Anti-homogeweld in AZC’s kookt de pan uit: 60 meldingen in drie maanden, COA verzwijgt het

Screenshot_400

(Door: “@ Van Rossem”)

Niks aan de hand, in asielopvangland…

De stichting LGBT Asylum Support heeft een lange brief aan hoogbejaarde overblijfmoeder Ankie Broekers-Knol (vvd) geschreven, waarin ze aan de hand van het “””incident””” waarbij twee Nigeriaanse homohater een vrouw met kokend water overgoten, beschrijven hoe gevaarlijk het leven in asielzoekerscentra is voor andersgeaarden, die in AZC’s zitten opgehokt met precies het soort haatdogmaten waar ze hun eigen land voor ontvlucht zijn. De stichting maakt melding van 60 incidenten sinds juni, maar minstens even schokkend – zo niet nog erger – is de gedetailleerde beschrijving van de nalatigheid van het COA, dat de gewonde vrouw geen toegang tot zorg gaf, haar een strafmaatregel oplegde, in de media verkondigde waar ze verbleef, en helemaal niets deed om haar veiligheid te verbeteren – terwijl een van de daders alweer vrij rondloopt op een AZC, en zijn locatie wel geheim gehouden wordt – evenals het grote aantal incidenten met mensen die na één zo’n uiting van homohaat en intolerantie eigenlijk onmiddellijk per kerende rubberboot terug naar een gebedshuis op eigen nationale grond gestuurd zouden moeten worden. Maar ja, in Nederland begint het regenboogparadijs van inclusiviteit & diversiteit bij het verzwijgen van de dogmatische en religieuze haat die we onszelf op de hals halen.

Lees verder>>>
(h/t W.C.)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, homofobie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Anti-homogeweld in AZC’s kookt de pan uit: 60 meldingen in drie maanden, COA verzwijgt het

 1. Eppo zegt:

  Wat een zooitje en achterbuurt klanten haalt dit Bestuur van dit Land o.l.v. VVD en PvdA en nog wat Clubs er hier toch allemaal heen en binnen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Deze lieden horen niet in een westerse cultuur thuis.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Zeg zakkenvullende handophouders van mijn zure centjes, ga eens wat nuttigs doen, werken b.v.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s