SPREUK . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op SPREUK . . .

  1. verwardeman zegt:

    Weet u nog ?
    Die Woutertje Bosch was er als de kippen bij om die banken te redden , voor zijn
    Bilderberg-meesters , de fijne SOCIALIST !
    Deze volksverlakker schijnt tegenwoordig minimaal een half miljoen per jaar te
    beuren………………………………….
    Balkenende is goed voor acht ton per jaar………………….
    volksvertegenwoordigers…………………………HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA .

    Geliked door 2 people

  2. Hovawart zegt:

    Dit maatregelenpakket ter voorkoming van besmettingsrisico’s en de waarheid, heeft de afgelopen maanden de economie en het vertrouwen zó ernstig geschaad dat zelfs een nieuwe regeerperiode van vier jaar voor Team rEUtte daar geen verbetering in zal kunnen brengen, de economische schade is gigantisch, de effecten nog véél groter, het volksvertrouwen is permanent beschadigd en onze Pays-Bah niets meer in de pap te brokkelen binnen de EU, uitgekleed en armlastig voor altijd aan het EU-infuus om in leven te blijven……….
    De domme geblondeerde nitwit op tv vroeg zich af “zal het ooit weer zo worden als voorheen? ” , loop over straat en zie de lege winkelpanden, de lege straten,…..ik denk het niet, Eef!

    Like

  3. Bas zegt:

    Ondertussen, laffe honden
    Bij rellende lichtgetintiërs durven ze niks, maar ouderen slaan ze.

    Like

  4. koddebeier zegt:

    De oude kartelpartijen zijn ziek, dood ziek.
    Sinds ze het cordon sanitair instelden hebben ze willens en wetens de democratie verziekt en zijn ze de dictatoriale kant opgegaan, zij kiezen niet meer voor het volk maar verloochenen hen !!
    Ze zijn voor de Banken, de Multinationals, het grote geld, de EU, de VN en de WHO, ze hebben schijt aan het VOLK !!
    Straf dat tuig maart 2021 keihard af !!!

    Like

  5. BigLJohn zegt:

    Voor de zorg heeft men geen geld, want bezuinigen. Wel werden er honderden miljarden in een bodemloze put gesmeten richting Italie en Spanje. En ik heb een zwaar vermoeden hoe het er aan toe zal gaan. Net als in Griekenland; u weet wel, alles zou met rente terugkomen. Het Griekse geld ging naar de banken die op omvallen stonden terwijl de Grieken zelf flink in hun buidel gepakt werden. Hetzelfde scenario verwacht ik voor Italie en Spanje. Zodat over enige tijd Italie en Spanje weer bij ons aankloppen voor geld. Sinterklaas komt uit Spanje (eigenlijk Turkije) maar zeer zeker NIET uit Nederland.

    Like

  6. Hovawart zegt:

    ‘Where do we go from here’?………wanneer ik dagelijks onderweg ben en om me heen kijk zijn we al aardig hard op weg naar een globale barbarij.
    In onze ‘post-truth era’ waar iedereen maar kan roepen wat hij wil en er op los kan liegen, en wie het hardst roept of wie het meeste geld heeft, heeft gelijk, het moge duidelijk zijn dat het zo niet werkt in de wereld.
    Mede door een aantal roofzuchtige en puissant rijke sujetten die schuldig zijn aan de catastrofale tijd waarin we leven, en in de eerste plaats de Staat, die burgers niet langer de veiligheid biedt die burgers tot niet zo lang geleden zochten bij de staat, een staat die onder het mom van veiligheid de privacy van burgers aantast en bedreigt. Met migraties van hele bevolkingsgroepen die veroordeeld zijn tot een bestaan in de marges van de samenleving. Ik doel ook op de nachtmerrie van een staat die alle verantwoordelijkheid voor onze toekomst uit handen heeft gegeven aan een megalomaan en overkoepelend instituut dat liever onze maatschappij wil afbreken dan opbouwen, zonder na te denken over de vraag hoe we een toekomst kunnen creëren waarin we de barbarij het hoofd kunnen bieden.
    Het Brusselse bedrog en de Haagse leugenbrij heeft in ons neoliberale bestel wanstaltige proporties aangenomen. De door Rutte zo geroemde kenniseconomie en innovatie betekent niets anders meer dan het oplossen van maatschappelijke problemen in onze negorij. (een oplossing van bijvoorbeeld problemen in de gezondheidszorg of als concrete bijdrage de veiligheid in de openbare ruimte heeft echter geen enkele politieke prioriteit.) Een duidelijke analyse van wat er misgegaan is in Europa ontbreekt, want de dominantie van een socialistische en simplistische EU-filosofie en het dilemma van gericht islamitisch te moeten denken is sedert het begin van de Brusselse dictatuur door de roep om meer autonomie, voor ons vakkundig buiten de openbaarheid van enig onderzoek, en buiten het publieke debat gehouden..hoe kunnen wij het dan wel zien? Het vraagt van ons dat we oplettend zijn. Dat we alert zijn en aandacht besteden aan wát er gaande is en wáár er iets gaande is, ons werk doen met het vooral goed luisteren en lezen, horen wat er gezegd en vooral verzwegen wordt. Dat we niet klakkeloos consumeren wat ons voorgeschoteld wordt door grote instellingen en politbureaus, de leugens van het kabinet en dat maar als leidraad nemen.
    Dat het gezonde verstand zal zegevieren staat sedert het begin van de mensheid als een paal boven water, dat daarbij een ietsje gezonde achterdocht en een kritische blik ons scherp houdt, is pas ontstaan toen er mensen zichzelf politici begonnen te noemen.
    Wees Waakzaam en stel vragen…..mail ze naar de volksvertegenwoordiging van uw keuze, want zwijgen is toestemmen.

    Like

  7. Bob zegt:

    Macht is belangrijker dan het volk.
    Er lopen teveel robots bij.

    Like

  8. paulzwueste zegt:

    Perfect geformuleerd.
    Tijd om de meststal die Nederland heet eens grondig af te branden…!

    Like

  9. John van antwerpen zegt:

    Geld is het slijk van de aarde. Men offert er alles aan op, ook onze gezondheid en vrijheid.

    Like

Plaats een reactie