Aartsbisschop onthult: “Er bestaat een plan om Europa met immigranten te islamiseren”

(Vertaling: E.J. Bron)

Over tien jaar zal Europa islamitisch zijn. Al in 2016 deed Monsignore Carlo Liberati, emeritus aartsbisschop van Pompeji, deze dramatische voorspelling. En nu komen we steeds dichter bij deze uitspraak.

Volgens informatie van de bisschop is er een etnische uitwisseling aan de gang, die leidt tot de islamisering van Europa. De wapens van de moslims zijn geen bommen, maar de buiken van hun vrouwen.

Hieronder enkele letterlijke citaten van de aartsbisschop, die ons te denken zouden moeten geven:

“Ik vrees dat we over tien jaar of minder in Europa allemaal demografisch islamitisch worden. Zij hebben zes of zeven kinderen, in Europa daarentegen hebben we een geboortecijfer van nul of bijna nul. Europa is heidens geworden en we leven alsof God niet bestaat, door het op te geven ons geloof openlijk te manifesteren. Ja, we schamen ons er zelfs voor. Ik vraag me af: bestaat er überhaupt nog katholicisme?”

“We hebben de katholieke zin van het leven verloren. Om de islam te stoppen, die een bedreiging voor ons vormt, zouden we allemaal aan de geest van Lepanto (1571) en Wenen (1683) moeten denken, die het ons mogelijk gemaakt heeft het Avondland te redden. We zoeken hier een onmogelijke zachte dialoog met diegenen die ons willen onderwerpen, omdat zij ons als ongelovigen beschouwen. De islam is gebaseerd op de koran, die de onderwerping van ongelovigen predikt. Ik wil niet islamitisch sterven en mijn argument is dat wij als christenen het zwaard van het geloof en van de waarheid zouden moeten hanteren. De islam is gewelddadig, omdat de koran dat is. Laten we ophouden met te geloven in een gematigde islam.”

“Een ieder die zegt dat iedereen opgenomen moet worden, is een utopist of heeft andere bedoelingen. In dit opzicht denk ik dat de Hongaarse minister-president Viktor Orbán gelijk heeft. Diegenen die islamitische landen verlaten, vluchten in werkelijkheid voor d eislam. Ik vraag me af: waarom nemen de rijke islamitische landen deze mensen niet op? De reden lijkt mij te zijn dat er blijkbaar een regelrecht plan bestaat om Europa te islamiseren.”

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
www.unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", christenhaat, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Aartsbisschop onthult: “Er bestaat een plan om Europa met immigranten te islamiseren”

 1. Harry Willemse zegt:

  De reden lijkt mij te zijn dat er blijkbaar een regelrecht plan bestaat om Europa te islamiseren. Zegt Oil for immigration u iets?

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Harry Willemse. De moslims zichzelf hebben niet, op een blauwe maandag, de plan gevat Europa te bestormen en over te nemen. Een herhaling van 1683. Degenen die Europa als zwermen mieren overvloeden, zijn 85% analfabeet. Zij komen regelrecht uit islamitische woestijnlanden en de jungles van Afrika. Dus, een groot deel van de geschreven media kan ze niet bereiken. Zij worden gefinancierd, verzorgd en gestuurd door BLANKE ORGANISATIES die hechte samenwerking hebben met islamitische organisaties zoals: de moslim broederschap, Al Quida, ISIS, Hizb ut Tahrier, CAIR enz. De bedoeling van de BLANKE ORGANISATIES is Europa niet onderwerpen, maar EUROPA via selectieve genocide TE ONTVOLKEN. Onproductieve ouderen worden per direct afgemaakt. Mannen en jongens worden afgemaakt of als slaven verkocht. Blanke jonge vrouwen en kleine meisjes worden massaal uitgehuwelijkt, of op de slavenmarkten als seksslavinnen verhandeld. De buiken van de moslima’s en de kloten van de moslims werken op hetzelfde niveau als die van ratten. Toch, het duurt 18 jaar totdat een kind als soldaat inzetbaar is. Dat duurt voor de projectleiders te lang! Zij werken planmatig, en zij willen maximum output in zo kort mogelijke tijd. Dus, de beste manier dat te doen, is Europa overspoelen met miljoenen van zwarte en bruine kloten. Zodra de quota is bereikt, kan het feest op zijn ISIS style beginnen. De reden voor deze duivelse plan is niet ideologisch, maar puur financieel. Men zoekt naar miljoenen van goed of hoog functionerende (loon)slaven.

   Like

   • LUCIA zegt:

    @R.Thomassen;dat is absoluut het plan maar dat wat je opnoemt is puur het demografisch-economische aspect, er is ook een khazarische wraak op het blanke ras, die, ideologisch niet exact het juiste woord, een behoorlijk grote rol speelt heeft te maken met volledige uitroeiing van een genetisch/ bloed pakket, dat het meest in Europa voorkomt, er is een soort angst voor de afstammelingen hiervan en er gaan ook geruchten dat ze willen voorkomen dat Jezus, die ook dat bloed/ genenpakket heeft, zou kunnen reïncarneren /terugkeren uit deze groep.
    We moeten niet vergeten, dat de mensen die dit verzinnen en ten uitvoer willen brengen, zwaar in de zwarte magie zitten en satanisten zijn, nou zijn er mensen die denken dat het allemaal flauwekul is en ik kan u voor 100% verzekeren, dat demonen en geesten en zwarte magie en een satan bestaan, ik heb genoeg gezien en meegemaakt.

