren. Welke idioot geeft nou alle reservegelden weg die de belastingbetalers met moeite bijeen gesprokkeld hebben? Nota bene aan eerste klas klaplopers die het werken niet uitgevonden hebben en bovendien een lage betalingsmoraal hebben als het gaat om het terug betalen van leningen. Ik gun hem dan ook een levenslange tbs in het Pieter Baan centrum.

    De neerwaartse spiraal zal sneller toeslaan dan wij op het moment kunnen bevroeden. Veel bedrijven zitten inmiddels al in grote financiële nood zodat we over enkele maanden veel, heel veel faillissementen op ons af zien komen met de daarbij behorende massa ontslagen. Eigen huizen worden daarbij een financieel blok aan het been, zeker bij hen die de afgelopen jaren de hoofdprijs betaald hebben en nog vrijwel niets afgelost hebben. De gevolgen hoeven we niet naar te raden. De jaren vijftig zie ik dan ook terug komen. Helpen kunnen we hen niet wat ons reservegeld is weggegeven aan die ordinaire schooiers uit Zuid Europa die gewoon Bourgondisch vretend en zuipend doorgaan met ons geld.
    In Duitsland is het al zover. Een op de drie Duitsers heeft de spaartegoeden de laatste jaren noodgedwongen gebruikt als aanvulling op hun inkomen. Inmiddels is dat op en leven ze van de hand in de tand. https://www.bild.de/geld/mein-geld/mein-geld/geld-konto-sparen-jeder-dritte-haushalt-in-deutschland-hat-keine-ersparnisse-71615136.bild.html

    Het is een kwestie van tijd dat Nederland huilt, waar het ooit heeft gelachen.

    Geliked door 3 people

  5. Alfred zegt:

    Het is een schande. Heeft iemand een idee hoe we de zwijgende meerderheid een stem kunnen geven?
    Ik loop al 2 jaar met een Nexit button op de kleding (zelf besteld), en krijg daar geen enkele reactie op.
    Voor mijn gevoel…gadver.. dat lijkt wel taal van de groene khmer.. Ik ben van mening dat Nederland naar de europese (expres zonder hoofdletter) slachtbank is gebracht.
    Nederlanders.. (dus geen hollanders) sta op voor een revolutie. Sta op, samen met de boeren die hun bestaan steeds gekort zien door achterlijke gnomen die de europese politieke doelen prefereren boven de Nederlandse.
    Lezers..ik ben het echt helemaal zat die eu bemoeienis met mijn leven…. en nog meer.. het subsidieren van de knoflook landen.
    Ik stem… Nederland uit de europese unie. Nexit….en wel zo snel als het kan.
    Stem in 2021 op een partij die de Nederlandse belangen op No. 1 zet.

    Fred

    Geliked door 3 people

  6. Tistochwat zegt:

    Ziet de naïeve burger dan niet de verschrikkelijk duistere afgrond waar hij willoos wordt heen gedreven?

    Welnee! Hij vindt het juist allemaal heerlijk.
    Als kind wist ik al dat de ‘overheid’ onze grootste vijand is. Gek, hè?

    Geliked door 3 people

    • ronjaspers zegt:

      Tistochwat.Ik ben uit de klei getrokken in 1966 en wist als kind al (instictief) dat politici geboren leugenaars zijn.

      Geliked door 1 persoon

      • BertG. zegt:

        Dat kan alleen als jullie beide ouders hadden die al flink op leeftijd waren en jullie hiermee
        opzadelde.
        Kinderen weten nauwelijks wat een regering precies is en in mekaar zit of wat een politici eigenlijk is of doet.
        Die denken nog dat de koning de baas is.

        Net zo iets als 40-50ers die beweren een WO2 oorlogstrauma te hebben.
        Dat krijg je als je ouders je van af kleins af aan opzadelt met alle ellende uit die tijd, en dat maar blijft herhalen en herhalen en herhalen.
        Op een gegeven moment gaan ze denken dat ze er zelf bij waren.

