De volgende politieke moord is al in de maak (deel 2)

Screenshot - 2020-07-28T191724.668

(Door: Drs. E.N. Schilder)

(Lees hier deel 1 van het artikel)

In de categorie “zoek de verschillen” onderstaand de symptomen van COVID-19 versus influenza:

Symptomen Covid-19: neusverkoudheid, niezen, keelpijn en droge hoest, loopneus, hoesten, verhoging of koorts, verlies van smaak of reuk door neusverstopping, * benauwdheid

Symptomen influenza: neusverkoudheid, niezen, keelpijn met droge hoest, verlies van smaak of reuk door neusverstopping, pijn achter het borstbeen (veelal van het hoesten), hoge koorts -binnen 12 uur oplopend tot 39 graden of hoger -, koude rillingen, hoofdpijn, heftige spierpijn en vermoeidheid, gewrichtspijn, keelpijn en droge hoest, *kans op longontsteking waaraan veel zwakkeren en ouderen uiteindelijk sterven, omdat de longen langzaam vol lopen met vocht. En ik kan u melden dat u het dan HÉÉL erg benauwd krijgt. Zeker als er ook nog sprake is van COPD (van het roken). Ziet u de leugens omtrent – en de overeenkomsten tussen – influenza en Covid-19…?

Dit betekent dus dat u, of u nu een griepje heeft of onschuldig een verkoudheid heeft opgelopen, vanaf nu ALTIJD positief getest zult worden op Corona! Moet u eens nagaan wat dit betekent voor mensen die bijvoorbeeld altijd al neusverkouden waren. Die mogen als het aan de veeartsen van het RIVM en derhalve aan Rutte en Hugo-bloemschoen ligt, de rest van hun leven NOOIT meer naar buiten. Vaccinatie, vaccinatie, vacciNAZI’s!

Als u ALLE jaren vóór 2020 op Covid zou zijn getest, was u 100% zeker, ALTIJD positief bevonden… maar TOEN heette dat gewoon een griepje. Daar deed niemand paniekerig of moeilijk over. En dat is nu exact mijn punt. Het gaat om afleiding door dingen vele malen groter te maken dan ze zijn, sterk vergelijkbaar met dat elk stevig briesje tegenwoordig een naam krijgt alsof het een orkaan is. Pure besodemieterij derhalve op basis van maximale angstzaaierij en de daarmee gemakkelijk te verkrijgen macht over u door instanties en overheden waaronder met name de zichzelf gekozen EU-‘top’. Ondanks het feit dat er nauwelijks verschil is qua symptomen hebben de maatregelen tegen ‘Covid’ bijna de gehele economie naar de kloten geholpen, heeft u er mogelijk uw baan door verloren (of gaat u die mogelijk nog verliezen), zijn uw opnames voor andere hoognodige operaties NIET doorgegaan – waardoor u meer pijn en ongemak heeft ervaren of mogelijk zult sterven – en zijn veel ouderen weggekwijnd in eenzaamheid en (nòg) slechte(re) zorg!

Onbenullen? Onbenullen!

In 2018 stierven er ruim 4500 mensen per week (!) aan de griep, waarbij er nauwelijks ziekenhuisopnames waren. Slechts 16.000 ziekenhuisopnames over de gehele periode, waarbij ze toegeven dat dit zeker NIET allemaal griepincidenten waren. Sterker nog: het betrof jaarlijkse  longontstekingen, verwaarloosde ouderen, auto-ongevallen, kanker en andere ziektes en aandoeningen. Allemaal zaten ze verwerkt in die 16.000 opnames… En niemand luidde de noodklok of deed er moeilijk over. Dat was heel normaal. In 2020 echter zijn bijna ALLE opnames zogenaamd Covid gerelateerd…

En allemaal gepusht (!) en ‘geadviseerd’ door de ‘knappe koppen’/VEE-artsen van het RIVM (vandaar de ophokplicht?) en de uiterst volgzame ‘politieke’ PRUTSERS (!) die zich veilig achter hen verschuilen, maar feitelijk geen van allen ook maar enig idee hebben van wat ze nu eigenlijk aan het doen zijn. Opgehokt door een stel in het rond radende, machtsgeile randdebielen die zichzelf binnen twee zinnen al tegenspreken of waarbij het de dag erop alweer een heel ander verhaal blijkt te zijn… ONBENULLEN!

Wat ‘we’ ervan zouden moeten leren, is dat als u ziek bent u NIET gaat werken! Dan hebben we het over verantwoordelijkheidsgevoel! Wat ook mee zou werken, is als de goedgeefse regering – tenminste voor wat betreft Zuid-Europa en gelukszoekers! – bij ziekte de 70%-uitkering/straf-voor-ziekte aanvult tot 100%, zodat mensen zich niet GENOODZAAKT behoeven te voelen om te MOETEN komen werken als ze ziek zijn. Eenvoudig omdat ze anders niet rond kunnen komen of de werkgever dat eist…

JENSEN zit helemaal FOUT!!!

Robert Jensen, die zo onderhand een behoorlijk groot ‘Ik Weet Alles Beter’ gehalte begint te ontwikkelen, bekritiseert Maurice de Hond voor wat betreft zijn ventilatieonderbouwing, maar slaat hierbij ZÈLF de plank volledig mis. Maurice de Hond heeft namelijk volkomen gelijk voor wat betreft de huidige airco- en ventilatiesystemen waar GEEN verse lucht wordt toegevoegd (veelal binnen bedrijven en zorginstellingen). Ten eerste is dat, zoals Jensen zelf zegt, bewezen met de massale betogingen in Amsterdam en het onnodig harde, maar mondmaskerloze ´optreden’ van de politie tegen de oudere mensen en een weerloos bloemenmeisje in Den Haag. Het meest eenvoudige bewijs echter heb ik gekregen via mijn echtgenote. Zij is een stuk jonger dan ik en nog wel enige jaren werkzaam. Elk jaar wordt ze door een gesloten ‘lucht-rondpomp-systeem’ – en daarmee door haar collega’s (veelal met kinderen en/of kleinkinderen) aangestoken en krijgt de griep of loopt op z’n minst een paar weken te snotteren. Ikzelf heb vervolgens bijna twee maanden last van een zware hoest, waarbij ik de nodige codeïne mag slikken om er weer vanaf te komen. Dit jaar echter moest mijn echtgenote al heel snel thuis gaan werken waar onze ventilatie prima op orde is, en wat denkt u? Beiden hebben we nergens last van gehad! Niks, nakko, nada!

Mijns inziens wordt Jensen overigens (helaas!) met elke uitzending minder geloofwaardig. Enerzijds legt hij keiharde feiten vast (waaraan ik nu ook steeds meer ga twijfelen) en anderzijds doet hij blauwe-gewaden-voorspellingen en bidt hij tot ‘god’… En dat is vreemd voor iemand die zegt de feiten te onderzoeken en te weerleggen, toch? Hierbij dus even een persoonlijke vraag aan Robert Jensen: kom Robert, vertel me het verhaal over ‘god’ nog een keer alstublieft. Ik begin, en u maakt het af, oké? Ik ben namelijk ZÓ benieuwd naar uw onderzoek, heldere onderbouwing en steekhoudende argumenten… En het staat in de bijbel, dus DAN is het ‘waar’… toch? Want u ‘gelooft’ in ‘god’ zegt u. Geloven echter betekent letterlijk: ‘ik weet het niet zeker’. Nou Robert, komt ‘ie dan: Eva werd door ‘god’ uit een rib van Adam geschapen en ze kregen samen drie ZONEN (!) …en daaruit is de mensheid ontstaan… En hier is mijn vraag: de mensheid is derhalve ontstaan uit drie ZONEN? HOE DAN? Kom op (speciaal voor u in het Engels zoals u dat zo graag hanteert), MAKE MY DAY!

Vierdaagse versus grootste moskee van Europa

Over machtsgeile onbenullen gesproken: Burgermeester Bruls kennen we onder andere van de vooraf ingevulde aanklachten tegen Geert Wilders voor wat betreft de “minder Marokkanen” uitspraak. Vooraf ingevuld, omdat het grootste deel van de – zich nog altijd van de Nederlandse samenleving afkerende – Marokkaanse medemens, na ruim 50 jaar in Nederland, nog stééds geen woord Nederlands begrijpt – laat staan spreekt – maar er uiteraard WÈL zo veel mogelijk ‘aanklachten’ tegen Wilders moesten komen… En als het om ‘die zielige’ moslims gaat is ‘meneer’ Bruls altijd bereid het meest absurde te bewerkstelligen en te sponsoren. Zijn streven om Nijmegen – uit duistere gelden – de grootste moskee van Europa ‘te schenken’ blijft derhalve als een Midden-Oosterse-met-geluidboxen-versterkte-katten-jank-toren (minaret) fier overeind staan, terwijl hij anderzijds heeft aangekondigd dat de Nijmeegse vierdaagse in 2021 ZONDER vaccin (en dat ‘tegen’ een jaarlijks genetisch VERANDEREND/evoluerend virus!) alvast NIET door zal gaan! Over Corona in verband met de megamoskee uiteraard geen woord… Tja, als CDA-vazal in dienst van GroenLinks (studenten/GL-stad) MOET deze proleet lege-ogen-Hugo-bloemschoen uiteraard blijven na-Brullen en de ‘vredige’ moslim op zijn wenken blijven bedienen. Het probleem met moslims echter is dat zij steeds meer en steeds hogere eisen stellen. En als u ze eenmaal één vinger heeft gegeven, vreten ze hem af tot aan het laatste kootje van de ANDERE hand met alles wat daar tussen zit. En nòg is het dan niet genoeg!

In Berlijn is overigens een 24 jarige man met een Mercedes SUV ingereden op een grote groep mensen. Er werd meteen onderzoek gedaan naar een eventuele bom in de auto wat in combinatie met een Mercedes mijns inziens voldoende zegt over de uiteraard verzwegen afkomst van de man. Toch is hij al weer op vrije voeten gesteld, omdat opzet niet bewezen kon worden… maar dat even geheel terzijde.

Over nog meer onbenulligheid gesproken: met het oog op de uitstervende insecten en vogels in Nederland: in het voorjaar hebben gemeentes ‘preventief’ gif gespoten tegen de processierups… En ja, we hebben inderdaad maar weinig last van de processierups gehad dit jaar… Alleen ZÓ jammer dat al die broeikastjes voor de meesjes niet in gebruik werden genomen, omdat alle vergiftigde insecten die mama mees naar het nest bracht daarmee eveneens haar kroost doodde. En gezien het hoge aantal dood liggende hommels in en naast de parken en perken zijn ook die door deze complete onbenulligheid massaal vernietigd. Spuiten of nestkastjes, een eenvoudige keuze, maar beide werkt over evident NIET!

‘Groot-denkers’

Ursula von der Leyen, Timmermans, Verhofstadt en al die andere pro-EU-idioten hebben met de gratis geld‘donatie’ aan onder andere Italië, Spanje en Polen een enorme overwinning geboekt. Het is een overwinning voor mensen die ‘groot durven te denken’ volgens von der Leyen. Even ter referentie (en die kant zijn we heel hard op aan het gaan, alleen hebben ze een andere vlag): Adolf Hitler en Heinrich Himmler waren eveneens ‘groot-denkers’…

De volgende moord?

Als Geert Wilders of Thierry Baudet als nieuw slachtoffer van de huidige linkse demonisering OOK vermoord worden, hoeft u qua wegwerken van bewijzen niets anders te verwachten dan hoe het in 2002 ging. Het verschil alleen is dat DÀN enkele eerder genoemde ‘politici’ die hen bewust in een kwaad daglicht hebben gezet exact hetzelfde lot zullen ondergaan. Dan zal het NIET blijven bij loze doodsbedreigingen Rosenmöller(!), Melkert (ja, u zijn we ook niet vergeten), Klaver, Jetten, Kaag, Ollongren, Simons, Azarkan, Öztürk, Kuzu, Akwasi, Kick-out-Zwarte-Piet en andere gluiperige gifslangen. Nederland ziet feilloos wat u probeert te doen, maar Nederland is Pim NIET vergeten!

Nederland is een land waar iedereen die zich naar eer en geweten Nederlander VOELT in vrede met elkaar kan leven. Voor ‘mensen’ die anderen willen opleggen hoe ze moeten leven, zowel uit marxistische, vermeend humane/‘liberale’ of uit religieuze gronden, is hier geen plaats. Het ‘liberale’ globalisme is echter een combinatie van communisme en nazisme en we komen wereldwijd maar op één manier van ze af. Op EXACT dezelfde manier waarop ZIJ zich ZELF van hun politieke tegenstanders ontdoen (en van Pim Fortuyn hebben ontdaan!)

