Zuid-Tirol: 10% buitenlanders pleegt 50% van de delicten


Vlag van Zuid-Tirol

(Vertaling: E.J. Bron)

Absurd onderzoek beschrijft immigratie alleen maar als positief

De leider van de FPÖ in Zuid-Tirol, Andreas Leiter Reber, kan alleen maar zijn hoofd schudden over zoveel brutaliteit. Een links instituut liet zichzelf twee jaar lang 30 onderzoekers financieren om een jubelbericht over het thema migratie te schrijven. Terwijl buitenlanders in Zuid-Tirol 50% van de delicten plegen, hoewel hun bevolkingsaandeel slechts 10% bedraagt. Er zou een einde moeten komen aan de ongecontroleerde toevloed, daarbij zouden linkse dromerijen weinig behulpzaam zijn.

 

“Eurac Research” is een privé onderzoeksinstituut in Bozen/Bolzano. Volgens een persuitzending van de FPÖ-Zuid-Tirol werd daar door 30 onderzoekers over een periode van 2 jaar met royale overheidssubsidie een jubelrapport over het thema migratie geschreven. “Dit ´rapport´ stroomt over van multiculturele en realiteitsvreemde wensdromen, die migratie vanuit een eenzijdig positief perspectief belichten en problemen met immigratie grotendeels weglaten”, aldus de leider van de FPÖ, Reber.

Demografische verandering zorgt voor gevoel van ontheemding

Volgens actuele cijfers van het Deelstaatinstituut voor de Statistiek waren in het jaar 2017 meer dan 50% van de verdachten in Zuid-Tirol buitenlandse staatsburgers, en dat hoewel hun aandeel op de totale bevolking een nipte 10% bedraagt. Omdat we behalve met arbeidsmigratie vaak met armoedemigratie te maken hebben, worden onze sociale beveiligingssystemen zwaar belast. De met onbeteugelde migratie gepaard gaande demografische verandering veroorzaakt bij grote delen van de bevolking het gevoel van een sluipende ontheemding”, zegt Reber verder.

Leden van parallelsamenlevingen hebben geen respect voor wetten

“De grote hoeveelheid ongecontroleerde migranten – vooral die uit islamitische, cultuurvreemde landen – in combinatie met de ontbrekende druk om te integreren heeft ertoe geleid dat zich ook bij ons parallel- en antisamenlevingen konden ontwikkelen. Hun leden zijn vaak noch met de beide talen noch met de in onze cultuurruimte gebruikelijke waarden en tradities vertrouwd. Maar al te vaak ontbreekt het respect voor heersende regels en wetten.”

Inzichten door linkse denktank afgewezen

“Zuid-Tirol heeft geen met belastinggeld gefinancierde linkse adviezen nodig, die in feite uitdraaien op een ´Zo doorgaan!´ en de aanpak van toekijken en gewoon laten gebeuren van migratie voortzetten”, becommentarieerde Reber het uit honderd pagina´s bestaande rapport van “Eurac”. Een extra moeilijkheid bij het rapport is dat de schrijvers het niet als verzameling data begrepen willen zien. Ze willen graag dat het rapport als richtlijn voor scholen en politieke beleidsmakers dient. Uiteindelijk gaat het dus om de poging van eenzijdige politieke beïnvloeding – door linksbuiten.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zuid-Tirol: 10% buitenlanders pleegt 50% van de delicten

 1. koddebeier zegt:

  We gaan in Nederland de zelfde kant heen !!

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ koddebeier.
   Ik was onlangs een dagje uit naar………..Ter Apel of all places !
   Toevallig was er een weekmarkt met plm. 20 à 25 marktkramen.
   Ik telde 4 politiemensen en 5 of 6 z.g. BOA’s óp en rond die markt waar het zwart én licht getint zag van het publiek. In een grote supermarkt waren bijv. géén losse broodjes o.i.d. te koop, omdat deze, volgens een verkoopster, door de “vluchtelingen” allemaal werden gestolen en ter plaatse, in de winkel, werden genuttigd, waarna het tuig, zónder te betalen uiteraard, naar buiten wandelden ; daarom……..géén losse broodjes/bolletjes e.d.
   Wél liep het zwarte én licht getinte “publiek” állemaal met de nieuwste iphones aan hun oren. Ik heb het e.e.a. enige tijd bekeken en ben toen maar weer vertrokken, zéér gesterkt in m’n mening dat een groot deel van het NL-volk volkomen verdwaasd en/of geïndoctrineerd is door de linkse media, zodat zij niet meer zien wat er wérkelijk a.d. hand is in dit corrupte landje.
   Stem dat linkse gepeupel het land uit in maart 2021.
   Een aanrader ………..doe een dagje Ter Apel !!!!!!

