VIDEO Jensen: “Het verraad van onze media”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op VIDEO Jensen: “Het verraad van onze media”

 1. Bas zegt:

  Interessant artikel, hij was niet gek.

  Dit is wat Tarik Z. Nederland wilde vertellen
  Geplaatst door destillewaarheidop 13 augustus 2015

  We kunnen het ons allemaal nog goed herinneren. 29 januari omstreeks acht uur liep een jongeman, genaamd Tarik Z., in een net pak het NOS-gebouw binnen met een neppistool. Hij overhandigde de bewaker een brief waarin verzocht werd om hem te begeleiden naar de studio waar het Achtuurjournaal werd uitgezonden. Z. wilde ervoor zorgen dat de uitzending van het Achtuurjournaal niet door zou gaan, zei hij tijdens de rechtszaak in juni. Hij wilde de uitzending overnemen en een toespraak, met een ”belangrijke boodschap” voordragen aan de Nederlandse bevolking. Zo ver heeft het niet kunnen komen. Tarik werd naar een lege studio geleid door de bewaker, waarna de politie hem vervolgens kon arresteren nog voordat hij een woord van zijn toespraak op tv kon vertellen.

  Wat wilde Tarik Z. ons nou vertellen? Wat heeft hem tot deze daad gebracht, en wat was eigenlijk zijn doel? Hieronder lees je de officiële boodschap die Tarik via zijn advocaat naar Medialogica heeft gestuurd:

  De boodschap
  Tarik heeft het Nederlandse volk willen waarschuwen voor de onvolledige, onbetrouwbare en eenzijdige informatie – of beter desinformatie – van de media met betrekking tot de fundamenten van het huidige monetaire systeem en de inhumane gevolgen ervan.

  Volgens Tarik is dit gegeven te verklaren door de uitstrekkende macht van en grootschalige manipulatie door de Nederlandse Omroep Stichting, de NOS.
  Tarik heeft dit willen toelichten met een verhaal van de volgende strekking, waarbij hij dit verhaal heeft willen onderbouwen door ten tijde van zijn toespraak op live-televisie zeer betrouwbare data op internet te openbaren. Het mediapark is van, en wordt beheerd door de NOS. Zij gaat er dan ook over het hele glasvezelnetwerk dat daar is aangelegd. Bovendien ligt het zogenaamde sterpunt van dit netwerk voor het mediapark (de mediaring) in de kelderruimte van het NOS-gebouw. Hier komen alle fibers (kunststof verbindingen) binnen waar de volgende data overheen gaan:

  audio en video, zowel analoog als digitaal, van alle omroepen op het mediapark; dit betreft binnenkomend en uitgaand verkeer;
  de geregisseerde beelden die naar de kabelboeren (Ziggo, UPC, en Caiway) gaan;
  al het internetverkeer vanuit en met bestemming het mediapark.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s