Liegen over geaardheid, of ophalen met het vliegtuig; vier asielmisstanden op een rij

(Door: Fleur Verbeek)

Asielzoekers liegen vaak over hun leeftijd en hun seksuele geaardheid. Zo hebben de afgelopen jaren honderden asielzoekers uit Oeganda onterecht een Nederlandse verblijfsvergunning gekregen, omdat zij beweerden dat zij homoseksueel zijn. Dat en nog twee andere misstanden in de asielprocedure op een rij.

Lees verder>>>

h/t “Henk V.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

13 reacties op Liegen over geaardheid, of ophalen met het vliegtuig; vier asielmisstanden op een rij

 1. oudmarinier zegt:

  En DAT zou dus eigenlijk moeten betekenen , dat je VERBLIJFSVERGUNNING , m.o.i. ONGELDIG wordt en men kan deze lui dan ook zonder problemen UITZETTEN naar land van herkomst . Daarnaast , tot Persona Non Grata verklaren voor ’n periode van minimaal 10 jaar. Doet men in Australie OOK…. Opzettelijk verstrekken van VALSE / onjuiste informatie en het wordt ontdekt …Linea Recta retour thuisland.

  Geliked door 2 people

 2. Ken iemand die ooit in een AZC gewerkt heeft, uit nieuwsgierigheid en ook omdat er weinig passend werk was. Nóóóóoóóit weer! Het was / is 1 GROTE SMEERLAPPERIJ van LEUGEN / BEDROG!! Er wordt heel veel verzwegen en GEHEIMHOUDING is een groot ding! Ach, de Wakkere, ALERTE Hollander weet dit toch al decennia!! Het is 1 GROTE SMEERLAPPERIJ van LEUGEN / BEDROG, met een prijskaartje van 10tallen M I L J A R D E N!! AFGEJAT van ONS!!

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Gienekehado St.
   Wat u schrijft komt mij zó bekend voor !!
   Het liegen, bedriegen, achter houden, in de doofpot stoppen enz. , gebeurt in álle lagen van de ambtenarenwereld : politie, justitie, defensie, belastingdienst enz.

   Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Ach ja dit mag en kan toch allemaal die asielzoekers uitzetten is weer eens onmogelijke omdat ze het voordeel van de twijfel krijgen toegespeeld. De migratie is toch een enorme grote chaos en intens wanbeleid en het blijft dweilen met open kraan. Nee wat wel normaal is binnen deze bananenrepubliek is mensen de ellende in storten die vals zijn beschuldigd i.v.m. fraude toeslagenuitkering en jaren moeten wachten op terugbetaling door de fouten en de uiteraard de enorme chaos binnen onze belastingdienst. Uiteindelijk geven we voorrang aan frauderende asielzoekers die de boel besodemieteren en hiervoor vet worden beloond d.m.v. riante bijstandsuitkering, gratis zwemlessen, gratis gezondheidszorg, voorrang huisvesting en als klap op de vuurpijl gezinshereniging want die zwarte valse homo’s hebben natuurlijk al veel kindertjes verwekt. Het loopt werkelijk de spuigaten uit dan zullen we het nog niet hebben wat dit enorm wanbeleid de belastingbetaler jaarlijks kost. De EU met haar migratiewaanzin zorgen voor de ondergang van een eens welvarend Europa. Alles wat hier niet thuis hoort zoals geïmporteerde criminelen, profiteurs uit veilige landen, fraudeurs en bedriegers moeten zo snel mogelijk Europa worden uitgetrapt. Nee dit kan wettelijk niet maar spoedwetten die tegen alle mensenrechten en grondwet indruisen is per direct mogelijk als het de geïmporteerde massale invasie van zwarten en woestijnratten maar niet treft. Knettergek tijd voor een dikke vaarwel EU.

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Typisch Nederland weer met zijn wij kunnen ze het NL. burgerschap niet meer afnemen.
  Moet ik als NL. staatsburger eens aflikken liegen tdgen de overheid bv. tegen de belastingdienst.
  Hoe zal dan die staats dictators reageren?????
  Net zoals tegen dat liegende buitenlandse schorem?????
  Ik weet heel zeker dat die dictators alles uit de kast zullen halen om mij neer te sabelen.

  Geliked door 2 people

 5. saddy zegt:

  Deense minister gaf openheid over het voortdurende en immense frauderen door asielzoekers. Zweden heeft net maatregelen aangekondigd om de immigratie flink af te remmen door bv familie hereniging te stoppen.
  in Duitsland zijn er asielzoekers met 30 – 40 identiteiten en 40 x een netto uitkering is een heel mooi inkomen
  Oeganda is geen incident en het gaat ook niet steeds beter

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Hebben alweer een hoop gekken enkele 10.000 de Euro’s gedoneerd aan een club van loosers die nou gestrand zijn in Athene.
  En nog hebben deze “donateurs” niet door dat ze zwaar in de zeik genomen worden door de club van wij gaan ze halen.
  Die gekken denken namelijk omdat ze hier een grote smoel op kunnen zetten, ze dat in andere landen ook kunnen.
  Het is ze in ieder geval nu duidelijk gemaakt dat niet iedereen in de wereld het eens is met hun gezeik.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ronald B zegt:

  IEDERE asieleiser liegt en bedriegt….dat geven enkele ook toe als de verblijfsvergunning binnen is…….Alle asielzoekerscentra in Europa zouden er niet hoeven zijn, omdat IEDERE asieleiser al door één of meerdere veilige landen is gereisd!!!!!!!!!!!!!!! De elite van de EU zitten er alleen voor de gigantische lonen!!!!!! EU opdoeken en terug naar een EEG!!!!!

  Like

 8. Sinyo zegt:

  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Maar zouden de verantwoordelijken voor onze vrijheid en blijheid heelmeesters zijn??????? In tegendeel. De boel hier (zeer bewust) laten wegrotten dat doen die gasten “heel meesterlijk”. En die sukkelige landgenoten zullen volgend jaar wel weer in verkiezingsleuzen trappen. Met alle onheil te voorzien. Ongelooflijk maar al te waar.

  Geliked door 2 people

 9. Gerrit zegt:

  Vandaag een reportage bekeken van Spiegel TV op een Duitse zender over criminele Moslim clans in Berlijn. Grootfamilies die uitsluitend van de misdaad leven en soms miljoenen buitmaken.Zoals de bekende gouden munt, De gezinnen tellen meer dan 10 kinderen, soms 16. En de Moeders beweren dat de gevangenis van hun zonen echte kerels maakt. De Politie heeft totaal geen vat op deze mannen, Ze zijn hondsbrutaal en weten zich gesteund door hun clan. Ziet er slecht uit voor de toekomst en dan te bedenken dat Duitsland ze zelf heeft binnengehaald.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Italië

  Catanzaro, 60 Pakistaanse en Egyptische economische illegale immigranten landden in de nacht en werden uitgeladen in een lokaal aan de kust om de invasie te vieren en de gebruikelijke selfies te maken! Sommigen zijn gevlucht: 30 hebben zichzelf minderjarig verklaard om ons voor meer geld te verneuken. #

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s