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

80 reacties op De volgende politieke moord is al in de maak (deel 2)

 1. BertG. zegt:

  De man in Berlijn in z’n Mercedes had een kenteken uit Letland met een vaste verblijf plaats in Berlijn. Heeft echt in de krant gestaan.
  Inmiddels is hij ook weer vrij gelaten zonder verdere verdenkingen.
  Verkeerd ingeschatte verkeer situatie en een stuurfout, volgens de politie

  Like

 2. Nachtkaarsje zegt:

  Ik verwacht niet dat de heer Schilder antwoord geeft, maar of hij liegt willens en wetens over die drie zonen, of hij weet het gewoon niet en wil alleen maar trappen naar het geloof wat mensen stellen in God.

  Nou hier komt die dan:

  (Genesis 5:3-5) 3 En A̱dam leefde voorts honderd dertig jaar. Toen werd hij de vader van een zoon naar zijn gelijkenis, naar zijn beeld, en hij gaf hem de naam Seth. 4 En de dagen van A̱dam nadat hij de vader van Seth was geworden, werden achthonderd jaar. Intussen werd hij de vader van zonen en dochters. 5 Zo bedroegen al de dagen van A̱dam die hij leefde, negenhonderd dertig jaar en hij stierf.

  Ja, Schilder, Adam werd de vader van zonen en DOCHTERS!!!

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Oké, maar dan nóg: voortplanting tussen zonen en dochters lijkt mij niet echt een garantie op gezondheidssucces . . .

   Geliked door 3 people

   • Monalisa zegt:

    Incest is verboden, maar het gebeurt nog steeds

    Like

   • Konkie zegt:

    Inderdaad, INCEST!

    Like

   • delamontagne zegt:

    Dat probleem was toendertijd nog niet zo aan de orde…

    Geliked door 1 persoon

   • Tom zegt:

    Nu is het dan ook verboden. Zowel door God als door de meeste overheden (waarschijnlijk alle overheden).

    Na de schepping leverde het echter geen gevaar op omdat de genenpoel zeer rijk was en deze nog geen fouten bevatte.

    Na de Zondeval werden deze woorden tegen Adam uitgesproken: “zo zij het aardrijk om uwentwil vervloekt (Genesis 3 vers 17)”. Dat is de reden van alle ellende en ziektes. Deze vervloeking is onomkeerbaar. Met deze wereld / aarde komt het dan ook nooit meer goed.

    //

    Ter aanvulling (en als voorbeeld): alle beren op aarde stammen af van 1 ‘oerbeer’ (die dan ook in de Ark van Noach is meegegaan). Uit deze oerbeer zijn verschillende type beren ontstaan. Al deze type beren hebben echter een ‘armere’ genenpoel dan de oorspronkelijke oerbeer.

    De oerbeer kon zich aanpassen waardoor, bijvoorbeeld, uit een groep nakomelingen de ijsbeer is ontstaan. Echter door deze aanpassing zijn de genen van de huidige ijsbeer veel ‘simpeler’ geworden.
    De ijsbeer kan dus niet meer terugveranderen naar de oerbeer.

    Hier nog een stukje van een professor die het wat beter uitlegt:

    https://www.geloofstoerusting.nl/videos/waren-adam-en-eva-eerste-mensen/

    Like

   • bobzelf zegt:

    whahahahahaaha
    ik zie hieronder een geweldige , die tom is veel op de efteling geweest
    denk ik …..

    dus mijn vraag op de lagere , school Adam en eva
    2 kinderen Kain en Abel
    kain slaat Abel dood
    vlucht weg,
    en start eenvolk, whahahaha ja tuurlijk ,

    dus hij neukte zijn moeder ?? dus er was al een OEDIPUS ???

    THE REAL MOTHER FUCKER

    EN DAN MAAKT DIE TOM HET SPROOKJE HELEMAAL HUMORISTISCH

    DUS IS MIJN Vraag WAAR IS DE GEILE BEER DAN ??

    OF WAS ALLEEN OME BOB DAT ?? ,,, DE JAREN 60 70 EN 80 WHAHAHAHA

    SCHITTEREND , EN WIE HEEFT DAT OUWE TESTAMENT DAN OPGESCHREVEN , ZO IN DIE VROEGE DAGEN ??

    ONZE VERWARDE MAN DENK IK DAN, EN DAN DE HULP VAN TIJL MET AL ZIJN AANNAMES EN VERONDERSTELLINGEN GENIAAL MAN

    HET GEKKENHUIS IS GEOPEND, IS HEEL xander griffo nou binnen gevallen
    DANWEL GELAND HIER ,

    oom geile beer

    Like

   • bobzelf zegt:

    HE BERT, HEB JIJ VANDAAG TOM ALS HUMORIST INGEHUURD ??

    BOBBIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    Like

   • Nachtkaarsje zegt:

    Beste Bron. Mooi he die woorspeling voor je? 🙂
    Tom geeft al een aantal zaken goed weer wat betreft de eerste mensen. Op YT kan je docu’s vinden hoe de mensen zich na de vloed versrpeid hebben en hoe bepaalde kenmerken in de menselijke variaties die er zijn (wat wij dan rassen noemen) via het DNA tot stand zijn gekomen. Maar ik zag aan de vele kommentaren dat de frontale aanval geopend was en incest zus en incest zo en hoe schofterig het dan wel niet is allemaal. En op een zeer breedsprakerige en visueel tot de verbeelding sprekende taal het gruwlijk is en niet passend.
    Nou we spreken hier over de tijd voor de vloed. Mensen leefden ongeveer tussen 500 en 900 jaar en soms nog wat meer. Dat zijn zeer krachtige genen. Het genetisch verval is toendertijd al in gang gezet. Als straf voor de zondeval moet de mens sterven. Dus God heeft er gewoon voor gezorgd dat het menselijke lichaam een aantal jaren meekan en dan is het op. De wetenschap is daar verbaasd over en benaderd ouderdom dan ook als een ziekte die genezen kan worden. Het is wel leuk om je daar eens in te verdiepen. Vanuit mijn kennis, en ik begrijp er niet zoveel van, was het dus toendertijd noodzaak om zich te vermenivuldigen. Misschien hadden ze daar wel regels voor? In de bijbel staat de man Lot die door zijn eigen twee dochters dronken word gevoerd en dan hebben zij gemeenschap met hem om nakomelingen te verkrijgen. Dus het vooroordeel dat pappa altijd op een dochter kruipt kan ook bij de vuilnisbak. En om dan toch even mee te gaan in de publieke opinie dat het schofterig als het dan toch gebeurt, ik weet van minimaal 1 geval dat moeder haar dochter in de houdgreep nam zodat vader zijn gang kon gaan. Krankzinnig? Zeer zeker. Goed te praten? Op geen enkele manier… Maar dat is nu niet aan de orde. Dit alles gebeurde voor de vloed, en ik was er niet bij. Zover ik weet had God ook nog geen wetten uitegevaardigd en waar geen wet is, is geen overtreding. Tot zover even mijn minimale kennis en gedachten daarover. Toen kwam de vloed en 8 mensen overleefden die vloed. Dat is een behoorlijke genenpoel na al die jaren en hup daar gingen we weer. De remmen gingen los en nu hebben we ongeveer 7 miljard mensen op de aardbol. Als je nu gaat zoeken dan zul je ontdekken dat de mensen aan het degenereren zijn en er zijn voorspellingen gedaan dat de mens over ongeveer 150 jaar onvruchtbaar zal zijn. Om je een voorbeeld te geven. 120 jaar geleden werkten de mensen op het land en zij moesten bijna alles met de hand doen. Had je geld kon je een paard met kar kopen, maar bijvoorbeeld schippers lieten hun vrouw de schuit trekken. De mensen waren toen veel sterker, want als wij nu datgene op het land zouden moeten doen, wat die mensen deden dan breken we allemaal in tweeen 🙂 Dus om aan je punt te komen, Ja je hebt gelijk het is niet zozeer een kans op een goede gezondheid. Maar dat komt omdat God ons aan onszelf heeft overgelaten wat dat betreft. Wil je meer weten, ga de bijbel bestuderen en lees wat behoorlijke intelligente mensen erover te vertellen hebben. In de eindtijd zou de kennis op onvoorstelbare wijze toenemen. Als je nu rondkijkt zie je dat dat ook zo is. Staat in de bijbel dit laatste over de kennis.
    Voor die schreeuwers, zoals ome Bob 🙂 Je kan de hedendaagse wetgeving en publieke gebruiken niet loslaten op de tijden van weleer. En wie de wetten opgeschreven heeft? Dat was Mozes, die is er mee begonnen onder inspiratie van God 😉

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    geniaal , je zal toch DE OERBEER , GEWEEST ZIJN ??

    En leuk he, het is net als discussieren met linkse hersendoden

    ze beweren van alles,

    MAAR ANTWOORD GEVEN ,,,, dan zijn ze niet thuis …

    DUS MOZES HEEFT ALLES OPGESCHREVEN ??

    waarmee ??, die aardig wat pennen van de HEMA leeggeschreven dan ….

    ja hij had toch geen flikker te doen ,

    EN IK LEES OOK VAN ZO’N HERSENBESCHADIGING HIER

    DE ERFZONDE , WHAHAHAHAA , OVER EEN APPEL ??? GEINIG HE

    dus die ouwe sacharijn , schept “”de vrouw “” uit een rib van Adam ..

    en vergeet er hersencellen bij te doen , hij dacht nou ,, die doos van Pandora beneden achter dat plukkie haar moet genoeg zijn ??

    en zegt dan , tegen dat hersenloze mokkel , en je blift godgloeiende gloeiende van die appel af, de rest kan me niet verrotten !! GESNOPEN SNOL ??

    EN DAN SISSEND VANACHTER DIE BOOM bERT G , ALS VROEG IN DE STRIJD GEWORPEN , ALS NIET DEUGENDE SNAKE !!

    appeltje mevrouw, , ??????

    DUS DIE SNOL , ZAT GEWOON AAN EEN TERRASSIE OP DE COOLSINGEL TEDENKEN , MET EEN BAKKIE PLEUR EN EEN KANO

    dus die heeft dat hele gelul , nooit gehoord ,

    en dan diebozze ouwe sacharijnige ouwe klootviool , deruitttttttttttttttttttttttttttttttt

    deruittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ,

    dan ben je toch niet goed bij je hoofd ??

    ik begrijp ook, dat mijn vraag van 60 jaar geleden, met wie Kain een volk gesticht had, nou ja bij elkaar geneukt, ook door Mozes niet is opgeschreven VROEGUH AL NIET ..

    GOH , HE BERT , VRAAG OF ZE NOG WAT DAGIES BLIJVEN ,

    IS LACHEN TOCH !!

    GOHHH WAT LEUK , DIE PLEURIS JODEN, JE FAVORIETE VOLK , GEWOON LATEN VERGASSEN, EFFE 10 PLAGEN DUITSLAND INSTUREN WAS GEEN OP TIE , WAS BEETJE DRUK , DRUK DRUK , DENK IK

    WAT EEN VRESELIJKE MAN , wanneer gaat hij eindelijk wat doen dan ??

    ik heb als ik boven kom ook wat vragen voor die nagemaakte dropveter …

    ik trek hem echt van zijn stoel af die klootzak

    groetjes ome MOZES EN DE 4 ROVERS ..

    of was dat een ander sprookje ??

    Like

   • Tom zegt:

    @Bobzelf

    Jammer, ook jij kunt dus niet lezen.

    Daar zit het probleem! Mensen zijn te lui om te lezen en vervolgens gaan ze een mening vormen over datgene wat ze niet gelezen hebben.

    Hopeloos… 😦

    Like

  • Sophia. zegt:

   Precies Nachtkaarsje !

   Maar dan komen sommige met reacties, als dat het inteelt zou zijn dat “IN DIE TIJD!”
   Gelijk zou staan aan incest/inteelt van latere generaties.
   Deze hebben totaal geen Bijbel kennis.
   Helaas.

   Like

   • bobzelf zegt:

    WAT LEUK DAT DIE GRIFFOOOS ALTIJD EEN KUT EXCUUS HEBBEN ,
    SODEMIETER EFFE OF,
    JE EIGEN KINDEREN NEUKEN, DAT MAAKTE VROEGER NIET UIT ??

    en dan heb je geen bijbel kennis , zo kan je alles goedpraten DOOS ,

    nee, als jezelfs deze schurken streken goed wilt praten
    moet je ogenblikkelijk een keer hulp zoeken ,mevrouw

    en u kapot gaan zitten schamen . en godverdomme gauw ook

    was het lekker .dochter, toen papa je verkrachtte,

    ooh heerlijk mamma, wanneer mag ik nog een keer ??

