“Jongeren” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Jongeren” . . .

 1. Jean zegt:

  Heel duidelijk, we weten dat al jaren maar als we dat zeggen zijn we ineens racisten…..

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Dat hele gedoe omtrent de “jongeren” uit Afrika die als “asielzoekers en vluchtelingen” naar Europa worden gehaald, daar gastvrij worden ingehaald en dan worden uitgestoten zodra ze zich gaan misdragen doet mij denken aan een artikel in een krant dat ging over bepaalde onnadenkende mensen in Nederland die een oehoe (de grootste uilensoort) als huisdier willen!
  Als uilskuikens zien die oehoe’s er inderdaad heel schattig uit en veel figuren lieten zich natuurlijk hierdoor ook verleiden toen ze Harry Potter met een sneeuwuil zagen lopen of anderen dachten weer dat uilen zo wijs overkomen als Meneer de Uil uit de Fabeltjeskrant!
  Dat zelfs de oehoe en andere uilen zich echter HEEL anders gaan gedragen tegen hun “eigenaren” is al bijna te vergelijken met de massa-immigratie al zal ik hier het desbetreffende artikel over plaatsen:

  Steeds meer oehoes bij vogelopvang: ‘Ze zijn totaal niet geschikt als huisdier’

  Met hun ronde, heldere ogen en donzige vacht zien jonge oehoe’s eruit als schattige, knuffelbare dieren. Dat zijn ze echter helemaal niet! Helaas komen steeds meer mensen daar (hopelijk tot hun schade en schande) te laat achter. Vogelrevalidatiecentrum Zundert ziet – vooral de afgelopen maanden – een toename in het aantal oehoes dat daar binnengebracht wordt.
  Het lijkt er zelfs op dat misdragende “asielzoekers en vluchtelingen”, zodra die ook erg tegenvallen in asielzoekerscentra, meteen worden verbannen naar oorden waar helemaal geen luxe en liefde op hen wachten!

  In mei deden foto’s van een nestje jonge oehoes de ronde. Zij zaten in de vensterbank van een appartement van een man in het Belgische Geel.

  Vlak daarna kwam er bij Vogelrevalidatiecentrum Zundert een oehoe binnen. “Iemand had er een spontaan een gekocht. Hij dacht: ik neem een uil als huisdier, dat is eens iets anders dan een kat. Maar na een week kwam hij er al achter dat dat toch tegenviel”, vertelt medewerker Latoya Siemons aan Editie NL.
  Precies! Als je bijvoorbeeld hier al “asielzoekers en vluchtelingen” gastvrij binnenhaalt dan lijken die ook zielig of aardig maar dan gaan ze zich vaak heel ondankbaar en gewelddadig gedragen naar hun gastheren omdat zij de luxe in Europa totaal niet gewend zijn, laat staan gastvrijheid als ze uit oorlogsgebieden komen of uit landen met een geruïneerde economie!

  Niet vreemd, want oehoes zijn totaal niet geschikt als huisdier. “Ze hebben grote klauwen en zijn best gevaarlijk. Ze zijn niet zo vriendelijk als mensen vaak denken. Knuffelen zit er echt niet in. Ze poepen heel veel en je kunt ze niet in je huiskamer houden. En denk maar niet dat je ze een bakje brokjes kan geven. Oehoes eten eendagskuikens.”
  In het wild eten oehoe’s zelfs dieren tot de grootte van een ree en zij zullen hun wilde instincten dan ook totaal niet verloochenen omdat het nou eenmaal roofvogels zijn! En dat overlevingsinstinct kun je totaal niet wegkrijgen met vriendelijkheid naar een oehoe toe!

  Impulsaankoop

  Toch zijn er mensen die het blijkbaar een goed idee vinden er een in huis te halen. “Vaak zijn ze slecht ingelezen. Ze weten niet wat ze kopen en snappen niet dat zo’n grote uil niet aaibaar is. Het gaat vaak om een impulsaankoop. Ze zijn op Marktplaats al voor 125 euro te krijgen.”
  Wat een enorm bedrag om een dergelijke roofvogel in huis te halen daar het binnenhalen van “asielzoekers en vluchtelingen” die hier al vele miljoenen hebben gekost aan kost en inwoning!

