EENS MOET HET TOCH STOPPEN?

Screenshot - 2020-07-29T211852.898

Hongerige burgers – 2025.

(Door: “Driek”)

Soms beef ik van woede wanneer ik lees dat het COA plekken zoekt voor vijf duizend asielzoekers die dringend gehuisvest moeten worden. Ik kan er met mijn verstand niet bij. Waar moeten we in hemelsnaam al die mensen laten? Ik vind dat onze koning Willem zijn naam als koning van Nederland eens dient waar te maken en een kritisch woord moet laten horen over deze stormloop van nutteloos gepeupel. Daar is hij toch koning voor? En steeds opnieuw worden er bedrieglijke vormen gevonden om de belastingen te verhogen. Steeds opnieuw worden er miljarden weggegeven aan landen waarvan de bevolking op  z’n achterste zit te luieren. Komt er dan nooit eens een eind aan? Hoelang houden we die ongein nog vol?

Vakantieparken zijn inmiddels door de Coronacrisis volgeboekt door eigen volk. Doch wordt er door die criminelen van het COA naarstig gezocht of nog ergens plaats is op een vakantiepark. Dit idiote gedoe moet stoppen. Er moet een eind komen aan de barmhartigheid van de Nederlander. Want, let wel, spitse lezer, er is geen lol meer aan om je laatste levensdagen in dit land te moeten slijten. Maar nog altoos blijven de burgers van Nederland die vileine Rutte de hemel in prijzen. Waar zit hun verstand? Wanneer begint het volk te ontwaken? Want tot in de allerkleinste dorpen komen we asielzoekers tegen.

We hebben te kampen met een vreselijke woningnood. Nederlanders staan tien jaar of langer op een wachtlijst, wijl de weinige beschikbare woningen worden toegewezen aan lieden die hier niks te zoeken hebben. Zijn ze in Den Haag gek geworden? Ons opperhoofd Mark Rutte is toch niet zo achterlijk dat hij jaarlijks zo’n vijftigduizend ongenode gasten binnenlaat en van huisvesting voorziet? Is die man wel goed bij z’n hoofd? Hij moet nu toch eindelijk eens inzien dat Nederland er hopeloos aan toe is? Straks hebben we niet alleen voedselbanken, doch ook voedsellokalen en gaarkeukens waar behoeftige Nederlanders dagelijks een maaltijd kunnen bekomen. Neen, lezer, ik zie het somber in.

Ondanks mijn grieven wens ik U allen toch nog een mooie zomeravond.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, gezond realisme, Hypocrisie, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Overheid, politici, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

59 reacties op EENS MOET HET TOCH STOPPEN?

 1. Monalisa zegt:

  Onze kinderen blijven langer thuis wonen de buitenlander heeft voorrang.

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Helemaal gelijk Driek!
   Die regerende criminele landverraders die zelf riant wonen moeten binnenkort naakt op een keukenstoeltje met drie poten en ’n strop om hun hals tentoongesteld worden op het Malieveld!

   Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Wederom een heel zinnig verhaal , Driek !
  Maar hoe vechten we ons een uitweg uit deze corrupte misère ?
  Ik verzin me suf , maar we lijken machteloos tegen het politiek-correcte tuig !

  Geliked door 6 people

  • koddebeier zegt:

   En dat allemaal door de vele hersendode landgenoten die nog te stom zijn om voor de duvel te dansen en iedere keer weer op de kartelpartijen stemmen !

   Geliked door 2 people

 3. Monalisa zegt:

  Nederlanders staan tien jaar of langer op een wachtlijst, Onze kinderen zijn ingeschreven in Adam met 18 jaar, na 20 jaar konden ze nog geen huis huren, daarom hebben wij Nederland verlaten ze wonen nu in kastelen voor een lage prijs, op een stukje grond van 3200M2

  Geliked door 4 people

 4. Bas zegt:

  Ondertussen
  Gemiddeld vermogen Nederlander: € 67.400,-
  Gemiddeld vermogen Italianen: € 132.300,-
  Gemiddeld vermogen Spanjaarden: € 119.100,-
  Daarom krijgen Italië en Spanje gratis € 390 miljard EU-subsidie.
  Snap dat nou eens een keer, verdorie, dat gezeik van die Nederlanders altijd!

  https://mobile.twitter.com/EdRoodbeen/status/1288400704063836165/photo/1

  Geliked door 5 people

  • Monalisa zegt:

   Gemiddeld vermogen Nederlander: € 67.400,-
   Daar doe wij het niet Voor

   Like

  • Monalisa zegt:

   Ja, ik weet het. Bij de ECB beschikken natuurlijk niet over uw enorme kennis en deskundigheid.