    BEN U GESCHIFT OFZO, ?? OF JA DAAR KOMT TIE …..HERSENDOOD

    ALLES LULLEN ZE GOED, maar met je rotte, verzonken jatten van een appel afblijven
    daar hoor je ze niet over ????

    de bible belt, op naar de bijenkorf, ,,,

    mijn god mijn god, de hele wereld is geschift geworden

    ik dacht dat de islam , met een geit neuken ernstig was

    nee, zij , de JEZUS VOLGERS, ZETTEN HUN EIGEN DOCHTER OP DE LEEST , EN IS VOLKOMEN NORMAAL

    DUS EPE ?? E erst P apa Effe klopt dus gewoon , en geen grapje

    gaat heen en sterf , enge mensen

    groetje oom pedo

    Like

   • Sophia. zegt:

    Ik kom niet uit de bijbelbelt, en Incest is ’n straf waar volgens de wetten van Mozes, de doodstraf op stond.

    Like

   • Harry zegt:

    Nee hoor , incest was geen incest !
    Tenminste als je daar een religieus sausje over wenst te donderen .
    Maar met een beetje nuchter verstand zou je kunnen stellen , DAT DAT PRECIES HETZELFDE IS .
    Of wanneer is dat veranderd , dan ?
    Diefstal is diefstal .
    Moord is moord .
    Incest is incest !

    Wat is dat nou voor gezwam over dat de genenpool zeer rijk was en nog geen fouten bevatte , hierboven ?
    Een stomme verklaring voor een ernstige fout in het grote verzinsel .

    Het lijkt heel veel op politiek-correct gezwam ,in dit geval religie-correcte godsdienstwaanzin .

    Een goede vriend van mij , zijn vader was dominee ,
    die vriend zei ( lachend ) : “ hij hield iedere zondag een preek , heel overtuigend ,
    maar hij geloofde er geen ene donder van “ .
    Blijf maar achter dat soort figuren aanrennen hoor !

    Zélf gelooft ie wél . Zit zelfs in het bestuur .
    Nu, in Corona tijd mogen er slechts negentig mensen tegelijk in de kerk .
    De schaapjes mogen bij toerbeurt iedere drie of vier weken naar de kerk komen , daarvoor worden ze schriftelijk uitgenodigd .
    Wat denk je ?
    Nog niet de helft van de uitgenodigden komt opdraven , mogelijk hebben ze zich uit de wurggreep van de dominee ontworsteld en genieten ze van hun herwonnen vrijheid .
    Ze zijn daar bang dat het “ niet meer normaal wordt “ .
    En straks met een half gevulde kerk eindigen .

    Ik zie dat hier ook , ze voetballen op straat op zondag , daarna wordt de barbeque opgestookt en tot na twaalven hebben ze de grootste pret .
    Bier en wijn op tafel , geen bijbeltje !

    Wellicht daalt het gezond verstand in ?

    Like

   • bobzelf zegt:

    DE WETTEN VAN MOZES ??

    EN WAAR IS DIE GRAPJAS VAN JE ….. WAAR DAN OOK IN DE WERELD ,ALS ZE HEM NODIG HEBBEN ??

    OOOH DAAR HAD HIJ EEN BEDOELING MEE…….

    DAN MOEST IK TUSSEN DE REGELS DOORLEZEN

    vertel nou een simpel mens , dus ome bob nou eens

    welk iets leuks dan wel spannends

    die ouwe vervelende sacharijnige ouwe depressive man

    heeft gedaan sinds 490 bc

    een paar dingen maar , hoor

    kussie

    oom bob

    Like

  • willie zegt:


   The Last Seven Days
   Robert Long, Unit Gloria
   On the first of the last seven days
   He saw His world and said
   “Give me back all the animals and birds
   They will be spoiled like all the human beings”
   He heard the people cry
   He heard the people sigh
   But still they didn’t pray
   Then came the other day
   On the second of the last seven days
   He saw His world and said
   “Give me back all the flowers and the trees
   You don’t deserve their beauty and their shelter”
   On the third of the last seven days
   He saw His world and said
   “Put out all the stars and the moon
   You don’t deserve a compass in your darkness”
   He heard the people cry
   He heard the people sigh
   But still they didn’t pray
   Then came the other day
   On the fourth of the last seven days
   He saw His world and said
   “Give me back my last friends on this world
   For they will die like all those terrible traiters”
   On the fifth of the last seven days
   He saw His world and said
   “Give me back the wonderful sun
   You don’t deserve the light that’s in your blind eyes”
   He heard the people cry
   He heard the people sigh
   But still they didn’t pray
   Then came the other day
   On the sixth of the last seven days
   He saw His world (He saw His world) and said
   “Now burn down this people and this world
   They wouldn’t hear my word upon the mountain”
   And then the last day of the week
   The world was waste and empty
   He saw His world and … cried

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Het was EEN grote inteelt en incestbende vroeger .
   Ik zou daar niks mee te maken willen hebben , hoor !

   Maar ach , wat zeur ik nou , hier in de bible belt is het eigenlijk nog steeds zo ………..
   Zou het dan toch in het geloof zitten ?
   Van vaders met hun eigen dochters ken ik hier al vier voorbeelden !
   Al zo lang na de “schepping” en nog steeds geen steek verder gekomen .
   Dat zou toch te denken moeten geven ?

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Het is voor iedereen ( behalve Bert G ) wel heel dúidelijk, dat jij de bijbel verkeert leest………………!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Bernard, je had ‘m ook kunnen corrigeren met, lees je bijbel zorgvuldig.
    Dat ben ik ook al eens tegen gekomen hier als opdracht aan een andere christen.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    mooie woordspeling harry

    geen steek verder gekomen ,whahahahahah

    oom steeksleutel

    Like

   • Harry zegt:

    Ik lees die onzin totaal niet , Delamontagne !
    En ook geen socialistische propaganda , communistische al hélemaal niet , mein kampf niet en die bijbel zeker niet .
    Ben je dan ongeletterd of heb je de realiteit om onzin bij voorbaat te scheiden ?
    Als een soort van zelfbescherming tegen waanzinverkondigers .
    Je gaat jezelf toch ook niet bewust blootstellen aan allerlei besmettelijke rotziektes ?

    Stel je voor dat je nuchtere analytische logische verstand aangetast zou worden door dat soort onzin .
    Ik ga die boel onbevangen te lijf !
    Met logica en niet met bijbelspreuken , uitzonderingen , etc .
    En opmerkingen van sommigen dat je dan simpel of onnozel bent glijden dan zó van me af !
    Het is inmiddels 2020 .

    Geliked door 1 persoon

 3. ruud beijer zegt:

  Helaas hebben veel Nederlanders ons land verraden door hun liefde voor de islam en de asielparasieten.

  Like

 4. M.Aret zegt:

  Met veel belangstelling de 2 artikelen gelezen. Stof om na te denken volop. Jammer alleen dat u afgeeft op Jensen en hem uitdaagt met een vraag die naar mijn mening in dit geval niet relevant is. Bent u bang dat Jensen populairder word als uzelf op het forum?

  Like

 5. Republikein zegt:

  Nederland is een stadstaat met sick building syndroom.

  Geliked door 1 persoon

 6. dhr. Schilder heeft grotendeels gelijk, maar bij mijn weten is Jensen niet of nauwelijks religieus. Wel bekritiseert hij ministers en de EU met vaak goede argumenten. De JensenBaba is m.i. een grap naar de hindoe cultuur uit India, is niet letterlijk bedoeld , maar meer als onschuldige metafoor.

  Like

 7. Monalisa zegt:

  vandaag een bericht van het CBS het dodental van de corona doden was 6050, helaas het is het dubbele dit hoort u niet van Rutte. het artikel is verwijdert bij de telegraaf.

  Like

 8. Tom zegt:

  Genesis 5 vers 4:

  “4 En Adams dagen, nadat hij Seth gewonnen had, zijn geweest achthonderd jaren; en hij gewon zonen en dochteren.
  5 Zo waren al de dagen van Adam, die hij leefde, negenhonderd jaren, en dertig jaren; en hij stierf.“

  Daar komen de vrouwen dus vandaan.

  In de oude wereld (vanaf Adam tot Noach) werden de mensen honderden jaren oud. Er waren nog geen ziektes zoals nu (genetische afwijkingen) en broers en zussen huwden elkaar.

  Na Noach (na de Zondvloed) is de aarde dusdanig veranderd waardoor de mensen steeds jonger stierven en er steeds meer genetische fouten (ziektes) ontstonden. God verbood vervolgens huwelijken binnen de familie.

  Mocht je je kennis willen vergroten lees dan eens Genesis 5 in zijn geheel. Je ziet dan dat er binnen een paar mensenlevens heel veel geboortes waren. De mensheid breidde zich zeer sterk uit.

  https://www.statenvertaling.net/bijbel/gene/5.html

  P.S. Ikzelf ben overigens absoluut GEEN fan van Jensen en ik weet ook niet wat hij allemaal heeft gezegd over de Bijbel.
  Uit jouw artikel maak ik op dat jij de Bijbel nooit hebt gelezen anders had je wel geweten dat Adam meerdere dochters heeft gekregen.

  Als ik je een tip mag geven ga dan eens de Bijbel lezen. De antwoorden staan er echt in. Je moet wel eerst beginnen met lezen voordat je dingen gaat roepen.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Laten we één ding hopen, dat de mensen de Bijbel niet gaan lezen zoals de msulims dat met de koraan doen……………….

   Geliked door 2 people

   • Tom zegt:

    Zolang de mensen de Bijbel maar blijven lezen is er niets aan het handje:

    https://herzienestatenvertaling.nl/teksten/johannes/8

    “ 3En de schriftgeleerden en de Farizeeën brachten een vrouw bij Hem die op overspel betrapt was.
    4En toen ze haar in het midden hadden doen staan, zeiden zij tegen Hem: Meester, deze vrouw is op heterdaad betrapt bij het plegen van overspel.
    5In de wet nu heeft Mozes ons geboden zulke vrouwen te stenigen; U dan, wat zegt U?
    6En dit zeiden zij om Hem te verzoeken, opdat zij iets hadden om Hem aan te klagen. Maar Jezus bukte en schreef met de vinger in de aarde.
    7En toen zij Hem dit bleven vragen, richtte Hij Zich op en zei tegen hen: Wie van u zonder zonde is, laat die als eerste de steen op haar werpen.
    8En opnieuw bukte Hij en schreef in de aarde.
    9Maar toen zij dit hoorden en in hun geweten overtuigd waren, gingen zij weg, de één na de ander, te beginnen bij de oudsten tot de laatsten; en Jezus werd alleen achtergelaten, en de vrouw die in het midden stond.
    10Jezus nu richtte Zich op en toen Hij niemand zag dan de vrouw, zei Hij tegen haar: Vrouw, waar zijn die aanklagers van u? Heeft niemand u veroordeeld?
    11En zij zei: Niemand, Heere. En Jezus zei tegen haar: Ook Ik veroordeel u niet; ga heen en zondig niet meer.”

    En Mattheus 5:

    “U hebt gehoord dat tegen het voorgeslacht gezegd is: U zult geen overspel plegen.
    Maar Ik zeg u dat al wie naar een vrouw kijkt om haar te begeren, in zijn hart al overspel met haar gepleegd heeft.”

    De Bijbel is er opgericht om je je eigen zonde in te laten zien zodat je ook zodoende de ander niet zult veroordelen.

    Mattheus 7:

    “ 1 Oordeelt niet, opdat gij niet geoordeeld wordt.
    2 Want met welk oordeel gij oordeelt, zult gij geoordeeld worden; en met welke mate gij meet, zal u wedergemeten worden.
    3 En wat ziet gij den splinter, die in het oog uws broeders is, maar den balk, die in uw oog is, merkt gij niet?
    4 Of, hoe zult gij tot uw broeder zeggen: Laat toe, dat ik den splinter uit uw oog uitdoe; en zie, er is een balk in uw oog?”

    En zo staat de hele Bijbel vol met dergelijke wijsheden en inzichten.
    Echt! Het is de moeite waard om te starten met het lezen hiervan!

    Geloof me…

    😉

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    die Tom, dus die 6 miljoen joden hebben ook nooit de bijbel gelezen

    en maakten er gewoon een potje van .

    die zijn heerlijk met alle vertrouwen de gaskamers ingelopen , waar jouw fenomenale JEZUS DUS DE GASKRANEN ZELF EFFE OPENDRAAIDE
    DIE DACHT LEUK WERK , IK HEB TOCH EEN SNIPPERDAG ??

    WANT DAT HADDEN ZE VERDIENT ??? KONDEN ZE SNEL NAAR DE HEMEL ? ..

    KUNNEN ZE MENSEN ZOALS JIJ NIET GEWOON , RAZENDSNEL VAN DE AARDBODEM VERWIJDEREN, GESCHIFTE MANIAK ??

    Maar Ik zeg u dat al wie naar een vrouw kijkt om haar te begeren, in zijn hart al overspel met haar gepleegd heeft.”

