Verdeling EU-noodpakket blijft verbazen: Italië krijgt een bedrag van € 27,4 miljard voor werktijdverkorting. Nederland krijgt NIKS

Screenshot_20

(Door: Michael van der Galien)

De Europese Commissie heeft maandag bekend gemaakt hoe het SURE fonds verdeeld wordt. SURE is een fonds voor werktijdverkorting. Het zal helemaal niemand verbazen, maar het gros van het geld gaat naar Zuid-Europa, en dan met name naar Italië. En Nederland? Wij krijgen he-le-maal niks. Niks.

Leon Baten, die onderzoeker is voor de NEXIT denktank, bericht op Twitter dat de Europese Commissie gisteren de verdeling van het SURE fonds naar buiten heeft gebracht, “een fonds voor werktijdverkorting.” De verdeling is niet verbazingwekkend, maar wel misselijkmakend.

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Brussel, Den Haag, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Verdeling EU-noodpakket blijft verbazen: Italië krijgt een bedrag van € 27,4 miljard voor werktijdverkorting. Nederland krijgt NIKS

  1. hennieschwarz zegt:

    Nederland krijgt niets.
    Ze werken hier wel wat harder en langer.
    Ze zien ons echt als de gekke Henkie van de lage landen.
    We mogen bijna nergens over meepraten, maar mond houden en betalen.
    Rutte is echt een slappe kwast. Met Wilders had er een andere toon worden gezongen.
    Degeen met de grootste mond, heeft de macht in het ondemocratisch tot stand gekomen EU.

    Like

  2. koddebeier zegt:

    NEXIT NU !!!

    Geliked door 2 people

  3. koddebeier zegt:

    Wanneer worden die mislukte “volksvertegenwoordigers” wakker ???

    Like

    • LUCIA zegt:

      @ Koddebeier; Zie hieronder de wereld GDp -lijst van 2019!

      Like

      • LUCIA zegt:

        Ik heb de wereld GDP-lijst geplaatst, vreemd genoeg zie ik het niet dus of hr bron een beetje achterstand of er is iets verkeerd gegaan, nou ik plaats hem maar weer ;

        https://knoema.com/nwnfkne/world-gdp-ranking-2019-gdp-by-country-data-and-charts

        Let op de ” winnaars” uit de Europese Grabbelton; Duitsland 4e plaats, Frankrijk 7e, Italie 8e en dan mag iemand me toch uitleggen waarom een land, i.c. Nederland die op de 17e plaats, staat, de anderen moet sponsoren . Check ook de real GDP-Growth plaatjes>>>> Nederland afgelopen 3 jaar ……achteruitgang GDP en het ging toch zo goed met de economie, vuile tyfus leugenaars zijn het !!!
        Kijk als de kamerleden, die continu op hun phone zitten te klooien , dit soort zaken nou eens gingen googelen dan haal je zo de leugens onderuit.
        Het is een poppenkast en ze spelen allemaal het spel mee mensen!!!.

        Geliked door 1 persoon

  4. karton zegt:

    Italië is aan ’t potverteren.
    Maar wél de pot van anderen !

    Like

  5. Bob Fleumer zegt:

    Normaal zou het beleid van Rutte leiden tot een vestje zonder mouwen, maar deze nitwit kan dankzij de stupiditeit van de meerderheid ons land naar de gallemiezen helpen.

    Like

  6. Bas zegt:

    We krijgen wel iets…..nl de rekening!

    Like

Plaats een reactie