Martin Sitalsing: “De kracht van de Nederlandse politie is dat we vanuit verbinding werken”

Screenshot_330

(Door: Michael van der Galien)

Het was bizar om te zien gisteravond bij Op1. Martin Sitalsing (foto), hoofdcommissaris van de regionale politici afdeling Midden-Nederland, vertelde doodleuk dat ouders er volgens hem hartstikke veel aan doen om Marokkaanse straatterroristen in de hand te houden. Oh, en wat de Nederlandse politie betreft: de grote kracht van onze dienders is dat ze vanuit “verbinding” werken. 

Lachwekkend.

Lees verder>>>
(h/t “Julia”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Martin Sitalsing: “De kracht van de Nederlandse politie is dat we vanuit verbinding werken”

 1. karton zegt:

  Sitalsing praat over verbindingen. De politie heeft al járen geen goede verbindings-apparatuur.

  Geliked door 5 people

 2. Japio zegt:

  Wat een lul zeg, moet je geen vreedzame demonstranten molesteren held? De politie schijt de broek vol als ze naar de Schilderswijk of kanaaleiland moeten om te gaan handhaven.

  Geliked door 5 people

 3. BigLJohn zegt:

  In de jaren 50 van de vorige eeuw had men nog achting voor de politie. Rellen werden beslecht met de gummieknuppel. Kwaadwillenden lieten het wel uit hun hoofd om nog eens terug te komen.
  Ergo, had men iets op zijn kerfstok en zag men de wijkagent komen aanfietsen, dan liep men een blokje om, omdat men bang was geconfronteerd te worden met de wijkagent.
  Hoe anders gaat het vandaag de dag. Politieagenten worden vanaf hun superieuren geinstrueerd om vooral niet hard op te treden tegen Marokkaanse relschoppers. Ze moeten zich laten bekogelen met stenen en vuurwerk, en als het daardoor helemaal uit de hand loopt moeten ze zelfs terugkeren naar het politiebureau. Echte kerels tref je bij de politie, in tegensteling tot de jaren 50, niet meer aan. Watjes zijn het, ze schijten al heel snel 3 kleuren stront als ze geconfronteerd worden met die Marokkaantjes en zijn ze blij als ze mogen afdruipen richting politiebureau. Lafaarden zijn ze bij de politie. Alleen nog maar in staat om onschuldige en weerloze burgers en kleine winkeliers te pesten.

  Geliked door 5 people

 4. Harry zegt:

  Onze politici ( en kennelijk ook de politie ) ,
  munten uit in het slaken van nietszeggende statements .
  Zo ook deze pigmentrijke broeder , Sitalsing .
  Familie van ………?

  Net als die bolle , die we koning mogen noemen .
  Volslagen lege frasen en loze bewoordingen .
  Kennelijk is dat voldoende om de gemiddelde burger iedere keer weer in slaap te lullen .
  “ Ik snap het niet helemaal , maar het zal wel goed zijn “ .
  Woorden zoals : “ geschokt “ hebben hierdoor hun betekenis eigenlijk helemaal verloren .
  Je hoort dat ieder keer als er iets gebeurd is .
  Je weet het al op voorhand , wat er gaat komen .

  Ook nu weer , met die islam-derde-Wereldoorlog in wording , komt Rutte met uitspraken als : “ losgeslagen tuig “ !
  Terwijl de instroom ongehinderd doorgaat !
  Terwijl er amper opgetreden wordt en nauwelijks gestraft .
  Wat ben je dan ?
  Een flapdrol ?
  Een leugenaar ?
  Een schijnheilige smeerlap ?

  Nou , ALLEDRIE !

  Als je dan ziet hoe ze zich gedragen tegen de enige , die de bui al meer dan tien jaar ziet hangen , die doorlopend waarschuwt , hoe ze hem schofferen en schandelijk behandelen , dan is die Rutte het doodschieten niet waard !
  Hypocriete rotleugenaar , volksverlakker en landverrader !
  Wie is er nog zo stom om op die smeerlap te stemmen ?

  Stem de volgende keer allemaal PVV , als je land en je leven je lief zijn !