    WAAROM HEEFT DIE SACHARIJN VAN JOU ??
    MENSEN OGEN GEGEVEN DAN ??
    LUL

    NOU DAN GA IK HIER IN ATHENE EEN 171 X VREEMD PER DAG LEKKER HOOR , MET AL DAT SNOEPGOED, BIJ 37 GR .

    oooh wat erg, en het is nog veel erger dan ik vroeger dacht op school ..

    en DAN DE ISLAM DE SCHULD GEVEN , ALS JE DEZE ACCORDEON SPELER HIER HOORT WHAHAHAHAHA

    GEBOD 17 NEUKT UW DOCHTERS ZOVEEL ALS U KAN ,

    NA HET EER UW VADER EN UW MOEDER , ???

    NOU DACHT HET NIET HOOR TOMMY IQ 32.2

    OOM BOB

    Like

   • Tom zegt:

    @Bobzelf,

    Jammer dat je opnieuw te lui bent om te lezen en toch je mening wil geven op iets waar je geen verstand van hebt.

    Je reactie geeft er blijk van dat je in paniek ben geraakt. Jammer want dat hoeft niet.

    Waarom reageer je zo ongelooflijk raar? Leer aub eerst normaal te schrijven.

    Ik begrijp absoluut niet wat je bedoelt met je opmerking over de holocaust.

    Jezus was een Jood. De schrijvers van het Oude Testament waren Joden. De schrijvers van het Nieuwe Testament waren Joden.
    Binnen het christelijk geloof zien wij de Joden als de stam (van een boom) waarop de niet-Joden zijn geënt alszijnde enkele van de takken. Dat is een geestelijke uitspraak dus ga niet denken dat wij dit letterlijk bedoelen.

    De Joden dragen dus het geloof. De rest van de wereld mag hier op steunen.

    Wat wij het christelijk geloof noemen is een Joods geloof.
    Er zijn steeds meer Messiaanse Joden. Dat zijn Joden die Jezus als hun Verlosser (de Messias) zien. Deze Messiaanse Joden lezen dus ook het Nieuwe Testament.
    Het Oude Testament wordt door alle gelovige Joden gelezen. Bij de Joden heet het Oude Testament de Tenach.

    Orthodoxe Joden nemen niet Jezus aan als de beloofde Verlosser (Messias). Deze Joden wachten dus nog op de eerste komst van de Messias terwijl Messiaanse Joden en de christenen Jezus zien als de Messias.

    Wat de Joden is aangedaan door de niet-Joden zal door God gewroken worden (volgens de Bijbel). Ik persoonlijk heb het gevoel dat dat nu bezig is. Dat is persoonlijk en hopelijk mag ik volgens jou er nog steeds persoonlijke opvattingen op nahouden.

    Lees anders dit stukje. Hopelijk is het niet te veel tekst. Er staan misschien te weinig hoofdletters in voor jou…:

    https://mens-en-samenleving.infonu.nl/religie/72411-christenen-die-israel-het-volk-van-god-liefhebben-waarom.html

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    MIJN GOD, GEEFT ANTWOORDEN OP VRAGEN DIE NIET GESTELD ZIJN ..

    DAT is een geweldig truc, door deze geloofsfanaat TOM MIE

    jammer dat ik in griekenland zit., ik had met liefde even langs gekomen om DE KOP VAN JE ROMP TE SLAAN ……..

    ik kwam dit vuil vroeger dikwijls by XANDER TEGEN ,
    die had vroeger, misschien nog wel nu
    zo’n AFDELING WAAR DAT JEHOVA ZOOITJE MOCHT REAGEREN

    MIJN GOD, EN WEER GEEN ANTWOORD, WAAR WAS JULLIE VRIEND IN DE GASKAMERS, DROPLUL ???

    effe een rukkie er aan geven , blow joppie van Maria Magdalena ??

    HET MOT NIET GEKKER WORDEN , BERTTTTT HOE LANG BLIVEN ZE ZE ??

    HEB JIJ ZE VAN JE VAKANTIE MEE TERUG GENOMEN ??

    WHAHAHAHA

    OOH WAT ERRUGGGGGGG

    TOM HERSENDOOD

    Like

   • Monalisa zegt:

    Had er drie twee kinderbijbels, op gestookt in de open haard

    Like

  • bobzelf zegt:

   HERSENDOOD ……. MAAR JA DAN KOM JE OOK NIET BINNEN …

   IK LEG ALLEEN MAAR UIT , WAT EEN PAARDENLUL TEVENS ASBAK…

   DAT SPROOKJESFIGUUR IS . JIJ TROUWENS OOK …

   MET DAT EFTELING BOEKIE VAN JE ……….

   DUS BESTE TRANSSEXUELE JEHOVA DROPVETER TEVENS HOMO MET EEN
   BETONNEN PLAAT VOOR JE HARSUS

   IK TWIJFEL NU , JE BENT 1 VAN DE 2 BROERS VAN BERT G

   OUR GENIUS HIER

   WHAHAHA ,

   EN NOU GEWOON OPZOUTEN

   OOM RUKKER

   Like

   • bobzelf zegt:

    schiterend ,
    ONZE HERSENDODE
    SCHOPT ER 4 NIEUWE DURACELL BATTERIJEN ANAAL IN ..

    EN PROBEERT DE HELE RIEDEL NOG EENS , …
    GEEFT NERGENS GEEN NTWOORD OP DE VRAGEN VAN HARRY

    DRAM, DRAM, DAM. DRAM, WIJ HEBBEN GELIJK
    WIJ HEBBEN DE ENIGE ECHTE GOD
    DIE VAN ONS IS ONSCHULDIG
    HELPEN ,???????
    WAARMEE, DE GASKAMERS

    NEE HOOR, ALLEMAAL EIGEN SCHULD,
    DE ERFZONDE WHAHAHAHAHA

    OVER 1 APPEL. aangereikt door Bert G

    GOED VERMONMD “” ALS DE SNAKE MET EEN END HOUT “” OP DE SCOOTER

    who else ??

    dus spoedt je nou naar de islam , ga daar je lulverhalen brengen
    die zijn nogal GOEDGELOVIG, WAHAHAHAHA ( GOEIE WOORDSPELING BOB)

    DOE DAN HARRY EN MIJ PERSOONLIJK 1 GROOT PLEZIER

    STUUR DE FOTO , WAAR JE OP STAAT MET JE EIGEN AFGEHAKTE HOOFD
    ONDER JE ARM WEL EFFE OP

    LEUK , ALS NAGEDACHTENIS AAN EEN MORON WHAHAHAHA

    GOOGLE xander , EN MAAK EEN ACCOUNT AAN ..

    DAAR IS EEN BIJBELSE AFDELING
    waar jezus dagelijks van het kruis wordt gebeden
    moet je aanspreken denk ik ??
    NIET MET HOOFDLETTERS SCHRIJVEN DE MODERATOR DAAR
    IS OOK EEN GESCHIFTE KERK GANGER. OOK NIET MEE TE PRATEN
    EN GEEN ENKEL VERKEERD WOORD, WANT JE KRIJGT EEN WAARSCHUWING OF EEN BAN

    VEEL PLEZIER, EN NOU OPPLEUREN GELOOFSWAANZINNIGE

    p.s. ik heb nog een aktetas hier staan

    AFGEPAKT VAN EEN JEHOVA GETUIGE , TOEN IK DE DEUR DICHT PLEUDE

    OME BOBZELLIG EL GIGANTICO

    Like

   • Bert ????? zegt:

    Ex-voetballers lopen drie en een half keer meer kans om te sterven aan dementie.
    „Wie veel kopt, stoot zijn hoofd en dat geeft schade aan hersencellen. Een kopbal veroorzaakt telkens in feite een licht trauma. De zenuwcellen in de hersenen verdwijnen en er groeit niets bij. Op een gegeven moment ontstaat daardoor een geheugenstoornis”, licht de neuroloog toe.

    De onderzoekers aan de Glasgow University hebben hersenonderzoek gedaan bij 7676 inmiddels overleden ex-voetballers vergeleken met 23.000 niet-professionele voetballers. In januari 2018 startte de studie, die geleid wordt door neuropatholoog Willie Stewart. „Het risico varieerde bij de onderzoeken van een vijfvoudige toename van alzheimer, een viervoudig toename van motorische neuronziektes, tot aan een tweevoudige toename van Parkinson, vergeleken bij het ’normale volk’”, laat Stewart weten.

    Het bekendste voorbeeld van een Nederlandse voetballer die door dementie is getroffen, is Wout Holverda. Bij de 61-jarige oud-spits van Sparta, Fortuna Sittard en Haarlem is zes jaar geleden de diagnose ziekte van Alzheimer gesteld. Holverda was befaamd om zijn kopkracht en legt zelf de link tussen het koppen en zijn ziekte. „Ze hebben foto’s gemaakt van mijn hersenen. Dat was één grote chaos”, vertelde hij eerder dit jaar.
    https://www.welingelichtekringen.nl/sport/1184379/ex-voetballers-lopen-drie-en-een-half-keer-meer-kans-om-te-sterven-aan-dementie.html

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert ????? zegt: BertG zegt ??? Zo weer wat verandert.

    Like

   • bobzelf zegt:

    BESTE BERT G

    IS ER IETS IN JE LEVEN WAAR JE WEL WAT VAN AFWEET ??

    DENK HET NIET HE ?

    NOU JA . EEN BAL GEHAKT MET WAT UIENRINGEN !!

    LIEFST MET EEN POTJE PINDASAUS VAN DE LIDL ,

    OM DE KOSTEN EEN BEETJE LAAG TE HOUDEN , OUWE HOMO ??

    DAS NIET VEEL HE,

    DUS OME BOB IQ 145, 71 JAAR OUD ,

    GESCHEURD / DAN WEL GEBROKEN SCHOUDERBLAD ?? YES
    GESCHEURDE ENKELBANDEN ?? YES
    HERSNSCHUDDINGEN 2 X ?? YES, DUS DUIDELIJK AANWEZIGE HERSENEN !!
    YES OME BOB WEL , JIJ NIET HE KLOOTHOMMEL ???
    VERBRIJZELDE MENISCUS ?? YES
    AFGESCHEURDE KNIEBANDEN ?? YES

    KOMT NET TERUG VAN EEN 2 UUR DUURLOOPJE OVER ZIJN EIGEN BOULEVARD LANGS DE DRUKKE STRANDEN
    METZIJN MOOIE MEISSIE

    GAAT NU EEN KOPPIE KIPPENSOEP NUTTIGEN MET ZIJN MOOIE MEISSIE

    SNAPPIE ,??

    DOM GELUL LAAT IK GRAAG OVER AAN WERKSCHUWTUIG , MET EEN UITKERING EN EEN SCOOTER

    SNAPT U, NERGENS GEEN LAST VAN

    ER ZIJN OOK TESTEN GEDAAN , MET AAMBEIEN ,

    ZAT IK TROUWENS OOK NIET BIJ WHAHAHAHAHA

    DOEI VRIEND

    Like

 9. verwardeman zegt:

  Beste heer Schilder , ik ben ervan overtuigd dat er vast wel enkele Joegoslaven te vinden
  zijn om dit ” probleem ” voor ons op te lossen , tegen een passende vergoeding uiteraard !

  Like

 10. Julia zegt:

  Helemaal met dit artikel eens. Iedereen weet dat de linkse politiek opdrachtgever voor de moord op Fortuyn is Ondertussen zitten de linkse verantwoordelijken zich tot op heden binnen de corrupte linkse politiek te verrijken en doen net of dat zij gek zijn. Waarom kreeg Volkert van de Graaf een milde straf voor een politieke moord met voorbedachte rade, kreeg daarna alle vrijheid en hoefde zich niet meer bij reclassering te melden en op de koop toe blijkt deze moordenaar nog een woonboerderij te kunnen kopen van zes ton. Dat zijn toch tekenen dat deze zaak van alle kanten stinkt.. Uiteraard mag haat zaaien vrijuit maar de kiezers worden wel genegeerd als zij niet achter die linkse duivels staan. Ook de verkiezingen in Nederland zijn fake omdat de vervulling van de zeteltjes in Den Haag allang is bekokstoofd. We hebben te maken met een valse zogenoemde democratie omdat de daadwerkelijke democratie is vermoord. Dus laat die linkse indoctrinerende bende handen in eigen boezem steken en vooral andere landen niet veroordelen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  Ook leuk!

  Toen de generatie van de Vloed de bevelen van de Schepper overschreden, zondigden en idolen diende, was de Heer van het Universum zeer verontrust en triest, dat Hij de mens had geschapen. Toen verschenen twee engelen, Shemhazai en Azael, voor de Heer en zij spraken aldus “Heer van het Universum! Toen Gij de mens schiep, zeiden wij niet ‘Wat is de mens, dat Gij hem zou herinneren’. Wij zouden de plaats van de mens hebben ingenomen om de Aarde te bewerken, bevolken en de Wereld te bewonen.”