        Of gaan jullie straks nog beweren dat ze in de 2de klas lagere school bezig waren met verkiezingen, wetgeving en uitslagen van “democratische” besluiten.

        Like

      • willie zegt:

        @Ron, 1966 ?? Dan ben je nog wat men hier in Belgie een ”snotneus” noemt ?? Hihi
        Ik ben er een uit 1949 !

        Geliked door 1 persoon

      • Tistochwat zegt:

        BertG. 24 juli 2020 om 08:47

        Ik kon al heel jong zelf nadenken.

        Geliked door 1 persoon

  7. Monalisa zegt:

    Zo vader zo zoon

    Like

  8. Johandederde zegt:

    Respect voor de PVV, helaas zijn wij gedoemd Nederland zal nooit uit de EU stappen, de grenzen blijven open, we plaatsen andere culturen boven de Nederlandse culuur zoals zwarte piet en Sinterklaas de standbeelden van de Ruyter Coen zullen verdwijnen, nog even en de christelijke feestdagen moeten wijken voor de islamitische feestdagen, de politie gaat naar moskeeen de kinderen krijgen islamitisch religieus onderwijs. langzamerhand mogen kerkklokken niet meer luiden met uitzondering van die brulaap in de moskee. de onderwijskrachten voornamelijk links met de linkse partijen en de media indoctineerd zo erg dat de meerderheid van de Nederlandse bevolking zich opsteld als schapen. Jullie hebben geen eergevoel en eigen identiteit.
    Bedankt hiervoor hebben mijn grootvader voor gevochten heeft mijn vader in een jappekamp 4 jaar vertoefd.

    Geliked door 3 people

  9. bobzelf zegt:

    U HHEFT VOOR 1000 % HELEMAAL GELIJK ……..

    Zijn de iq 45.5 , dus mijn schoenmaat iq ,nederlanders ,,,
    dan gewoon suf gewiegd ?? dood geknuffeld ???
    uit een klimrek geflikkerd in de speeltuin op een beton tegel ?
    zoveel speeltuinen hadden we toch niet …
    allemaal lang in een molen gewerkt ??

    DE HERSENDOODHEID VAN DE NEDERLANDERS IS TORENHOOG !!

    IEDEREEN HEEFT TOCH ONZE EIGEN GEINIGE HOMO PIM GEZIEN ?
    WAT WAS HIJ GOED HE ?
    EN GEWOON 15 JAAR GELEDEN ALLES VOORSPELD
    DE 5E COLONNE ALLES, DE ISLAM , VAK K . YOU NAME IT….

    NOU DAT LOSTE ONZE LINKSE VRIENDEN OP MET WAT KOGELS ,
    DOOR EEN VRIEND VAN HALALSEMA, GEK HE ??

    EN NU EEN MAN DIE DAG EN NACHT BEDREIGD WORDT, EN IEDERE NACHT ERGENS ANDERS SLAAPT MET ZIJN MEISSIE
    EN DAT GEWOON AL JAARTJE OF 12 ROEPT , GRENZEN DICHT, NEXIT, DOORGEREKENDE PLANNEN VOOR UW NIEUWE GULDEN ,
    100 BEDREIGINGEN PER DAG,

    DUS , WILLEN DE NEDERLANDERS NIET, OF ZIJN ZE GEWOON TE DOM
    ENIG IDEE WAT DAT GRAPJE VAN RUTTE, UW EIGEN TOP LANDVERRADER U GAAT KOSTEN IN DE KOMENDE JAREN ??

    MAAR GOED ,NEDERLAND HEEFT DIT GEDROCHT DUS OPGERICHT MET ONZE SSer, RECHTER HAND VAN OOM ADOLF , dus benno steekpenning , uw wereldwijde puddingbuks leeg schieter…..

    dus tot de laatste snik zal dit landverraders gajus de eu steunen ,
    en
    DAT DE NEDERLANDER DUS GEEN FLIKKER DOET, KOMT ZE HEEL GOED UIT …

