Met Covid-19 komt ook een globalistische communistische fascistische Big Brother dictatuur

Screenshot_91

(Door: “Balkanske priče”)

Het Coronavirus wordt misbruikt als rechtvaardiging voor een belegering, militarisering, bezetting en afbraak van onze leefwereld. Dit is een psychologische aanval op de samenleving met de bedoeling een afschrikwekkende Orwelliaanse Hunger Games nachtmerrie te vestigen. Waarom werden er in andere jaren, wanneer de griep flink huishield, niet dezelfde maatregelingen getroffen? Toen waren er meer doden dan nu! Bill Gates en het World Economic Forum – daar waren hooggeplaatste personen en beleidsmakers uit de hele wereld aanwezig -hebben de uitbraak van coronavirus gepland. Op het World Economic Forum in Davos deden er twee weken voor de start van corona al simulaties de ronde. Het is ook bekend dat er voor de start van corona bepaalde bedrijven flink mee bezig waren om daar straks bakken met geld mee te gaan verdienen. Met voorop de foundation van Bill en Melissa Gates; die steekt  miljoenen in het ontwikkelen van vaccins, waar ze voor de corona uitbraak mee begonnen is…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Met Covid-19 komt ook een globalistische communistische fascistische Big Brother dictatuur

 1. Tineke zegt:

  Ik ben het helemaal met uw artikel eens @Balkan.
  Wat ik me wel eens afvraag is,hoe krijgen ze de ziekenhuizen en verplegend personeel hier in mee…
  Die zullen toch ook gaan praten met collega s,vrienden familie etc?

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Tineke. die ziekenhuizen worden dikker betaald voor Coronapatienten dan voor andere long-patiënten kortom corona- patiënten loont meer voor de kassa. Het is een keiharde business…Big Pharma levert al jaren aan de artsen protocollen over hoe te handelen bij bepaalde ziekten, de artsen zelf zitten daardoor in een keurslijf van handelen en het zijn gewone mensen, die ook denken als ik mijn kont tegen de krib gooi, dan kan ik uit mijn beroep gezet worden, gebeurt als je lastig bent.
   De ventilators waar mensen aan gezet werden/worden is een typisch voorbeeld van een uitgezet protocol met zeer negatieve effecten omdat de ademhalingsspieren bij Covidpatienten wel gewoon blijken te werken, hadden ze nooit zo behandeld mogen worden, ze hadden gewoon zuurstof moeten krijgen met die machientjes, die apneu patienten ook gebruiken.
   Die mensen hun longen zijn daardoor gewoon opgeblazen als je gaat ventilaten wat gebeurt is en mogelijk nog steeds gedaan gaat worden en het spiersysteem om adem te halen werkt, dan heb je a.h.w. 2 blaasbalgen die gaan pompen , nou als je weet dat je hart en je longen heel nauw samenwerken in die cyclus, dan krijg je of hart of longproblemen of beide als je zo’n protocol uitzet .
   Het is gewoon moord. Er zijn ook artsen in Amerika die dit aangekaart hebben en haarfijn uit de doeken hebben gedaan.

   Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  In communistisch Calief-fornië

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s