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Vandaar dat er in die omgeving regelmatig diverse huizen te koop staan !!

    Like

   • karton zegt:

    @ koddebeier op 20 sept. 2020 om 14.32 uur. Klopt !! En ze zijn betaalbaar. Ik zou dan wel 1 of 2 grote , valse honden aanschaffen : één voor de dagdienst en de andere voor de nachtdienst.

    Like

   • siri no more siri zegt:

    mooi verhaal, ik zag zoiets soortgelijks dus in Zuidtirol. Het was daar ooit net zo veilig als Zwitserland. De mensen hoefden hun fiets en voordeur niet op slot te doen. De laatste jaren kwamen er daar ook steeds meer ‘rappers’. Bedelen en voorbijgangers het leven zuur maken, en ’s avonds zag je ze op peperdure fietsen lachend door de dorpen fietsen.
    Dan heb ik het over de dorpen, want in de hoofdstad Bozen leek het al een groot vluchtelingenkamp. De rappers hangen met zijn allen rond in de parken en vlakbij het oude busstation/treinstation. En dan te bedenken dat de inwoners nog zeer graag herenigd willen worden met groot-Tirol, als ze dit uit de klauwen laat lopen heeft afscheiding van Italie geen enkele zin.

    Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  En de bevolking is ziende blind en blijven hardnekkig op de oude kartelpartijen stemmen die deze lieden massaal binnen hebben gehaald !

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  De politieke wegkijkers en ’t journaille kunnen toch niet langer ontkennen dat er in de Europese criminaliteitsstatistieken zelden nog gesproken word over de vertegenwoordigingen van strafzaken tegen IJslandse jihad-strijders, Guyaanse drugsdealers, Malinese huurlingen, Russische vrouwenhandelaren, Cambodjaanse radicalen, Barcelonese mafiosi, Indiase fundamentalisten, Polynesische vrijheidsstrijders, Reunionese smokkelbendes, Vietnamese wapenhandelaren, Baskische rebellen, Filipijnse witwassers, Canadese opstandelingen, Senegalese antiroyalisten, koningsgezinde Ivorianen, Mauritiaanse orthodoxe Joden of Guadeloupse criminelen……Waar blijft de diversiteit onder de criminelen of de multiculturaliteit in de Europese misdaad?
  De eenzijdige vertegenwoordiging van de etniciteit en ideologie van de domme crimigantjes in de gevangenissen in de Europese lidstaten moet toch een duidelijk beeld vormen dat er, ondanks alle goede bedoelingen en vele miljoenen, een gerichte aanpak tot de mogelijkheden moet behoren, verbannen uit de EU bijvoorbeeld….maar waarom die dikbilkoeienkoppen in de politiek blijven ontkennen, het is en blijft een waar mirakel…..

  Like

 4. Claudia Millenaar zegt:

  Zou men nu echt eindelijk eens uit dromenland ontwaken? Ze moeten ook wel, de poen raakt echt op…

  Like

  • Eppo zegt:

   Die StaatSmongolen worden hier nooit wakker Ze stemmen ook steeds weer op die Zelfde Clubs die Hun Zelf met nog meer tyfuszooi , ellende en miserie opscheept .
   Een ezel stoot zich nooit aan de zelfde steen maar hier zo vaak dat ze met een molensteen om hun nek vastgeklonken zitten .

   Like

 5. karton zegt:

  De bevolking in álle EUSSR-landen wordt besodemieterd door hun regering én de “leiders” van de EUSSR . Laaten graaiers/nietsnutten als Jetten ,Feras, Segers . Timmermans, Verhofstad, v.d. Leyen en meer van dat soort zélf een paar van die gevluchte moordenaars, verkrachters en pyromanen in hun villa’s opnemen, zij allen zijn zéér ruim behuisd !

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Groen Links frustreert EU-uitzetting afgewezen asielzoekers

  Een EU-plan om afgewezen asielzoekers effectiever te kunnen uitzetten wordt ondergraven in het Europees Parlement. Tot woede van onder andere het CDA heeft GroenLinks een voorstel van de Europese…
  telegraaf.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s