   Like

  • Bob zegt:

   Dat geld wordt gestolen van ons belastinggeld en
   dat wat gespaard moest worden voor ons pensioen.
   de laatste 10 jaar is ons pensioen niet verhoogd
   of zelfs VERLAAGD.
   Ons was een waardevast pensioen beloofd’die
   met een pennestreek werd tenniet gedaan.
   De bijdrage aan Willem kon niet verlaagd worden
   omdat was afgesproken.

   Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @ Bas op 29 juli

   Ik kan me niet voorstellen dat Rutte dit niet heeft geweten. Echt wel. Maar we worden klaargestoomd voor het ‘samen verdelen van schulden’, waar de armere landen (de zuidelijke landen) enorm van profiteren, en wat de noordelijke landen ongehoord veel geld zal gaan kosten. De schuldenunie dus.
   Wij waren ooit welvarend omdat wij als een zuinig en spaarzaam volk bekend stonden, en nog steeds staan, maar die tijd is binnenkort wel voorbij.

   Minister De Jager vertelde jaren geleden eens (maakte ons wijs): “het geld wat we lenen aan de Grieken krijgen we met rente terug”.
   Nooit meer wat van gehoord.

   Dit bedoel ik dus.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Cathja.
    Niet alleen de Jager loog álles aan elkaar, wat te denken van Teeven/Opstelten (lieten bonnetjes verdwijnen), Kamp (gas-Groningen), Zalm (euro), v.d. Scheur (weg gestuurd wegens incompetentie), Piet Hein Donner (roep tegen een inbreker “boe !” en hij rent weg.), Camieleke Eurlings (deugde nergens voor, kon alleen z’n vriendin in elkaar beuken) en zo zijn er nog 10-tallen !!!

    Geliked door 1 persoon

 5. Dasha zegt:

  Wie creëert die chaos, Bilderberg vrijmetselaars Soros ?? Op weg naar de NWO. Nederland slaapt door, zelfs als ze hun brood en spelen wegnemen. Geloven ze nog Rutte en co. Arm Nederland, G.Wilders die het goed meent willen ze niet, dan maar op de blaren van armoede zitten.

  Geliked door 3 people

 6. Republikein zegt:

  Woningnood in jaren ’80 opgelost, sindsdien bouwen voor onze tijdelijke medemensen.

  Like

 7. Cleo zegt:

  De gewetenloze Rutte voert nauwgezet de instructies uit die hij van de EUSSR, het Bilderberg-tuig, de multinationals, de internationale bankiers en de satanische Soros heeft gekregen; het Nederlandse volk voorliegen, bedriegen en besodemieteren om tegelijkertijd het land à la Stalin om te volken, zodat de machthebbers kunnen VERDELEN EN HEERSEN! Op het schavot met deze volksverrader en zijn collaboreurs in dit verraderskabinet!

  Geliked door 4 people

 8. Jade zegt:

  Tot nu toe heeft deze lieve dame alles bij het rechte eind gehad…
  https://dirkvangenderen.nl/2015/11/06/opmerkelijk-visioen-van-90-jarige-noorse-vrouw/

  Geliked door 3 people

 9. Bob Fleumer zegt:

  Rutte is ontoerekeningsvatbaar en is een gespleten persoonlijkheid die geen raad weet met de verantwoordelijkheid die zijn functie meebrengt, man ga toch voor de klas daar ben je beter op je plaats.

  Geliked door 3 people

  • Dolf van de Klundert zegt:

   Hij is een psychopaat in de kast.
   Hij weet dat volledige homo-emancipatie een leugen is.
   Hij weet dat het figuurlijk oprichten van standbeelden voor perversiteit een abonimatie is. Deze kennis van hem, in combinatie met zijn geaardheid, frustratie en ranzige sluwheid, zorgt ervoor dat hij met gemak de allerslechtste agenda uitvoert jegens de bevolking die hem uitkotst.

