Eerste bewijs dat vaccinmakers coronacrisis misbruiken voor winst: ‘Ze willen ons niet redden’


(Door: “9ForNews”)

Lobbywaakhond Corporate Europe Observatory (CEO) kon e-mails en transcripties van telefoontjes lezen tussen de farmalobby en de Europese Commissie. Wat blijkt? De farmaceutische industrie probeert de coronacrisis te gebruiken om zoveel mogelijk winst te maken.

Via Wob-verzoeken wist de waakhond tientallen documenten boven water te krijgen. Het onderzoek van CEO laat zien dat Big Pharma niet zozeer een einde wil maken aan de coronacrisis, maar vooral geld wil verdienen. Heel veel geld. Zoveel mogelijk geld. “Ze willen ons niet redden. Ze willen winst.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Europese Commissie, Graaien, Hypocrisie, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Eerste bewijs dat vaccinmakers coronacrisis misbruiken voor winst: ‘Ze willen ons niet redden’

 1. Hovawart zegt:

  Ben je oud en nog redelijk gezond en fit, krijg je van de huisarts een oproep voor de jaarlijkse anti-griepprik, én of je er ook een anti-pneumokokkenprik samen met de griepprik wil, twee vaccinaties waar je dubbel het risico op griepverschijnselen en zelfs koorts van kan krijgen,…..wat zal er gebeuren wanneer men deze bijverschijnselen vertoont?…………..Ja Hoor CORONA!!!!!
  Ik heb de antigezondheidszorg voor ouderen van zeer dichtbij aan het werk gezien, het is een regelrechte aanfluiting,…..ben je ziek of mankeer je iets dan hebben ze weinig met je op, je bent al snel te duur en niet meer rendabel, geen restwaarde meer voor de maatschappij…….hard hé?

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Dat weet toch iedereen die zelf kan nadenken?
  Ik begrijp niet dat er nog lieden zijn die denken dat de ‘overheid’ het beste met hen voorheeft.

  Geliked door 3 people

 3. johannes zegt:

  ze willen ons niet redden ??? er valt net als bij die klimaatleugen helemaal niets te redden (totdat men actief de boel gaat besmetten,verbranden, of weet ik wat die idioten in hun door drugs aangetaste zombiebreinen kunnen halen om de leugen kracht bij te zetten)

  Geliked door 2 people

 4. pepo Copyright zegt:

  Hier een heel duidelijke video over hun doel.
  English.

  Geliked door 2 people

 5. Kees zegt:

  Dit verbaast me helemaal niets. Kijk ook maar op http://www.dodelijkeleugens.nl
  Farmaceutische industrie = maffia!

  Like

 6. Julia zegt:

  Ja ze willen ons van deze aardbol verlossen en willen zoveel mogelijk mensen redden door ze naar hogere sferen te helpen. Dit gif is toch een onderdeel van een agendapunt de Agenda 21/30 NWO om de wereldbevolking zoveel mogelijk te reduceren. Een ieder die besluit dit vaccin te nemen speelt mee aan Russisch roulette.

  Geliked door 1 persoon

 7. M. zegt:

  Men maakt zich niet druk over een al compleet ziek gemaakt volk met 10 miljoen chronisch zieke mensen met 1 of meerdere ziektes want die zijn al chronisch betalend en dat ze dood gaan interesseert ze geen moer.
  Net als de 6 miljoen mensen met kanker ze geen moer interesseert omdat men die ook met chemo nog vijf tot zeven jaar leeg trekt waarna de rest naar de notaris gaat.
  Terwijl men de kanker gewoon kan genezen als men de natuurlijk werkende middelen niet verborgen zou houden of strafbaar zou maken voor de mensheid.
  Het is nog nooit over genezen van mensen gegaan anders kregen we wel gezond voedsel in plaats van bewerkte zooi wat tegen gif aan hangt, of GMO bagger.
  Zelfs Hugo staat ijskoud een al 60 jaar gebruikt middel wat vele mensen heeft genezen zonder bijwerkingen af te doen als kwakzalverij anders kan hij geen nieuwe schoenen meer kopen als hij blijft zitten met zijn waardeloze spuiten dus ook hier gaat het allesbehalve over het helpen van mensen of het willen genezen van mensen.

  Spuiten tegen een virus wat steeds muteert zodat men kan blijven spuiten?
  Ondanks dat men nog nooit ook maar 1 virus heeft bestreden levert het flink op en ook kunnen ze gelijk wat mensen opruimen die nog vrijheid gekend hebben en dat misschien doorvertellen aan de nieuwe generatie die al niet eens weet wat vrijheid is.
  Die vechten immers niet om wat ze niet gekend hebben.

  Men maakt een hoop drukte over de griepdoden die als corona weggeschreven worden maar over 16 miljoen zieke mensen oftewel een bijna compleet volk hoor je NIEMAND.
  Ook de Nederlanders vinden dat blijkbaar allemaal normaal want je kan je vingers blauw tikken om de aandacht er op te vragen maar zip nada reactie.
  Wat goed laat zien dat die corona schijters super egotrippers zijn die helemaal geen donder om andere mensen geven en liegen dat ze hun muilkorf op doen om geen anderen te besmetten.
  Die chronisch zieke mensen en mensen met kanker gaan ook dood en niet aan een corona(griep) wat vrij snel gaat maar hebben eerst nog een lijdensweg dus dan is het voor het hypocriete volk van egotrippers allemaal niet zo erg.
  Het zijn die 16 miljoen anderen maar!
  Men doet een beetje schijnheilig alsof men andere mensen wil beschermen om zo hun domheid lafheid en volgzame schapen gedrag te maskeren want ze geven geen donder om een ander zoveel is meer dan duidelijk.

  Het interesseert de mensen zelfs geen moer dat ze op de scholen zogenaamd gezond doen door de kinderen GMO bagger te laten eten.
  Wij hebben nog een gezonde start gemaakt voordat we over gingen op bewerkte zooi wat tegen gif aan hangt en GMO voedsel, de kinderen beginnen direct slecht.
  Maar geen nood ze gaan niet direct dood maar wat langzamer met een lijdensweg en omdat het niet besmettelijk is vind men dat ook helemaal niet erg precies gelijk de corona hypocrieten welke de 16 miljoen zieke mensen geen donder interesseert en zelfs de ouders verdommen het om zich er in te verdiepen want zelfs hun kinderen interesseert ze niets.
  Zelfs niet als je ze het voorkauwt en laat zien omdat ze te lui zijn om ook maar iets te bestuderen.

  Men houdt alleen nog verschrikkelijk veel van zichzelf want blijkbaar geeft men nergens anders om, zelfs niet om de eigen kinderen.
  Ook niet om een compleet ziek volk of een compleet gesloopte toekomst voor hun kinderen want men maakt zich er niet eens boos over want dan is men niet meer populair bij de massa alleen van zichzelf houdende hersenloze egotrippers die schijnheilig doen alsof ze om anderen geven.

  Het spreekt voor zich dat ik het hier niet over de wakkere mensen heb die zich hier wel in verdiepen en zich hier wel druk over maken en wel van hun kinderen houden en deze willen beschermen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s