‘Locoburgemeester Lot van Hooijdonk wilde niet ingrijpen bij rellen’

Screenshot_364

(Door: Fleur Verbeek)

Agenten klagen dat zij door de rellen in de Randstad het werk niet meer aankunnen. Velen van hen zouden ontevreden zijn over de softe aanpak van de relschoppers. Nog schokkender: de Utrechtse locoburgemeester Lot van Hooijdonk (GroenLinks, foto) zou hebben verzuimd de ME te laten ingrijpen omdat het gemeentebestuur ‘zou hebben geprobeerd het klein te houden’.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, GroenLinks, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marokkanen, Marxisme, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Utrecht, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op ‘Locoburgemeester Lot van Hooijdonk wilde niet ingrijpen bij rellen’

 1. Hovawart zegt:

  Het lokale bestuur in de ontkenning, het wegkijken verheven tot pure kunst, het ingrijpen door niet in te grijpen, het ageren zonder te reageren, politiek bedrijven zonder beslissingen te durven nemen, afwassen zonder theedoek te gebruiken, als een revolutionaire Marianne zonder driekleurvaandel,……chapeautje af voor deze GL-kunstenares, het symbool van de Linksche Looney Brigade.

  Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Lotte is gewoon een waardeloze loco, maar ook waardeloos als wethouder verkeer waarin zij, ja U lees het goed, 500 miljoen euro ongehinderd kon uitgeven aan een mislukt Uithoflijntje van slechts 4 kilometer naar de Uithof. Overigens het duurste lijntje ooit ter wereld gebleken. Bovendien een enorm verliesgevend lijntje verwacht ik. Nee, het komt nooit meer goeds lotje. Laat zij politiek het loodje maar leggen, want heel Utrecht heeft last van haar. GL maakt zich steeds belachelijker met het in functie houden van deze tante.

  Like

  • triumph zegt:

   Niet alleen in Utrecht maakt GSlinks zich belachelijk maar in heel NL.Ausradieren und schnell bitte,

   Like

  • Gienekehado zegt:

   Net als ZAKKENVULLER SITALSING zal Den Oudsten ook druk aan het V E R B I N D E N zijn!! Van Rutte tot aan Obese Brals zijn ze allemaal aan het V E R B I N D E N!! Ondertussen waren er de afgelopen 24 uur minstens 5 steek / schietpartijen! Als ze ergens aan het VERBINDEN zijn, dan is dat wel op de Eerste Hulp!! RUTTEland = KUTTELAND!!

   Like

 3. Corrie Bruin zegt:

  Kijk daar ben je nou echt links door zo stom als het achter eind van een heel groot VARKEN de minkukel.

  Like

 4. De foto van mevrouw zegt meer dan duizend woorden; een macrobiotische, quinoa-knagende, bakfietsende zweefteef zoals ze bij bosjes rondlopen bij GroenLinks.

  Niet dat ik verwacht zou hebben dat de waarnemend burgemeester Peter den Oudsten (PvdA) het anders/beter gedaan zou hebben, na een moeizame carrière als ambtenaar koos hij voor de politiek, tja dat zou ik als ik hem was ook gedaan hebben! Als je als ambtenaar al niet echt slaagt kun je altijd nog de politiek in moet hij gedacht hebben. Erg veeleisend zijn de functies kennelijk niet geweest want als 69 jarige gaat hij nog vrolijk fluitend verder met zijn zakken vullen.

  Like

 5. Gienekehado zegt:

  Mag van mij allemaal nóg vééééééllll erger worden!! Het Lelijke Smoelwerk van het LAFFE WEGKIJKBELEID van de afgelopen decennia in al zijn GLORIE!! Die loco-trut en Sitalsing zijn de verpersoonlijking van de SLOOP van Het Land van Onze Voorouders!! Meer meer meer…..

  Like

 6. Gienekehado zegt:

  LichtGETINT nu in Arnhem!! ****** Die godverdommesse RUTTE-KLIEK heeft onze vrijheid / veiligheid VERKLOOT *******
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/vrouw-65-met-bijtende-vloeistof-overgoten-in-arnhem/ar-BB18edmr?ocid=spartan-dhp-feeds

  Like

 7. wauso zegt:

  Mail naar Loco Lotje in Utrecht:
  Aan Loco Lotje,
  Kind ga afwassen. Je bent van GroenLinks d.w.z. on capabel maar je mag er zitten omdat Utrecht vol met idioten zit. Totaal geen mensenkennis, geen kennis m.b.t. geweldsituaties. Kletskoeken en dom uit je ogen kijken daar ben je dus wel goed in. Maar…..die Sitalsing (heeft de job omdat hij allochtoon is) is nog dommer als jou ! Hierdoor kunnen zwaar gewonden of zelfs doden door vallen. Dus sodemieter gauw op, baantjes jagende troel !

  Geliked door 1 persoon

 8. vangie1206j zegt:

  Al die stenen en vuurwerkgooiers zonder pardon neer knallen.
  Dit uitschot zal alleen maar ellende veroorzaken en kosten de gemeenschap handenvol geld.

  Like

 9. Jean zegt:

  GroenLinks beschermd vreemdelingen én geweld met alle negatieve gevolgen voor de autochtone burgers.
  Conclusie: die groene linkse troep overal verdrijven zodat het geweld kan eindigen en wij veilig over straat kunnen wandelen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Weer zo’n linkse randdebiel natuurlijk !!

  Like

 11. Weet je wat we klein moeten houden? Groenlinks!

  Like

 12. David zegt:

  Van lotje getikt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s