   Geliked door 2 people

  • simon zegt:

   Volgens mij weet rutte heel precies wat ie doet, zeer berekenend en natuurlijk in overleg van de machthebbers achter de schermen.

   Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Bob Fleumer.
   Als mijn kinderen hém als onderwijzer zouden hebben gekregen had ik ze subiet naar een andere school gestuurd.
   Aan zoiets waag je je kinderen toch niet ?

   Like

 10. Wim Vreeswijk zegt:

  Alleen als de Nederlandse economie compleet door zijn hoeven heen gezakt is gaat men zich misschien, let wel misschien, realiseren dat er wat moet gaan gebeuren. Alleen hebben we ons in 2005 wel ondergeschikt gemaakt aan de EU-grondwet van Brussel, dus veel bewegingsvrijheid hebben we al niet meer dankzij Balkenende, want Nederland is immers sindsdien ernstig verslaafd aan de subsidiepomp van Brussel.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Wim Vreeswijk.In 2005 heeft 63% van de nederlanders tegen de E.U. grondwet gestemd,ook de fransen.In 2007 heeft bilderberg rat bakellende via het verdrag van lissabon nederland alsnog in de E.U. gerommeld.

   Geliked door 1 persoon

 11. Laat Ik het maar simpel stellen Driek en de rest van de lezers.
  Die hele shit is geregiseert door het tuig in Den Haag en zal niet lang meer stand houden want de bevolking begint een en ander te begrijpen.
  In Den Heeg hebben ze zich in de vingers gesneden met hun corona shit omdat het te doorzichtig is en mensen zich af gaan vragen wat er nou werkelijk speelt.
  Het enige wat de beroeps leugenaar nog over blijft is verkiezingsfraude wat ook snel doorzien gaat worden.
  Geloof me maar mark de leugenaar loopt op zijn laatste benen.

  Geliked door 3 people

  • hannah zegt:

   1 week vóór de verkiezingen is het hele Coronaprobleem opgelost ….. slaap verder mensen ….

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik zie het niet zo gauw gebeuren dat de bevolking hier iets door krijgt.
   En wij zijn geen volk die het voor een ander op zal nemen.
   Het is hier ieder voor zich en een heleboel gemopper.
   En om 20:00 uur zit 2/3 weer braaf voor de tv om de laatste opdrachten te volgen van dit regiem om de volgende dag braaf uit te voeren.

   Geliked door 2 people

   • Ik weet het niet hoe het jou vergaat Bert maar Ik hoor rondom me heen steeds kritieser verhalen van mensen en dat ze totaal of althans zeer weinig vertrouwen hebben in de regering
    Anders dan je in de kranten leest maar ja die krijgen hun nieuws (lees sencuur) dan weer uit België

    Geliked door 1 persoon

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  Willempie heeft van zich laten horen, met betrekking tot corona: “Niet normaal maken wat niet normaal is.”
  We hebben het allemaal gehoord, maar Rutte trekt zich er geen snars van aan. Die gaat gewoon door met normaal maken wat niet normaal is.
  Wat veracht ik die man.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   J. C. Th. Köhler 29 juli 2020 om 23:59

   Nou, laat Willempie dan voor de eerste keer in zijn leven eens iets voor ons ‘doen’, en een eind maken aan al die flauwekul en onderdrukking.
   En laat hem eens stoppen met zijn hand ophouden bij het volk; hij heeft centen zat, de genotzuchtige hebberd, die geen last heeft van de ‘anderhalvemetersamenleving’.

   Geliked door 2 people

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nee ik beef nog niet van woede zoals Driek maar ben wel steeds vol ongeloof.
  Hoe is het mogelijk dat er complete partijen hier voorstander van zijn, komt zo’n Rob Jetten nooit buiten ? D66 dat ons land compleet cadeau wil doen aan de EU, en zo’n partij krijgt nog stemmen ook?
  Kom maar binnen jongens, ons geld is nog niet op, we hebben nog meer dan genoeg om nóg meer uitvreters binnen te laten!
  Nog altijd zijn er mensen die spreken van vluchtelingen.
  Stel nou dat je Syriër bent, dan moet je toch wel heel erg geschrokken zijn wil je helemaal in Nederland (of Duitsland) uit komen, dat is een stuk lopen jongen…!

