Beste overheid . . .

Screenshot_402

Na 47 jaar “oorlog tegen drugs” kun je drugs niet van de straat houden, kun je drugs niet uit basisscholen houden, kun je drugs zelfs niet uit federale gevangenissen houden. En nu wil je dat ik mezelf ontwapen en erop vertrouw dat je wapens van criminelen kunt weghouden?  

Geplaatst/vertaald door
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Beste overheid . . .

 1. Nog veel gekker: vertrouwen geven aan de overheid mbt straks verplicht inenten tegen Covid 19 met een vaccin wat per definitie onbetrouwbaar zal zijn gezien de totaal ontoereikende testtijd van ca. 1 jaar ipv minstens 10 jaar.
  We hebben een nieuwe, meer betrouwbare en vertrouwenwekkende overheid nodig, helaas is de keuze van dat soort politieke partijen erg dun gezaaid.
  Zolang als de schepping bestaat moeten we het wat Hogerop zoeken.
  https://tora-yeshua.nl/2020/08/pastor-baptistenkerk-covid-19-is-opstap-naar-nwoantichrist-regering/
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 2 people

  • Asgard zegt:

   Hoi Ben,…zoals zovaak ben ik het geheel met jou eens,..de video die kon ik al,…ik kom nu steeds meer mensen tegen die uitleg willen hebben omtrent het merkteken van het beest,..laat ik het zo zeggen meer dan ooit geintresseerd zijn in de bijbel, het zijn overigens mensen die eigenlijk totaal niet geloven of daar mee bezig waren, wel zeggen ze dat het coronavirus hun de richting in hebben gestuurd om toch maar wat meer te willen weten van de bijbel,…dus gods geest is nog altijd werkzaam!!

   Gr Asgard,…een broeder in de strijd, in ongeacht in welke strijd dan ook!

   Geliked door 1 persoon

   • Hi Asgard, goed om te horen, inderdaad, de Bijbelse “goede strijd” houdt gelijk de ontmaskering van de duisternis in allerlei vormen in: NWO, RKkerk, islam, afgoderij, lhgbt-etc. walgelijkheid, abortus e.d. in.
    Ook de ontmaskering van de kerken en synagoges, die merendeels gevuld zijn met “christen-lijken” en nepjoden, mensen die in naam lid zijn van een club, maar niet een persoonlijk geloof hebben en JHWH /Yeshua volgen.
    Welkom op tora-yeshua.nl,
    shalom,
    Ben

    Like

  • M. zegt:

   We hebben een overheid nodig die bestaat uit oprechte Godvruchtige mensen in plaats van die goddeloze bende waar geest van duvel zich in kan manifesteren.
   Iets wat duidelijk zichtbaar gaande is.
   De zwakkeren van de samenleving die onze samenleving na de oorlog voor ons hebben opgebouwd en betaald hebben voor hun oude dag worden opgesloten als beesten terwijl criminelen vrij gelaten worden door die goddeloze bende die zich volksvertegenwoordigers noemen.
   Goddeloze weldoeners die mensen dood laten gaan terwijl er goedkope medicatie is om ze te genezen omdat hun vaccinatiehandeltje voor het verspreiden van ziekte niet gevaar mag komen moeten ze maar dood gaan als ze er niets aan kunnen verdienen die zogenaamde weldoeners.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Dan zou je volslagen achterlijk zijn !
  De overheid kan niet eens z’n eigen broek ophouden,laat staan dat ze er voor jou en mij zouden zijn.

  Geliked door 3 people

 3. Johan zegt:

  Het is heel onverstandig, als je wapens toestaat in je land voor iedereen.
  Kijk maar naar Amerika. Zo ongeveer iedereen loopt daar met een semi-automatisch wapen rond.
  Het is dan ook geen toeval dat er in Amerika de ene openbare moordpartij na de andere plaatsvindt. Elke dag weer sterven daar 40 mensen door onnodig vuurwapengeweld.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wanneer de burger zich niet mag bewapenen, zullen alleen criminelen in het bezit zijn van wapens!

   Geliked door 6 people

  • koddebeier zegt:

   In Nederland is dat tegenwoordig bijna 1 per dag.
   Verhoudingsgewijs zou dat ca.20 per dag zijn.
   Echter hoeveel zijn er in Amerika niet gedood omdat ze zich konden verdedigen ?????

   Like

  • koddebeier zegt:

   Zelfs in Rusland wat bekend staat als een dictatuur zijn vele burgers bewapend:
   Volgens gegevens van het ministerie van Binnenlandse Zaken bezaten in 2010 in Rusland 5.235.000 burgers op een totale bevolking van 142 miljoen mensen legaal wapens. Ze hadden meer dan 6,8 miljoen officieel geregistreerde wapens in bezit.

   Like

 4. Inderdaad vreemd als je je bedenkt dat we ooit in een grijs verleden erin hebben toegestemd dat wapens waren voorbehouden aan de overheid met als bepaling dat de overheid op haar beurt voor veiligheid in de breedste zin des woord zou zorgen.
  De overheid is er in het verleden niet echt goed in geslaagd die veiligheid te waarborgen en doet ook niet echt heel erg haar best dat te verbeteren, sterker nog, de onveiligheid neemt in schrikbarend tempo toe.
  Op het moment dat er weer een grote hoeveelheid drugs wordt onderschept weet je dat het wachten is op moorden in het criminele circuit.
  Ook op mini-niveau is het niet veel beter, een elektrische fiets moet je zo onderhand vastleggen met de ankerketting van de Karel Doorman en als hij toch gestolen wordt heeft aangifte doen geen enkele zin ander dan dat de verzekering daarom vraagt aangezien ze anders niet uitbetalen.
  Zelfs een chip waarmee je kunt zien waar de fiets zich bevindt maakt niet dat de politie in actie komt.
  Woningen moeten extreem beveiligd worden inclusief camera’s en een deurbel waarbij men ook op grote afstand kan zien wie er aan de deur staat, de vraag is of je dan de buitenstaanders buiten houd of dat je dan je eigen gevangenis hebt gecreëerd.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s