Gewonden door ’machete-aanval’ bij voormalig kantoor Charlie Hebdo

“Verdachte bloedend opgepakt”

PARIJS – Vier mensen zijn gewond geraakt door een steekpartij in de buurt van het voormalige kantoor van Charlie Hebdo in Parijs. Dat bevestigt de Franse premier Jean Castex. Le Parisien spreekt over een ’machete-aanval’.

De politie zegt dat de vermoedelijke dader is aangehouden in de omgeving van de Place de la Bastille, een belangrijk plein in de Franse hoofdstad. Die werd met bebloede kleren op straat aangetroffen, weet Le Parisien. Eerder werd gemeld dat er mogelijk twee daders waren, en dat zij werden gezocht.

De verdachte zou een zwart vest en een zwarte joggingbroek hebben gedragen. Het onderzoek wordt op dit moment nog geleid door het gebruikelijke team van justitie, niet door de speciale anti-terreurafdeling.

Lees verder>>>

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Parijs, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Gewonden door ’machete-aanval’ bij voormalig kantoor Charlie Hebdo

 1. verwardeman zegt:

  Een EU-baasje is kwaad over het gebeurde……………………….
  Vuile hypocriet , het is juist die kut-EU die al die moSSelstront hierheen haalt !
  Smerige vuile hypocrietenbende , NEXIT !

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  De dader is een bekende van de politie, maar ’t motief is………..onbekend.
  Een pakistaan [ zou ’t een moslim zijn ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Heniusz zegt:

  Zwart vest en zwarte joggingbroek… Rest van het signalement natuurlijk weer die “verwarde” persoon… Van uiteraard de maar al te bekende afkomst.

  Like

 4. R Thomasson zegt:

  Op de dag waarin Fransen zouden ondergrondse organisaties vormen, en tegenaanvallen plegen op islamitische migranten en asielzoekers op de wijze waarin de Maquis in 1940 -1945 tegen de Duitse bezetter en de Vichy regime vochten, is Frankrijk binnen paar maanden moslim-vrij. Men zou niemand hoeven te interneren- of deporteren. Zij zouden hun poten lichten en in een amokloop wegvluchten. Niemand van hen gaat voor zijn huis of flat in de Banlieue vechten. Frankrijk is niet hun land, en zij hebben met dat land geen enkele emotionele band. Het is voor hen een land waarin ze op de kosten van de autochtone bevolking kunnen teren, en als tijdverdrijf in de naam van de islam Fransen doodsteken of terroristische aanval plegen

  Les sanglots longs des violons de l’automne, blessent mon cœur d’une langueur monotone (6 juni 1944)
  .

  Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  Frankrijk is vergaan en een complete Islamitische staat geworden waar een ongekende chaos heerst die uiteraard niet wordt benoemd in de linkse media en absoluut geen beelden op de propagandazenders mogen worden uitgezonden. Wat zullen die idioten in Brussel en vooral Merkel trots zijn op deze lidstaat waar vriend Macron de scepter zwaait. Nog even meer geld naar deze verloren Europese lidstaat en uiteraard duurt het niet lang meer dat het grote Duitsland hetzelfde lot wacht waar ook al in vele deelstaten en steden een enorme chaos heerst. Chapeau Merkel en Macron dit is dus het resultaat waar u nu niet bepaald positief de geschiedenis mee ingaat namelijk als de slopers en verraders van Europa.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ronald B zegt:

  Moslims….banger en laffer volk bestaat er niet op deze wereld! Ze durven alleen in groepen, met messen, pistolen, machinegeweren, bommen, auto’s en vrachtauto’s onschuldige mensen te vermoorden!!! Tijd voor keiharde maatregelen!!! Alles en iedereen uit Europa deporteren!!! Het ongedierte hoort niet in Het Westen!!!

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Ronald B. Moslims zijn een verzamelnaam voor een zeer grote groep volkeren. Sommige van hen zijn laf, anderen wat minder laf en zelfs dapper. Bijvoorbeeld: de Chechenen, Krim Tataren, Oeigoeren, Kurden enz. De islamitische afval die Europa overspoelt, is overwegend zeer laf en dom. Zij zijn afkomstig uit de maatschappelijke vuilnisbakken van hun land van herkomst. Geen moslim intellectuelen- of wetenschappers kwamen naar Europa, maar totale analfabeten (behalve de Turken). Dat begon al met de gastarbeiders. Sommige Gutmenschen-landen. Bijvoorbeeld: Frankrijk, Scandinavische landen en Duitsland, gaven aan gigantische zwermen van Noord Afrikanen, Afrikaanse negers, Palestijnen, (moslim)Libanezen en Syriërs de kans op goed leven in een premium westerse locatie. Zij kenden de smerige lage krokodillenmentaliteit van deze volkeren niet. De IQ van deze volkeren is zo laag, dat zij geen onderscheid kunnen maken tussen goede mensen die graag helpen, en bange mensen met wie alles kan worden gedaan. Goedheid wordt bij ze ALTIJD vertaald in angst. Sinds 2014 is hun aantal in Europa bijna verdubbeld, en hun aanvallen op de autochtone bevolking worden steeds grimmiger. Zij vinden volledige steun bij de EU en de verraderlijke (linkse) regeringen. Dat zal veranderen op het moment dat de autochtone Europese bevolking zal voor haar land en kinderen terugvechten, en iedere actie zal worden gevolgd door reactie. De zgn. “Malmö Shooter” liet in 2009 – 2010, zien dat de dappere moslims van Malmö en heel Zweden waren doodsbang. https://en.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80%9310_Malm%C3%B6_shootings. Zij zijn wel degelijk bang van Dhimmies die weigeren het spelletje van politieke-correctheid te spelen. Zij zouden uit een land vol “racisten” zo snel mogelijk wegvluchten.