  “Hadden jullie de plaats van de mens ingenomen en geleefd op de Aardse Wereld,” antwoordde de Schepper, “zouden jullie slechter zijn geweest dan de mens, want beheerst door passie zouden jullie zonden hebben bedreven, gruwelijkere zonden dan die bedreven door de mens. Jullie zouden zelfs koppiger zijn geweest.” – “Geef ons Uw toestemming, O Heer van het Universum, om onder de mensenkinderen te verblijven en de Aarde te bewonen en wij zullen Uw naam heiligen.” En de Schepper gaf toestemming aan Shemhazai en Azael om af te dalen op Aarde en daar te verblijven. Maar de twee engelen, die op de Aarde afdaalden en omgingen met de mensenkinderen, zondigden al snel en begingen overtredingen.

  Lees verder, of niet op:http://robscholtemuseum.nl/cor-hendriks-uit-de-as-van-engelen-3-de-gevallen-engelen/

  Meer informatie
  http://robscholtemuseum.nl/cor-hendriks-uit-de-as-van-engelen-(1) inleiding/
  http://robscholtemuseum.nl/cor-hendriks-uit-de-as-van-engelen-(2)-het-boek-van-henoch/

  Like

  • Ja inderdaad leuk Republikein.
   Want Ik vraag me af wie erbij was toen god met zijn engeltjes aan het keuvelen was.
   Ik bedoel maar de mensen kan van alles wijs gemaakt worden.

   Like

   • Republikein zegt:

    God is almachtig, alles kan, maar veel mensen kan je inderdaad alles wijs maken, die zijn niet zo wijs dus.

    Like

   • bobzelf zegt:

    IK DENK ONZE TOM HIER……, KAN NIET ANDERS

    DIE MAN GEEFT EEN FORTUIN UIT AAN MONDKAPJES

    1 voorzijn giechel, en 1 voor de achterkant vanwege het uit zijn nek lullen

    OOM BOBBIEEEEEEEEEEEEEEEEE

    Like

   • Tom zegt:

    @bobzelf,

    Het zit je nogal dwars merk ik.

    In een eerdere reactie van jou meende ik te lezen dat je vragen had/hebt waar je geen antwoorden op krijgt. Waarschijnlijk doelde je hiermee op vragen aan christenen.

    Als je wilt kunnen we mailen zodat je deze vragen aan mij kunt stellen. Zodra ik tijd heb zal ik ze proberen te beantwoorden voor je.
    Jij krijgt dan (hopelijk) de antwoorden waar je naar op zoek bent.

    Ik heb ook gelijk een vraag aan jou: waarin geloof jij? Big Bang theorie? Ik weet dan welke vragen ik aan jou terug kan stellen. Hopelijk kun jij mij dan hier antwoorden op geven.

    Mijn mailadres kun je eventueel via de webmaster opvragen of anders kun je je mailadres hier posten zodat ik contact met je kan opnemen…

    P.S. mondkapjes heb ik niet.

    Like

   • bobzelf zegt:

    DIE TOM ,WHAHAHAHAHA ,WHAHAHAHAHA ,WHAHAHAHAHAHAHA
    DE HERSENDODE ARROGANTIE ZELF ,WHAHAHAHAH

    EERST EFFE DEZE VOOR IK HET VERGEET WHAHAHAHAHAA

    En zij zei: Niemand, Heere. En Jezus zei tegen haar: Ook Ik veroordeel u niet; ga heen en zondig niet meer.”

    waarop jezus zei, meid trek !!! lekker bij mij in , ik heb al wat hoeren zoals maria om me heen verzameld ,kom lekker op . TRIOOTJE …. BERENKLAUWTJE ….

    dus vraagt, die hooker waar kan ik mijn kleren leggen

    Waarop de dekselse geinige jezus roept vanuit de bedstee
    pleur ze maar op de mijne , whahahahaha

    TOM BRAINDEAD FIGURE
    er zit ome Bob niks dwars . vroeguhhh niet, nu niet en morgen ook niet !!!!

    GENIAAL WERKELIJK GENIAAL … Als je wilt kunnen we mailen zodat je deze vragen aan mij kunt stellen. Zodra ik tijd heb zal ik ze proberen te beantwoorden voor je.
    Jij krijgt dan (hopelijk) de antwoorden waar je naar op zoek bent.

    WHAHAHAH, whahahahahahaha whahaahahahahahaha BESTE KLOOTHOMMEL, BEN JIJ DE BROER VAN JEZUS ??
    EEN NAKOMERTJE ?
    OF EEN BASTAARDJE, ?
    JA ER WERD ZOVEEL VREEMD GEGAAN IN JOUW VOLLEDIG GESCHIFTE WERELDJE

    DUS IK LACH JE NIET TOE, IK LACH JE UIT, DUS IK DENK DAT HET BETER IS JE HIER TE CONCENTREREN OP HET IQ 32.2 NIVEAU ??

    de islam driehoeker……., die heeft verstand van hoeren , hij woont er tussen ,
    gelukkig kan zijn rolstoel net door de deur daar, maar uiteraard alleen gelijk vloers, dan wel platvloers whahahaha ANDERS is het veel duurder ,snappie ??

    dan de fenomenale uitkerngstrekker die hier al 7 Jaar ?? of meer, de vervelia uithangt, die heeft 2 broers die ook verstand hebben van hoeren
    bert G , gaat alleen kijken vernam ik , wel met een zak met een gat en daar dan je hand stevig in , snappie ook ??
    maar dat heeft met geld te maken niet met een slappe lul

    waar ik in geloof ?? in mezelf, en daarna mag de rest van de wereld mijn vriend zijn , ALS ZE DEUGEN !!!
    EN DUS ANDERS NIET

    DUS JIJ MAG BIJVOORBEELD NOOIT IN MIJN VRIENDENKRING
    gehersenspoelden dus sowieso niet ..

    gekke vraag , wanneer is het misgegaan in EPE al ??
    op school ?
    bij de paters ,moest je nablijven ,
    hoe is het nu met je aambeien ??

    nooit lekker sporten ?? lekker bijbel lezen ..jammer dat er geen geile plaatjes in staan he ??

    hij nam haar , lag bij haar en verkrachte, haaar
    EZECHIEL 27 ZO UIT MIJN HOOFD , KIJK MAAR EFFE

    EN DAN LEKKER TREKKEN OP DE BANK MET EEN OUWE HANDDOEK ??

    Mijn mailadres kun je eventueel via de webmaster opvragen of anders kun je je mailadres hier posten zodat ik contact met je kan opnemen…

    WHAHAHAHAHA ,ONGELOFELIJK , WHAHAHAHAHAHAHAHA EN JE KOMT DUS GEWOON NIET BINNEN HE, BIJ HERSENDODEN !!

    NOU VOORUIT , http://www.deflamous@druipendemuts.gr

    Syngrou AVENUA 69

    KALLITHEA

    ATHENS

    GREECE

    kom eens langs ik heb een bijl en een kalashnikov voor je klaarliggen

    ZO DAT WAS LACHEN , IK HEB EEN NIEUWE KERKVRIEND

    GOHHH ALTIJD AL WILLEN HEBBEN

    WAT EEN ZELDZAME EIKEL

    GROETJES VANUIT EEN ZONNIG ATHENE

    OOM BOB

    Like

   • Tom zegt:

    Lieve Bob,

    Je wilde zo graag antwoorden maar niemand wil ze je geven… Ik wil je de antwoorden geven maar nu sla je het af. Gemiste kans dus.

    Maar ik begrijp dat jij zwaar gelovig bent want jij bent boos op God. Jij bent het niet eens met Hem.

    Je kunt niet boos zijn op God en tevens niet in Hem geloven. Dat is raar. Dat begrijp zelfs jij.

    Ik heb met je te doen, echt!

    O ja, ik ben niet kerkelijk en ook al geen lid van de eo. Je zit toch echt te vast in je eigen belevingswereldje. Durf eens om je heen te kijken.

    Like

 12. Pingback: De volgende Politieke moord is al in de maak! | eunmask

 13. N.E. Derlander zegt:

  Een goed geschreven stuk van drs.E.N. Schilder. Ik vind het alleen jammer, dat hij in dit verhaal meent de christenen te moeten kwetsen om Jensen te kunnen “ontmaskeren”.

  Ik heb menige medemens rust zien vinden in z’n overtuiging, dat God er ook voor hem of haar is. Vooral vlak voor het overlijden zag ik mensen hun doodsangst kunnen overwinnen. Ik ben overtuigd van het bestaan van God (van Israël), mede omdat alles wat er nu op de wereld gebeurt exact overeen komt met hetgeen in het laatste Bijbelboek “openbaringen” staat beschreven.

  Geliked door 2 people

 14. Hovawart zegt:

  Een ‘politieke moord’ heeft meerdere betekenissen, maar wat begon als Moord namens de ‘Kroon’ naar het boek van Ine Veen, over de politieke moordaanslag op Pim Fortuyn is nu ontaard in de Genocide op het klootjesvolk………het vrije woord en een andere (politieke) mening of inborst hebben is levensgevaarlijk geworden in de Pays-Bah,…..het wachten is op meer slachtoffers en schijnprocessen.

  Geliked door 1 persoon

 15. MilaK9 zegt:

  Drs. E.N. Schilder zal vast wel weer denken; Daar heb je weer zo’n religek.
  Maar toch even een reactie op “Make my day!”
  Voor zover de Bijbel duidelijk is kregen Adam en Eva 33 zonen en 23 dochters over een hele lange periode.
  Ongetwijfeld zal er onderling gerotzooid zijn.
  En het klopt wat de webmaster schrijft; “Oké, maar dan nóg: voortplanting tussen zonen en dochters lijkt mij niet echt een garantie op gezondheidssucces . . .”
  Maar vergeet niet dat we dat nu zeggen in de huidige moderne tijd.
  Ik heb er niet voor gestudeerd en kan het ook niet goed uitleggen maar wetenschappers beweren dat het vermengen van DNA in die tijd hele andere consequenties had dan wat we nu incest noemen.
  Maar er is meer.
  En dat zet de hele traditionele kijk op het Scheppingsverhaal op losse schroeven.
  Als wij ‘Adam’ lezen in Genesis, lezen wij ‘de eerste mens’.
  Alsof er niks daarvoor was (veel Christenen zeggen daarom ook dat de mensheid +/- 6000 jaar bestaat terwijl wetenschappers tienduizenden jaren verder teruggaan in de tijd).
  We zouden eigenlijk moeten lezen ‘de eerste mens geschapen naar Zijn beeld’.
  Een mens met een wil, geest, ziel of hoe je het ook maar wilt omschrijven.
  (Adam liep samen met God alsof het vrienden waren.)
  Adam, al gebruiken wij het wel zo maar is niet eens een naam.
  Adama (m) –>Adam en Adame (v) –>Eva.
  De eerste mensen die een relatie hadden met hun Schepper.
  Dat zegt helemaal niks over het bestaan van mensen die helemaal geen relatie hadden met hun Schepper.
  Toen Kaïn weggestuurd werd na de moord op zijn broer Abel, kreeg hij de opdracht mee om steden te bouwen voor de volkeren.
  Voor welke volkeren?
  Hij was één van de oudste zonen van Adam en Eva en deze gebeurtenis gebeurde toen ze nog vrij jong waren.
  Er moeten dus andere volkeren geweest zijn waarvoor hij steden moest bouwen.
  -Geheel volgens lijn van de moderne wetenschap dat er Homo Habilis, Erectus en Sapiens hebben geleefd in de oudheid.-

  Zoals zoveel zaken uit de Bijbel worden ze uitgelegd zoals men wil.
  Al komt het DNA bijna overeen, er zit een verschil tussen mensen en primaten.
  Misschien zorgde de geboorte of het schapen van een Adam wel voor die verandering.
  Sterker, wellicht zorgde de zondeval voor die verandering.
  Primaten zie je geen bikini’s of zwembroekjes maken en Adam en Eva liepen ook gewoon naakt rond.
  Pas na het besef van hun zonde schaamden zij zich en bedekten zij zichzelf.

  Like

  • bobzelf zegt:

   NOU HET EERSTE WAT EVA DEED , NA DAT GEINTJE MET DIE APPEL
   WAS DE CREDITCARD VAN ADAM UIT ZIJN SPIJKERBROEKIE HALEN

   EN OP NAAR DE BIJENKORF VOOR EEN NIEUWE BIKINI

   EN EEN BROODJE HARING MET UITJES VOOR DE DEUR

   VERSVAN HET MES ..

   WEL VERVELEND ETEN MET ZO’N MONDKAPJE, MAAR VOOR UIT

   WIE IN GODSNAAM , KAN ALLES DUS OPGESCHREVEN HEBBEN IN DIE TIJD ,ER WAS HELEMAAL NIEMAND

   DUS ALLES IN TAFELEN GEBEITELD ?? WAAR, DOOR WIE ??

