Grafiek . . .


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

We hebben een #allochtonenprobleem in Nederland. Feiten kijken niet naar emoties. Deal with it.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Gele Hesjes NL“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, cultuurrelativisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Grafiek . . .

 1. karton zegt:

  Zónder deze grafiek was het reeds bekend bij de normaal denkende échte Nederlanders.

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat maakt tenminste een ding heel duidelijk.
  Alles te doen met diescriemienazie

  Like

 3. Jean zegt:

  Alleen in Nederland????? Zeg maar rustig (met trillende benen van angst) in héél Europa. Het is hoogdringend tijd dat wij een einde gaan maken aan die gewelddadige barbaarse waanzin door het te verwijderen, laten we beginnen met de zaaiers van al die ellende, die hokken soms samen in Brusselallabath om hun rekeningen te spekken.
  Die bende gun ik uit het diepst van mijn hart “alle ellende” toe.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Komt door het institutioneel racisme. Die arme allochtonen worden overal buitengesloten waardoor ze zich niet thuis voelen. Bovendien wil niemand hun een baan geven.

  Haal je de derde wereld naar Nederland dan wordt Nederland de derde wereld.

  De aanwezigheid van chaos, corruptie, onveiligheid en criminaliteit is een product van het collectief van de bevolking van een land. Al de landen waar zij die ons komen verrijken vandaan komen zijn afvalbakken van maatschappelijke mislukking.

  Als je dat vullis willens en wetens importeert verdien je dat je land naar de knoppen gaat.

  Like

 5. Lost Johnny zegt:

  Ik dacht niet dat het zo erg was…..van iedere 22 verdachten voor een misdrijf zijn er 21 allochtoon….dat is absurd. Betekend heel simpel dat etnisch profileren de enige manier is om nog tot iets van resultaat qua opsporing te komen.
  Als je deze cijfers afzet tegen het aandeel allochtonen in onze “samenleving” dan moet je eigenlijk beginnen met massaal te scheiden. Als 20% van de bevolking allochtoon is dan kom je op een oorlogssituatie. Zou omgerekend neerkomen op een criminaliteit van allochtonen die 100x hoger ligt dan van de autochtoon. Dan stop je toch met het zijn van een samenleving, dan ben je een verdomde dierentuin!

  Ik hoor hopen cijfers, commentaar etc maar wat gaat er nu aan gebeuren? Vrijwillig rotten ze niet op, te makkelijk hier te roven, gratis geld te pakken en te verkrachten en te moorden.

  Dan rest ons niets anders dan geweld met een veelvoud aan geweld terug te betalen.

  Wie o wie, en vooral, wanneer?

  Like

  • triumph zegt:

   Het leger heeft toch geen reet te doen ga lekker oefenen op dit tuig test gelijk of de granaten nog werken en een paar mortieren prima oefenmateriaal en snel aub dit tuig wordt of beter is onze ondergang.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  En ????????????????? Wat denk de tweede slaapkamer er aan te doen ???
  Zeker niets zoals gewoonlijk en lekker wegkijken met z’n allen op PVV en FvD na