    DUS HOPELIJK , STAPT ER IEMAND UIT , TOTNU TOE, KUNT U ALS U DE TUIN EN BALCON DEUREN OPENZET ..
    HET HOMERISCHE GELACH HOREN VAN DE ZUIDELIJK LANDEN
    CONTI IS OP HET SCHILD GEHESEN ,
    en heeft in zijn land met een staatsschuld van 2400 miljard, 500 euro beloofd aan iedereen die in italie op vakantie gaat ..

    en dat heeft rutte gisteren betaald , van uw eurootjes ….. geinig he

    NOW THE BREXIT NIGEL BOYS LOPEN AL ENIGE TIJD DE POLONAISE
    EN ZIJN ECHT VOOR;LOPIG NIET UITGELACHEN

    ALLES WAT ER NU GEBEURD , IS DUS VOLGENS MAASSTRICHT NIET TOEGESTAAN EN WE DOEN HET GEWOON

    NOU STAP ER DAN OOK GEWOON IN 1 X UIT , START ARTIKEL 50 OP
    EN ROEP EN STERF MET JE ZOOITJE IN 1 X

    nou kijk in de komende weken even of de VVD in elkaar stort in de peilingen
    whahahahaah

    ik hoop het, MAAR GELOOF HET MET UW HERSENBESCHADIGING GEEN FLIKKER VAN

    EEN LINTJE IN DUITSLAND, DUS , ALS IK U WAS , U LOOPT TOCH AL RICHTING HEL EN VAGEVUUR

    KOOP EEN YERRYKANNETJE EN NEEM OLIE MEE, OOK IN DE HEL IS HET GAS OP

    VRESELIJK ,WERKELIJK VRESELIJK , DAT MENSEN ZINGEND HUN EIGEN HEL TEGEMMOET LOPEN

    DIE GENIALE DOMHEID, DIE HERSENLOOSHEID, DAT IQ 45.5 GELUL

    I LOVE YOU , MEDESTRIJDERS EN WAT EU / EO TROLLEN

    OME BOBZELLUF

    Geliked door 2 people

  10. Blaffertje zegt:

    Op de foto de Moeskersgang in Groningen.
    Ik heb de eerste drie jaar van mijn leven in een vergelijkbaar huisje gewoond waar de vrouw voor zit in de Westerbinnensingel, ook een onbewoonbaar verklaard krot.
    We hadden een gang met aan het eind een wc met een deur met een hartje er in en één kamer waarin geslapen, gekookt en geleefd werd.
    Je moest met je kont in de gootsteen of in een teil als het mooi weer was, buiten gewassen worden.

    Bert ik ben je dankbaar voor deze foto.
    Op printerest heb ik dankzij deze foto nog de wereld foto’s van mijn oude stad terug gevonden.
    Het was voor mij een tour de nostalgie.

    Geliked door 1 persoon

  11. Lot zegt:

    En zij dat slaven/communisten volk brachten kinderarbeid.
    Yes move on to the west, into the boats further to the west, to america. Gelukkig zijn velen opgerot mensen die wij niet wilden hebben. Daarom gingen de communisten/bolsjewieken naar amerika waar ze een tijdje ‘onder hun volk’ hebben verbleven om steun te vergaren voor hun strijd, tegen ons, de Dietse volkeren, bah bah, tegen de russen. Gelukkig, als je begrijpt wat slaven zijn herken je de linkse snel. Helaas zijn sommige freja mensen, omdat er zoveel van die slavenvolk zijn, gaan ze die mentaliteit overnemen, hoewel ze frij volk zijn die voor zichzelf kan denken. En dat is jammer. Wij hebben daarom in Nederland twee systemen. Het is noodzakelijk dat mensen dat begrijpen. Een on-europees elitair systeem en een egalitair systeem wat strikt tot ons volk alleen behoort. Wij waren de enigen die tegen zwarte slaven hiernaar toe halen hebben gestreden. En dat heeft niet met natuurlijk leiderschap te maken, iemand die alles regelt en organiseert, een tribaal ouder.
    Denk aan de absolute souvereiniteit van de paus in het jaar 1400, voordat de grote oorlog begon om van dat volk, die katholicisme nodig heeft, af te komen. Ja kniel en kruip de trappen van het vaticaan op en geloof alles.

