“Meneer de president, stopt u ´The Great Reset´”

(Vertaling: E.J. Bron)

Open brief van aartsbisschop Carlo Maria Viganò (foto) aan president Trump

Carlo Maria Viganò, aartsbisschop van Ulpiana en voormalig apostolische nuntius in de VS, roept er in een open brief de huidige Amerikaanse president Donald Trump toe op om “The Great Reset” te stoppen. Hij, Trump, zou het “laatste bolwerk tegen de werelddictatuur” zijn.

Paus Benedictus XVI. benoemde Carlo Maria Viganò in oktober 2011 tot apostolische nuntius in de Verenigde Staten, zijn ambtsperiode eindigde in 2016. Hij behoort tot de rationalisten van het misbruikschandaal van katholieke geestelijken in de VS, dat, aldus Viganò, de huidige paus Franciscus onder het tapijt zal proberen te vegen. In een brief riep Viganò de uit Argentinië afkomstige paus daarom op om af te treden. In het langzaam ten einde gaande jaar beschuldigde hij de paus van afvalligheid van het geloof, nadat deze was opgekomen voor de civielrechtelijke erkenning van homoseksuele partnerschappen. Viganò geldt als een van de grootste critici van paus Franciscus.

In juni schreef Viganò een eerste open brief aan de Amerikaanse president Donald Trump, waarin hij de tegenstanders van Trump “kinderen van de duisternis” noemde, wier bedoeling het zou zijn om “strategische posities in regeringen, politiek, economie en media” te bezetten respectievelijk die al zouden bezetten. Vanuit deze machtsposities willen ze “de familie en de natie vernietigen, arbeiders ten gunste van hun onmetelijke rijkdom uitbuiten en interne splijtingen en oorlogen bevorderen”. Een bewijs daarvoor zou de coronacrisis zijn, waarin zij hun ware bedoelingen getoond en sociale onlusten aangewakkerd hebben.

Nu heeft Viganò zich opnieuw met een open brief tot president Trump gericht (lees hier het origineel). Hij roept Trump ertoe op zich te verzetten tegen “The Great Reset”, de door het World Economic Forum onder leiding van Klaus Schwab nagestreefde grote nieuwe start. Hij, president Trump, zou het “laatste bolwerk tegen de werelddictatuur” zijn, schrijft de voormalige nuntius.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Donald Trump, gezond realisme, Globalisering, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Paus Franciscus, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Meneer de president, stopt u ´The Great Reset´”

 1. Open Eyes zegt:

  Hier de machtspiramide waar Carlo Maria Viganò een stukje aanstipt. Trump noemde ook al de ‘groups nobody hears about because they operate in shadows’. Een ingewikkeld zwaar vertakt en met elkaar verweven systeem. Volg de machtsstromen / het geld / de rangorde:

  De slaven, Overheden, Big Corporations, grootbanken, nationale centrale banken, internationale centrale banken, centrale bank der centrale banken (BIS), Trilaterale Commissie, Council Foreign Relations, idem Europese versie (met o.a. MWS), Club van Rome (Pr.v.Or.), Bilderberg Conferentie (opgericht door Prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld,), Rockefeller Foundation (2010 Lockstep), Pilgrim Society, USA Skull & Bones met bekende Nederlanders waaronder vele politici (MR) en bankdirecteuren (KK BvB) en andere bekende (o.a. vermeende in zee geworpen ObL), Orde van Malta, Supreme Council 33, Vaticaan (witte paus), zwarte paus, grijze paus, IHS.

