Met de stemmen van Saoedi-Arabië, Iran en Pakistan: Israël als enige land ter wereld in 2020 voor schending van vrouwenrechten berispt door de VN

(Door: “FlinkFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

Als enige land op Aarde wordt Israël wegen de schending van de vrouwenrechten veroordeeld. Enkele landen, die zelf niet al te veel met vrouwenrechten ophebben, hadden de resolutie tegen Israël ingediend en er voor gestemd.

 

Grote meerderheid stemt tegen Israël

Met 43 tegen 3 stemmen en 8 onthoudingen werd in de economische en sociale commissie van de VN een resolutie aangenomen, die Israël er van beschuldigt een “belangrijke hindernis” voor de rechten van Palestijnse vrouwen te zijn.

Terwijl de resolutie eveneens wees op de wereldwijde situatie van de vrouwen door “geweld tegen vrouwen en meisjes in al zijn verschillende gedaantes en verschijningsvormen”te veroordelen. Desondanks werd alleen Israël bekritiseerd.

Dubbele moraal: Iran, Saoedi-Arabië en Pakistan stemmen tegen Israël

Het wordt pikant wanneer je nauwkeuriger bekijkt welke landen de resolutie indienden en er voor stemden. Landen zoals Iran, Saoedi-Arabië, Pakistan, Wit-Rusland, Cuba en Noord-Korea staan zelf nou niet echt bekend om hun hartstochtelijke strijd voor mensen- en vrouwenrechten.

In enkele van deze landen hebben vrouwen geen fundamentele rechten. Activistes worden vervolgd, gefolterd en opgesloten. Saoedi-Arabië geldt als het land met de meeste executies in de hele wereld.

Desondanks werden soortgelijke resoluties over de situatie van de vrouwen in Jemen, Irak, Pakistan, Syrië, Kongo, Iran, Tsjaad of Saoedi-Arabië geblokkeerd.

Alleen de VS, Canada en Australië staan achter Israël – Duitsland stemt blanco

Hillel Neuer, de chef van de VN-kritische organisatie “UN Watch” veroordeelde he tinpalmen van de VN-commissie voor een anti-Israëlische agenda scherp:

“In een tijd, waarin Iran vrouwenrechtenactivisten zoals Nasrin Sotudeh en Narges Mohammedi opsluit, Saoedi-Arabië talrijke vrouwenrechtenactivisten arresteert en foltert, Pakistan het hoogste aantal gedocumenteerde en geschatte eermoorden per hoofd van de bevolking van alle landen in de wereld heeft, is het een absurde ontwikkeling dat deze vrouwenvijandige regimes Israël – als enige land in de wereld – als vermeende schender van vrouwenrechten aan de schandpaal nagelen.”

Hij was vooral teleurgesteld in het stemgedrag van de westelijke landen. Zo stemden Frankrijk, Spanje, Ierland, Japan, Letland, Luxemburg en Noorwegen eveneens tegen Israël. Duitsland stemde blanco.

Bron:
https://flinkfeed.com
Door: “FlinkFeed”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Hypocrisie, Iran, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Pakistan, Rotzakken, Saoedi-Arabië, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Met de stemmen van Saoedi-Arabië, Iran en Pakistan: Israël als enige land ter wereld in 2020 voor schending van vrouwenrechten berispt door de VN

 1. R Thomasson zegt:

  De VN begint steeds meer op de oude Volkenbond van voor de oorlog te lijken. Mensen die in de geschiedenis van de jaren ’30 zijn geïnteresseerd, haalt direct de kwestie van het Sudetenland naar voren. https://nl.wikipedia.org/wiki/Duitse_bezetting_van_Tsjecho-Slowakije. Iedereen wist dat Hitler had zijn zinnen op de Sudetenland gezet. Uit angst werd gestemd tegen de “Tsjechische agressie tegen de Sudetenduitsers”. Tsjecho-Slowakije werd in 1938 op zeer lage wijze verguisd. Trouwens dezelfde smerige kliek die toentertijd Tsjecho-Slowakije liet vallen, eist nu van dat land haar soevereiniteit op te geven, en haar bevolking in gevaar te brengen door het opnemen van zwermen gevaarlijk menselijk afval uit islamitische landen en Afrika. Israël zit nu in dezelfde positie als Tsjecho-Slowakije toen. Zij moet het opnemen tegen een organisatie die voor 80% is bevolkt door landen uit de Derde Wereld, waar meer dan 55 landen is islamitisch. In tegendeel tot Tsjecho-Slowakije van 1938, is Israël in staat zichzelf te verdedigen. Zij heeft de gekleurde gedegenereerde bende van de VN niet nodig.

  Geliked door 1 persoon

 2. Freddy zegt:

  Hoog tijd dat we dit riedeltje van VN verlaten

  Like

 3. Trompet zegt:

  Hoe stemde Nederland?

  Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Nederland zal ook wel tegen Israël gestemd hebben ,met mevrouw Kaag als minister van buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking. Vreemd dat het stemgedrag van nederland hier niet genoemd wordt. Dat duitsland blanco gesteld heeft valt me mee wanfr doorgaans durft merkel, als schoothond van macron, niet tegen frankrijk in te gaan daarom maar blanco, doet ze toch iets, vindt ze zelf. Weer de joden verketteren maar zij ziet dat anders.

