Filmpje: Rutte geconfronteerd met belangenverstrengeling rond coronavaccin

Screenshot_365

(Door: “9ForNews”)

Op woensdag werd premier Mark Rutte op het Binnenhof geconfronteerd met de belangenverstrengeling rond het coronavaccin. In een video die gemaakt is door Leon Staand legt ondernemer Frank Ruesink de premier de feiten voor.

Lees verder>>>
NineforNews

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Filmpje: Rutte geconfronteerd met belangenverstrengeling rond coronavaccin

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Sijbesma gaat nu dus oprotten maar ondertussen ligt het contract dus wel op het juiste bureau.
  Gewoon corruptie in optima forma maar zulke dingen bij de echte naam noemen is natuurlijk not donein corrupt Den Haag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja wat mag je nou verwachten van Rutte, hij loopt op het Binnenhof, waarschijnlijk op weg naar zijn Torentje en wordt aangeklampt door een meneer met een camera op een stokkie die zomaar even een moeilijke vraag stelt en vervolgens ook nog een gesprek met hem wil hebben.
  Zo zijn er nog wel een miljoen, als hij daar allemaal op in zou gaan dan is 24 uur in een etmaal nog niet genoeg. Dat kan toch niet, dan mag de vraag nog zo netjes gesteld zijn en ook inhoudelijk maar kom op, dan komt hij niet meer toe aan zijn eigenlijke werk.
  Ben absoluut geen fan van Rutte maar we moeten natuurlijk wel reëel blijven, zijn werk is in de Kamer en niet op straat.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 21 augustus 2020 om 16:38

   dan komt hij niet meer toe aan zijn eigenlijke werk.

   Welk ‘werk’? Met z’n telefoontje spelen als Wilders aan het woord is?
   Het verzinnen van nóg meer idiote ‘corona-maatregelen’?
   Windmolen- zonnepanelenparkjes?
   Het volledig slopen van dit land en er zelf met de buit vandoor gaan?

   Geliked door 3 people

   • Ja we kunnen alles uitvergroten en in het belachelijke trekken maar op die manier zou die man (of welke politicus dan ook) niet meer over straat kunnen lopen zonder door iemand aangesproken te worden en een debat aan te gaan dat nergens toe leid.
    Wat je ook van zijn werk mag vinden, dat ligt in de Tweede Kamer, hij is geen straathoekwerker.
    Kijk naar het filmpje hoe Omtzigt op straat wordt lastig gevallen.
    Dat kan niet.
    Politiek wordt in de Kamer bedreven en als je het daar niet mee eens bent zijn er verschillende mogelijkheden maar je kunt niet van een politicus eisen dat hij op straat in discussie zou moeten gaan met een ontevreden burger.

    Like

   • Tineke zegt:

    Dat geldt niet meer Tijl, we leven nu in het nieuwe normaal.
    Dus nieuwe wetten,nieuwe regels,ook voor ons.
    Het is ons Godgegeven recht om te vechten voor onze vrijheid.
    Als jij out of the bleu met zo n ploertendoder geslagen wordt,wat zeg jij dan ?
    Sorry meneer agent,had ik maar eerder een stapje opzij moeten gaan.
    We gaan met jou de oorlog niet winnen merk ik wel……….

    Geliked door 1 persoon

   • @Tineke
    U doet voorkomen alsof er een burgeroorlog woedt, dat is (nog) niet zo.
    En niemand is out of the blue geslagen met een ploertendoder, er is ettelijke keren gewaarschuwd dat mensen weg moesten, als je dat dan niet doet dan moet je ook niet zeuren en de consequenties dragen.
    En in het uiterste geval is dat klappen krijgen.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Nee, Tijl, het werk van Rutte is niet in de Kamer, maar in het Torentje. Rutte is geen Kamerlid, hij is voorzitter van de ministerraad, de primus inter pares, het hoofd van de regering. De regering zetelt niet in de Tweede Kamer, daar zit de volksvertegenwoordiging.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Dat klopt meneer Köhler maar hij kan ook naar de Kamer geroepen worden om uitleg te geven over het gevoerde beleid, ik heb eerlijk gezegd geen idee of er op dat moment besprekingen gevoerd werden.
    In principe maakte dat op dat moment ook niet uit, hij was op weg naar zijn Torentje of elders op het Binnenhof, dan is het absurd te denken dat hij daar midden op straat tekst en uitleg zou moeten geven aan een voorbijganger, zo werkt het niet.