   DUS DAT 4000 JAAR LATER ZIT GODFRIED BOMANS OP EEN TERRASSSIE EN DENKT KOM LAAT IK EFFE HET SCHEPPINGSVERHAAL GAAN SCHRIJVEN

   EN DAN ZEGGEN DAT OME BOB GESCHIFT IS, WHAHAHAAHAHAHAHA

   HOE LAAT VALLEN DE FILISTIJNEN BINNEN TROUWENS ??

   IK BEN NOG NIET UITGELACHEN

   WE HEBBEN ER EEN BIJBEL AFDELING BIJ , NOU DIE HEB IK ZO WEG HOOR,

   WHAHAHAHAHAHAHA

   OOM SAMSON

   Geliked door 2 people

   • Sophia. zegt:

    “n beetje humor kan geen kwaad.

    Like

   • Tom zegt:

    Het oudste bekende schrift is van 3300 jaar VC. Dus voor zover bekend! Het schrift kan dus nog veeeeeeeeeeeeeeel ouder zijn echter als dit schrift op iets is geschreven wat kan verrotten dan vinden we het nooit meer terug.

    Adam leefde 930 jaar dus hij heeft zijn verhaal aan heeeeeel veel mensen kunnen vertellen.
    Toen Adam zo’n 700 jaar was werd Metuselach geboren. Metuselach heeft dus alles gehoord van Adam (samen met nog duizenden anderen).
    Toen Metuselach zo’n 300 jaar oud was werd Noach geboren. Metuselach heeft alles aan Noach kunnen vertellen (plus aan nog duizenden anderen).
    Eén van Noach zijn zonen heette Sem (van de Semieten – van het antsemitisme). Sem heeft ook nog kunnen praten met Metuselach want die leefde toen ook nog steeds.
    Toen Sem zo’n 420 jaar oud was werd Abraham geboren. Ook heeft Sem nog de geboorte van Izaäk meegemaakt en waarschijnlijk ook nog de geboorte van Jakob.
    Sem heeft het alles dus aan zowel Abraham, Izaäk en Jakob kunnen vertellen. Izaäk is een zoon van Abraham en Jakob is de zoon van Izaäk.

    Jakob zijn tweede naam is Israël! Dus alles vanaf de schepping is alles over gegaan van Adam naar Metuselach naar Sem en naar Jakob (Israël). Dit is de kortst mogelijke lijn zoals je hopelijk zult begrijpen.

    In de tussentijd was er allang het schrift want Jakob (Israël) is zo rond 1850 VC geboren. Persoonlijk denk ik dat Adam al een schrift had ontwikkeld maar dat is een aanname van mijn kant.

    450 jaar Later is Mozes geboren uit het volk Israël (Israëlieten – afstammelingen van Israël / Jakob).

    Mozes heeft alles wat de Israëlieten (wat we nu Joden noemen) al op papier hadden staan netjes gebundeld in wat wij nu het Bijbelboek Genesis noemen.
    Vervolgens heeft Mozes nog 4 andere Bijbelboeken geschreven. Deze vijf Bijbelboeken in totaal is wat de Joden de Thora noemen (dat betekent ‘De Wet’). Mozes heeft zijn boeken geschreven in opdracht van God waarbij God hem deels ook heeft gezegd wat hij moest opschrijven.

    Zo’n 1,7 miljoen*1 Joden (Israëlieten) waren getuige (van de Woorden) van God.
    Dat zijn 1,7 miljoen getuigen!
    Vraag het een doorsnee gelovige Jood (Orthodox of Messiaans) en zij zullen beamen dat hun voorouders getuigen waren van (de Woorden) van God. Dit is zowel schriftelijk als mondeling doorgegeven. Generatie op generatie…

    Ik weet het – volgens de hedendaagse opvattingen zijn dit fabeltjes. We schuiven 1,7 miljoen getuigen dus gemakshalve aan de kant.

    In de loop van honderden jaren daarop volgend zijn vervolgens de andere Oud Testamentische Bijbelboeken geschreven door de diverse Joden.
    Na de geboorte van Christus (Jezus) is het Nieuwe Testament geschreven. Dat is dus zo’n 1400 jaar na de geboorte van Mozes.

    Hier heb je dus je antwoord. Waarschijnlijk ben je het er niet mee eens maar daar kan ik verder niks mee. Ik heb je een duidelijk en verklarend antwoord gegeven op je vraag.

    Nu mag je weer gaan schelden en tieren. Maar laat a.u.b. je caps lock uitstaan.

    *1 Exodus 12 vers 37 – 600.000 mannen, vrouwen en kinderen niet meegerekend.

    Like

   • bobzelf zegt:

    kijk , gehersenspoelde eo fan
    JE KUNT DIE VERHALEN TEGEN ZWAKZINNIGEN WEL KWIJT HOOR
    MAAR HELAAS HEEFT MEN MIJ WERKENDE HERSENCELLEN MEEGEGEVEN
    DUS STEEK JE SPROOKJESBOEK LETTER DAARWAAR DE ZON NOOIT SCHIJNT
    EN KOM DIE LULVERHAALEN NIET AAN MIJ VERTELLEN

    IK KAN JE LEUGENS DROMEN .

    die verhalen heb ik op school al opgepikt , en

    je kunt als godsdienstwaanzinnige dat hele reuteltje nog wel een keer oplepelen

    waar is die fenomenale god van jou dan gebleven met toen zijn echte fans opgeofferd werden ???
    en een gouden kalf maken , en die 15 geboden werden dus schiJnbaar net in elkaar getimmerd , met Mozes in de kroeg
    op de berg, bij de la montagne

    dus hoe kan een leider, jouw god dus, zoveel mensen uit Egypte leiden , en ze daarna, \
    STRAFT ?????????? VOOR IETS WAT DUS VOOR DEZE MENSEN DUS NOG NIET BESTOND ??

    EN DAN DIE MOZES ??? DIE MOCHT ER OOK NIET IN ??
    WAT HAD DIE DAN GEDAAN , HADDEN JOUW AARDSVADERS TOEN ZE DAT IN HUN TELEFOON BOEK OPSCHREVEN OOK EEN REDEN VOOR ??

    ALLES LULLEN JULLIE WEG , ALS GEHERSENSPOELDE

    EERT UW VADER EN UW MOEDER, EN VOOR DE GEIN NEUK ONGESTRAFT JE DOCHTERS, TUURLIJK, WHY NOT,
    VOOR HET VERHAAL MOEST DAT EFFE, ANDERS WAREN ER ZONDER INCEST GEEN VROUWEN GEWEEST
    NOU IK HOOR DE BIJENKORF AL KLAGEN IN DE KERK .;

    DUS MOZES ZIT TE BIJTELEN , U ZULT GEEN ANDERE GODEN AANBIDDEN
    EN BENEDEN HEBBEN ZE EEN FEESIE !!!!
    UIT VERVELIA, IN DIE PLEURIS WOESTIJN , IEDERE DAG MANNA . GEEN FRICANDELLETJE GEEN BERENKLAUW, NOPPES
    ALLEENZAND , ZAND ZAND TOT HT JE STROT UITKWAM ….

    DUS FEESIE , EN MOZES KOMT NAAR BENEDEN IN DAT TAKKENWEER , EN HEL EN VERDOEMENIS INCL DE PLEURIS BRAK UIT ??
    EN NIEMAND HELEMAAL NIEMAND MOCHT NAAR HET BELOOFDE LAND
    DUS 42 JAAR DOOR DIE HETE WOESTIJN
    DAT IS JOUW GOD VAN BARMHARTIGHEID ???

    LAAT JE NAKIJKEN, WAT HADDEN DIE MENSEN GEDAAN ????

    HELEMAAL NOPPES

    NOU EN DAN 6 MILJOEN , MENSJES MET EEN STER OP HUN JASSIE
    EN WAAR WAS DIE GRAFTAK TOEN ???

    KERSTKLAVERJASSEN, OF VOOR PAASEIEREN , JA IK GOK OOK MAAR

    DUS , JE MOET BIJ MIJ NIET Aankomen met dat gelul , ik ben een fan van manitou
    die lult niet zo uit zijn nek ..
    die zorgde voor bizons op zijn tijd , voor kleren en pemmican

    dus TEVENS GA JIJ DUS ALS GELOOFDWAANZINNIGE MIJ NIET VERTELLEN VANAF JE KANSEL, DAT IK OME BOB THE GREAT NIET MET HOOFDLETTERS MAG SCHRIJVEN

    IK KAN NOG 181 VOORBEELDEN AANHALEN DAT JULLIE GESCHIFT ZIJN , EN DAT HEB IK ZE VROEGER OP SCHOOL OOK RECHT IN HUN GEZICHT VERTELT ,WHAHAHAHAA

    DE LAATSTE DIE HUILEND MIJN HUIS VERLIET, WAS EEN JEHOVA GETUIGE, JE WEET WEL ZO’N GRAPJAS MET ZIJN VOET TUSSEN DE DEUR . WHAHAHAHA

    OOK TOEN KREEG IK OOK GEEN ANTWOORD,

    2020 , GA NAAR DE EFTELING MALLOOT

    DE BALLEN , ENGE MENSEN ,

    OOM VLADIBOB

    Like

   • bobzelf zegt:

    GODVERDOMME GELUKKIG
    IK MAAKTE ME AL ZORGEN , ,

    EEN BEETJE HUMOR KAN GEEN KWAAD, WHAHAHAHAHA

    IK HEB DIE GEHERSENSPOELDEN NOG NOOIT ZIEN LACHEN
    IN DIE ZWARTE PAKKEN, MET DIE ZWARTE JURKEN
    EN DI ZOOOOEWARTE KOUSEN

    LEUK DIE SPANDOEKEN, MET “”””INCEST FOR EVER !!!!! “””””””””””””””

    NEUK UW VADER VOOR HET GOEDE DOEL ……..

    OOM DILDO

    GOH ,JAMMER DAN WAREN DE VERHALEN VROEGER OP DE REHOBOTH. STUKKEN INTERESSANTER GEWEEST ,DENK IK TOMMIE

    Like

   • Tom zegt:

    @Bobzelf

    We kunnen beter mailen. Zie mijn eerdere reactie.

    Ik wil hier ook wel reageren.

    Toen 6 miljoen Joden werden vermoord waar was de wereld toen? Waar is de wereld nu de Joden worden bedreigd in hun eigen land en in alle andere landen waar ze nog leven?

    Wat jij niet begrijpt is dat de mens verantwoordelijk is voor zijn eigen daden en vervolgens gaan we God de schuld geven dat Hij niet ingegrepen heeft. Heel raar…

    Ik heb het eerder geschreven maar na de Zondeval van de mens is de aarde verdoemd vanwege de ongehoorzaamheid van de mens aan God. Wat er nu allemaal gebeurt is een gevolg van onze ongehoorzaamheid aan God. Als jij dat oneerlijk vindt begin dan met gehoorzaam te zijn aan God… o wacht, jij gelooft niet! Stop dan met zeiken!

    Juist! Mozes ontving de Wet van God en intussen waren de Israëlieten een afgod aan het maken! Het gouden kalf! Dat is Gods volk! Wat een voorbeeldfunctie!!!

    Koning Salomo ken je misschien wel. Hij had de wijsheid van God ontvangen en was de machtigste koning die Israël ooit gekend heeft. Op het einde van zijn leven ging hij de afgoden aanbidden en had hij 1.000 vrouwen!

    Koning David! Die ken jij vast en zeker wel? Die vermoorde zijn buurman zodat hij het bed in kon duiken met zijn buurvrouw!

    Abraham! Die moet jij kennen! Die ging vreemd met zijn slavin omdat hij God niet geloofde dat hij met zijn eigen vrouw een zoon zou krijgen.
    Uit het kind met deze slavin zijn de Arabieren, Mohammed en de moslims voortgekomen. Prima actie van Abraham he? De vader van alle gelovigen!!!

    Petrus! De discipel van Jezus Christus… Toen het er op aankwam verlogende hij tot 3 maal Jezus!

    Adam! Hij wandelde dagelijks met God en toch geloofde hij God niet waardoor hij ongehoorzaam was aan God.

    God stuurt Zijn enig geboren Zoon naar de aarde om de mensen te redden. Wat doen wij ‘gelovigen’? Wij nagelen Hem aan het kruis! Weg met die lastpak!!!

    Begin je de rode draad te zien?

    Het is 1 grote duffe ellende met die gelovigen!!!

    Zoals Jezus zei: “Mijn Koninkrijk is niet van deze wereld!”

    Daar gaat het om: deze wereld is door God verdoemd! Wij mogen door niets anders dan GENADE uitkijken naar de volgende wereld.
    Ook al zijn wij de grootste klootzakken, moordenaars, verkrachters of wat dan ook: door GENADE mogen wij allen zalig worden.

    Gelovigen zijn geen heiligen! Wij zijn de grootste zondaren… De hele Bijbel staat vol met de grootste zondaren die door God geroepen werden.

