Groenen eisen: coronaverzet dient als politieke criminaliteit geclassificeerd te worden

(Vertaling: E.J. Bron)

De Groenen laten hun masker vallen – niet in de letterlijke zin van het woord uiteraard, maar wat betreft hun ware politieke bedoelingen: de partij, wier pioniers 40 jaar geleden politieagenten met stenen bekogelden en de autoriteiten uitdaagden, zijn nu de meest betuttelende, de meest aan de staat gehoorzame, de meest autoritaire partij überhaupt – en strikt voor Law and Order. Natuurlijk alleen maar zolang het tegen wereldaanschouwelijke tegenstanders gaat: nu willen ze zelfs delicten van “coronasceptici” als aparte verschijningsvorm van “politieke criminaliteit” classificeren.

Deze registratie van opzettelijke handelingen van “regimetegenstanders” en staatsvijanden in aparte criminaliteitsstatistieken van de politie en in dossiers dient ter afgrenzing en “speciale behandeling” van toxische groepen in de samenleving – en heeft een lange traditie, die terugverwijst naar beide Duitse onrechtstaten. Al in het Derde Rijk, vooral echter in de DDR, was de classificatie door de politie van specifieke politieke groepen daders middel tot doel om deze effectiever te kunnen bestrijden en uitschakelen.

Zulke bijbedoelingen spelen ook bij het jongste initiatief van de Berlijnse “deskundige binnenlandse zaken” Benedikt Lux een rol, die – zoals de “Tagesspiegel” bericht – graag zou willen dat de veiligheidsautoriteiten voortaan een eigen “situatiebeeld” over “coronasceptici” opstellen. Omdat de “voortschrijdende radicalisering van de tegenstanders van de coronamaatregelen” in toenemende mate politiek en veiligheidsautoriteiten zou bezighouden en het “tot dreigingen op internet, aanvallen op veiligheidskrachten bij demonstraties” door “agressieve mondkapjesweigeraars” zou komen, zou het volgens de logica van Lux gaan om zogenaamde algemeen-radicale tegenstanders van de regeringspolitiek.

Puur ideologisch bezopen idee

Op het idee dat een steeds meer aanmatigende, vrijheidsvijandige en quasi dictatoriale politiek in toenemende mate bezorgde burgers bezighoudt, in wanhoop en op zeker moment de straat opdrijft, schijnt Lux niet te komen. Zijn bezopen idee is sowieso puur ideologisch gemotiveerd en dient nauwelijks praktische doelen: want om zo´n “coronastrafregister” op te stellen, zou de politie voortaan eigen statistieken moeten bijhouden. Dus zou er, aldus Lux, “eerst een centrale registratie van deze daden moeten komen”. Wat wil zeggen: nog meer formatieplaatsen in het land en de deelstaten, nog meer oneigenlijk gebruik van de al door de paranoïde “strijd tegen rechts” overbelaste en van hun eigenlijke taken afgeleide politieautoriteiten.

Wat Lux onder deze “misdaden” samenvat, daarvan lopen de rillingen over je rug en laat zien hoe krankzinnig dit land binnen enkele maanden veranderd is. “De daden vinden plaats op de meest verschillende levensterreinen: het zijn mondkapjesweigeraars, die in de bus en de trein door het lint gaan, dreigingen tegen meneer Drosten of politici, graffiti of aanvallen op politieambtenaren bij demonstraties.” De verdediging van het niet dragen van mondkapjes, dreiging tegen een pilaarheilige van de virologie: de criminalisering van het dagelijks leven maakt vorderingen.

Wat zou er eigenlijk gebeuren wanneer “deskundigen binnenlandse zaken” van andere partijen als tegenvoorstel het stemmen op Groenen tot delict verklaren?

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Groenen eisen: coronaverzet dient als politieke criminaliteit geclassificeerd te worden

 1. Hovawart zegt:

  De EU rolt fluks al haar communistische wensen uit, als een sneeuwbal in een lawine, steeds sneller en al meer verwoestingen op het bergafwaartse pad achterlatend, met de huidige maatregelen is het opleggen van eisen en het schenden van wetten het gedroomde scenario om alle EU-hervormingen door onze strot te drukken,…….vlug jongens nu de burgers nog geloven dat de dubbele agenda van de Brusselse bolsjewieken enkel voor de volksgezondheid word gehanteerd……….brrrr

  Geliked door 1 persoon

 2. Boike zegt:

  Toen Rutte-3 aantrad, mochten de 3 jaknikkers van CDA, CU en D66 zielig op 2 meter afstand van de grote duivelaanbidder blijven staan. Ze hadden hun ziel en zaligheid ruttig verkocht, maar mochten zelf niet meedoen. Het leek zo mooi. Eigenlijk was het ook te mooi, om waar te zijn. Ze waren er met met open ogen ingestonken, in de ruttige leugens. Ze tekenden bij het kruisje en werden met handen en voeten gebonden aan de hogere belangen van Ruttes duivel. De 4e jaknikker van Rood-Groen-Slinks had niet getekend, maar steunt de duivelaanbidder desalniettemin toch wel. De ruttige duivelaanbidder is een narecist, een notoire leugenaar en zo sluw als een vos. Je kunt geen woord geloven van wat hij zegt. Hij verneukt alles en iedereen. Je bent door hem genaaid eer je het beseft. En vervolgens lacht hij je vierkant in je gezicht uit. Nu mogen de groenen de hete kooltjes uit het vuur halen om er hapklare brokjes van maken en voor te kouwen, zodat het ruttige kabinet ons nog een ruttig duivels wetje door de strot kan douwen. En daar blijft het natuurlijk niet bij. Je kunt er donder op zeggen, dat er nog wel het een en ander in ruttige voorbereiding is. De ruttige dictator is immers zo sluw als een vos en gedraagt zich als een wolf in schaapskleren.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Boike.
   Mooie foto !
   De Grote Roerganger Mao Rutte, als aanvoerder van een clubje héél aparte lieden; is de middelste niet die vent die zomaar, plots en óók nog ongevraagd een appartement cadeau kreeg ? Zomaar helemaal voor niks ?! Goeie gozert ! Verwekte een kind bij z’n vriendin, in Meppel ,terwijl hijzelf getrouwd was en wilde dat zij een abortus zou laten plegen. Hij is lid van de partij die zó ónzettende onze normen én waarden bewaken !!! Deze viespeuk wordt geflankeerd door de twee grootste farizeeërs van Nederland.
   Al met al……….best wel een foto om misselijkheid én braakneigingen op te wekken !!!!!