    Like

 2. koosv8 zegt:

  Dat is toch geen nieuws meneer de bisschop, de katholieke kerk kijkt al vele decennia lang weg van het KWAAD, samen met de POLITIEK en de MEDIA. WIE er iets van vind wordt tot op de dag van vandaag voor van alles uitgemaakt.
  En we ondergraven onze eigenheid, het gevoel van thuis zijn in je EIGEN LAND, en de jeugd wordt opgehitst en bang gemaakt over klimaat en vernietiging van onze aarde, maar hebben niet in de gaten dat de vrijheid verdwijnt. En daar draait alles om. Geen tegen geluid mogelijk, IS DICTATUUR. EN NIKS ANDERS!!!!

  Geliked door 3 people

 3. Ruben zegt:

  Beste bisschop,
  U bent wel erg laat, te laat.
  Had dit 50 jaar geleden geroepen, liefst met de hele clerus.
  Nu is het te laat. Helaas

  Geliked door 2 people

  • RickyP zegt:

   Ach je kan de schuld nu weer opnieuw op deze bisschop schuiven en op de RK Kerk, maar waar waren AL DIE GOEDE KATHOLIEKEN 50 JAAR GELEDEN toen de Rooms Katholieke Kerk verkwanseld werd door Paulus VI en Alfrink. In Nederland hebben slechts 4000 mensen in 1968 geprotesteerd. Maar de rest ging rustig slapen en het modernisme aanhangen. Het was zo een veel makkelijkere Godsdienst geworden. Dat geldt ook voor de politiek. Wie heeft deze kliek constant gekozen en mensen als Glimmerveen, Janmaat etc. uitgescholden voor nazi’s en fascisten……. Ja HET VOLK dus. Haal eerst de balk uit uw eigen oog…….

   Like

   • koosv8 zegt:

    Waar, ik ben indertijd lid geworden van Janmaat zijn partij, er werd zo verschrikkelijk over hen geschreven. Ik dacht dat wil ik van dichtbij meemaken, om te zien of het ook zo was als men roeptoeterde, op radio, tv, en in de krant. NIET DUS, DE PARTIJ WERD STRAK BESTUURD, SOMS TE, MAAR TOCH. En een beetje kaf zit er bij elke partij wel, en dat wordt heel diep uitgemeten, OOK NU NOG!!!!

    Like

  • R Thomasson zegt:

   @Ruben. De roep van de bisschop is mosterd na de maaltijd. Zo goed als waardeloos. Net zo waardeloos als zijn huidige paus Franciscus, die vierkant achter de moslims staat en tegen zijn eigen mensen!

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Als het overgrote deel van de “vluchtelingen” op de vlucht is voor de islam dan vraag ik me af waarom in Europa de moskeeën als paddenstoelen uit de grond rijzen.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Guusvelraeds. Omdat de leugens van de zgn. “linkse” Gutmenschen, zijn zo onlogisch en zo primitief dat ze een belediging zijn voor ieder mens met een gemiddelde IQ. De minachting van deze mensen tegenover ons is zo groot, dat zij ons beschouwen als dommer dan Pinokkio. Ook Pinokkio zag vrij snel dat de blinde kat en de manke vos zijn bedriegers.

   Like

 5. Laura van der Storm zegt:

  Ja, ik blijf het niet zeggen………

  Like

 6. Bas zegt:

  Like

 7. Bas zegt:

  Maandagochtend in Italië (vandaag): terwijl Afrikaanse en Aziatische economische illegale immigranten wakker worden in hotels en luxeschepen met ontbijt, lunch en diner op onze kosten verzekerd, halen miljoenen Italianen het einde van de maand niet en gaan naar Caritas om om eten te bedelen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Lyon

  Nacht van stedelijk geweld in Rillieux-la-Pape in de metropool #Lyon
  10 auto’s verbrandden, een kerk werd aangevallen en brandweerlieden gestenigd tijdens de interventie.
  We kunnen ons voorstellen wat er zou zijn gebeurd als een moskee hetzelfde lot had ondergaan.

  Geliked door 2 people

 9. vangie1206j zegt:

  En alle Europeanen blijven met de handen op de rug toekijken.
  Ik wens ze de hel toe.

  Geliked door 2 people

 10. Pistolen-Paultje zegt:

  Ik snap niet dat de kerk dit allemaal toe laat en wat hun voordeel is als ze weg gejaagd worden door de islam….

  Like

 11. Pingback: malthablog's Blog

 12. Pingback: Aartsbisschop onthult: “Er bestaat een plan om Europa met immigranten te islamiseren” | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s