  Geliked door 5 people

  • ronjaspers zegt:

   Harry.Goede reactie,ik wilde hem liken maar toen je het over stemmen had nee.Ik heb het hier al vaker uitgelegd stemmen heeft totaal geen zin,politici worden omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein) de werkelijke macht opereert achter de schermen (schaduwregering) in nederland en europa heeft de nazi bilderberg groep de macht.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ ronjaspers.
    Jammer, dat u uw stem verloren laat gaan.
    Al zou ’t alleen maar gedaan worden om aan te geven dat Rutte en z’n linkse clubje moeten verdwijnen, dat is voor mij al een reden om wél te gaan stemmen ; maar dan NIET op een partij die slapjes staan te applaudisseren voor de verpleegkundigen en tevens verwachtingen wekken om vervolgens net vóór een stemming over salarisverhoging als een hond met de staart tussen hun poten wegrennen. Dat Haagse zootje is alleen “bij de les” als ’t om hun eigen vergoedingen gaat.
    Uiteraard ga ik wél stemmen maar dan tégen de huidige linkse “macht”. Deze “macht” heeft ons gebracht wat we nú hebben : Voedselbanken, meer dan 100.000 gezinnen ónder de armoedegrens, groei van aantal dak- en thuislozen, groeiend aantal `vluchtelingen` die op álle lijsten de bovenste positie bezetten (o.a.voor een woning), bovendien een leugenaar én bedrieger als z.g. minister-president+ dit zijn voor mij redenen op wél te gaan stemmen. Zou u óók moeten doen, ronjaspers.

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Hallo beste karton,en iedereen die geinteresserd is in de waarheid.Kijk op ellaster.nl onder de rubriek val van de cabal.Ik hoop dat jullie het dan begrijpen dat regeringen en politici trekpoppen zijn.

    Like

   • koddebeier zegt:

    Helemaal niet stemmen is nog zinlozer !!

    Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Niets stemmen, een ultimatum geven op om op te rotten, allemaal, wegens gebleken verraad en het absoluut niet vertegenwoordigen van het volk als zijnde vijanden van het volk.
   Aftreden met die ellendelingen die allemaal dezelfde destructieve agenda dienen welke een misdaad zijn tegen de mensheid en in het bijzonder tegen de eigen bevolkingen.

   Geliked door 1 persoon

 5. Het kan aan mij liggen maar lachwekkend vind ik het allerminst, tenenkrommend eerder, ik woon nu als ik het goed heb 12 jaar in deze woning en ik zou niet weten hoe ‘mijn’ wijkagent eruit ziet.
  Sterker nog, ondanks dat het een wijk is die aandacht verdient zie je erbarmelijk weinig politie.
  Ik doe mijn boodschappen normaliter met mijn scootmobiel, dat wil zeggen, ik rijd naar de winkel waar ik moet zijn en doe dan mijn rondje door de zaak te voet, als je bijvoorbeeld winkelcentrum Leyweg ziet dat is verworden tot een soort van fietspad, mensen hebben compleet overal schijt aan.
  En dat zijn zeker niet alleen allochtonen, ook de gewone autochtoon heeft poep aan de meest normale fatsoensregels.
  Op dezelfde avond dat deze Sitalsing zijn leugens over ons land mocht verspreiden was er nog een andere wiens naam me ontglipt is die doodleuk zei dat de rellen in Den Haag niet alleen Marokkanen waren, je moet maar lef hebben.
  Het hele internet staat vol met filmpjes die mensen hebben opgenomen, hoeveel duidelijker wil je het hebben ? En dan toch het lef hebben om te zeggen dat het niet zo is.
  “Ja veel van de ‘jongeren’ kwamen zelfs niet eens uit Den Haag bleek uit de aangehouden personen.
  Geen moment komt het in hem op dat het adres dat op het ID staat gewoon een wassen neus is.
  Het binnenhalen van een uitkering is aan regels gebonden, als je als minderjarige nog gewoon bij pa en ma woont dan krijg je niks, en dus verzinnen ze een list…! Ander adres dus !!

  Geliked door 4 people

  • Gienekehado zegt:

   Waarschijnlijk zijn de adressenbestanden van de allahtonen-steden 1 Grote Puinzooi en klopt mss wel 30% niet of nog meer! Er wordt sws al veel onder en doorverhuurd. Kentekenadmi zal wel navenant zijn! Om over het bevolkingsregister maar te zwijgen. Hahahahahaha… 1 Grote Stinkende Diarree is het geworden!! Over de uitkering/neukpremie/kinderopvangFRAUDE hoor je ze niet meer! Er wordt en er werd GEFRAUDEERD om het leven!! Op SM kon ik lezen dat er bij de Belastingsdienst nu een ssssstttttttt-beleid heerst!!! 100en afejatte M I L J A R D E N zijn in zakken beland die er geen recht op hadden!! 1 Grote Stinkende Diarree is het!!!