    Het liefst moorden we elkaar allemaal uit omdat de ander niet denkt zoals wij denken. De Bijbel staat vol met voorbeelden van deze gelovigen.

    En wat is de straf op al onze zonden? De DOODSTRAF!

    Begin je het nou een beetje te begrijpen? De wereld is verdoemd! Wil het muntje nu eindelijk eens bij jou vallen?

    JIJ EN IK GAAN DOOD!

    Like

   • bobzelf zegt:

    DE WERELD IS VERDOEMD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    nou daar heeft jouw geweldige ome bob ,

    dus niet aan mee gewerkt ….

    Wil het muntje nu eindelijk eens bij jou vallen? nee !!!

    JIJ EN IK GAAN DOOD!

    JA GELUKKIG WEL ,, de enige zekerheid in je leven ,,,,,,

    dus jij bent bang voor de dood ????

    WAT LEUK , NOU ZEUREN HOMO’S ALTIJD AL . ZEKER RELNICHTEN

    NOU DUS GA IK “”EEUWIG SLAPEN , DAAROM GENIET IK NU ZO ,
    WANT JE BENT GODVERDOMME DUS , STOF TOT STOF

    EN WAT DENK JIJ ALS JE DUS VOOR MOET KOMEN DAAR BOVEN ???

    EN ALLAH ZIT DAAR MAKKER !!! MET mO AAN ZIJN ZIJDE !!!

    KIJK ALS JOUW GOD DUS BESTAAT ??????????????????

    MOET DIE MAN , DIE honderden miljoenen DODEN OP ZIJN GEWETEN HEEFT, …………….. DE JODEN DOOD heeft LATEN VALLEN ,
    INCEST HEEFT UITGEVONDEN, omdat jouw tommie verhaaltje anders niet meer klopte

    mij dus veroordelen ?? voor wat ???

    ik eerde mijn vader en moeder ,
    ik aanbid geen andere goden
    ik vond wel neuken erg lekker, .. ben ook heel vroeg begonnen , ik wist n.l. niet hoe lang die puddingbuks zou blijven werken ,wahahahaha
    dus vraag ik om vergeving
    als hij het neuken van dochters door vaders heeft uitgevonden

    kunnen die paar wippies, mij de kop nooit kosten

    dus doe hem de groeten als je hem ziet .

    , gehersenspoeld eng figuur ,

    dit was oom bob’s laatste stuk proza , tegen een hersendode

    doeiiiiii ,

    oom methusalem

    Like

   • Harry zegt:

    EIGENLIJK IS HET GEWOON ZIELIG , TOM ,

    Dat je zo je best doet met je verklaringen , maar dat “ze” er niet in trappen .
    De “geschiedenis” wordt vervalst met de huidige kennis .
    Dus oftewel er was een vreselijke vorm van incest , of het is een lulverhaal wat totaal niet klopt .

    Je zegt dat je niet kerkelijk bent , Tom , maar waarom verdedig je die kerkelijke onzin dan zo ?

    “Je kunt niet boos zijn op God en tevens niet in HEM geloven ” , wat is dit nou voor gelul ?Het gezondste uitgangspunt is , dat er GEEN GOD IS en je er dus niks mee van doen hebt .
    Als ie er wel is , is het een lul cum laude , want het is een enorme puinhoop .
    Geloof je nou echt dat ie straks orde op zaken komt stellen ?
    Ik geloof daar geen ene donder van .
    Want er is 0,0 % bewijs , je moet het maar GELOVEN !
    GELOVEN IN EEN ILLUSIE , DUS ……………….!
    En intussen vliegt de tijd voort .
    Ik doe hierbij een serieuze uitspraak waar je me aan kunt houden : HIJ BESTAAT NIET !
    BEWIJS HET TEGENDEEL MAAR !

    Je moet toch wel heel labiel zijn om je aan dat soort nonsens vast te klampen !
    \Wat is dat nou ?
    Labiliteit ?
    Angst ?
    Het gemis ergens bij te horen ?
    Onvolwassenheid ?

    Enne , ik heb ook Joods bloed , maar dat weerhoudt me er niet van om de religieuze onzin te ontrafelen !
    En eerlijk gezegd , die orthodoxe Joden met hun kalotjes en hoeden en pijpenkrullen , spreken me ook totaal niet aan .

    Twee voeten op aarde , man !
    De beste remedie .

    Like

   • Tom zegt:

    De aarde is verdoemd en daar werken wij zeker met ons allen aan mee.
    De reden dat de aarde is verdoemd is vanwege onze ongehoorzaamheid aan God.

    Jullie beweren niet te geloven om de reden dat jullie boos zijn op God. Jullie beweren dat Hij verantwoordelijk is voor miljoenen doden, ziektes etc.
    Alle ellende is echter juist veroorzaakt vanwege onze ongehoorzaamheid aan God. Wij kunnen de ellende stoppen door gehoorzaam te zijn aan God. Dat is heel simpel…

    Dat jullie dit niet willen geloven is een ander verhaal. Jullie wijzen liever met de vinger naar God en geven God de schuld. Dus jullie geloven wel degelijk in God maar jullie zijn het niet eens met Hem.
    De schuld ligt dus bij de mensen. De aarde is verdoemd door de mensen. Ziektes, kindsterftes, oorlogen, dierenleed: de schuld ligt bij de mensen.

    Het eerste wat jullie roepen zodra het over het geloof gaat is dat God een slechterik is vanwege alle ziektes en doden. Als je dat als reden aanvoert dan geloof je in God.

    Ieder wel denkend mens ziet dat de puinhopen op deze aarde steeds groter worden. Door globalisme worden alle problemen ook steeds globaler. Wat er nog ontbreekt is 1 overheid en 1 regering…

    Komt het ooit nog goed met deze aarde? Nee!

    Ondanks onze ongehoorzaamheid aan God biedt Hij ons een uitweg uit deze ellende en mogen we uitkijken naar een nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde. Niet met dit lichaam want dat is geneigd tot de zonde maar met een geestelijk lichaam waarmee Jezus ons voor is gegaan.
    Dit aardse lichaam stamt af van Adam. Uiteindelijk zijn wij allen kinderen van Adam.
    Door Jezus aan te nemen blijven wij hier op aarde vastzitten aan ons lichaam dat geneigd is tot de zonde (!). Echter geestelijk mogen we een kind van de Tweede Adam worden en dat is Jezus.
    De straf op de zonde is de dood dus dit aardse lichaam moet sterven als straf op de zonde.
    Het geestelijk lichaam is eeuwig.

    Je mag op God vertrouwen dat Hij in Zijn liefde ons de simpele mogelijkheid biedt om te ontsnappen aan al deze ellende.
    Jammer genoeg vertrouwen wij God niet en wij zijn boos op Hem vanwege alle ellende hetgeen wijzelf veroorzaakt hebben.

    @Harry: ik heb het vaker tegen jou gezegd. De Bijbel staat vol met bewijzen van het bestaan van God echter je moet de moeite nemen om te starten met lezen. Het Joodse volk, Israël en in het bijzonder Jeruzalem is het grootste bewijs.
    Daarnaast komen we dan ook weer uit op de discussie van de grootste leugen ooit: de big bang theorie. De wetenschap leert ons dat de big bang nooit zo maar heeft kunnen plaats vinden. Dat kan gewoonweg niet. Alsjeblieft: ga op onderzoek uit!
    Opwaartse evolutie is ook onmogelijk.

    De mens wordt door zijn eigen leugens steeds verder afgedreven van God. Ons geestelijk leven wordt volledig om zeep geholpen en we lopen als zombies achter de leugens aan! En de puinhopen worden groter en groter en groter!

    Waarom denk je dat de Joden overal de schuld van krijgen (net zoals jullie God overal de schuld van geven)? De Joden, Israël en Jeruzalem zijn het bewijs van God en dat moet weg. Dat moet verdwijnen want wij willen geen God. Wij willen zelf god zijn! Dat zit in onze zondige aard. Daarom hebben wij ook Jezus aan het kruis genageld.

    De reden dat ik niet kerkelijk ben? Deze vraag was van Harry. Jij komt vaak zelf aan met verhalen over kerkmensen en inderdaad ken ik deze verhalen ook. Ik bedoel dan niet de zonden die ze begaan want wij zijn allemaal zondaren in de ogen van God dus daarover kan ik niet oordelen. Echter de verhalen dat bepaalde lieden in de verschillende kerken zichzelf ‘verheven’ zien stuit mij erg tegen de borst. Ik ben dus zelf ook bekend met deze voorbeelden. Ik vind dit eng en wil hier niets mee te maken hebben.
    De katholieke kerk spant de kroon met hun heiligenverering. Dit vind ik zo erg! Er zijn geen heilige mensen. Mensen kunnen door God geheiligd worden vanwege hun geloof (Abraham is hier een Bijbels voorbeeld van). Echter wanneer iemand geheiligd wordt door zijn/haar geloof dan blijft deze persoon nog steeds een zondaar. Het heiligen door God is een uiting van Goddelijke Genade en niet door menselijke werken.

    Er zijn gelukkig steeds meer kerkgenootschappen die terug zijn gegaan naar de basis van het geloof en misschien dat ik mij daar wel thuis voel. Maar persoonlijk praat ik liever met iedereen over het geloof die open staat voor discussies en studies.
    Persoonlijk praat ik graag met Orthodoxe Joden. Niet dat ik het met ze eens ben maar enkel omdat zij geestelijk vaak verder ontwikkeld zijn vanwege hun Bijbelstudies.

    Overigens praat ik ook regelmatig met moslims indien ze met mij willen praten. Echter met moslims is het probleem dat ze vaak niet weten wat hun eigen geloof inhoudt. Dat komt door de koran wat niet zelfverklarend is. Met alleen de koran begrijp he totaal niet waar het over gaat. Je moet de Bijbel kennen om de koran te kunnen begrijpen. Daar gaat het dus fout met veel moslims en mede daarom zijn ze zo makkelijk te radicaliseren. Elke imam kan de leegte in de koran opvullen met zijn eigen haat.

    Mijn idee is om iedere moslim verplicht Bijbelonderwijs te geven. Dan begrijpen ze hun boekje (boekje want het stelt niets voor. Je leest het binnen een paar uur uit).

    Like

   • Tom zegt:

    Ter aanvulling nog een reactie over incest.

    Incest is fout, smerig en verderfelijk. Daar zijn wij het met ons allen over eens. Dus geen discussie.

    Onder incest versta ik een huwelijk of een sexuele relatie tussen broer en zus.

    Waarom vinden wij incest smerig?
    De wetenschappelijke verklaring is omdat incest leidt tot een zwakker nageslacht (grotere kans op ziektes, handicaps etc).
    In het dierenrijk komt incest ook weinig voor omdat anders het nageslacht van de betreffende dieren zwakker wordt.
    De wetenschap leert ons dat daarom onze hersenen incest smerig zijn gaan vinden (overlevingsinstinct).

    Met dat antwoord kan ik volledig leven.

    Stel nou eens dat huwelijken tussen broer en zus niet zouden leiden tot een zwak nageslacht, zouden wij het dan nog steeds smerig vinden? Volgens het wetenschappelijk antwoord dus niet!
    Dat is niet mijn antwoord maar 100% het wetenschappelijke antwoord.

    In de huidige maatschappij komen nu ook steeds meer stemmen op (uit de hoek van de niet gelovigen) om incest niet meer strafbaar te stellen. Ik heb het dus nog steeds over de relatie tussen zus en broer.
    Na de volledige acceptatie van het homohuwelijk is de volgende logische stap om huwelijken tussen broer en zus toe te staan (kinderen mogen binnen deze huwelijken dan ook geadopteert worden).

    Nu nog even terug naar Adam en Eva: de kinderen van Adam en Eva huwden met elkaar. Geen relatie tussen Adam met zijn kinderen of Eva met haar kinderen.

    1 man huwt 1 vrouw. Dat is de wet! Alles hierbuiten is verboden door God (vanaf de scepping!). Dat het wel gebeurt is dus NIET de schuld van God maar weer de schuld van de zondige mens.

    Ten tijde van Adam en Eva leverde het dus geen problemen op wanneer broer en zus met elkaar huwden en kinderen kregen. Er kwamen geen gehandicapten of ziekten uit voort.
    De wetenschap (begin van dit verhaal) leert ons dat de mens het dus niet walgelijk vond.

    NU (in deze tijd) is de kans op gehandicapte/zieke kinderen zeer groot zodra broer en zus samen kinderen nemen.
    Weer terug naar de wetenschap: NU zijn de hersenen van de mens dusdanig aangepast waardoor wij het walgelijk vinden.
    Dit is dus opnieuw het antwoord van de wetenschap.

    Om deze reden heeft God de relatie tussen broer en zus dus verboden.