  De stijging in het aantal oehoes bij de vogelopvang speelt volgens Siemons al een paar jaar. “Het begon met de komst van Harry Potter-films. Daarin zit een sneeuwuil die brieven brengt en luistert naar zijn naam. Dat lijkt dan een leuk huisdier. Maar zo’n vogel heeft een spanwijdte van 1.70 meter.”
  Snappen veel mensen dan ook niet dat uilen vroeger zelfs een vrij slechte naam hadden omdat ze, net als vleermuizen en katten, gezien werden als bondgenoten van heksen of door hun gloeiende ogen?

  De afgelopen maanden heeft de toename een vlucht genomen. “Ik denk ongeveer sinds april of mei. Het zou zomaar met het nestje oehoes te maken kunnen hebben dat toen in het nieuws was, maar dat is moeilijk hard te maken.”

  Niet loslaten

  De vijftien oehoes die op dit moment bij de vogelopvang in Zundert wonen, blijven daar waarschijnlijk nog wel even. “We kunnen ze niet buiten loslaten, want dan zouden ze mensen aanvliegen. Het wachten is op dierentuinen die ze willen, maar er is op dit moment geen vraag naar.”
  En al je hier “asielzoekers en vluchtelingen” loslaat, zodra ze onhandelbaar worden, vallen die mensen vaak nog veel sneller aan met soms fatale gevolgen!

  ikzelf zou NOOIT een oehoe of een andere roofvogel, laat staan wilde diere, als huisdier willen omdat je zowel die dieren als jezelf alleen maar schade berokkend! Bezint eer gij begint!

  Geliked door 5 people

  • Gienekehado zegt:

   Ik ben leip van de Oehoe en andere roofvogels. Het volgen van hun nesten via een cam, heeft mijn leventje verrijkt! Al jaren….

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @Jules Vismale. Toch zou ik – en velen met mij – altijd de voorkeur geven aan oehoes boven asielzoekers en vluchtelingen. Oehoes zijn mooie vogels, die midden in de natuur, in bergachtige gebieden leven. Ze kunnen altijd terug worden gebracht naar de gebieden waar zij vandaan komen: bijvoorbeeld de Ardennen of de Eifel in Duitsland. Oehoes brengen geen smerige ziektekiemen uit verre landen zoals asielzoekers en vluchtelingen. Oehoes dringen zich niet op ons op. Zij komen niet met gevaarlijke zwermen van moordenaars, terroristen, verkrachters en drugs dealers naar Nederland. Als ze worden gespot, is dat altijd een of twee vogels. Ze zijn heel zeldzaam. Oehoes proberen in de natuur hun eigen kost te jagen. Asielzoekers en vluchtelingen komen op andermans kosten te parasiteren. Oehoes klagen niet over racisme als ze worden teruggebracht naar hun habitat. Terugsturen van asielzoekers en vluchtelingen naar hun natuurlijke habitat in de jungle of de woestijn, gaat altijd gepaard met hele brigades van jankende professionele Gutmenschen. Zij klagen over racisme en schending van mensenrechten; ook wanneer er is er niets aan de hand. DUS GEEF MIJ MAAR OEHOES i.p.v. asielzoekers en “vluchtelingen”.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    En wat mij betreft vallen die oehoe’s al die “asielzoekers en vluchtelingen” aan opdat ze hierna weten dat deze roofvogels NIET te vergelijken zijn met Meneer de Uil van de Fabeltjeskrant!

    Like

 3. Gienekehado zegt:

  Waar waren de ouders, broers, neven???? Bezorgde ouders houden hun kinderen in de gaten!! Waarschijnlijk kon dit kind OOK niet zwemmen, net als veel anderen die verdronken zijn! Ook werd de Rode Vlag bewust genegeerd!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/uit-zevenhuizerplas-geredde-jongen-7-in-ziekenhuis-overleden/ar-BB17PAh5?li=BBoPEwG&ocid=mailsignout

  Like

 4. Gienekehado zegt:

  De dag is nog niet ten einde. Zou er nog een mesincidentje, SHOOTOUT komen door “JONGEREN”???? RUTTELAND = KUTTELAND!!!!!!!!!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/steekpartij-almere-man-naar-ziekenhuis-politie-zoekt-dader/ar-BB17PJE0?li=BBoPEwG&ocid=mailsignout

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Op dat middelste continent ? “Jongeren”, ja die heb je op elk werelddeel.
  Dus ook in Africa.
  Afrikaanse jongeren ! 1 !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s