EU wedijvert om migranten zonder kwalificatie

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Het sprookje van de “geschoolde arbeidskrachten” gelooft niemand meer

De strijd om de knapste koppen op de internationale arbeidsmarkt hebben Duitsland en Europa al lang verloren. Wie als natuurwetenschapper, ingenieur of arts iets kan en een plek om te werken in het buitenland zoekt, kijkt eerst rond in de VS. Daar is het netto-inkomen drastisch hoger dan in de oude wereld.

Australië loopt in. In “Down Under” zijn immigranten al meer dan 45 jaar niet meer welkom. Ze worden te snel een last voor de pensioenkassen – en wie wil dat? De Australiërs maken een grondige berekening, voordat ze een binnenkomst voor een permanente verblijfsvergunning in hun land toestaan. Wie niks kan wat in Australië gevraagd wordt, komt niet naar binnen.

Europa daarentegen opent een geheel nieuwe competitie, waarbij het geen concurrentie heeft en zonder twijfel zeer “succesvol” zal zijn: de competitie om ongekwalificeerde immigranten, die een last worden voor het sociale stelsel. Wat veel knappe koppen altijd al vermoed hadden, wordt nu openlijk uitgesproken door de Zweedse eurocommissaris voor Binnenlandse Zaken Ylva Johansson (foto): de politieke leiding van de EU wil nadrukkelijk ook laag gekwalificeerde mensen naar Europa lokken.

Zij vormen een nieuwe, kunstmatig gecreëerde onderlaag, waar politiek links voor kan zorgen, dat het klassieke autochtone proletariaat is kwijtgeraakt. Deze migranten worden op kosten van de belastingbetaler ondergebracht, verpleegd, verzorgd en op een bepaald moment van een paspoort van een EU-lidstaat voorzien. Dan moeten zij die politieke spelers dankbaar zijn en hen ondersteunen, die hun binnenkomst mogelijk gemaakt hebben – en van wie ze afhankelijk blijven, omdat velen van hen geen echte kans hebben op het vinden van een baan buiten de sociale stelsels.

Een cynisch, mensenverachtend, egoïstisch systeem, dan zijn aandrijvers ontmaskert en inzet op een langdurige plundering van de economisch productieve delen van de bevolking. Niet alleen voordelig voor een flinterdunne laaf politieke moralisten, die mensen uit vreemde cultuurkringen misbruiken en instrumentaliseren voor hun gemakkelijk te doorgronden eigen belangen.

Deze cynici van het machtsbehoud zijn de werkelijke vijanden van buitenlanders! Wanneer zet de kiezer hen eindelijk uit de verantwoording?

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op EU wedijvert om migranten zonder kwalificatie

 1. Peacepipe zegt:

  Gecombineerd met de Islam een buitengewoon explosief mengsel!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  De grenzen moeten dicht én de islam moet verboden worden in heel Europa, dat zijn de noodzakelijke items voor onze veiligheid en toekomst zonder geweld.

  Geliked door 1 persoon

 3. klaas zegt:

  Like

 4. Bas zegt:

  Minder, minder…

  Like

 5. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/petitie-gestart-europese-rechtse-partijen-willen-eu-migratiepact-stoppen/

  Petitie gestart – Europese rechtse partijen willen EU-migratiepact stoppen

  Het Asiel- en migratiepact dat op 23 september 2020 door de Europese Commissie is gepresenteerd, maakt de weg vrij voor een beleid van massale migratie. Dit zou het einde betekenen van de Europese welvaartsstaat, de Europese naties en de Europese culturen. De Europese rechtse partij Identiteit en Democratie (ID-partij) en de AfD zijn nu een petitie gestart tegen het EU-migratiepact.

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Australie heeft geen wurgcontract sinds 1975,islamisering van europa in ruil voor olie.

  Like

 7. Lot zegt:

  De woordenkeuze van Manfred Rouhs is niet juist: Het gaat niet om de politieke partijen veilig te stellen, want geloof stemuitslagen niet, en er zijn nog veel goedgekken, het veilig stellen zal zeker een bonus zijn. Maar wat Manfred eigenlijk zegt, als islamisten kiezen voor deze linkse nietsnutten, is dat de linksen na de arbeidersrevolutie vanaf 1890-1920, Zij hun banen en hypotheken veilig kunnen stellen. De arbeidersleiders kwamen van gegoede families en ‘iets te doen’ hebben wat hun ouders als graafje of gravinnetje al deden was er niet met al die groeiende kroost van de gegoede families, dus moesten er nieuwe dingen bedacht worden. En zo creeerden zij banen voor zichzelf, het opkomen voor de slechtbedeelde mens, die er wel wat op vooruitging, maar nog altijd te weinig krijgt betaald. Tijden blijven hetzelfde. Domme mensen als Karl Marx met het lage voorhoofd, eigent zich het geld toe van banken, en de echte arbeiders die alles bouwen moeten het nog steeds blijven doen met woningen in arbeidersbuurten.
  Tenzij je zoals een kennis van mij gaat samenwerken, in een groep van 20 die van alles kunnen en voor elkaar en met elkaar huizen bouwen van bouwmaterialen en een lap grond kopen en nu elk een villa bezitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s