BEK HOUDEN SLAAF!

(Door: “Hijseenberg”)

Onze grote roerganger Rutte vertelde ons onlangs dat we gewoon onze bek moesten houden. Tijdens vragen van Baudet over de mortaliteitscijfers van corona staat Rutte ostentatief te zuchten

Je ziet hem gewoon denken, was ik maar dictator dan hoefde ik hier niet te reageren op irritante vragen van een vertegenwoordiger van het klootjesvolk die zich zorgen maken over hun suffe baantje. Hij wordt toch wel doorbetaald en zal, nadat NL hem eindelijk zat is als MP, ergens in een leuke internationale positie belanden met een vorstelijk salaris.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op BEK HOUDEN SLAAF!

 1. oudmarinier zegt:

  De laatste die zulke woorden tegen mij uitte , ongeveer 25 jaar geleden , is tot op heden nog steeds ZOEK !!! Dus…Markje…..beetje op je woorden letten als je niet bij die betreffende persoon wenst te worden gevoegd .

  Geliked door 7 people

 2. Julia zegt:

  Wat is dit een akelige nare gewetenloze vent. Jatten uit onze belastingpot is hem niet vreemd. Schaamte heeft deze misdadiger niet. Koningshuis vertroetelen om er nog eens een flinke schep bovenop te doen en een studente van zogenoemd koninklijke bloede een studiefinanciering geven van 1,6 miljoen per jaar. Wat een fratsen en leugen om te stellen dat deze dame even 282.000 zelf netto heeft en de rest is voor haar personele en verdere onzin uitgaven. Het is gewoon een ordinaire gift gestolen uit onze belastingpot. Nu een flinke trap na naar de zorgmedewerkers om eerst een stel rijksambtenaren te belonen voor hun kopje koffie thuis en wc papier vergoeding heerlijk zittend achter hun Ikea bureau thuis en daar bovenop nog een loonsverhoging. Schaamteloos. Heeft deze misdadiger tegen de mensheid het nog over bek houden ik hoop één ding dat deze misdadiger die de boel willens en wetens de nek om draait binnenkort een flinke natrap krijgt en uit zijn zetel wordt verdreven. Wat heb ik genoeg van deze pathetische leugenaar,huichelaar en volksverlakker. Ik heb niet snel een bloed hekel aan iemand maar ik heb nimmer zo een hekel gehad aan iemand die continu de boel loopt de bedriegen en eigen volk totaal negeert en in de kou zet en nu nog aan de ketting legt en de boel totaal economisch naar de donder helpt.

  Geliked door 7 people

 3. Knalkopje1 zegt:

  Grote Roerganger, zo werd Mao Zedong betiteld als weldoener van het Chinese volk. Ik persoonlijk noem Rutte ook wel onze Geliefde Leider in commentaren in Commonsense.TV, naar Noord-Koreaans voorbeeld.

  Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  Verneuk de meuk Rutte is een grote leugenaar.
  Alles wat uit zijn mond komt is gelogen.
  Van al zijn beloftes wist hij niets meer te herinneren “daar heb ik geen herinnering aan” of “dat weet ik niet meer” en onderwijl sneaky jou en mij van ons geld beroven.
  Dus word het niet tijd dat HIJ, die Alzheimer patiënt, zijn bek eens gaat houden?

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:


  Covid19 is een wapen

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Gordon blijkt corona te hebben, en nu dit weer…veel sterkte.
  De Telegraaf
  @telegraaf
  Gordon is zaterdagnacht in zijn eigen appartement in Amsterdam-Zuid ernstig mishandeld en beroofd van pinpas en creditcards en dure sieraden waaronder een Rolex horloge. Gordon werd vastgebonden, met de dood bedreigd en kreeg een mes op zijn keel.

  Like

 7. M. zegt:

  Omdat de regering al jaren het beste met het eigen volk voor heeft kunnen hulpbehoevende oma en opa de tering krijgen voor hun goede gedrag en positieve bijdrage aan de samenleving omdat men liever alles wat voor de duvel danst in ons land voorziet van zakken geld.
  Het merendeel van de komedie van overvolle ziekenhuizen die opgevoerd werd terwijl men duimen zat te draaien wil men uiteraard geen extra geld geven en de echte helden van de zorg al helemaal niet anders moeten ze hun eigen komedie van duimendraaierij nog betalen.
  Medicatie welke bewezen mensen kan genezen verklaart men tot kwakzalverij omdat dat geen geld voor ze oplevert, geen extra macht en men er ook geen door hen zelf als nobele ridders ‘gerechtvaardigde’ tirannie tegen het volk mee kan uitoefenen om zo zichzelf pogen te beschermen tegen vervolging voor misdrijven tegen de mensheid.