  Geliked door 3 people

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  Driek, toch nog een paar opmerkingen.
  1e “We hebben te kampen met een vreselijke woningnood.”
  Jij bent van mijn generatie, dus je weet net zo goed als ik, dat die woningnood niets met die invasie van sprinkhanen te maken heeft. Die woningnood is vanaf de oorlog kunstmatig in stand gehouden. Door de grondprijzen extra hoog te houden, zodat gemeenten er goed aan konden verdienen. En door woningbouwverenigingen het leven zó moeilijk te maken, dat ze de huren extra hoog moesten houden.
  2e “Ons opperhoofd Mark Rutte is toch niet zo achterlijk…”
  Dat had ik niet van je verwacht, Driek. Rutte is helemaal niet achterlijk, hij is doortrapt gemeen en slecht. Want wat er nu gebeurt overkomt hem niet, hij veroorzaakt het zelf! En dat is ook de bedoeling. Hij is, met een heleboel handlangers, ik noem het voltallige Kabinet, Jaap van Dissel, het schoftentuig in Brussel, etc., bezig ons land te vernietigen, zodat de NWO gevestigd kan worden. Bij tijd en gelegenheid wordt de Grondwet langs links of langs rechts voorbij gelopen. Ze doen van alles om het volk bang te houden, in troebel water is het namelijk goed vissen. Hoe banger het volk, hoe gemakkelijker het is om in principe ondemocratische maatregelen te nemen.

  Blijf gezond, Driek, je bent hier zeer gewaardeerd.

  Geliked door 11 people

  • Monalisa zegt:

   u verhaal klop als een bus

   Like

  • Julia zegt:

   Dat hele voltallige Kabinet, RIVM, het kapitalistisch elitair tuig in Brussel en niet te vergeten de Satans Soros en Gates zijn het meest besmettelijke en levensgevaarlijke virus dat rond dwaalt en onze economie totaal ten gronde richt. Satan Rutte de trekpop van deze criminelen die allang terecht gesteld hadden moeten worden voert de ordes met liefde uit, geeft gratis miljarden van ons geld weg, rooft uit de pensioenpotten en houdt er sterk voorkeursbeleid op na om al die woestijnratten en zwarte Afrikaanse criminelen van alle voorzieningen inclusief woningen te voorzien. Het CDA en D66 zijn partijen die op de grond toe kapot moet worden gemaakt om dat deze linkse idioten zelfs nog stimuleren om nog meer van dit soort binnen te halen. Compleet ontoerekeningsvatbaar en absoluut de vloek van onze samenleving. Die hele corrupte rotzooi doet er alles aan om eigen volk te vertrappen en de meest onzinnige regels op te leggen. Zie geval mondkapjes waarvan wordt openlijk wordt gezegd (door o.a. Van Dissel) totaal geen enkele bescherming bieden en volgens een burgervader (hoofd veiligheidsregio) uitsluitend is bedoeld om het gedrag van mensen te veranderen. Hoe en wat voor een klinkklare onzin en zie het bereik de massa is gek genoeg deze dwaze regel als een onderdanige slaaf te volgen. Dus wat kunnen we van de mentaliteit en het lef van de gemiddelde Nederlander verwachten totaal nul komma nul. Ze blijven massaal een grote betonnen plaat voor hun kop houden en hebben totaal geen enkele intelligentie meer om in te zien dat ze van alle kanten worden uitgekleed, genaaid en beseffen niet wat dit voor hun zelf in de zeer nabije toekomst betekent namelijk leven in een ongekende dictatuur en gigantische armoede. Ja dan onze Koning hoeft men niets te verwachten zijn moeder en meerdere oranjes actief in de Bilderberg groep deelname hebben https://www.ad.nl/buitenland/beatrix-werkt-met-bilderberggroep-geheime-agenda-af~a0fa37ba/ Kortom dat Koningshuis is een zware aanslag op ons belastinggeld en leeft in alle luxe op kosten van ons belastinggeld maar presteren niets dan alleen reizen en trekken met af en toe een bezoekje aan een camping of andere instelling. Miljoenen achterover gedrukt door onterechte subsidies in eigen zak te steken waarvan uiteraard niets hoeft worden terug betaald. Kortom het is een nodeloos kostenverslindend groot theater waar nog heel veel Nederlanders nu nog met haar rood, wit, blauwe vlaggetjes voor zwaaien en in dit valse sprookje nog geloven. Ondertussen heeft rat Rutte en voorgangers ons land al totaal verkocht en overgeleverd aan het machtige elitaire tuig de EU dat ons land regeert en de regels voor schrijft en dit geleidelijk aan geheel in handen heeft inclusief ons eigen ingelegd geld de pensioenpotten. Overigens wacht er wederom een aanslag op ons belastinggeld namelijk mevrouw de Kroonprinses moet over een paar jaar een miljoen per jaar vangen. Een grof schandaal om zo een groot deel belastinggeld te verspillen om het vaandel hoog te houden terwijl er miljoenen tekorten zijn binnen o.a. onze gezondheidszorg, ouderenzorg, geestelijke zorg en jeugdzorg en wegen aan het rotten zijn en er geen geld is na inmiddels miljarden wegenbelasting te hebben gevangen ze op te knappen en het onderhoud bij te houden, gemeentekassen zijn failliet maar de elite zullen zich meer en meer verrijken en het volk heeft het nakijken. Ja hoe hard moet men schudden om het grote deel van ons volk wakker te krijgen ik vrees dat men blijft weg kijken, de realiteit en ellende niet wil zien en glashard op satan Rutte en afbraakpartijen te blijven stemmen. Slaap lekker verder en sweet dreams.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   J. C. Th. Köhler 30 juli 2020 om 00:15