    Like

   • karton zegt:

    @ Köhler. Ik vind uw reactie een beetje “zielig”. U weet precies wat er bedoeld wordt en om dan “te vallen” over een Torentje of Kamer doet ietwat lullig aan.

    Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Deze is even voor onder mijn reactie hierboven.
    Tijl,deze reactie hoort onder het topic “borderline cowboys” excuus !

    Like

 3. Jan zegt:

  Adolf Hitler’s Stormtroepen

  video
  Dappere agenten weren zich tegen wrede burgers

  video
  80 jarige vrouw versus dappere Stormtroepers

  Meer nazis

  zgn undercover-uitschot om rellen uit te lokken

  uitschot kiest het hazenpad

  Like

 4. Pingback: Filmpje: Rutte geconfronteerd met belangenverstrengeling rond Coronavaccin! | eunmask

 5. Monalisa zegt:

  Ik had de tekst wat onder de foto staat geplaatst bij wuz van de telegraaf het stond er maar 1 uur daarna was het verwijderd.

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Citaat: Het recht zal zegenvieren”. Kent U die uitdrukking? Gelooft U die uitdrukking eigenlijk nog wel? Na de afwijzing van het kort geding over de muilkorven test, waar zelf het RIVM niet in gelooft, waar de aanklagers dachten dat ze dit wel zouden winnen, en waar wetenschappers en artsen de schade al hadden weergegeven? Ik ben in een diep donker dal terecht gekomen inmiddels. Een dal waar ik gedwongen in ben geduwd, en waar ik verstik in de dagelijkse portie rechten ontaarding waar kennelijk het gros van Nederland, nog door MSM geconditioneerd, nog niet eens iets van weet. Mondkapjes slecht? PCR test wat is dat? De broer van Liego de Jong? Is dat echt waar? Moet je die Tokkies zien demonstreren! Jij gelooft zeker ook in de platte aarde! Of, ik zet me alu-hoedje wel even op. Complot denker, en meer van dit soort ongelooflijke domme uitspraken en vragen krijg ik naar m’n hoofd als ik mensen probeer te overtuigen. Ze kijken alleen maar naar het nieuws, de gangbare gekochte journalisten, en anders wel een mooi verpakte serie of talkshow waarin ik soort mens wordt weggezet als een gekkie. Ik heb twee masters, bijna drie. Ik heb al sinds het begin van de lockdown (wat een slecht woord ook) alle documentaires, alle channels zoals deze en meer gekeken, beluisterd, en overwogen. Niet alles is even goed na te gaan. Niet alles is even makkelijk te begrijpen. Maar 1 ding is me duidelijk:
  De rechtstaat, die werkt in Nederland niet meer. De politiek, die werkt in dit land ook niet meer. Prima, de partij waar ik lid van ben, FVD geeft een tegengeluid. Maar wat hebben we eraan? Het kan niks tegenhouden, en praat in de kamer, wordt weggewuifd alsof het voor dovemansoren is bedoelt. De agenda 2030, (20)21, de simulatie van een jaar geleden over pandemie scenario’s, de valse manier van PCR testen. De geldstromen van de Bill & Melinda Gate Foundation. De baantjes die staan te wachten voor de huidige politici, en het meest ernstige, de kinderen die worden ontvoert en misbruikt en afgeslacht. Omgekocht, gechanteerd, en gewoonweg moedwillig denken dat je goed aan het doen bent. Het zijn allemaal de redenen waarom er maar één kant wordt opgedreven. Als je tegen bent, wordt je verwijderd, shadow-banned, of gepareerd in de MSM met exact een contra verhaal dat uit de context is gehaald en exact het tegenovergestelde beweerd. Ik wordt er kots en kots misselijk van, en ik weet langzamerhand niet meer wat ik er nog aan kan doen, of welke demo ik zou moeten bijwonen. Er is er elke week wel één. Maar zo krijg je niet miljoenen mensen op de been. De strijd onderling tussen groepen die aan het strijden zijn, zo krijg je niet miljoenen mensen op de been. Verhalen typen als een malle zoals ik, zo krijg je niet miljoenen mensen op de been. De enige conclusie die ik kan trekken, is dat het eerst heel akelig moet worden voordat de rest van onze slapende medelanders eens een keer opstaan. Maar dat zullen het wel geen knuppeltjes en schildjes zijn waar we het tegen moeten