   Geliked door 2 people

 6. Gienekehado zegt:

  Zal vandaag de dag wel niet meer benoemd mogen worden!! Laat mooi zien hoe lang we al in DIE ZOOI zitten en wat te denken van al die AFGEJATTE MILJARDEN die er al die jaren ingepompt zijn!! Sitalsing hopt van de ene baan naar een andere. Zit in de ‘met een keurtjepool’ en dan ben je sws verzekerd van een goeie baan, met of onder kennis!!!

  Geliked door 5 people

 7. verwardeman zegt:

  ROT GODVERDOMME OP MET JE VERBINDEN !
  Ik WIL helemaal niet verbonden worden met iSSlamieten en / of Afrikanen .
  Ik moet die mentaliteit niet !
  Ik bepaal ZELF wie mijn vrienden zijn / worden , en heb van niks en niemand
  enig advies daarover nodig !
  De enige NIET-blanken waarmee ik mij in mijn leven heb verbonden zijn INDO’S , omdat
  ik al op jonge leeftijd ontdekte dat ze graag muziek maken , en vooral graag meedoen en
  geen GEZEIK hadden over ” kleurtjes en discriminatie ” !
  GEWOON HANDHAVEN , LUL !

  Geliked door 3 people

 8. verwardeman zegt:

  Verbinden laat je maar aan verpleegsters over , julie moeten HANDHAVEN , gek !

  Geliked door 2 people

 9. karton zegt:

  Sitalsing is een mannetje dat z´n bazen in hun kont kruipt en de hele dag prevelt : `Ja meneer, nee meneer, goed meneer, zal gebeuren meneer !`
  Het soort figuren als Sitalsing heeft men graag bij de politie/justitie , ze stellen géén vragen aan hun opdrachtgevers want `Befehl ist Befehl`. Op dit soort karaktereigenschappen wordt al enkele jaren geselecteerd bij de politie maar óók bij defensie. Als óóit de revolte zal uitbreken zullen de échte Nederlanders komen te staan tegenover nietsonziende politiemensen en militairen, die zullen worden beoordeeld op hun onbuigzame houding t.o.v. de bevolking.

  Geliked door 2 people

 10. M. zegt:

  Doodziek word je van dat slappe geouwehoer van die lui.
  De integere of in Jezus gelovende dienders werden er 20 jaar terug al zoveel mogelijk uit gewerkt.
  Vraag de oud gediende maar die elk jaar NIET op de jaarlijkse bijeenkomt komen van die lui omdat ze er niets meer mee te maken willen hebben en zich schamen er voor gewerkt te hebben.
  Met het schuim op de bek bejaarden de bus in meppen met een bordje vrede heeft niets met rechtschapenheid te maken of handhaven maar alles met vuiligheid en het dienen van vuiligheid.
  Bent u er trots op met zijn allen dat men voor wat ongekozen EU criminelen de eigen habitat even helpt slopen door het eigen volk te helpen naaien?
  U zou zich dood moeten schamen in plaats van recht te lullen wat krom is.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ M. op 19 aug. 2020 om 16.15 uur.
   Ik behoor tot de groep die NIET op de jaarlijkse bijeenkomsten aanwezig is, al járen niet meer. Ik schaam mij NIET omdat ik er gewerkt heb, maar ik voel schaamte vanwege de gebeurtenissen van de laatste jaren en de onwaarheden die politie/justitie zélf verkondigen. Die gasten heulen met de vijand en huilen met de wolven in ’t bos en ’t hele “korps” is verworden tot een stelletje nutteloze NSB-aanhangers. Maar op deze eigenschappen is al járen geselecteerd.
   Uw reactie lijkt op die van een ex-diender want het is helemaal correct wat u zegt !!!!

   Geliked door 1 persoon

 11. Cathja zegt:

  Weer zo’n ‘buitenlander’ die het allemaal beter weet. De politie zorgt voor ‘verbindingen’. Ik denk dat er heel wat mensen rondlopen die een ander geluid kunnen laten horen.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s