   *******************************************

   Like

 15. Marc zegt:

  Rutte en inzicht? LOL

  Geliked door 2 people

 16. BigLJohn zegt:

  ….Is die man wel goed bij z’n hoofd? Hij moet nu toch eindelijk eens inzien dat Nederland er hopeloos aan toe is?….Driek; Rutte is een van de afgezanten van Lucifer, c.q. de Satan. Hij weet donders goed waar hij mee bezig is en kent maar EEN doel; Nederlanders tot slaaf maken van The New World Order. Rutte c.s. de MSM media, de overheden, verkopen ons continu leugens en halve waarheden, ook een kenmerk van de Satan. Door dit alles hoopt Rutte na een succesvolle afronding een belangrijke baan te verkrijgen bij zijn opdrachtgevers. Maar ze zullen hem laten vallen c.q. gaan elimineren. Wij zullen met zijn allen het gelag moeten gaan betalen voor deze gore smeerlapperij !

  Geliked door 6 people

 17. David zegt:

  Vier dagen geleden stak een dakloze hollander zich zelf in de fik in Oss voor het gemeentehuis, burgemeester woedend, gezien op talkshow op 1

  Like

 18. Yvonne zegt:

  Woningnood? Op 1 woning schrijven zich soms 600 mensen op in
  Ik heb een inschrijfduur van 12 jaar en 3 maanden was ik eindelijk pas op plek 1 hele mooie flat ik blij , vlak voor einde inschrijfduur was ik opeens nummer 2, doodziek ben ik ervan door de hele woning lag laminaat,bij huurwoningen moet normaal alles eruit heeft iemand met urgentie heeft hem gekregen wel een Hollandse vrouw ik ben woest ik laat een rijtjeshuis achter
  Ze had last van haar benen raar ook want ze moet stel treden op naar het appartement
  En die Ollongren wil huren voor alleenstaanden veranderen
  De kans dat er nog zo n mooie flat vrijkomt met laminaat door het hele huis is vrij klein
  Of ze verhogen de huur en de grens is nu € 619,01
  Ik vind dat als je eindelijk op nummer 1 staat en hij gaat aan je neus voorbij heel erg
  Ik ga weg voor een walgelijke buurman de mevrouw voor mij in er ook voor weggegaan
  Vorige week lagen er paar planken in mijn tuin gegooid ik vermoed die kerel weer ik ga kapot aan die pesterijen hij veroorzaakt overlast en dan pest hij mij omdat ik 4a 5 keer in al die tijd heb gevraagd of het iets minder kan hij staat altijd te timmeren en zegt ja dat is mijn hobby en gaat schreeuwen tegen me ik heb nog nooit zo rot gewoond

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Maar al te vaak is het woongenot afhankelijk van de buren, ook ik heb mijn vorige woning om die reden verlaten.
   Ronduit bizar is de desinteresse van woningbouwverenigingen, het huis is in orde dus moet je verder niet zeuren en op tijd je huur betalen is het credo.