  Andere onderdelen van de machtstructuur: Commissie van 300 (JPB, voorzitterschap Pr.v.Or. de nicht van QEII, Wim D, o.l.v. QEII), UN (agenda 21, agenda2030) en vele suborganisaties als WHO met eigenaar Bill Gates), Unicef,Unesco, Unhcr), Koningen van Arabie, en meer zoals George Schwarts (George Soros) en zijn steun aaqn NGO’s. Dan is er nog de levensgevaarlijk Klaus Schwab met zijn NGO: World Economic Forum. Totale digitale geldwereld… mens 100% tot slaaf. Kritsch: drup op knop… kan je alleen bankieren in straal van 1km om woonplaats en worden coronaboetes meteen geincasseerd (EU mag al van onze rekeningen incasseren… straks ook WHO dat geld nodig heeft … vaccinbijdrage voor uw maandelijkse dosis vergif?), 2e druk op de knop voor anti-democraten (in ogen van D666 VVD CDA GL elite) vaccinweigeraars … geen werkende bankrekening meer… totale slavernij …

  Wie zich nu nog met politieke poppenkast Den Haag bezig houdt…. laat zich aardig afleiden wat er echt allemaal gebeurt. Nodig wakker worden, vreedzaam dit fascistische juk van ons afwerpen! Waar zijn de patriotten, klokkenluiders, mensen wiens bedrijf stuk is/gaat door … Doe ’t nu, VERENIG UW (alleen winnen zij altijd), want op gegeven moment toch massal ontslag (als de bruikbare idioten (dank jensen) geen nut meer hebben.
  In Italie wi lmen leger gaan inzetten tegen vredelievende betogingen. In Canada worden concentratiekampen gebouwd. Wie nu nog wil volhouden dat we niet naar Chinees model moeten gaan leven (volgzame zombies).

  Veel anti-democratische en anti-christelijke informatie te vinden in boeken van Robin de Ruiter. Zoek ook eens op de meer dan 30 Ur-Loges (o.a. Golden Eurasia: KK (NL), MR (NL), JCJ (EU), AM (BRD) of Three Eyes: MR (NL), NA (astronaut), Penthalpa (PNAC/ISIS). Of Ur Lodge Compass Star Rose (NATO logo: Rose Stella Ventorum).

  Geliked door 5 people

 2. Frits zegt:

  Right. Ik ben bekeerd

  Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Tot de islam ???😉

   Like

  • Harry zegt:

   Hoezo , Frits ?
   Bekeerd , wélke kant op , dan ?
   Omdat er nog een enkele vrome kloot is met een gezond verstand ?

   Eén zwaluw maakt nog geen zomer hoor !
   Als je al twee duizend jaar achter dezelfde illusie aanhobbelt , ben je dan niet collectief héél erg hardleers ?

   Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  De originele brief van Viganó gelezen. Het religieuze gedoe even buiten beschouwing gelaten, schrijft hij precies wat ons tot “complotdenkers” maakt. Me dunkt dat Viganó toegang heeft tot bronnen die voor ons, gewone burgers, gesloten blijven.
  Het komt erop neer dat onze enige redding niet Geert Wilders is (al blijf ik natuurlijk wel op hem stemmen). Onze enige redding is Donald Trump. Hij is de enige en laatste die kan voorkomen dat we in 1984 belanden. Anders worden de Sorossen en de Tedrossen van deze wereld ons de baas. Als volstrekt ongelovige zou ik bijna zeggen: god helpe je over de brug. Als Trump de verkiezing verliest zijn we absoluut reddeloos verloren. En wie zal ons dan nog redden? Ik zou er niet een weten. Nou ja, misschien Jesse Klaver of Rob Jetten. 🙂
  Laten we beginnen met op Geert Wilders te stemmen. Daarna zien we wel. Gelukkig ben ik 75. Het zal dus, met recht, mijn tijd wel duren. Maar heb verder medelijden met dit arme volk.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Open Eyes zegt:

   Ik weet niet of er een nieuwe brief is van deze persoon aan President Donald J. Trump. Ik heb gelezen de brief van 7 juni 2020. USA gaat helaas niet weer ons redden (onze “redding” WWII was trouwens juist om de Cabal / globalisten hier wortels te geven .. lees de gratis boeken van Dr. Rath Foundation). Want dan gaat gehersenspoeld, lui, gemakzuchtig, wegkijkend, vrijheid wegpiesend Nederland(met name uitgezonderd de .. – na na na na na D666 Ollotrol – GROEIENDE groep ‘wakkeren’ onder de bevolking) weer achterover zitten en een ander het werk laten doen. Wat zegt het voor je recht tot leven als je niet eens wilt vechten voor je vrijheid?

