Tweet van Geert

Als je de grenzen jarenlang openzet @MinPres Rutte, waardoor 750.000 niet-westerse allochtonen ons land binnen zijn gekomen die bakken met geld kosten en gratis zorg krijgen, maar vervolgens zieke Nederlanders geen zorg geeft, dan verdien je het niet MP van Nederland te zijn!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, PVV, Rotzakken, Rutte. Bookmark de permalink .

3 reacties op Tweet van Geert

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Helemaal mee eens. Het huidige beleid wat overigens voor geheel de E.U. geldt, speelt het nationaal socialisme uitstekend in de kaart. De mensen zijn het zat met die ongebreidelde import van zwarte plunderaars en ander tuig van de richel. Knokploegen zoals die in de jaren dertig in Duitsland ontstonden sluit ik niet uit. Dat er uiteindelijk een leider opstaat die massaal aanhang gaat krijgen om Europa terug te veroveren voor eigen Volk lijkt me dan ook een duidelijke zaak. Het is dan ook geen kwestie of dat gaat gebeuren. De enige factor is slechts, wanneer?
  Zelf denk ik aan een tijdsbestek van minder dan vijf jaar.

  Like

 2. Jan Altena zegt:

  Rutte verdient helemaal niets, ow.. wacht, misschien verdient hij (als verdachte, er zijn feiten genoeg) een straf als iemand die zijn en ons land heeft verraden als een gewetenloze leugenaar.
  En daarin gesteund door coalitie.
  Het ergste vind ik de houding van CU…. Die club heeft zijn ziel en zaligheid verkocht aan…., vult u dat zelf maar in.

  Like

 3. Julia zegt:

  Helemaal gelijk. Je kunt geen functie MP vervullen als je eigen volk verraad en in de kou zet. Maar ja het gaat heerlijk zijn gangetje wat maakt het nog uit het grootste deel van de onderdanige domme schaapjes geloven in deze verrader en misdadiger tegen de menselijkheid. Kortom met zo een over groot deel dom volk is een land verloren en overgeleverd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s