[Katholieke CDA-fascist] Bruls: “Strenger handhaven is fijn, maar privésituaties blijven een uitdaging”

Screenshot_89

De veiligheidsregio’s gaan een nog belangrijkere rol spelen in de aanpak van de verspreiding van het coronavirus, blijkt uit de persconferentie over het coronabeleid van gisteren. Ook krijgen burgemeesters meer ruimte om op te treden. Dat is een goede strategie van het kabinet, zegt Hubert Bruls (foto), voorzitter van het Veiligheidsberaad en burgemeester van Nijmegen.

“De nieuwe maatregelen geven prima instrumenten voor burgemeesters en handhavers om strenger op te kunnen treden”, aldus Bruls. “Ook hebben wij liever dat de maatregelen niet landelijk, maar regionaal worden uitgerold, dus we zijn tevreden.”

Lees verder>>>
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, dictatuur, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

47 reacties op [Katholieke CDA-fascist] Bruls: “Strenger handhaven is fijn, maar privésituaties blijven een uitdaging”

 1. hannah zegt:

  op restaurantformulier invullen: Huub Bruls, telefoonnummer : anoniem/onbekend, doen mensen in Antwerpen nu ook met naam van Burgemeester de Wever …..

  Geliked door 1 persoon

  • Joop Gerritsen zegt:

   Walgelijk ben je, die misbruik van macht een heerlijk gevoel, bij zichzelf zal geven. Stel je voor, dat dit sujet de macht over het land zou krijgen…. De geschiedenis leert dat het dan vreselijk mis gaat. Rome , Berlijn , Midden oosten, Afrika Zuid Amerika , verre Oosten etc. Levensgevaarlijk .

   Like

   • LUCIA zegt:

    Geef die katholieken macht en voor je het weet pissen ze in hetzelfde wijwater waarmee ze je besprenkelen bovendien zijn het verachtelijke notoire pedo’s.Er wordt gewag gemaakt van: ” We blijven ons wel baseren op wetenschappelijke inzichten.” , dit over de alles behalve wetenschappelijk onderbouwde 1.5 meter, zie ook deze studie;

    https://www.thailandmedical.news/news/breaking-news-covid-19-prevention-new-study-proves-that-social-distancing-of-1-to-3-meters-is-nothing-but-fake-news-and-misinformation

    Overigens een zeer goede website over nieuws en research over covid 19….. ook welke vitamines en kruidenpreparaten zouden kunnen helpen, de lijst is groeiende en op deze site gaan snuffelen is, als je de engelse taal beheerst, zeker de moeite waard.

    Like

   • karton zegt:

    Ik krijg sterk de indruk dat deze CDA-fascist, Bertus Bruls, het geweldig opwindend zal gaan vinden als hij, éénmaal bij u of mij binnen gekomen, met z’n vieze, vette, grijpgrage klauwen, tussen het ondergoed kan gaan graaien.
    Lijkt mij óók een mannetje dat in een fietsenstalling álle zadeltjes van damesfietsen besnuffeld, eerder noemde ik dat “snifteren”, en degene die het doet : een “snifteraar” !
    Voor mij is Bruls dus een fascistische snifteraar !

    Like

 2. Cathja zegt:

  Als ik naar die kop van Bruls kijk weet ik wel wat voor vlees ik in de kuip heb.
  Het is foute boel dat burgemeesters macht krijgen. Vooral omdat we inmiddels weten dat ze daarmee gemakkelijk buiten hun boekje gaan.
  Laten we voor de verandering de privé-situatie bij Bruls thuis eens bespioneren. Het komt nogal eens voor dat degenen die ons dwangmaatregelen opleggen, zich er zelf niet aan houden.
  Bruls lijkt me zo’n type.

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Dikke obesitasmatras kwal.