   Dus Ollobolletje… stop die anti patriotten wetgeving maar waar het licht niet schijnt. Het voornaamste fake news en propaganda is dat van jou en je D66 directeursvriendin bij NPO. Dat ‘The Boss’ door het aanpakken van WHO, UN, WEF e.d. indirect ons helpt… dat is mazzel. Maar WIJ MOETEN het ZELF doen. Stel niet langer uit .. het resulaat is dat Nederlanders en hun (klein)kinderen gaan meemaken wat het is in totale armoede te leven, alles kwijt te raken en net als in DDR moet oppassen wat je zegt,want je buurmens kan wel eens een Stasi zijn … we zijn al goed op weg … kliklijnen te over. Mensen op straat die beginnen over verboden samenscholing terwijl ze overduidelijk onwetend zijn dat het een toegestane spontane bijeenkomst was. En al was het dat niet … artikel 1 BW .. ik ben een vrij mens. Nederland was in WWII geloof ik ook het land met de meeste NSB’ers en landsverraders, maar corrigeer me al dat feitelijk onjuist is.

   Geliked door 1 persoon

 4. Qvic zegt:

  Ik ben al meer dan 10 jaar bezig om de medemens te overtuigen van dit kwaad. Maar 99,99% wil het helaas nog steeds niet in zien. Al kom ik met bewijzen, feiten en dergelijke, het maakt eigenlijk niet uit voor ze lijkt wel. Ze blijven liever de leugens vertrouwen, dan je aan te horen. Je blijft als ware tegen een muur praten bij de meeste. Probeer zelf eens iemand die een mondkapje op heeft en vraag eens waarom hij/zij een mondkapje op heeft (wat bij mijn omgeving nog niet verplicht is) 9 van de 10 mensen duiken direct angstig weg, mede omdat ik geen mondkapje draag en dat in binnen de 1,5 meter van hun kom. De ene die niet weg duikt, blijft vol harden dat die niet medische mondkapjes wel helpen tegen Corona virus. Maar als je zegt dat het bewuste virus allang weg is en zo’n kapje helemaal niet eens werkt voor dat doel en dat zo’n kapje juist er voor zorgt dat hij/zij vatbaarder wordt door ziektes, omdat je dan je eigen uitgeademde lucht weer in ademt. Dan is het gesprek meestal direct afgelopen, want dan lopen zij weg van mij. Zij willen de echte waarheid gewoon niet horen of zien, laat staan begrijpen. Zelf logisch nadenken en zelf de dingen uitzoeken schijnt voor vele toch moeilijker te zijn dan ik dacht. Ook op mijn werk word ik al gauw weggezet als complotdenker, maar niemand durft meer een discursie met mij aan te gaan over die onderwerpen, want dan lopen zij elke keer vast in hun eigen onwetendheid van die onderwerpen.

  Geliked door 1 persoon

  • Open Eyes zegt:

   Als je ook Q volgt, zal je al die ‘blissfull ignorant’ straks zonder haat bij moeten staan. Ze gaan het nodig hebben, helaas zullen een aantal de het niet kunnen verwerken. Als vele waarheden naar buiten gaan komen (en dat komen ze na 3nov … general Flynn heeft vermeend een lijst van ook NL’ers) dan zal die groep het moeilijk krijgen….. dat ze eerder dood kunnen gaan door slavenmaskerdracht, dat ze wegkeken voor gruwelijke dingen zoals jaarlijks de verdwijning van geschat 3 miljoen babies, kinderen en jonge mensen .. en wat de satanische basterds hun aandoen … dat ze de propaganda geloofden van miljoenenverdiendende vaccinsverkopers als Ab Gatochnaarhaus en Kill Gates, Pinokkio, Schoenenfatje i.p.v. van degene die geheel belangeloos hun wilden behoeden…… er komt een tijd dat ze niet meer over straat kunnen. Er wordt gewerkt aan internationale “Nurnberg” tribunalen (ik denk onze grote vriend DJT). En wie weet… weer medeburgers straks kaal over straat … pek en veren?

