VIDEO Dr. Nikolaus Fest (AfD): “De grote EU-leugen” (+ Nederlandse vertaling)

Vertaling: E.J. Bron)

De Europese Commissie wil de uitbetaling van geld koppelen aan de rechtsstaat en democratie. Dat is in principe een goed idee als het met de rechtsstaat en democratie goed gesteld zou zijn in de EU. Dat is echter helaas niet het geval. Integendeel. We maken al jarenlang mee dat de eis betreffende de rechtsstaat uitsluitend instrumenteel gebruikt wordt, namelijk op het moment dat dit zo uitkomt.

Een paar voorbeelden. In Duitsland worden rechters van het constitutioneel hof door de politiek benoemd. Dat is in orde, in Polen is het echter een schandaal. De brute overvallen door de politie op “Gele Hesjes” in Frankrijk worden in het rechtsstaatrapport niet eens genoemd. Turkije is al jarenlang een “islamistische” dictatuur. Reactie van de EU: nul. Men blijft onderhandelen met Turkije over een toetreding en blijft het land miljarden betalen. Voorbeeld Afrika. Nauwelijks een van de landen daar voldoet aan onze eisen betreffende de rechtsstaat, maar de EU wil uitgerekend met Afrika nu een nieuw partnerschap oprichten. Dus rijke, corrupte regimes nog rijker maken. En voorbeeld Palestina: ook daar een van de meest corrupte regimes ter wereld en ook daar doet de EU niets, maar zwijgt.

Zoals zo veel dingen in de EU is ook het rechtsstaatmechanisme een leugen. Het gaat niet om de toestand van de rechtsstaat, het gaat erom andere landen te chanteren. Landen zoals Polen, die zich verzetten tegen de onzin van de gender-ideologie of zoals Hongarije, die geen migratie van misdadigers en sociale parasieten willen worden. Dus, het rechtsstaatmechanisme is een leugen en diegene die een beetje wakker is, zal hier niet mee instemmen.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Dr. Nikolaus Fest (AfD): “De grote EU-leugen” (+ Nederlandse vertaling)

 1. karton zegt:

  Wat ze nú weer hebben bedacht in de EUSSR-burelen !! Je zou dat zootje toch ophangen, gvd.
  Je reinste chantage plegen ze; en die zooi noemt zich “democratisch”!
  Ongelooflijk.
  Schurken zijn ‘t, niks meer of minder…….gore schurken.

  Geliked door 3 people

 2. koosv8 zegt:

  Der zegt hij wat, iedereen die een beetje wakker is. Er slapen er nog zoveel, en diep, echt niet normaal. Maar ik begrijp het wel, ze zijn suf gelult door die zelfde godvergeten MEDIA!!!

  Geliked door 3 people

 3. R Thomasson zegt:

  Jammer genoeg Dr. Nikolaus Fest spreekt niet echt over toestanden die in EU landen zelf gebeuren. Hij spreekt niet over de ONDERDRUKKING VAN HET CATALAANSE VOLK door de regering van Madrid. De buitengewone agressie van de Spaanse politie tegen Catalanen na de verkiezingen waarin Poigdemont werd gekozen tot de eerste premier https://www.youtube.com/watch?v=SMphSsl4FBg. Daarna moest Poigdemont vluchten. De uitlevering van hem van Duitsland naar België https://nos.nl/artikel/2242238-spanje-hekelt-duitsland-wil-uitlevering-puigdemont-op-eigen-voorwaarden.html, en daarna van België naar Spanje. Poigdemont kwam naar Duitsland en België als een ASIELZOEKER!!! Hij moest uit zijn land vluchten, op politieke gronden. Maar hij heeft de status van asielzoeker niet gekregen! Dat terwijl alle mogelijk analfabeten uit de jungle en de woestijn, krijgen zonder veel moeite de status van (politieke)asielzoekers; al kunnen ze zelfs niet eens hun eigen naam schrijven. In Polen worden de rechten van LGBT met voeten getreden. Poolse onderzoekers die durven historisch materiaal over de Holocaust publiceren, riskeren 5 jaar gevangenis straf. Het is leuk dat Nikolaus Fest richt zijn pijlen tegen Turkije en de Palestijnen (en terecht). Maar de boel in de EU zelf, heeft al de graad van ontbinding bereikt, en de stank is bijna niet te harden.

  Geliked door 3 people

 4. Julia zegt:

  Wat worden we toch smerige manier besodemieterd https://www.ninefornews.nl/rivm-verwijdert-stiekem-filmpje-over-mondkapjes-geen-meerwaarde/
  Waarschuwing voor al die onderdanige mondkapjes dragers die hier in geloven https://www.ninefornews.nl/neuroloog-legt-uit-waarom-hij-geen-mondkapje-zal-dragen-en-veegt-de-vloer-aan-met-onze-bestuurders/
  Dat het met die elitaire leugenaars en elitaire machtswellustelingen gaat is heel duidelijk https://www.ninefornews.nl/who-stelt-sterftecijfer-corona-stilletjes-bij-naar-013-grootste-schandaal-uit-ons-leven/
  Kortom zij hebben de WOIII in volle gang gezet (dat hoeft absoluut niet met soldaatjes) maar is puur psychologisch om de agenda 21/30 NWO af te ronden door het verkopen van leugens en zaaien van angst ook dan krijgt men het volk onder de duim en zal de miljarden kassa rinkelen voor de rijkste der aarde onder ons. Een al jarenlang voorbereid smerig spel waar o.a. de Rotschild’s een hoofdrol in vervullen https://businessam.be/wat-weet-u-over-de-rothschilds-de-beroemdste-familie-uit-de-bankwereld/ Bilderberg w.o. ons Koningshuis actief zitting in heeft, Bill Gates die miljarden verdiend aan de vaccinaties en niet te vergeten George Soros https://www.ewmagazine.nl/buitenland/achtergrond/2018/11/george-soros-152241w/ Dit zijn de grondleggers die de totale WOIII hebben veroorzaakt uit pure machtswellust en het streven naar het reduceren van de wereldbevolking. Miljoenen mensen zijn hiervan zwaar de dupe en staan voor zeer zware tijden. Onvergeeflijk en al die elitaire machtswellustelingen zouden voor een Internationaal oorlogstribunaal moeten worden gedaagd.

  Geliked door 3 people

 5. ronjaspers zegt:

  In 2005 heeft 63 % van de nederlanders tegen de E.U. grondwet gestemd,ook de fransen.In 2007 heeft bilderberg rat bakellende nederland via het verdrag van lissabon in de E.U. gerommeld.georse soros is een bilderberg lid en heeft 226 E.P. leden omgekocht (nigel farage)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s