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Het opnieuw uitgeven van de cartoons van Charlie Hebdo heeft geleid tot protest onder soennitische moslims in het land van 220 miljoen mensen, PAKISTAN.
  Er werd ook opgeroepen om WRAAK te nemen door aanslagen te plegen om de profeet te wreken.

  “Stop met provoceren, Franse honden”. ……….Honderd demonstranten protesteerden tegen de laatste uitgave van Charlie Hebdo.
  Ze verbranden Franse vlaggen en er zijn nog meer demonstraties gepland in Pakistan, waar men verontwaardigd is [ zachtjes uitgedrukt ], als de proleet beledigd wordt.

  De Pakistaanse regering moet de diplomatieke betrekkingen met Frankrijk onmiddellijk verbreken ”, zei een van hen, Mohammad Zaman, een imam.
  De demonstratie eindigde zonder geweld, nadat de driekleuren-vlag was vertrapt en vervolgens in brand gestoken.
  Na het vrijdaggebed zijn er nog verschillende andere demonstraties gepland, waaronder een in Lahore (Oost) van de extremistische partij Tehreek-e-Labbaik Pakistan (TLP), wiens strijd tegen godslastering het belangrijkste politieke wapen is.

  Een voorbeeld van een vredelievende Pakistaanse demonstratie…….

  Like

 8. delamontagne zegt:

  PUUR TOEVAL ?

  Vanmiddag: André Bercoff s’entretenait sur SudRadio avec Nora Lakheal, ( Interview met geslaagde Marokkaanse ! ) [ https://youtu.be/ahZg7G9NL_k ], die haar nieuwste boek presenteerde een autobiografie.
  Zij, vrouw geïmmigreerd uit Noord-Afrika, is een VOORBEELD van integratie.
  Ze was in feite de dochter van een eenvoudige Parijse conciërge, ze studeerde filosofie, werd de voorvechster van Barbès [ de sterk geïslamiseerde wijk in Parijs waar op straat wordt gebeden etc,etc ],werd agent bij de algemene inlichtingendienst, afd. die inlichtingen zoekt bij de radicale islam.

  HAAR LAATSTE WOORDEN IN DE UITZENDING:
  “ze betreurde de grote vertegenwoordiging van die polemisten op TV die zich vooral richten op aanslagen en de delinquentie die door de immigratie komt, inplaats van zich te richten op geslaagde immigranten zoals zij.
  DE IRONIE WIL; het interview was nauwelijks afgelopen of de aanslag bij ’t vroegere kantoor van Charlie Hebdo vond plaats.
  Met slachtoffers die zweven tussen leven en dood…..

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Een afgevaardigde van de politieke Partij LREM spuit zijn haat tegen………………Marine le Pen.
  Ze zijn niet te veranderen, met handen en voeten nog in het bloed van de slachtoffers, zijn ze nog in staat in de richting van Marine le Pen te wijzen.
  De woede van de Fransen om te keren richting Marine en zorgvuldig de moordenaar, zijn afkomst, zijn islam te omzeilen.
  Zij had n.l het lef om te wijzen op de verantwoordelijkheid van politici, die van de immigratie, die van het laten islamiseren (wat ze bescheiden “islamisme” noemt).
  / / /


  Ik ben in Frankrijk geboren, ik ben Fransman……………

  Like

 10. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5155554/18-jarige-pakistaan-ali-h-opgepakt-na-neersteken-twee-journalisten-bij-oude-kantoor-charlie-hebdo/

  18-jarige Pakistaan Ali H. opgepakt na neersteken twee journalisten bij oude kantoor Charlie Hebdo
  Waarschijnlijk niet de nieuwe stadsdichter van Marseille

  De slachtoffers, medewerkers van het Franse persbureau Premieres Lignes, zijn volgens premier Jean Castex buiten levensgevaar. Ali lijkt met zijn mogelijke aanslag op de verkeerde mensen op de verkeerde plek een beetje op onze eigen Pakistaanse faalterrorist Jawed Sultani die Geertje Wilders neer wilde steken op het Centraal Station van Amsterdam. U merkt het, we houden een beetje een slag om de arm want we willen niet net zoals haatzaaier Chris Klomp van het AD (faaltweet nog steeds niet verwijderd, red.) iedereen laten geloven dat de slachtoffers ook echt Charlie waren.

  https://image.gscdn.nl/image/bdf2781510_Schermafbeelding_2020-09-25_om_13.39.34.jpg?w=600&s=e5ceccf8d29ca2b458c36395e83f6022

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Niet oppakken. Ter plekke executeren. Daarna de straat schoonspoelen en over tot de orde van de dag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s