  Geliked door 1 persoon

 7. LUCIA zegt:

  Ik ga even advocaat van de duivel spelen, jaaaaaren geleden toen je je deur in Amsterdam nog niet hoefde te sluiten als je effe een boodschap ging doen, had mijn nicht een mooie meid, verkering met een Surinaamse piloot, knappe jongen met een snelle sportwagen.
  En die vertelde heel vaak ook..hoe vaak hij aangehouden werd om niets en ook hoe behandeld, de honden lustten er geen brood van, mijn nicht was er een paar keer bij en er werd letterlijk tegen haar gezegd, “wat moet je met die aap”.
  Kijk dan kan de hele wereld hier doen alsof racisme niet bestaat, (let wel ik maak onderscheid tussen discriminatie, iets wat we allen doen of racisme) en dan zeg ik f…off, jullie zullen boos worden maar de waarheid moet gezegd worden, er bestaat wel degelijk racisme en niet zo zuinig ook. Ik ga daarbij flink terug in de tijd toen de eerste Turken en Marokkanen hier kwamen, toen waren het de Surinamers die de slechteriken waren en de misdaad in die tijd bestond v.n.l.uit verslaafden die wat dealden, meer om hun eigen gebruik te bekostigen en wat auto-inbraak auto-radio’s die verkocht werden om drugs te kopen aan voornamelijk blanken, die drommels goed wisten waar ze vandaan kwamen .
  Het was in feite een verslaafden probleem, vervelend maar agressie was minimaal er kwamen weleens gevechten voor, voornamelijk onder de junks zelf maar als je dat afzet tegen het hedendaagse mokro-maffia probleem was het peanuts.
  Wat wel opvallend is toen en ook nu… is dat de aanpak zwaar achterloopt bij de feiten, het heeft b.v. lang geduurd voordat men het verslaafden probleem en de daarmee gepaard gaande kleine criminaliteit v.n.l. verslavingsgerelateerd, ging aanvechten via zaken als methadonverstrekking en afkick-programma’s.
  Nu ook weer, de mokromaffia, is al jaren groeiend, de politie heeft dit ook al jaren aangekaart, de Belgen hebben ook bij ons op de deur gebonsd maar nu pas wordt e.e.a. uit de kast getrokken qua bestrijding en zeker als je hier de gigantische opbrengsten uit deze criminaliteit, afzet tegen de investeringen gedaan voor de bestrijding hiervan is de strijd bijna al bij voorbaat verloren.
  Men heeft te lang gewacht want de mokromaffia, werkt nu samen met andere drugsmaffia groepen, Italiaanse en Mexicaanse worden genoemd.
  We hebben niks geleerd en ondertussen wel mensen, die gewoon een baan hebben en geen criminelen zijn, wegzetten en terroriseren, zie b.v. de belastingactie, men beseft niet dat dat soort zaken alleen maar in het voordeel werken van allochtone criminelen, want er kan dan terecht geroepen worden ..etnisch profileren en dat is dus dom, daar heb ik een probleem mee, daarmee help je het criminaliteitsprobleem zeker niet.
  De meeste mensen hoe oud dan ook vertonen eigenlijk kinderlijk gedrag..wat gebeurt er als je een kind dagelijks zegt, je bent niks waard en er komt nooit wat van je terecht .. denken jullie niet dat de kans groot is, dat dat ook echt gebeurd.
  Beloon goed gedrag en straf slecht gedrag af, werkt het best, aldus alle gedragsdeskundigen en psychologen.
  Als wij als maatschappij op grote schaal alleen maar negatief zijn tegen bepaalde groeperingen belandt dat na een x-aantal jaren op je bordje als probleem…dat is jezelf in de voet schieten en niet handig.
  Er was niet zo lang geleden ik dacht 2 a 3 jaar geleden, een onderzoek waar ik eerlijk gezegd een beetje van schrok, het onderzoek was onder Nederlandse werkgevers, de uitkomst was.. dat ze liever een ongekwalificeerde Nederlander (Autochtoon) aannamen, ook als hij een strafblad heeft, dan een gekwalificeerde allochtoon zonder strafblad.
  Nou als je dat als samenleving, geen ernstig sein van racisme vind, dan weet ik niet wat dan wel. Ernstiger is dat je je moet afvragen, dat als je een Turkse /Marokkaanse /Surinaamse jongeling bent die zich voorbeeldig heeft gedragen, je opleiding en diploma’s achter de rug hebt en gaat solliciteren en de ene na de andere afwijs-brief krijgt terwijl al je Nederlandse school vrienden een baan hebben, in hoeverre zijn wij dan als samenleving niet medeschuldig (en dan zeg ik dat tamelijk mild) als zo iemand dan uiteindelijk afglijdt richting criminaliteit .
  Denk daar maar eens over na !!!
  Overigens advocaat van de duivel spelen, altijd ondankbaar werk maar dat is opvoeden ook en dit ligt in het verlengde daarvan, in zoverre dat je probeert vastgeroeste ideeën anders te belichten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s