Zweedse arts kondigt aan: “Corona is voorbij in Zweden”

Screenshot_115

(Door: “9ForNews”)

Zoals velen inmiddels zullen weten, ging Zweden niet in lockdown. Bedrijven en restaurants bleven open, kinderen gingen naar school en slechts een enkeling droeg een mondkapje. De Zweedse arts Sebastian Rushworth vertelt op zijn website hoe hij de coronacrisis heeft beleefd.

Halverwege maart kwamen er alleen nog maar coronapatiënten bij hem binnen. Vrijwel iedereen testte positief, ongeacht de symptomen. Bloedneus? Covid. Maagpijn? Covid. Na een paar maanden verdwenen alle coronapatiënten.

Vier maanden geleden begon deze pandemie en ik heb al meer dan een maand geen coronapatiënt meer gehad. Alle testuitslagen zijn negatief. Tijdens de piek drie maanden geleden stierven er zo’n 100 mensen per dag aan corona in Zweden. Nu zijn dat er nog maar 5 per dag en dat aantal blijft dalen, schrijft de arts.

Lees verder>>>
NineforNews

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Zweden. Bookmark de permalink .

2 reacties op Zweedse arts kondigt aan: “Corona is voorbij in Zweden”

  1. guusvelraeds zegt:

    Dat is logisch. Herd immunity is daar lang en breed bereikt. Zet de kwetsbaren in een humane beschermingsomgeving en laat de rest van de samenleving met rust. In Nederland werd alles wat maat fout gedaan kon worden fout gedaan. “Intelligente Lockdown”. Wat een volksverlakking. Alleen te begrijpen als er een andere agenda is.

    Geliked door 2 people

  2. LUCIA zegt:

    Tja daar doen ze niet mee, aan het nieuwe kleren van de keizer syndroom, waarbij wel opgemerkt dient te worden dat dat een verhaal van opgeblazen ego betrof en wij nu een probleem hebben met opgeblazen hebzucht en corruptie en politici die mensen met talent schijnen te zijn voor moord als het maar schuift..zo van maffia naar rattaffia!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s