AstraZeneca legt proef met coronavaccin stil na onverklaarbare ziekte: ‘Dat belooft wat’

(Door: “9ForNews”)

Farma-reus AstraZeneca en de Oxford-universiteit onderbreken hun proeven met een coronavaccin. Bij één van de proefpersonen is namelijk een onverklaarbare ziekte geconstateerd, schrijft de medische nieuwssite Stat News. AstraZeneca zegt in een verklaring dat de onderbreking een ‘routinebehandeling’ is. Het is niet bekend hoelang de proeven zullen stilliggen.

In een eerdere testfase kreeg 60% van de proefpersonen last van bijwerkingen zoals hoofd- en spierpijn, en koorts. Dat is volgens AstraZeneca ‘normaal’. Een ingewijde liet aan Stat News weten dat de onderbreking invloed heeft op andere vaccintesten van de farmaceut en proeven van andere vaccinontwikkelaars.

Nadat het nieuws bekend was gemaakt, ging de koers van het bedrijf hard omlaag.

Lees verder>>>
(h/t “Htskday”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op AstraZeneca legt proef met coronavaccin stil na onverklaarbare ziekte: ‘Dat belooft wat’

 1. flo zegt:

  Heerlijk bericht dit. Lullig voor de proef persoon, maar ook niet eigenlijk, want hoe stupide ben je…..

  Like

 2. Julia zegt:

  Zullen we dat hele vaccin maar massaal weigeren beter voor onze gezondheid. Laat De Jonge, Rutte en de rest van de Haagse maffia als eerste verplicht worden gesteld om als proefpersonen te dienen en dan wachten we wel een aantal jaren af hoe dit uitpakt. Schandalig vaccins te hebben ingekocht die niet uitgebreid een aantal jaren zijn getest en in een sneltreinvaart zijn geproduceerd als puur een miljarden verdienmodel en totaal niet ten goede van de volksgezondheid. Het is pure misdaad tegen de menselijkheid om überhaupt dit nog onbetrouwbare vaccin in te zetten en zou zwaar strafbaar moeten worden gesteld.

  Geliked door 1 persoon

 3. Htsk day zegt:

  Bij de proefpersoon in kwestie is m͟y͟e͟l͟i͟t͟i͟s͟ t͟r͟a͟n͟s͟v͟e͟r͟s͟a͟  geconstateerd, vertellen ingewijden aan The New York Times. Dat is een zeldzame ontsteking van de ruggenmerg die bij complicaties kan resulteren in een volledige verlamming. De ontsteking is het gevolg van een virusinfectie, maar kan in zeer uitzonderlijke gevallen ook een bijwerking van een vaccin zijn.

  https://encyclopedie.medicinfo.nl/myelitis-transversa

  Iemand nog zin in een nutteloos vaccin?

  Geliked door 1 persoon

 4. Frauke zegt:

  Luister naar onderstaande video en trek je conclusie…. herken je iets ???
  https://vrevealed.com/viewing/

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Dit zal uitgroeien tot het schandaal van de eeuw. Kutte en de schoenen fetisjist kunnen zelf hun broek omlaag doen voor de eerste prik. Ik hou mijn broek in elk geval aan. overigens dat broek omlaag doen kun je ook anders vertalen. Ze zullen vroeg of laat met de billen bloot moeten om dit grote bedrog te verklaren en hun rollen hierin. Ze zijn nog bezig buiten het publiek om miljoenen uit te betalen aan beschadigden van het compleet overbodige varkensgriep vaccin.

  Like

 6. Jan zegt:

  Sweden was nearly the only country who stuck to modern science, versus regressing to medieval superstition.

  And now they get the reward – back to the old normal, freedom, democracy, civil rights and a great society. https://t.co/Mw13QeH872

  — Ivor Cummins (@FatEmperor) September 8, 2020

  Like

 7. Bas zegt:

  Die “onverklaarbare” ziekte blijkt een een ruggemergontsteking te zijn.

  Like

 8. Jan zegt:

  Quebec is een een tweede gulag veranderd. Wie als coronapatient door de staat wordt gebrandmerkt en niet ‘meewerkt’ verdwijnt letterlijk spoorloos

  BREAKING: Canada Forcefully Removes and Imprisons ‘Uncooperative‘ Coronavirus-Positive Citizens at Secret Location (video)

  Like

 9. Lost Johnny zegt:

  Door fouten te melden en tegelijkertijd te benadrukken dat men veiligheid voor alles zet word getracht een soort van krediet op te bouwen, een “wij zijn betrouwbaar” imago….

  Een “vaccin” is niets anders dan een ziekte die word ingespoten in de hoop dat het lichaam de antistoffen maakt. Iets wat het lichaam ook doet als je de ziekte gewoon oploopt.
  Wie gezond leeft en eet en in een gezonde omgeving woont heeft genoeg in huis om dit soort griep strengen te verslaan. Gezien aan die mensen niets te verdienen valt is het zaak ze zo te intimideren dat ze vragen om een spuitje. Dat werkt het beste als je de pers hebt die blijft vertellen hoe goed de regering wel niet is en hoe erg het leven is zonder spuitje.

  We hebben het niet nodig maar ZIj hebben ons wel nodig. De enige belangen die worden gediend zijn die van de multinationals en politici die niets nuttigs kunnen bijdragen aan onze samenleving.
  Die lopen voor de muziek uit om zichzelf te verheffen….

  Dream on….

  Like

 10. droevige mof zegt:

  Engelse humor.
  Question: “Who invented the Covid-19 pandemia?
  Answer: “WHO invented the Covid-19 pandemia.

  Like

 11. Johan zegt:

  Dat zal Bil Prick niet leuk vinden , dat AstraZeneca gestopt is met zijn vaccinazi-programma.

  Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  Nu moeten de afgekeurde vaccins goedkoop te verkrijgen zijn. Misschien iets voor Hugo de Jonge?
  Die heeft totnutoe alles verkeerd gedaan, te laat gedaan of niet gedaan. Hier is z’n kans om alle stommiteiten in één klap te overtreffen!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s