  Geliked door 3 people

 4. Sobieski zegt:

  Die opgeblazen linkse paapse brulboei (pun intended) begint steeds meer op zijn even zo walgeljke alter-ego Timmerfrenske te lijken. Links en “pc”, maar teven paaps en volgevreten, de meest walgelijke combinatie die er bestaat, omdat dit de meest groteske vorm is die het begrip “van twee walletjes (vr)eten (in dit geval zelfs letterlijk) kan manifesteren. Blij dat ik niet meer in Nijmegen en zelfs niet meer in NL woon, want ik zou bij zo’n figuur bijna mijn ethische standaarden in de omgang met mensen, die ik altijd heb aangehouden, moeten verraden.

  Like

 5. Htsk day zegt:

  Kijk eens naar die kop van bruls, typisch iemand die vroeger op school altijd gepest werd.
  Volgens mij pist hij s’nachts nog steeds in z’n bed.

  Geliked door 3 people

 6. Franko zegt:

  Beseft deze vadsige fascist dat hij tot de risicogroepen behoort en dat ieder voor zijn eigen gezondheid verantwoordelijk is? Met chantage methoden als dat je verantwoordelijk bent voor andermans gezondheid moet je niet aankomen. Unsinni

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Je hoef niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn !

  Geliked door 1 persoon

 8. Wim Vreeswijk zegt:

  Vanwege zijn persoonlijke omvang moet je minstens 3 meter afstand houden.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  De burgervaders treden binnenkort buiten de gebaande paden zonder de beproefde methoden uit het verleden uit het oog te verliezen, en zullen niet schromen om uit hoofde van hun functie en zonder wetenschappelijke of maatschappelijke onderbouwing hele straten, buurten, wijken en zelfs flatgebouwen en appartementencomplexen geheel in isolatie af te zonderen, zomaar, omdat het politiek gezien beter uitkomt………….het onbenul wint altijd, mannelijk en vrouwelijk, van welke kant men het ook bekijkt.

  Like

 10. karton zegt:

  Bruls……………………………de Hermann Göring van Nijmegen !
  Deze vetklep geilt op het idee dat hij mensen tot iets kan dwingen , iets dat HIJ wenst maar de anderen niet. Een brulboei van de ergste soort, een schaamteloze vent die dénkt d.m.v. stemverheffing gezag te kunnen afdwingen, de gek !

  Geliked door 1 persoon

 11. Monalisa zegt:

  Wil de kerk weer de macht hebben?? kunnen ze vergeten

  Like

 12. Henk der Niederlánder zegt:

  Denken dat Bruls doorgeslagen is.
  In Duitsland met name Hannover zijn ze totaal van de pot gerukt.

  ’Corona-kids mogelijk uit huis geplaatst in Duitsland’

  BERLIJN – Duitse kinderen die het coronavirus hebben opgelopen óf met een besmet vriendje hebben gespeeld, moeten in hun eigen huis gescheiden worden van hun ouders. Daartoe roepen plaatselijke autoriteiten op. „Psychisch geweld”, oordeelt de Bond voor Kinderbescherming. Als ouders weigeren, dreigt uithuisplaatsing.

  In Hannover wordt ouders ’een huiselijk isolement’ gevraagd. Daarbij verblijft het besmette kind in een afgesloten ruimte, onderneemt niets gezamenlijk met familieleden en nuttigt alle maaltijden alleen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1340352104/corona-kids-mogelijk-uit-huis-geplaatst-in-duitsland

  Geliked door 1 persoon

 13. Tineke zegt:

  Je kan aan deze volgevreten speknek zien dat ie met volle teugen geniet van het mensenjennen !

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ach Tineke dat is weer zo’n volgevreten speknek die ook even aan de macht mag snuiven.
   Daar hebben we er al meer dan genoeg van.
   feitelijk zou het zaak zijn om het stadhuis te bestormen en de lul de weilanden in te jagen tussen de koeien.
   Misschien dar hij dan eens te zien krijgt wie zijn uitkering op hoesten.

   Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   Daar is hij ook de burgemeester voor. Die gaan het volk nu jennen, wat Rutte niet gaat doen kost hem zetels, een ander moet het vuile werk op knappen het CDA PvdA laten zich voor een karretje spannen van Rutte, een slim plan.

   Like 👍👍👍👍

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    Juist Monalisa , je slaat de spijker op de kop . Rutte is altijd zo slim om anderen de kastanjes uit het vuur te laten halen, dan kan hij z.g. popie-jopie blijven . Hij de leuke momenten en voor de rest heeft hij zijn leger zwarte pieten en die dombo’s weliswaar dik betaald, doen het ook nog..Als het fout gaat dan worden ze een poos uit de wind gehouden en daarna kunnen ze in het baantjescarrousel.

    Geliked door 1 persoon

 14. Mr Dumass zegt:

  Die smerige vetklep moeten ze ook de kop van de romp aftrekken…
  Doet me denken aan foute burgemeesters in oorlogs tijd..

  Geliked door 1 persoon

 15. Dr. Heinz zegt:

  Dat CDA is altijd al fascistisch geweest.
  Google maar eens op Hanja May Weggen.
  Dat was ook zo eentje, later na diverse blunders ging ze naar Brussel om zich over de ruggen der bevolking te verrijken!!!
  Roep Dries van Agt, graaf Dracula.
  Jan Nico Scholten ook zo eentje.
  Willem Aantjes, was bij de waffen SS.
  En ga maar door…

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Maar ondertussen
  https://mobile.twitter.com/TruthHitsEvery1/status/1286962754721591298/photo/1

  Burgers van NL, kijk aub uit als je bramen gaat plukken!
  Het plukken van bramen kan maximaal 1 maand gevangenisstraf opleveren!

  Ex-Plv Hoofdofficier Vincent Leenders verkrachtte een minderjarige jongen, hij kwam na 2 dagen vrij & is nog steeds op vrije(rs) voeten…

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Onvoorstelbaar allerlei criminelen van zware vergrijpen lopen gewoon los en als jij wat bramen in de natuur plukt, heb je een boete en kan je zelfs gevangenisstraf krijgen. wat een kut-land leven we toch in.

   Like

 17. Gienekehado zegt:

  Zo lang die vent zijn excuus niet aanbiedt aan Geert Wilders is ie voor mij een LANDVERRADER à la Felix Rottenberg, Marcel van Dam, Rob Oudkerk, Ad Melkert etc etc etc etc etc. LANDVERRADERS, door en door LAF VOLK!!

  Geliked door 2 people

 18. wauso zegt:

  Komt zo’n vette dikke gore papzak (Bruls) je vertellen dat je gecontroleerd moet leven terwijl hijzelf pizza vraatzucht heeft. Het leeft als een varken. Het ziet eruit als een varken. Het beweegt als een varken. Dan is het ook een varken ! Een pizza vretend varken !!!

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Ho ho een varken is intelligent dus is het een belediging voor deze dieren
   Ze hebben alleen de pech om geboren te worden om opgegeten te worden en niets over hun eigen leven te zeggen hebben wat bij ons mensen ook dreigt te gebeuren alles wordt zo onderhand voor ons bepaald ik bedoel niet dat wij ook als speklapje in de vitrine in de supermarkt komen te liggen maar dat ze ons in willen enten en chippen

   Like

  • Gienekehado zegt:

   Bruls vergelijken met een varken is voor mij DIERENMISHANDELING!!

   Like

 19. Hovawart zegt:

  De Pays-Bah gaat met een geschiedenisleraar aan het roer, die stiekem met z’n zweterige handjes in de staatskas graait, hard op weg naar de nieuwe middeleeuwen,…….dom volk.

  Like

 20. Peter zegt:

  Ongekozen,en zich zo belangrijk maken,de dikke volgevreten papzak.
  zodra ze burgemeesters mogen gaan kiezen,staat hij ergens aan de lopende band.

  Like

 21. duinsnip zegt:

  Vertrouw nooit een katholiek.