   Like

  • karton zegt:

   @ Yvonne.
   Ik heb met u te doen, zéker v.w.b. uw buurman, zeg maar de timmerbuurman.
   Heeft u niet iedere avond een schilderijtje op te hangen zodat u iedere avond wel een half uurtje bezig bent om een spijkertje in de muur te timmeren ?
   Ik kreeg ooit last van een buurvrouw + dochter die op zondagochtend gingen oefenen in tap-dansen !! Verschrikkelijk ! Toen het voor de derde keer gebeurde ben ik ritmisch gaan zitten mee-timmeren op de tussenmuur, toen waren ze uit-geoefend.

   Geliked door 1 persoon

 19. fredjohan zegt:

  Dat COA gedraagt zich als een staat binnen de staat. Zij gaan over de wereldbevolking, dus iedereen buiten Nederland. Zonder nut of noodzaak halen ze hun bevolking hierheen en onze regeerders hebben hun verantwoordelijkheid op het COA afgeschoven.

  Like

 20. Gerrit zegt:

  Is het niet beter om de vluchtelingen te vertellen dat er GEEN vakantiehuisje meer beschikbaar voor hun is maar dat ze ZELF voor hun i onderkomen en eten moeten zorgen. Dan is de animo om hier naar toe te komen direct verdwenen. En nu kan voor de Nederlanders wat sneller een huis beschikbaar komen.

  Like

 21. Jean zegt:

  Enkel stemmen op PVV zo komt er snel een einde aan die misdadige import.

  Geliked door 1 persoon

 22. Stef zegt:

  Wie durft er nog met familie of kennissen over de werkelijke toestand in Nederland te praten. Wij zijn daarom jaren geleden naar het prachtige Silezie verhuisd. Heerlijke ruimte en (vele) mensen met nog gezond verstand. Zij weten nog goed wat het communisme voorstelt.

  Geliked door 3 people

 23. verwardeman zegt:

  Goed stuk Driek , helaas , maar weet je wat mij ook opvalt ?
  Kijk eens goed naar die mooie oude foto , waar zijn de allochtoontjes…………………………?
  Nou , waar zijn de moSSlimpjes en de zwartjes dan ?
  Nederland is toch altijd een multicultilandje geweest , hebben ze ons verteld………
  Zie je wel dat we belazerd worden met dat multicultigelul , dit is altijd een BLANK land
  geweest !
  Stop de omvolking , stem PVV.

  Geliked door 1 persoon

 24. Hovawart zegt:

  Geen zorgen lieve mensen, de wereldwijde klimaatperikelen, die onze regering ons piepkleine landje in de schoenen schuift, zijn al een strop voor onze economie, het zogenaamde klimaatbeleid en de diverse klimaatmaatregelen hebben namelijk niets te maken met de uitstoot van onze industrie of ons verkeer. Onder klimaat wordt verstaan de gemiddelde situatietoestanden en verschijnselen, die zich in een bepaald gebied over een lange periode voordoen, meestal over dertig à veertig jaar…..denk daarbij niet enkel aan het belastingklimaat in de Pays-Bah en het GEO-politieke klimaat om onze maatschappij te kunnen ondermijnen door middel van het multiculturele cultuurklimaat en de vernietiging van het VERTROUWENSKLIMAAT, tezamen met de Europese wens om het Nederlandse arbeidsklimaat/bedrijfsklimaat/leefklimaat/ woonklimaat en welzijnsklimaat te vervangen, het ondernemingsklimaat en het investeringsklimaat, het beleggingsklimaat, het ondernemersklimaat, zelfs het veiligheidsklimaat te willen ondermijnen door het belachelijke strafklimaat met de aanzuigende werking niet te vergeten . Het volplempen van onze weilanden met Vinex-wijken voor het kunstmatig in stand houden van het bouwklimaat, om te voldoen aan het gedachteklimaat van de Brusselse dwangeisers, die ons daarna al ons voedsel laten importeren omdat er geen veeteelt, land en tuinbouwklimaat meer aanwezig is op Hollandse bodem, de voedselimport zal door de klimaateisen onbetaalbaar worden en het leven in de Pays-Bah een luxe,…..onbetaalbaar.
  Dat de Coronagekte weer opleeft is te wijten aan het ongezonde discussieklimaat, je kunt iemand ook een ziekte aanpraten,…….daar scoort de NPO al jaren haar kijkcijfers mee,…..dat er de laatste tijd opvallend veel donkere mensen (wit/zwarte gezinnetjes) opduiken in programma’s en reclames is enkel een EU-brede kniebuiging in het diversiteitsklimaat, ‘Inclusiviteit’ is dus niet alleen een toverwoord van het “het nieuwe normaal” zo heet dat al sinds een tijdje. De insluiting in de samenleving van achtergestelde groepen op basis van gelijkwaardige rechten en plichten, de geldende normen en waarden, heeft al decennia geen vruchten afgeworpen. Inclusie wordt vooral gebruikt in het discours rond allochtonen, kansarmen en asielvluchtelingen ………… het is alleen jammer dat men zich nooit wenst aan te passen, daarmee vervalt enkel het recht om anders te kunnen zijn, slechts een excuus om zich buiten de wet te bewegen en te begeven.