  Om de zwakkeren van de samenleving te ‘beschermen’ laten ze de zwakkeren afsterven in isolatie vanwege het ‘dodelijke’ virus en benemen we ze de laatste de adem ook nog met een muilkorf.
  Om ze in hun eigen asem te smoren terwijl ze de gevangenen vrij laten zonder muilkorf vanwege het ‘dodelijke’ virus en migratie uit risico landen gewoon doorging.
  Is dat niet humaan?
  Criminelen achter het gaas vandaan en opa en oma achter het gaas?
  En zijn ze daarmee niet geweldig goed bezig om ons te beschermen tegen het ‘dodelijke’ virus??
  Waarschijnlijk om hardere maatregelen te voorkomen, denkt u ook niet ??

  Zijn het geen barmhartige ridders?

  De ridders hebben daar in den Haag een glazen bol en daar zag men al een avondklok in en wegens eerder succes van de avondklok waarbij men het volk naar hartenlust kon tiranniseren was men zeer verheugd met het zien van de avondklok in de nabije toekomst, en kon men het goede nieuws voor de burger niet langer voor zich houden.

  Normaal gesproken houden ze niet zo van brengen van goed nieuws of het verwennen van het volk maar dit ‘goede’ nieuws wilden ze u niet onthouden.

  Omdat ze weten dat veel mensen blij worden van dode mussen en gouden bergen voorziet hun media de mensen daar 24/7 in.
  Daarom mag u ook altijd de broekriem weer aantrekken als de economie aantrekt en deze nog meer aantrekken als economie geen groei vertoont.
  Omdat zo bezorgd om u zijn promoot men de verplichte ‘bescherming’ uit een geheim gemaakt spuitje.
  Waarvan men de werking zelf niet vertrouwd anders waren de mensen die tegen zo’n opgedrongen geheime spuit waren geen probleem geweest.
  Dan waren de mensen met zuurstoftekort in de hersenen en de gehersenspoelde tv kijkers die geloven in geheim gemaakte spuitjes van een bende viespeuken wel beschermd tegen deze mensen met gezond verstand?

  Maar veel mensen zijn zo wezenloos dat ze het wel een goed idee vinden om mensen in kampen te stoppen omdat ze een gevaar zouden zijn voor de mensen die zich hebben laten ‘beschermen’ of zich willen laten ‘beschermen’ met een geheim spuitje van viespeuken die niet aansprakelijk gesteld kunnen worden.
  Omdat concentratiekamp teveel in de spotlight zet dat de geschiedenis zich herhaalt en zelfs de wezenloze burger misschien nog aan het denken zet noemt men het met een mooi woord quarantainekampen.
  Zelfde shit maar het klinkt wat beter zo tussen de dooie mussen en gouden bergen door.

  Niemand gelooft blijkbaar in die zogenaamde ‘bescherming’ die opgedrongen moet worden op wat mensen met zuurstofgebrek in de hersenen en wat gehersenspoelde tv kijkers zonder zelfstandig denkvermogen na, en uiteraard de viespeuken en hun betaalde trekpoppen die graag hun handeltje verplicht zien worden wereldwijd.

  Ze geloven zelf niet in hun eigen bullshit, dat ze alles en iedereen die hun bullshit doorziet als gevaar beschouwen voor de volksgezondheid.
  Schuw als ze zijn voor de waarheid.
  Die bullshit geeft ze noodwetjes en wetten die de mensenrechten kunnen reduceren tot nul.
  Willekeur naar om het even welke burger maar die willekeur naar godvruchtige en eerlijke mensen zal de voorkeur bij hen genieten zoals u al jaren kan aanschouwen als uw ogen niet dicht zitten.

  Geliked door 2 people

 8. Bob zegt:

  M. Rutte heeft een goede leermeester gehad.
  Zijn grootvader was in WOII direkteur van
  Hide Mij. die joden als slaven in werkkampen
  zette (ik weet of ander gezinde mannen ook
  als slaaf daar gewerkt hebben) vaak karige voeding.
  Om ze daarna naar Westerbork op tesluiten
  en een enkele reis vernietigingkampen te geven.
  Opsluiten en de dood in jagen is hem bekend.

  Geliked door 3 people

 9. oudmarinier zegt:

  Ben er 100% van overtuigd , dat men bij Unilever OPGELUCHT was dat deze nazi weg is .

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Mijn bek houden voor dat stuk kruipend ongedierte ? We zullen hem eens het zwijgen gaan opleggen, maar dan voorgoed. Eens zal hij door iemand afgeknald gaan worden. Want zoals het gezegde luidt; de kruik gaat net zo lang te water tot hij barst !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s