opnemen. Dan worden andere, veel zwaardere middelen ingezet. Verboden afgevaardigd, en straffen gezet. Het lijkt erop dat we het aan ons zelf te danken hebben dat we nu in deze situatie zitten. Vijftien jaar geleden deed ik m’n t.v. abonnement opzeggen. Ik trok de leugens rond 9/11 niet meer. Ik zag toen al dat de MSM zo rot was van binnen, dat ik er toen al van walgde. Duizenden discussie gehouden. Duizenden slapende mensen die er niet aan wilde toen. Nu is het 15 over twaalf, en de mensen hebben het nog niet door. Willen zelfs graag een vaccin, want dan kunnen we weer ‘normaal’ leven. Ik zie het echt niet meer zitten, maar ik zal nooit, maar dan ook nooit, mezelf ten einde brengen. Ik zal vechtend en strijdend ten onder gaan. Aan de poort zal in m’n verhaal doen, en daarna zal ik wederkeren. Tien keer sterker, tien keer wijzer. Het moment om iets te doen, was eigenlijk al voorbij. Het moment om voor je vrijheid te vechten, was eigenlijk al over. Wat gaan we nu nog doen? Met vlaggen zwaaien? Liefdevol blijven tekenen met stoepkrijt? Wandelingetjes maken in Nederland? In het verleden waren revoluties niet met stoepkrijt en vlaggen zwaaien. In het verleden, vormde burgers een front, een tribunaal, en pakte men de hooivorken op. Verjaag de machthebbers, de geldschieters, en de NSB-er in dit land. Dat is onze enige kans, als je dit nog een kans mag noemen.
  Het spijt me als ik niet zo positief meer ben. Ik kan verder geen hoop meer bedenken in de context van vrijheid. Sta op, sta op! Maar niemand hoort je. Niemand beweegt, en niemand kan het iets schelen. Want me baan, me huis, wat moet ik dan.
  Wel wat ga je doen als je doodgaat aan een vaccinatie? Wat ga je doen als straks de economie zo kapot gaat dat je je huis sowieso niet meer kan betalen? Wat ga je doen als je straks niet eens meer eten kan kopen in de supermarkt? Daar wel eens over nagedacht? Het leven zoals het was, komt niet terug als we het niet opeisen en afdwingen. Er zullen altijd agenten zijn die niet willen meewerken met de bevolking, leger, ME mensen, die ook nog gewoon diep in slaap zijn, en denken dat ze goed bezig zijn. Heb jij nog tijd om die mede mensen te overtuigen? Ik verstik in me eigen woorden, m’n beeld van de toekomst, en de manier waarop we met elkaar omgaan.
  Doe me één plezier schaap van Nederland. Laat mij lekker met rust, ik zal niet meer uitgaan, niet meer een drankje ergens drinken, of een hapje eten. De tijd dat ik me ga verdiepen in hoe ik zelf eten kan kweken en voorraden aan ga leggen is gekomen.
  Want mij, zul je straks ook niet meer in de supermarkt zien. Wees verstandig wakkere mensen, en bouw aan kleine gemeenschappen die het zelfde gestemd zijn en met elkaar de voedselvoorziening willen doen, de bewaking van de buurt, en de bescherming van levens. Het is zover, al duurt het nog heel even.

  Geliked door 2 people

 7. Gerrit zegt:

  Je moet gewoon hondsbrutaal zijn, en doen of het volkomen normaal is wat je doet. Hoofd Gemeentewerken ging over de aanbestedingen voor nieuwe woonwijken. Altijd was zijn vriend de Aannemer de laagste inschrijver. Gingen samen op vakantie. Ach, U moet hier niets achter zoeken, wij kennen elkaar al vanaf de schoolbanken………

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Gohhhhhhhhhhh, hij wist het niet .

  Like

 9. Tineke zegt:

  Had hij ook niet gelijk kunnen zeggen dat de broer van Hugo de Jonge ook banden had in de Fharmamaffia ?

  Like

 10. karton zegt:

  Ik zou de hele pagina willen vol zetten met vloeken en verwensingen aan het adres van de Haagse Bende., ik weet dat het niks zal helpen, maar ’t lucht wel héérlijk op.
  Had “Den Haag” altijd de bek vol van “witte boorden criminelen”, ze zijn het gvd ZÉLF !!!!!!!
  En met droge ogen staat die Rutte de meest smerige leugens te verkondigen, deze roverhoofdman der Lage Landen, verdient een lintje………….koord-dikte en zéér strak om z’n nek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s