  Like

 25. Cathja zegt:

  Beste Driek, ik ben het voor de volle 100% met u eens! Het is niet te bevatten dat vreemdelingen allerlei weldaden in de schoot geworpen krijgen, maar het eigen volk wordt aan de kant geschoven, geplunderd en geknecht.

  Ik deel al uw grieven, heer Driek!

  Toch een mooie zomerdag gewenst.

  Geliked door 2 people

 26. koddebeier zegt:

  Dank U EU voor alle ellende die jullie over ons uitstorten. Bedankt hersendode politici die ons verraden en verkopen aan de EU, WHO, VN, Bilderberg, etc. etc., ik hoop dat jullie zullen betalen voor je verraad smeerlappen !!

  Geliked door 3 people

 27. Alfred zegt:

  De lijfspreuk van ons koningshuis: “ik zal handhaven”.. Laat me niet lachen, een stelletje arrogante graaiers zijn het die oranjes. Zet maar een kamp met barbaren bij hun in de tuin, dan hebben ze wel een mening over vluchtelingen. Net als zijn overgrootmoeder Wilhelmina die “geen Joden in de buurt van haar paleis” wilde. Walgelijke zooi..bah!!

  Geliked door 4 people

 28. Thoth zegt:

  (..)En steeds opnieuw worden er bedrieglijke vormen gevonden om de belastingen te verhogen. Steeds opnieuw worden er miljarden weggegeven aan landen waarvan de bevolking op z’n achterste zit te luieren.

  Geliked door 1 persoon

 29. Julia zegt:

  We moeten niet zeuren uiteindelijk Nederland levert enorme inzet om ons land veilig te houden voor meerdere besmettingen Lees https://www.telegraaf.nl/nieuws/1426114244/nederland-weigerde-302-mensen-bij-grens-om-corona en zet hier voor extra honderden mankrachten in echter geldt dit uiteraard niet voor de massale aankomst van migranten die kunnen gewoon zonder controle en zonder papier alle grenzen binnen treden en leveren uiteraard geen enkel besmettingsgevaar omdat het corona virus deze woestijnratten en zwarte afrikanen negeert en zij absoluut gevrijwaard zijn van welk virus dan ook. Het is om te huilen en onvergeeflijk hoe overheden in Europa en Nederland hun land laten bestormen maar wel eigen volk van allerlei onzin op dringt en bij niet opvolgen van deze buitensporige maatregelen zware boetes oplegt.Hoe moet men nog geloven dat het corona virus een gevaar is voor onze volksgezondheid. Het grootste gevaar zijn de linkse politici die zeer schadelijk en gevaarlijk zijn en er voor hebben gezorgd dat onze economie totaal de nek is omgedraaid en dan hebben we het nog niet over de maatschappelijke schade. In ieder geval haalt Duitsland weer wat kindertjes en gezinsleden binnen die uiteraard per vliegtuig worden ingevlogen en van alle gratis medische zorg en voorzieningen worden voorzien. Er kan nog meer bij de betaalslaven betalen de rekening wel mede ook dankzij de miljarden storting van onze beroepsleugenaar en volksverlakker Rutte. Kortom die doorgeslagen waanzin stop niet maar wordt met de dag erger.

