Peilingshock voor de Amerikaanse Democraten

(Vertaling: E.J. Bron)

Trump 7% voorsprong op Biden

In de mainstream is duidelijk de bezorgdheid voor een Déjà vu te merken: heel slecht wakker worden uit een droom, net als in november 2016. Destijds rekende niemand op een overwinning van Donald Trump. Hij is in deze dagen vier jaar in functie.

Dat het de Amerikaanse Democraten waarschijnlijk weer zo vergaat, maken enkele trends en verkiezingspeilingen aannemelijk. Maar ze zagen allemaal alleen maar een hele kleine voorsprong voor de man in het Witte Huis. Maar nu komt daar een peiling uit de staat Iowa bij.

Iowa, diep in het Midden-Westen. Een staat, die er heel geschikt voor is om de kennis van zogenaamd ontwikkelde Europeanen te controleren. Begin september stonden Biden en Trump daar gelijk. En nu dat:

In de swingstate, een staat dus die voor de einduitslag van de verkiezing van beslissende betekenis is, geeft een peiling van de krant “Des Moines Register” 48% aan Trump en 41% aan Biden. Dat is een catastrofe voor Biden en zijn Amerikaanse Democraten, want de peiling is afkomstig uit de pen van de gerenommeerde opinieonderzoekster Ann Selzer.

Al in 2016 had zij voor Iowa een gelijksoortige overwinning voorspeld. En ook toen had zij een kentering van de stemming opgemerkt, die de andere instituten ontging. Ook bij volgende verkiezingen zat ze altijd heel dicht in de buurt van de uiteindelijke stembusuitslag.

Bittere ironie voor de Amerikaanse Democraten: hun kandidaat was vrijdagavond nog ter plaatse aanwezig, Trump daarentegen het laatst in begin oktober. Dan kun je bedenken wat de resultaten zullen zijn wanneer Trump nog een keer optreedt – wat hij ook van plan is.

Ondanks deze duidelijke signalen blijft de Duitse mainstream zichzelf moed inspreken: “Dat Trump in het Witte Huis mag blijven, is niet uitgesloten”, schrijft de “Welt”. Maar daarover beslist de Amerikaanse kiezer.

Bron:
freiewelt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Peilingshock voor de Amerikaanse Democraten

 1. Peter zegt:

  Dat die moffen een zeperd laaien is te hopen ,de media is daar nog 10x erger tegen Trump dan hier,ze zouden zich beter drukker maken om dat leipe wijf uit het Oostblok wat hun land ,en Rutte in de tang heeft .

  Geliked door 2 people

 2. Htsk day zegt:

  Joe Biden brags about having “the most extensive and inclusive VOTER FRAUD organization” in history.” 

  Like

 3. Hoewel Ik heel erg hoop dat Trump nog 4 jaar blijft zitten is het uiteraard pas echt duidelijk na de verkiezingen.
  Blijft hij zitten kan hij verder gaan met het slopen van de deep state want het is zo duidelijk als wat dat zulks echt nodig is en het komt op den duur ook alleen maar ten goede aan Europa.
  Doordat er geen derde termijn mogelijk is kan hij dan nu ook helemaal los gaan omdat hij geen rekening hoeft te houden met een herverkiezing maar hij zal wel rekening moeten houden met een strengere beveiliging want als Trump dus inderdaad wint zijn er een stel Democraten die helemaal door gaan draaien.

  Geliked door 7 people

  • guusvelraeds zegt:

   Het socialistisch liberaal gehuil zal hevig zijn op woensdag avond. Heb geen medelijden met het politiek correct geteisem en geef ze nog een paar trappen na. Ze zijn in staat opnieuw chaos en geweld in de straten te scheppen want met democratie hebben ze niets van doen.

   Geliked door 1 persoon

 4. VarAway zegt:

  Uitstekende observatie!
  Kijk eens wat de Nederlandse MSM uitbraken en over het publiek uitstort.
  Trump is toast, etc.
  Ze hebben helemaal NIETS geleerd van de totale afgang in 2016.
  We gaan weer veel huilende 👍 gezichtjes zien en boze linkse tiepjes die voor de
  gretige camera vertellen dat ze gaan EMIGREREN naar Canada en zo,
  nèt zoals in 2016. Uiteindelijk vertrekt er dus NIEMAND.
  Get a life.
  Wat wel ernstig zal zijn/ kan worden zijn de oproerkraaiers en hun aanhang.
  We kennen de beelden van Portland, Seattle, Chicago en Kenosha.

  Enfin, een totale afgang van de MSM nieuwsgaring.
  Maak uw borst maar vast nat, wéér 4 jaar Donald Trump 🇺🇸👍👍👍

  Geliked door 6 people

 5. andre zegt:

  Laat Trump zn klusje maar afmaken, Het stemt mij vrolijk dat er toch nog echte mensen bestaan. Het is natuurlijk niet alleen Trump maar het complete team van echte mensen. Er is iets in beweging gezet wat niet meer te stoppen is want Trump krijgt vanuit alle hoeken gaten en landen steun hulp en linkse bagger aangeleverd om schoon schip te maken. En als Trump het niet lukt dan zal er zeker een volgende opstaan want we zijn het met zn allen zooooo zat. Maar Trump maakt het wel ))))

  Geliked door 2 people

 6. BigLJohn zegt:

  Welt schrijft; Dat Trump in het Witte Huis mag blijven, is niet uitgesloten”, schrijft de “Welt”. Maar daarover beslist de Amerikaanse kiezer. Laat Welt eens zijn hand in eigen boezem steken en schrijven; Dat Merkel mag blijven is niet uitgesloten, maar daarover beslist de Duitse kiezer. En al die idiote Duitsers bleven en blijven maar op Merkel stemmen !

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Elk volk krijgt de leiders die het verdient.

   Geliked door 1 persoon

   • oudmarinier zegt:

    Als dat waar was , wat u zegt geachte Guus Velraeds , dan had men Pim niet neergeschoten en had 4 jaar geleden , Geert Wilders gewonnen , als Rutte geen stembusfraude had gepleegd. En daarna meteen uitroepen dat de uitslag NIET gecontroleerd kan/mag worden e.d.

    Geliked door 2 people

 7. Claudia Millenaar zegt:

  Ik zie op alle journaals promotie voor Bidden, maar ik vrees dat ’t ‘m niet gaat worden… Mooi, als het morgen gedaan is, belangrijker zaken dan de verkiezingen in de US of A… Het wordt gewoon Trump en we weten al dat die uitslag niet geaccepteerd gaat worden… Zal mij zeer benieuwen wat het vervolg hiervan gaat worden?

  Geliked door 2 people

 8. Jean zegt:

  Wat moet de burger doen tegen dat links volksbesef? Juist, die linkse media buiten flikkeren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s