   Like

 3. Julia zegt:

  De grootste criminelen en misdadigers die zich schuldig hebben gemaakt aan de misdaad tegen de menselijkheid, al hun perken te buiten zijn gegaan en tot verwoesting van Europa hebben geleid zijn gegaan zitten in Den Haag en Brussel.

  Geliked door 3 people

 4. Tistochwat zegt:

  Op weg naar de totaal onleefbare wereld…
  Alleen de korf-schapen zijn uiterst tevreden en Rutte eeuwig dankbaar.

  OMG!

  Like

  • Boike zegt:

   @ Tistochwat 6 november 2020 om 17:36

   Maar de kinders en kindskinders van de korfschapen zullen hen later verwijten, hoe ze het in godsnaam hebben kunnen laten gebeuren.
   Één troost; ook de korfschapen zullen, al blaten ze nog zo vrolijk, door de ruttige herder naar het slachthuis worden gebracht.

   Rutte is een duivelaanbidder. Hij heeft zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht. De duivel beloofde hem een hemel op aarde met eer, roem en rijkdom en heeft hem gehersenspoeld. Zijn gevoelens en emoties werden daarbij geblokkeerd en zijn gezonde naprakkedenkizeerverstand werd beperkt. En daarvoor in de plaats heeft de duivel obsessies bij hem ingebracht. Daardoor is Rutte nu een narcistische psychopaat geworden. Hij vindt zichzelf supergeweldig en heeft voor niets en niemand respect en al helemaal niet voor menselijk leven. De duivelaanbidder heeft de duivel onderwerping, trouw, gehoorzaamheid en adoratie gezworen. Hij is met handen en voeten gebonden en kan niet anders meer. Wie met de duivel scheep gaat, zal met de duivel over moeten.

   De duivel is sluw, maar niet slim. Hij werkt met list, leugen, bedrog, roof, moord, doodslag, verkrachting, chantage en wat dies meer zij. Alles is toegestaan dat zijn doel dient. De duivel is het toonbeeld van kwaad.

   Like

 5. LUCIA zegt:

  Geweldloos verzet tegen een kwestie, die de gemoederen van diverse gewone mensen en wetenschappers bezighoudt…. met vele invalshoeken en verscheidenheid in conclusies…. weg te zetten als Politieke criminaliteit, is dat niet in essentie fascisme…verbod op politiek onwelgevallig gedachtengoed???
  Overigens ik zou graag zien dat de “groenen” hun filosofieën ook gaan loslaten op Niet/Non Politieke Criminaliteit en daar een definitie op gaan formuleren, daarbij b.v.b. de acties van BLM en Antifa tegen het licht houdend…. waar zijn de grenzen dan van politieke en non-politieke criminaliteit met als demarcatiepunt verzet en zijn dan alle verzetten gelijk maar sommige meer gelijk dan anderen???
  Zijn de Groenen van plan, om na alle onzichtbare niet bestaande problemen ..de oorlog op alle onzindeeltjes, nu nog een extra dimensie aan de Coronahysterie toe te moeten voegen en na alle waanzinnige *ontrechtingen en daarmee knechtingen van de burger ook nog…. bij de al bestaande surveillancestaat ….nog die van een gedachtepolitburo in te moeten stellen….nee toch.
  Of zie ik het verkeerd en zou een groen klaverblad in de weide het een criminele daad vinden als de wind, de andere klaverblaadjes zijn kant op doet waaien, op een hem/haar onwelgevallige manier hem/haar daarbij aanrakend.
  Wie of wat zou daar de schuldige partij zijn de wind… de andere blaadjes of zou het klaverblad hier de les uit moeten trekken…. in een onverwachte vlaag van wijsheid… de schuld van zijn overgevoeligheid bij zichzelf te zoeken en niet zo hypocriet en kleinzerig te zijn.

  Ontrechtingen ; zelfgemaakt woord combi van het door politici e.a. psychopaten ontregelen en rechten weghalen van de bevolking

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Zoals ik hier in Keulen met vermaak kan vaststellen, zijn de meeste mondkapjesweigeraars in het openbaar vervoer jonge allochtone mannen. Ze reageren niet op de vermaningen die de stomme superduitsers in de bus tegen hen schreeuwen. De Groenen hebben hier een probleem, hun doelgroep weigert de orde te gehoorzamen. De jongens zijn bijna sympathiek. Bijna.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Hopelijk krijgen al die allochtoonse idioten en de Groenen in Keulen hierdoor allemaal het coronavirus en gaan ze er langzaam aan dood! Zij zullen rijkelijk aan ellende oogsten wat zij hebben gezaaid!

   Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: Nog meer gekte (als het waar is / uitkomt)… | Wakkeren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s