Kijken! Van Haga laat geen spaan heel van falende coronabeleid

(Door: “9ForNews”)

Wybren van Haga (foto), onafhankelijk Kamerlid, maar ook FvD-lid, sprak tijdens de Algemene Beschouwingen over een ‘ravage’ die volgens hem het gevolg is van het recente coronabeleid.

“Buiten vindt nauwelijks besmetting plaats. En PCR-testen bleken wel 30 procent fout-positieven te geven. Waarom past het kabinet met deze kennis haar beleid niet aan? Niet het coronavirus, maar de maatregelen van het kabinet bleken te leiden tot een sociale, culturele en economische implosie van ons land. De ravage is compleet,” zei Van Haga tijdens zijn spreekbeurt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Kijken! Van Haga laat geen spaan heel van falende coronabeleid

 1. Jan zegt:

  Kwakzalver Fauci is een gek: ” Anonyme seks is ok, naar de bioscoop is tot volgend jaar uitgesloten, pas als er een vaccin is mag men er weer in”.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/obvious-now-dr-fauci-insane-quack-doctor-says-anonymous-sex-ok-no-movies-year-vaccine/

  Duidelijk een psychopaat en in dienst van de Sorosmaffia

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Ieder weldenkend mens zou moeten weten dat Corona een wapen van de politiek is om op termijn de dictatuur in te voeren. Wybren Van Haga kan wel protesteren tegen de Corona misstanden, maar dat zal resulteren als de bekende tang op het varken. De gewetenloze politiek heeft een plank voor haar kop en zal blijven doordrammen, net zo lang tot er wat linkse varkens geslacht gaan worden, als u begrijpt wat ik bedoel. Dictators zijn eenmaal niet te verwijderen door – eerlijke – verkiezingen !

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Maar dat is lang niet alles. Door het verbieden van HCQ plegen ze ook nog moord op vele mensen die besmet zijn met corona. Bewust wordt een effectief geneesmiddel onthouden
  omdat ze om politieke en corrupte redenen geen HCQ wensen in te zetten. Met HCQ was de gehele corona verbouwing van de samenleving niet nodig geweest en kon iedereen weer zijn gang gaan. Hiermee laten ze zien dat hun agenda een andere is dan de agenda van het volk.

  Lees de bijdrage onder de link en je afschuw voor onze overheid wordt alleen maar groter.

  https://zelfzorgcovid19.nl/2837-2/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s