    Harry meldt veelvuldig verhalen over christelijke vaders die hun dochters misbruiken. Dergelijke misdaden zijn volledig verboden door God!
    Dit verbod is dan ook verankerd in onze Nederlandse wet.
    Onze overheden dienen deze vaders te straffen voor hun misdaad. Ook dit is een wet van God: overheden dienen misdadigers te straffen! Dat is 100% Bijbels.

    Dat dit niet gebeurt is opnieuw NIET de schuld van God maar de schuld van de mens!

    De dochter in kwestie mag vanuit haar geloof haar vader vergeven. Echter de overheid dient de straf ondanks dat nog steeds gewoon uit te voeren.

    Zo simpel is het nou!

    Like

 16. MilaK9 zegt:

  Nog even over de moord op Pim en zijn moordenaar Volkert.
  Ik zag laatst een stukje film over die moord en daar kwamen allerlei zaken voorbij waar ik nog nooit van gehoord had en ook nog nooit iets van gezien heb in de MSM.
  Dat er iets niet klopt aan het officiële verhaal, geloof ik wel.
  Kijk alleen maar naar de strafvervolging van Volkert.
  Zo’n moordenaar zou nooit meer vrij rond mogen lopen.
  Iedereen was het daar wel over eens en toch loopt hij nu vrij rond.
  Tevens kreeg hij allerlei ‘voordelen’ toebedeelt die niet te rijmen vallen met zijn daad.
  Dat roep allerlei vragen op en zelfs de vraag of hij niet een stroman is voor bepaalde opdrachtgevers.

  Het stukje film wat ik zag ging over Abu Fatah.
  Een Libanese terrorist die op het plaats delict aanwezig was t.t.v. de moord en kort daarna, onder politie begeleiding, afgevoerd is naar Schiphol.
  Ook ging het over de kogelinslagen (Volkert zou van achteren 3 keer hebben geschoten) terwijl er 8 inslagen zijn ontdekt.
  Ook nog eens vanuit een andere richting en met een ander kaliber.
  Dit alles werd vertelt n.a.v. het officiële autopsierapport.
  Ik heb hier nooit iets over gehoord in de media.
  Iemand?

  Like

  • Tineke zegt:

   Het staat allemaal beschreven in het boek van Ine Veen.
   “Moord namens de kroon”
   Er zou nog een moord open staan ook van Volkert van der Graaf op Chris van der Werken. Dat ging over verleende vergunningen.
   Wat jij schrijft over dat autopsierapport klopt en staat er ook in.
   Die Libanees zou op het dak gelegen hebben,en er lag ook een andere huls vlak bij het plaats delict.
   En natuurlijk hoor je daar niets over in de media.
   Volkert van der Graaf heeft rechten gestudeerd in de lik,en heeft moet je maar rekenen een flinke zak “zwijggeld” meegekregen !

   Geliked door 2 people

   • MilaK9 zegt:

    @Tineke

    Ik ben een beetje verbijsterd.
    Ik zit niet in het wereldje van journalisten en niemand kent mijn naam maar als dat wel zo was, dan had ik het bij elke gelegenheid aan de kaak gesteld.
    Het feit dat ik hier pas vorige week achterkwam zegt genoeg over de ruchtbaarheid die men hieraan heeft gegeven.
    Oké, het zegt ongetwijfeld ook iets over mijn ‘interesse’ (hopelijk begrijp je wat ik bedoel) hierover maar ik spreek denk ik voor veel Nederlanders die dit drama alleen gevolgd hebben via de MSM.
    Ik kan nog steeds janken om de gebeurtenis en schaam me een beetje dat ik dit niet wist terwijl ik altijd het gevoel heb gehad dat er iets niet klopt aan het officiële verhaal.
    Dit blijkt ineens een soort JFK verhaal te zijn voor mij.
    Met dit verschil; De vermeende moordenaar is niet dood geschoten en loopt alweer vrij rond. Gelijk zijn opdrachtgevers.
    Dit is heftig en ik ga dat boek van Ine Veen zeker (alsnog) lezen.

    Bedankt voor je reactie.

    Geliked door 1 persoon

 17. Gienekehado zegt:

  In GEZELLIG ISLAMSTERDAM vlogen de kogels weer in het rond! Zal wel niet met het OfferFEEST te maken hebben. WALGELIJK, dat we dergelijk “FEEST” binnen onze grenzen gekregen hebben!! Bedankt MISDADIGERS (dood/levend) van Het Binnenhof!! Bloed aan de klauwen tot over de ellebogen!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/hotel-in-amsterdams-centrum-meerdere-keren-beschoten/ar-BB17j17O?ocid=spartan-ntp-feeds

  Geliked door 1 persoon

 18. sweetheart zegt:

  meneer schilder waarom haalt u altijd het geloof erbij , misschien verlangt u er toch naar om GOD in uw leven te hebben, anders heeft u die vragen niet, kniel en bid of de Levende God u Zich wil openbaren, als u dat met een oprecht hart doet zal het gebeuren, want Het Woord zegt, wie Mij zoeken zal mij vinden. God Bless you

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Zit ik net een biertje te drinken met de duivel hier op mijn balkon, hij gaat net weg.
   Daar kan je verder wel mee lachen, houd ook van goede muziek.

   En dan kom jij hier mee aan.

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Hoe ziek in je hoofd moet je wel wezen om er van uit te gaan dat een mens , die niét met godsdienstwaanzin behept is , “ er toch naar verlangt om God in zijn leven te hebben “ ?
   Dan ben je toch echt geestelijk , nou zeg maar : énigszins gehandicapt , hoor !
   En dan druk ik me nog héél beleefd uit !

   Die hele religie is een verzinsel van heel vroeger om de mens te manipuleren .
   De voorloper van de NWO , zeg maar .
   Wel triest dat sommigen 2000 jaar na dato , nog steeds niks geleerd hebben .

   Zoals een psychiater eens zei : geloof is een psychische aandoening !
   Probeer je dat nou eens eigen te maken en val ons er dan niet meer mee lastig .

   Die refo-psychologie van de huidige restanten van het jezus verhaal stuit me steeds meer tegen de borst .
   Je probeert ons iets op te spelden waar we NIKS , TOTAAL NIKS mee hebben .
   Is dat nou zo moeilijk te bevatten ?

   HET IS ALLEMAAL ONZIN !

   Geliked door 1 persoon

   • Sophia. zegt:

    Maak je niet zo druk.

    Like

   • bobzelf zegt:

    is sophia , ??
    de vrouw die de hoge hoed ,, met het konijn ,,, omhooghoudt ???

    de assistent van Tommie, golgotha ???

    dus jozef was timmerman
    ja ook zo leuk ,
    dus je vrouw loopt dan biinen en zegt
    Jozef ik ben zwanger !!
    Jozef van wie ?
    ja van de helige geest !!

    OOOH DAN IS HET GOED ??????? WHAHAHA JA TUURLIJK , WHAHAHAHAHA

    DUS DAN IS JEZUS DAAR , NOU DIE MAG NATUURLIJK MEEHELPEN
    IN DE WERKPLAATS
    beetje timmeren, beetje parket op maat zagen
    want die koeienstal was knap vochtig , dus met wat plastic eronder, werkt dat toch wel lekker tegen optrekkend vocht !!

    dus Jozef, slaat een uur later knetterhard op zijn duim

    waarna heel langzaam

    de tussendeu opengaat

    en jezus vraagt, ??

    HEEFT U GEROEPEN VADER .

    TOMMIE IS NAAR XANDER TERUG ?? of heeft hij die boom gevonden op golgotha van Judas Iskariot ??

    GOHHH, TOCH VEEL BLIJVEN HANGEN HE, 55 JAAR NA DATO, WHAHAHAHA

    ik vond die Delaihla wel een lekker wijf !!

    huggie

    oom sprookjesboek

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Jesus was niet zo handig met hamer en beitel zoals Joseph
    , maar bedenk eens in hoe ons meubilair er nu uitgezien zou hebben als hij niet een andere richting had gekozen.
    Geen gerieflijke tweezitter of gezellige hoekbank………….

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    beste franse levensgenietertttttt

    whahahahaah ,deze had ik nog nooit gezien, whahahahahaha

    ik vond hem ook sterk ,

    toen hij die geldwisselaars die farizeeers aangevoerd door bert G
    op de scooter en die geldwisselaars de kerk uit pleurde

    en dan dat later ????? ,vader vader waarom heeft u mij verlaten ??

    NOU DAT WAS NIET ZO MOIELIJK,

    DIE GAF NOOIT THUIS, HELEMAAL NOOIT ..

    6 MILJOEN GASKAMERS, ?? EIGEN SCHULD ????
    ja een paar kan ik begrijpen , maar 6 miljoen ??

    en dan rustig toekijken met een bakkie pleur en een kano ???
    HET IS WEL GOED ZO ??
    DE ISLAM Valt binnen en steekt al zijn kerken in de fik ??
    ach ze zijn goed verzekerd toch ??

    die vent deugt werkelijk voor geen meter ..

    groeten oom bobzelluf

    Like

 19. bozeoudeman zegt:

  hear hear!

  Like

 20. Lot zegt:

  Mensen kregen 10 of 20 kinderen so what, dat kunnen we nog steeds. Het is dat de geest het tegenhoudt en afgeleid wordt en dat het voedsel niet meer rechtstreeks uit de koe en natuur komt, dat sommigen dat tegenwoordig niet meer kunnen. Er zijn genoeg die er 4 achter elkaar krijgen en dan stoppen.
  Overigens zijn die enorme vermeerdering aan mensen destijds waarschijnlijk gekomen door indiase immigratie vermenging, aangezien de huidige irakezen en marokkanen donker zijn, en die zijn veel vruchtbaarder doordat het klimaat anders is, en dat altijd generaties nog doorhobbelt.
  Veel kwart indiers/romanen zijn naar noord europa gekomen in 1850 en hebben zich in een boerenfamilie binnengewurmt, want ja, als je de hele tijd naar koeien kijkt, weet je niet meer hoe een echte vrouw eruit ziet en zie je de verschillen niet. En ja hoor, die boeren gezinnen kregen plots 27 kinderen. Het gemiddelde was 17. Wel door vermenging dan. En zit de aarde daar op te wachten zoveel mensen. Als ze nu eens naar kazachstan zouden gaan en weer vruchtbaar maken, weelderige bossen met wilde dieren, maar dat kunnen ze niet. Dus maken die vreemden de vruchtbare delen hier alleen maar kapot. Ook hebben ze vanuit het oosten al onze grote dieren gedood, die onze buffer was tegen hun immigratie. Want zij waren bang voor het donkere oerwoud en de wilde dieren in oost europa. Ja ooit was oekraine tot aan siberie een groot woud. Zij hebben het gekapt voor bomen en hun Hollandse vader leerde hen schepen bouwen. Overigens was hij zelf crimineel, want hij was doordoor verbannen naar het oosten. En deze mensen gingen naar Amerika om daar het blanke roodblondharige reuzenvolk van 2.10 meter te vermoorden en dat is grotendeels gelukt, door aggressief turkenvolk uit chinezen. Een deel is naar nieuw zeeland verhuist/gevlucht vanuit amerika en ook daar kwamen de indische maori later. Deze maori kregen van de engelsen 150 jaar geleden wapens om de roodharigen te doden in nieuw zeeland ongeveer 140000, op de vuist lukte dat niet want al honderden jaren was er cohabitatie, hoewel die maori wel graag van die mensen af wilden zodat ze het eiland voor zichzelf hadden. Ze klaagden dan ook steen en been toen europanen er naartoe gingen immigreren. En hielden maar vol dat zij indigenous waren en het land van hen afgepakt was. Hoewel zij vanaf het begin westerse kleding droegen, van de roodharige mensen leerden zij dat, omdat het veels en veels te koud was op dat eiland voor hen en niet hun natuurlijke omgeving. Ja Amerika leverde alle koper voor ons kopergeldstelsel 3500 jaar geleden. Maar deze geschiedenis mogen wij niet weten….. Tenslotte heeft einstein alles uitgevonden toch? Of nee wat het toch dat, de joden/slavischen, aan het uittesten waren of zij de media nu werkelijk in de macht hadden, en konden schrijven wat zij wilden. Het is dan ook niet wij, maar zij, die hun eigen volk op een voetstuk heeft geplaatst. met allemaal beroemde mensen van hun eigen volk. En onze geschiedenis afpakken. Daarom eet ik graag aardappels en zonnebloem en mais.
  eh hoe lang zijn de indianen in Amerika, 6000 jaar zeggen ze zelf, van hun turtle-god.
  Een grandioos volk weg uit de geschiedenis en kijk wat het nieuwe slavische/communistische volk is, hypocriet! en dogmatisch. Comm.vrouwen rondom Merkel en de Hollanders.

  Like

 21. Republikein zegt:

  Het toiletpapier moet je aan de voorkant plaatsen, zo voorkom je bruine tegels.
  Ugh.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s