DUIDELIJK (79) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op DUIDELIJK (79) . . .

 1. Gienekehado zegt:

  Duidelijker kun je het niet krijgen!! De Landverraderspartijen op een rij, met als aanvoerder De Sloper des Vaderlands, aka Kakelkip!!

  Like

 2. Mary zegt:

  He waar is Baudet weer met zijn pleidooi dat de immigratie moet stoppen, Islamitische migranten zijn toch echt oververtegenwoordigd, ook driekwart van zijn stemmers vond immigratie het belangrijkste thema……….Baudet stemt weer tegen……..weer.het een zeggen het ander doen…..

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Aaa de fvd de verrader stemt hier niet in mee overloper

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Ik zou wel eens willen weten wat het motief is van Baudet. Is hij nou zo stupide of is hij (vaak) en oportunistische eikel?

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Ik begin mij steeds meer te ergeren aan het FVD. Nu alweer, na een motie van Wilders, stemde het FVD met de rest mee om de grenzen open te houden. Alleen de PVV blijft nog over om op te stemmen. Maar dan moet Geert wel stoppen met zijn gebazel over mondkapjes, anders haak ik helemaal af in 2021. De politiek in het algemeen begint steeds meer te lijken op die mand appels alwaar zich EEN rotte appel in bevindt. Alle politieke partijen zijn inmiddels aangestoken door die rotte appel (het linkse virus). Voornoemde PVV is ook al lichtelijk aangestoken en begint te pleiten voor mondkapjes.

  Geliked door 4 people

 6. Helena zegt:

  Zo zo de ‘uil van Minerva’ heeft kleur bekend, ik had ‘m al eerder door, was bij een van de bijeenkomsten van het FvD – gewoon uit nieuwsgierigheid – hij waande zich een paar jaar geleden al de nieuwe MP van Neder(ig)land en stond me daar een partij te shinen, verschrikkelijk! Theo Hiddema is een entertainer die zit er meer voor het vermaak. Jammer jammer, de hoop was toch gevestigd op meer meer meer serieus rechts. TB zat laatst ook al te flirten met de PvdA, niet te vertrouwen dat glibberige pedante ventje. Het is gewoon de VVD-light van hetzelfde laken een pak, allemaal bekakte vrindjes van elkaar!

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ja die uil van Minerva had een korte vlucht veroorzaakt door een links-globalistische vleugelverlamming!! Wat een klootzak… ja zo zie je maar weer put your money where your mouth is . Wilders heeft ze toch weer de maskers afgerukt vuile volksverraders. Nou al dat rood mag van mij naar de ballenbak, het zal wel moeilijk worden ze daarin terug te vinden, hoe vind je jouw rode bal tussen al die rode balletjes Wat een volksverradend gespuis…

   Like

 7. Ruben zegt:

  Democratie is een leugen.
  Bijna alle mensen dachten dat ze konden kiezen tussen verschillende partijen.
  Fvd en PVV zijn gecontroleerde oppositie.
  Het verbaast mij eigenlijk alleen van SGP.
  Bah, ze stemmen gewoon mee met de machthebbers.
  Dat zullen ze ook delen in het uiteindelijke lot.
  Ik hoop dat ze op tijd tot inkeer komen.

  Like

 8. Meine zegt:

  Ja, duidelijk, ik ben geen voorstander van het SP-programma van de PVV, kan mij meer vinden in de FvD. Maar op deze manier is het duidelijk dat ze erg graag bij het “Kartel” willen..

  De beste regering is geen regering, maar omdat het toch moet, moet een regering zo terughoudend, alleen zorgen voor het noodzakelijke, goedkoop, efficient en klein mogelijk zijn.

  Like

 9. Pricella zegt:

  Als je even verder zou kijken dan alleen zo’n screenshot dan zou je erachter kunnen komen, en dat kost echt geen moeite, dat Baudet dit heeft uitgelegd. Hij vind het niet goed om alle mensen uit islamitische te weigeren om een heel goede reden. Stel dat iemand die in zo’n land woont wil vluchten omdat hij/zij vervolgd wordt om zijn/haar christen zijn met die dan niet geholpen worden?
  Dus grenzen zomaar afsluiten? nee. Wel heel selectief zijn over wie je binnen laat, daar staat FvD dus wel voor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s