Coronadictatuur . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Coronadictatuur . . .

  1. Bas zegt:

    Nou dit weer
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1053956773/lange-mensen-gevoeliger-voor-corona

    ‘Lange mensen gevoeliger voor corona’

    LONDEN – Mensen die langer zijn dan 1,83 meter zijn gevoeliger voor besmetting met het coronavirus.
    Ze lopen zelf tweemaal zoveel kans om ziek te worden, zo blijkt uit Engels onderzoek waarover de Daily Telegraph schrijft.

    Het is dus een gevalletje van ’size matters’. In totaal werden 2000 mensen onderzocht door de universiteit van Manchester. De gemiddelde lengte van de Nederlandse man is inmiddels 1.81 meter. Vrouwen zijn gemiddeld 1.67 meter groot.

    De uitkomst dat lange mensen gevoeliger zijn, bewijst volgens de onderzoekers weer eens dat het virus makkelijk door de lucht is door te geven.

    Professor Evan Kontopantelis van de universiteit zegt dat deze studie definitief aantoont dat Covid-19 zich niet alleen via druppels verspreidt (de 1,5 meterregel), maar ook gewoon via aerosolen in de lucht. Hij vindt dat bijvoorbeeld airco en luchtreiniging als mogelijke verspreiders moeten worden bekeken.

    Het onderzoek is overigens nog niet officieel gepubliceerd. Er moeten nog allerlei deskundigen commentaar (peer-reviews) op geven.

    Like

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      “Het is dus een gevalletje van ’size matters’.”

      Dat zei mijn vrouw ook altijd. Ik heb nooit begrepen wat ze eigenlijk bedoelde.

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Geliked door 2 people

    • BertG. zegt:

      Wat een poppenkast allemaal weer, alsof 10cm iets uitmaakt in lengte.
      Ik ben 173cm en zou dan mazzel hebben.
      Dit is een bericht om lange mensen bang te maken zodat ze zelf een masker opzetten.
      Dat zou net zo iets zijn als dat je met 150cm afstand wel veilig bent, maar dat 140cm afstand levensgevaarlijk is.
      Wat ze niet er bij zetten of dat al die mensen die toevallig 183cm zijn niet al iets anders onder de leden hadden, of dat ze kern gezond waren.

      Geliked door 2 people

    • Cathja zegt:

      @ Bas

      De tijd is meer dan rijp om deze psychopaat te stoppen! Hij gedraagt zich als een god, die wel eventjes bepaalt wat er met de mensheid moet gebeuren.
      Er gaan gelukkig steeds meer stemmen op om deze man (met zijn waanideeën) te stoppen, want hij is echt een gevaarlijke gek, die met zijn geld alles en iedereen denkt om te kunnen kopen, en helaas lukt hem dat ook nog!

      Als je doodleuk staat te vertellen dat er minimaal 700.000 mensen gedood zullen worden na het krijgen van zijn vaccinatie, dan ben je wat mij betreft al een massamoordenaar.
      Ik snap niet dat die man nog niet in de gevangenis zit. Hij heeft al zoveel op zijn geweten, dat hij levenslang opgesloten zou moeten zitten! Denk eens aan India, waar hij bijna een half miljoen (!) kinderen met zijn vaccinaties heeft verlamd of gedood. In dat land is hij dan ook niet meer welkom.

      Like

  2. BertG. zegt:

    De mensen van Viruswaanzin hadden een kort geding tegen de staat aangespannen, maar het is volgens Willem Engel onbegrijpelijk dat ze dit hebben verloren aangezien er door het RIVM aantoonbaar wordt gelogen.
    Ergo: de rechter was vooringenomen, het coronavirus is geen ernstige ziekte en er komen alleen maar meer rechtszaken aan. Gezellig.
    https://www.skoften.net/skft/918479/viruswaanzin-verliest-kort-geding-maar-gaat-weer-demonstreren-op-het-malieveld

    Like

  3. Cathja zegt:

    Ik word dat hele corona-gezever zó ontzettend zat! Alsof de hele wereld om corona draait.
    Waarom werd er in voorgaande jaren geen aandacht geschonken aan de griep-epidemieën in de winter? Toen zijn er ook heel veel mensen overleden. Een klein berichtje dat er veel mensen ‘de griep hadden’……, maar meer stond er niet in de krant.

    Gisteren stond er ‘doodleuk’ in de krant dat we niet met 6.000 corona-doden rekening moeten houden, maar waarschijnlijk met wel ruim 11.000 doden….! Ze toveren een paar duizend doden maar even tevoorschijn om nog meer druk op de ketel te zetten. Waarom? Om ons angstig te maken en te houden. Een bang volk kun je makkelijker je wil opleggen. Er valt veel geld te verdienen in de wereld van de farmacie, en wij spelen onvrijwillig mee in het smerige spel van de machtswellustelingen.
    Vandaar dat de artsen die ons willen helpen met betaalbare medicijnen verbannen moeten worden van het internet, en zij mogen geen ‘reclame’ maken voor medicijnen die echt helpen, en die de farmacie niets opleveren. We ‘moeten’ aan het vaccin, óf medicijnen gebruiken die niet helpen. Gezonde mensen leveren niks op, dus daarom krijgen we iets voorgeschreven of ingespoten waar we pas écht ziek van kunnen worden.

    ‘Bedankt dan maar’, stelletje mispunten!

    Geliked door 2 people

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      “Alsof de hele wereld om corona draait.”

      Het vulles in het Torentje, Berlijn, Brussel, Parijs etc. LAAT alles om corona draaien. Dat is de manier om het volk bang te houden en ondertussen allerlei maatregelen erdoor te drukken, zelfs als ze tegen de Grondwet in gaan. De hoofdstroom media zijn hun knechten.

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Like

Plaats een reactie