  Like

 22. Mary zegt:

  Al die maatregelen gaan in tegen de grondwet dus hoeft niemand zich er aan te storen, einde verhaal, doei Bruls, doei Rutte en Co

  Like

 23. klaas zegt:

  Like

 24. Gienekehado zegt:

  Deze VETKWAB is er medeschuldig aan dat advocaten vermoord kunnen worden, hun kantoren worden beschoten!!!!!!!!!! Vieze VETKWAB!!

  Like

 25. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/Eehqfn0UEAA_A38?format=png&name=large

  DRINGEND, VAN DE CDC (HOEWEL ZE NIET WILLEN DAT U DIT ZIET.)

  MASKERS ZIJN NIET VOOR DE BUITENLUCHT.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Bas.
   Niet voor de buitenlucht , deze maskers ?
   Ik zag dezer dagen op deze site, een foto van een mevrouw in, ik dacht Amsterdam, gekleed in drie of 4 mondkapjes, verder helemaal niks.
   Zij droeg ze dus in de buitenlucht, maar daar zijn ze dus niet voor bedoeld ?
   Tegen die mondkapjes-mevrouw : wég met die mondkapjes.

   Like

  • LUCIA zegt:

   Juiste info, woon in Amsterdam en moet met openbaar vervoer, helaas af en toe, dus heb op Amazon wat besteld waarmee je vrij kunt ademen, sluit je neus niet af maar ziet er verder uit als een mondkap en als je zou niezen houdt het dat wel tegen, wordt door koks e.d. gebruikt en neen is niet het grote je hele gezicht bedekkende spatscherm. Ik ben geen croesus dus kan me niet iedere keer boetes veroorloven.

   Like

 26. BigLJohn zegt:

  Holle vaten klinken het hardst. Zoals hij er van geniet om de bevolking onder de duim te houden, zo kan het best zo zijn dat hij thuis niets te vertellen heeft, het sloofje van zijn vrouw is. Of de orders van zijn vrouw uitvoert zoals Dr. Goebbels dat ook moest van zijn vrouw. Frau Goebbels bepaalde alles. Een bekend verschijnsel; Dergelijke mislukte directeuren kruipen thuis en hebben een grote bek naar de buitenwereld.

  Like

 27. Jan zegt:

  Bruls: ‘Strenger handhaven is fijn, maar privésituaties blijven een uitdaging’
  dit heet:
  ” ,,Thuis kunnen we niet ingrijpen. We gaan verder uitzoeken of daar iets aan te doen is.”

  Burgemeesters willen invloed achter de voordeur: ‘Bij drukke feestjes zijn we machteloos’
  https://www.ad.nl/binnenland/burgemeesters-willen-invloed-achter-de-voordeur-bij-drukke-feestjes-zijn-we-machteloos~a18cdeec/

  Like

 28. Dick zegt:

  Beetje strenger optreden.

  HET IS WAAR! HET MOET.
  Het is hoognodig met dat politiek gepeupel.

  Like

 29. Torsten Himmelstoss zegt:

  Burgemeesters moeten van de politiek afblijven. Punt.
  https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1962996/burgemeester-wordt-steeds-meer-misdaadbestrijder-en-dat-is-niet-zijn-taak.html
  Er is geen corona-wet en die komt er vrijwel zeker ook niet.
  Wat is het nut van een zinloze wet als iedereen snapt dat ongeacht welk virus daar lak aan
  heeft? Wanneer komt dit land eindelijk in actie?
  Corona-bekeuringen door juridische onbenullen* zijn probleemloos aanvechtbaar,
  omdat er geen corona-wet is en die anderhalve meter geen enkel effect sorteert.
  Het “nieuwe normaal” mag onder geen voorwaarde normaal worden.
  *boa’s

  Like

 30. Harrie Vaes zegt:

  We worden geregeerd door gehersenspoelde idioten die niet weten door welk gat ze moeten pissen of poepen en daarom maar poep uitkramen door hun muil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s