  Geliked door 1 persoon

 30. Richard zegt:

  Meer dan 60 procent van de bevolking is blind en weten gewoon niet wat die linkse mafketels allemaal daar bekokstoven in den Haag. Dus blijven ze maar links stemmen omdat ze het nog niet zo slecht hebben. Maar je moet niet naar je eigen kijken maar naar je kinderen en kleinkinderen want daar woord de toekomst steeds kleiner . Vergeet niet dat de kinderen de toekomst hebben het is dus niet de bedoeling dat wij dat voor hen verprutsen met een regering die er een potje van maak.

  Geliked door 2 people

 31. Bas zegt:

  GB
  Nigel farage

  Gisteren probeerde ik een kamer te boeken in het 4 Sterren Bromsgrove Hotel & Spa, maar deze was gesloten voor het publiek.

  Blijkt dat het 147 illegale migranten opvangt en we betalen er allemaal voor.

  Geliked door 1 persoon

 32. Bas zegt:

  Ondertussen in Italië

  Weer een golf van migranten uit Noord-Afrika die aan land komt in #Italië. De afgelopen dagen zijn er duizenden aangekomen. De volledige immigratiecrisis is terug

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   https://mobile.twitter.com/BasedPoland/status/1288884848761999362/photo/1

   De Italiaanse Senaat heeft zojuist gestemd om Matteo #Salvini van zijn immuniteit te ontdoen met 149 stemmen tegen 141

   Het zal aanklagers in staat stellen hem voor de rechter te brengen op beschuldiging van de ontvoering van 150 Afrikaanse migranten (stond hen niet toe voor 2 weken van boord te gaan in Italië)

   Salvini riskeert 15 jaar gevangenisstraf

   Like

   • jah de italianen hebben ook een wilders proces nodig om de waarheid te onderdrukken.
    Zoals blijkt is Wilders niet de eerste en de laatste in dit soort schijnprocessen.
    Heb enige kritiek en je komt voor het D66 getriefel zo eenvoudig zit het, omdat ze ook in Italié een vorm van D 66 tuig hebben

    Like

 33. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Burgemeesters willen invloed achter de voordeur: ‘Bij drukke feestjes zijn we machteloos’
  Burgemeesters breken zich het hoofd over de vraag hóe te voorkomen dat mensen thuis besmet raken met het coronavirus. Vandaag werden 342 gevallen vastgesteld, bijna 100 meer dan gisteren. Veel besmettingen vinden achter de voordeur plaats: precies de plek waar burgemeesters niet kunnen handhaven. ‘Dat de coronawet ons die mogelijkheid niet geeft, is een misser.’” Bron: AD

  “Een enigszins mysterieus zinnetje was het, dat de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls zich liet ontvallen tijdens de persconferentie van het Veiligheidsberaad, woensdag. Het ging over besmettingen in de privésfeer. ,,Thuis kunnen we niet ingrijpen. We gaan verder uitzoeken of daar iets aan te doen is.” Bron: AD.

  Dit is wat de gluiperds van plan zijn. Achter de voordeur kunnen kijken. En Rutte en De Jonge zijn met vakantie. Onder het mom van coronadreiging wordt de hele democratie naar de kloten geholpen.
  PVV! PVV! PVV! PVV! PVV! PVV! PVV! PVV! PVV! PVV!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @ J.C.Th. Köhler

   Dat zal heel erg lastig worden voor de gluiperd Bruls. Er is van een pandemie totaal geen sprake en er is zéker geen noodtoestand. Dan krijg je geen toestemming om bij mensen ‘binnen te vallen’.
   Ik vind dat burgemeesters volstrekt geen zeggenschap mogen krijgen over het leven van de burgers, en al helemaal niet in hun privé-omgeving. Bemoeien zij zich daar wel mee, dan gaan zij hun boekje ver te buiten! Wij zullen hen dat ook duidelijk moeten maken. Het wordt tijd dat de Nederlanders hun grenzen van tolerantie t.o.v. de overheid duidelijk maken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s