   https://mondkapjeseffecten.nl/effecten/

   [Q] Sometime you got to show the people. En ik meen dat wetenschappelijk er een groep van 6% die zelfs voor hun eigen brandende huis zal blijven volharden .. nee hoor, mijn huis staat niet in de brand. Alleen nog energie besteden aan hen die mogelijk wakker willen worden. Ik kom er steeds weer een paar tegen (en er zijn er meer!). Er wordt steeds meer verbonden. Er worden juridische successen behaald op diverse plekken in de wereld. Wij zijn met 7 miljard, de schijtbakken psychopaten met enkele 10.000den. Nu alleen leger en politie wakker krijgen zodat ze de lopen op onze gezamenlijke vijand gaan richten ipv op ons. En als ik de kogel (of verplichte vaccinatie) krijg door NSB’ers (totdat ze tegendeel bewijzen iedereen die meewerkt) ben ik er spiritueel klaar ervoor. Ik heb geen angst.
   Daarom komt D666 Orwellgren met de wetsvoorstellen om wakkere mensen anti-democratisch te kunnen noemen. De volgende stap (Italie, Australie)… wakkere mensen zijn terroristen. Maar oh wat zijn ZIJ satanische psychopaatjes BANG voor ons.

   Ik begrijp de frustratie… waarom doen ze zo… ANGST .. al je onwetenden in je omgeving zijn allemaal bange (en opzettelijk banggemaakte) mensen. Daardoor gaat je denkvermogen, je immumsysteem, etc. een enorme opdoffer krijgen. Je kan niet meer denken, je wordt ziek! Verder: tell-a-vision (hersenspoeling, propaganda met uiterst verfijnde MK-Ultra techieken) en groepsdruk. Maak/Houd je zelf sterk, geen angst! Wees creatief. er schijnt iemand in Nederland een masker gemaakt te hebbenvan een sinasappelnetje = voldoet aan de richtlijnen!

   Verbind je met gelijkgestemden (kijk eens wat Simon Parkes doet met collective consciousness). Fatsforum van dotcomradio (ook aanrader)? Kijk op burgerfront (handhaverspakket) zodat je je juridisch kunt bewapenen als je met gelijkgestemde afspreekt. Ken je rechten! Doe mee als vrijwilliger bij bv Viruswaarheid.

   Succes!

   Like

 5. Jan zegt:

  Het is duidelijk dat die bisschop niet zijn zegje mag doen in een van de NOS-studio’s

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Scherp opgemerkt door deze aartsbisschop !!

  Like

 7. Bas zegt:

  Kwam dit tegen…
  https://pbs.twimg.com/media/Elm4O7yWoAUnxGT?format=jpg&name=medium

  The leftist is ruining our culture and history
  Links verwoest onze cultuur en geschiedenis

  Reactie:
  U kunt de geschiedenis niet opnieuw creëren. Je kunt duizenden jaren Europese geschiedenis niet uitwissen. Zie je Afrikaanse geschiedenis met blanke persoonlijkheden? Aziatische geschiedenis? Waarom gaat het in blanke landen altijd om “Multiculti”? Kunt u het alstublieft uitleggen?

  Geliked door 1 persoon

 8. Jade zegt:

  Goed dat er hier aandacht besteed wordt
  aan de “Great Reset”. We gaan namelijk
  barre tijden tegemoet…
  Ik gooi onderstaande link er nog maar eens in.
  Film gaat over Canada, maar de pan staat
  wereldwijd op het vuur.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Antifa-zwerm valt Trump-supporter aan tijdens parade in Beverly Hills

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s