  Like

 5. antiislamnu zegt:

  Verenigde Naties heeft nul toegevoegde waarde sterker zij is zelf totaal waardeloos maakt meer kapot dan wat anders.
  We hadden deze vieze stink bende al decennia geleden moeten verlaten zij maken Europa kapot met hun regeltjes.

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  De VERENIGDE NAZI,S.

  Geliked door 1 persoon

 7. Gienekehado zegt:

  Kijken we hier van op?? Maar in Israël zijn toch wel “dubieuze” ontwikkelingen gaande. De orthodoxen fokken als…. Hele steden zijn al in hun handen. De SOEPJURKEN willen dat vrouwen achterin de bus instappen, bepaalde straten niet meer in mogen, straatnamen van vrouwen (oa. Anne Frank) aangepast worden etc. Er wordt zelfs al gerept over een religieuze oorlog. De godsdienstwaanzinnige haredim zijn geen haar beter dan hun Semitische broeders!!
  https://www.jpost.com/israel-news/beit-shemesh-to-obscure-womens-first-names-on-street-signs-643331

  Geliked door 1 persoon

 8. Gienekehado zegt:

  Sfeerbeeld uit VROME stad in Israël!!

  Like

 9. koosv8 zegt:

  Wat dacht u van OPDOEKEN ! de VN en de WHO! En met GEZOND VERSTAND, EN ZONDER INMENGING VAN FILANTROPISCHE MILJARDAIRS, WEER OUDERWETS GOED DOORDACHTE POLITIEK BEDRIJVEN ,MET HET WELZIJN VAN DE MENS IN ZIJN EIGEN LANDSTREEK VOOROPGESTELD. STOPPEN MET HET VERPLAATSEN VAN HELE VOLKSSTAMMEN,S’LANDS WIJS,
  S’LANDS EER,,

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob zegt:

  De VN mensenrechten organisatie is
  van de Wann See naar Genve en New York
  gegaan. De Arabieren die men (als fout
  hulpmiddel) Palestijnen noemt zijn geen
  Israelies.
  Dat nL niet tegen stemt laat zien dat de
  joden haat diep in NL verankert zit.

  Geliked door 1 persoon

 11. Lost zegt:

  Deze verenigde naties is niets anders als een demoniseer machine waarbij de beesten aan het stuur zitten…

  Geen enkel beschaafd land kan nog met zulk een monstrositeit handelen cq meewerken, laat staan financieren. Is deze wereld gek geworden?

  Like

 12. karton zegt:

  Nou moe !!
  Zie ik toevallig gisteren op deze site een video waarin enkele volledig gesluierde mevrouwen op een weerzinwekkende wijze met zwepen en stokken worden mishandeld door enkele mannen, mogelijk hun eigen mannen. Gezien de “gewaden” waarin dit gore volkje te zien was, was deze video beslist niet in Israël opgenomen, maar in een moslimland , zoals bijv. Iran, Pakistan of Saoudi-Arabië !
  VN ? Criminele organisatie !
  Onbegrijpelijk dat een zich “fatsoenlijk en democratisch” land als bijv. Nederland in een dergelijk clubje wenst te vertonen.

  Like

 13. Kees zegt:

  De VN maakt zich steeds opnieuw volkomen ongeloofwaardig. Tijd om dat instituut op te heffen.

  Geliked door 2 people

 14. Knalkopje1 zegt:

  Ierland heeft meegestemd met deze schandelijke veroordeling, omdat dit land een eerste minister heeft, Varadkar, die met hetzelfde sopje is overgoten als bijvoorbeeld Merkel. Varadkar (dat woord lijkt veel op ‘verrader’) wil ook minstens een miljoen ‘vluchtelingen’ en ‘immigranten’ importeren; zo zal hij zijn eigen land ook ten gronde richten.
  De VN is al tientallen jaren volslagen rot. Ik weet nog hoe de VN het genocidebewind van Pol Pot jarenlang erkende als de ‘wettige’ regering van Cambodja! De inval van Vietnam in dat land werd door de VN veroordeeld.

  Like

 15. Cathja zegt:

  Als we het over rechten van de mens hebben, en dan met name over vrouwenrechten, dan kunnen we Israël gerust noemen als land wat vriendelijk is voor vrouwen. Zelfs Arabieren die in Israël wonen en werken zouden nergens anders willen wonen en werken.
  Dat er binnen de VN zo negatief over Israël gesproken wordt, en dat er maar zo weinig landen achter dat land staan, zegt meer dan genoeg.
  Ik schaam mij als Nederlander dat MIJN land niet volledig achter Israël staat. Nog maar enkele weken geleden bracht de NVWA een onverwacht bezoek aan een winkel waar men Israëlische wijnen verkoopt. Volgens de NVWA kloppen de etiketten niet die er op de flessen zitten. Er is niet vermeld dat deze wijn geproduceerd wordt in de ‘bezette gebieden’. Dat deze bewering nergens op slaat moge duidelijk zijn.

  Nederland moet zich diep schamen voor haar houding in dezen, maar het lijkt er veel op dat ons land zich onderhand nergens meer voor schaamt. Zelfs niet voor het nalaten van zorg voor het welzijn van het eigen volk.

  Diep, diep triest!

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Ik woon hier, maar mijn land is het al lang niet meer! Ik heb er weinig meer mee. Voor onze Voorouders heb ik diep respect, de huidige populatie haat ik!

   Like

 16. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s