    Like

  12. Julia zegt:

    Het coronavirus waar nu angst en paniek mee wordt gezaaid is niets dodelijker dan een jaarlijkse terugkerende griepvirus. Het meest dodelijke en gevaarlijke virus is volksverlakker Rutte die ons allen een flinke messteek in de rug heeft geleverd. Het is onvergeeflijk dat deze leugenaar nog vrij rond kan lopen en niet zwaar wordt vervolgd en flink afgestraft. Nu al met zijn linkse Haagse maffia bezig onze economie en samenleving verder de afgrond in te trappen met de zogenoemde maatregelen die moeten komen omdat er een tweede golf virus onderweg is. Al die onderdanige zombies die nu als hype met een niet goedgekeurd of zelf in elkaar geflanst mondkapje rond dwalen moeten eens zorgen dat het IQ wordt opgeschroefd door meer informatie tot zich te nemen en de realiteitszin eens verder ontwikkelen. Elk jaar en vooral in het najaar zijn er virussen op komst vandaar dat velen al jaren een griepprik halen. Ook het niet door hebben of weg kijken hoe Rutte op de meest achterbakse wijze de boel al heeft bedonderd en nu Nederland de grootste doodsteek heeft toegebracht brengt toch wel zware twijfel aan het verstandelijk vermogen van vele Nederlanders. Hoe kun je goed keuren en tolereren dat een walgelijke leugenaar die wij als MP beschouwen miljarden over de balk smijt maar hier in ons land de boel flink heeft kapot bezuinigd en hier onbeschaamd verder mee gaat. Vergeet niet dat wij allen het slachtoffer zijn van deze schaamteloze premier doordat onze gezondheidszorg en ouderenzorg verder wordt uitgekleed en wij hiervoor een torenhoge zorgpremie blijven betalen. Het flink steken laten vallen door deze valse MP zullen door achterstallige en minder kwaliteit gezondheidszorg nog velen nadelige gevolgen hebben en zelfs sterven. Daarbij denk eens door wat voor een enorme economische= en maatschappelijke schade al is aangericht en nog veel meer ons te wachten staat. Denk eens door dat wij tot 67 jaar dienen te werken met dat het plan is dat mensen boven de 65 jaar geen recht meer hebben op een IC bed. Bedenk de nieuwe wet euthanasie u mag al zelf vervroegd vanaf 75 jaar een eind aan uw leven maken. Kortom zwakkeren en ouderen zijn straks het uitschot dat teveel geld kost en zo snel mogelijk verbannen dienen te worden. Dat is de beschaving van Rutte en de rest van de Haagse maffia. Nu weer verrotte wegen maar er is geen geld om deze op te knappen en verdere verwaarlozing tegen te gaan terwijl er inmiddels al miljarden aan wegenbelasting is geïncasseerd. Nee Rutte moet vandaag nog worden weggetrapt al onze miljarden zijn geschonken aan het miljardenbolwerk de EU die het heeft verdeeld aan Zuidelijke landen die zelf vertikken begrotingstekorten in te dammen en hervormingen door te voeren maar wel dat burgers daar veel voordeel hebben door geen of weinig belasting te betalen. Triest hoe een groot deel van onze bevolking zo zwaar links is geïndoctrineerd en in het duivelshof Den Haag blijft geloven in o.a. een doortrapte liegende MP en hierdoor voor hun eigen ondergang tekenen. Ook niet zo vreemd dat hij in Duitsland als een held wordt gezien die Duitse en Franse machtswellustelingen zijn weer eens flink afgekocht met onze miljarden. Ik zou zeggen hou die duivel maar in Duitsland en geef hem voorgoed een verblijfsvergunning. Duitsland overigens een land dat zelf in tweeën is gedeeld en chaos heerst dat uiteraard hier niet wordt uitgezonden of gepubliceerd. Rutte en EU zijn list en bedrog en hebben geen enkele toegevoegde waarde voor het welzijn van ons land.

    Like

Plaats een reactie