Keiharde kritiek oud-GGD directeur: RIVM creëert angst met dagelijkse aantal besmettingen

(Door: Rob Vellekoop)

Oud-GGD directeur Vosters spreekt een vernietigend oordeel uit over het functioneren van het RIVM. In zijn getuigenverklaring voor het BPOC zegt hij dat het RIVM zich hoort bezig te houden met advisering, maar niet met besluitvorming. Volgens Vosters gaan zij veel te ver. Ook creëren zij angst, vindt hij, terwijl angst juist schadelijk is voor de gezondheid.

Getuigenverklaring

De Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie BPOC 2020 doet onderzoek naar de door de overheid genomen maatregelen vanwege Covid-19, het coronavirus. De commissie neemt hiervoor verklaringen af van deskundigen zoals artsen, wetenschappers, juristen en hoogleraren met de centrale vraag:

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Keiharde kritiek oud-GGD directeur: RIVM creëert angst met dagelijkse aantal besmettingen

 1. Bas zegt:

  Ondertussen in Griekenland
  https://dissident.one/2020/11/09/corona-alle-grieken-opgesloten-mogen-hun-huis-alleen-verlaten-na-toestemming-van-de-overheid/

  Corona: Alle Grieken opgesloten – Mogen hun huis alleen verlaten na toestemming van de overheid

  Griekenland lanceerde zaterdag zijn tweede landelijke Lockdown tegen Corona.

  Een van de regels is dat burgers de overheid een sms moeten sturen om toestemming om hun huis te verlaten, en toestemming wordt alleen verleend voor werk, fysieke fitheid en medische behoeften.

  Een woordvoerder van de regering zei maandag dat te veel mensen sms’en om toestemming om hun huizen te verlaten en waarschuwde dat “misbruik” zal worden beantwoord met “strikte inspecties” en boetes.

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  Het RIVM is de sokpop van Rutte en bloemschoen.
  Het RIVM werkt in opdracht van de regering en niet anders.
  De regering stuurt aan en niet het adviserende RIVM.
  Alle adviezen die door het RIVM worden aangedragen moeten eerst door Rutte en bloemschoen worden geratificeerd en als die hun plasje er over hebben gedaan en het zo hebben gemanipuleerd dan mag v.Dissel spreken, eerder niet.
  Kortom een stel ondeskundigen als Rutte en co. geven een adviserend orgaan advies wat ze moeten adviseren.
  Hoe krom wil je het hebben.
  Als Rutte en bloemschoen zeggen dat van Dissel zijn bek moet houden over dingen die ter zake doen, dan doet v. Dissel dat.
  Dus als het meevalt met de griep en dat deze geen A classificatie moet krijgen maar een B classificatie, ook al is B de juiste gradatie, moet v. Dissel liegen.

  Het is van dag een af aan de bedoeling geweest om ons er onder te krijgen door angst, de reset van de economie is in volle gang, kijk naar follow the money en gezondverstand.eu en veel zal duidelijk worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. klaas zegt:

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Big Pharma heeft de wereld in de tang, introduceren de kwaal en verkopen vervolgens de remedie voor Big Bucks…f☆ckng hilarious!
  De toekomst word een kwestie van HIGH STAKES POKER with the Best!….in de Pays-Bah slechts een spelletje Monopoly met Mark, Hugo en twee dierenartsen die zich bezighouden met virusbesmettingen…..

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Heb je het gedonder al.
  We krijgen onze “vrijheid” terug als we een inentingsbewijs op zak hebben een deze kunnen laten zien als er om gevraagd wordt als bij een hond.

  https://www.ad.nl/binnenland/minister-de-jonge-bepaalde-regels-gelden-wellicht-langer-voor-mensen-zonder-vaccinatie~a38416c8/

  “Minister De Jonge: ‘Bepaalde regels gelden wellicht langer voor mensen zonder vaccinatie’

  Het is niet uitgesloten dat mensen die een coronavaccin nemen, uiteindelijk eerder zonder maatregelen door het leven kunnen dan niet-gevaccineerden. Dat zegt minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) in antwoord op vragen van deze site. Maar als er straks een start wordt gemaakt met vaccineren, dan blijven alle regels voorlopig nodig. 

  ,,U moet het zo zien dat bepaalde maatregelen wellicht langer zullen gelden voor mensen zonder vaccinatie”, aldus De Jonge vanmiddag op het Binnenhof. ,,Of dat bepaalde risicogroepen inderdaad weer méér mogen omdat ze al een vaccinatie hebben gehad. Maar dat gaan we echt allemaal nog uitwerken, dat komt er nog aan.”

  Leest rest van het artikel in de link.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Blaffertje 10 november 2020 om 23:19

   Waarom sterft die duivelse sadist niet?
   Verplichte ‘vaccinatie’ betekent mijn dood, want ik wil dat vergif niet en word dus een paria, die niet eens meer eten en water mag kopen.

   Geliked door 1 persoon

 6. pepo Copyright zegt:

  Must see.
  Belangrijke video ever.
  https://www.bitchute.com/video/PlgyUnnLkO0u/

  Like

 7. Julia zegt:

  De stapjes van de agenda 21/30 NWO gaan steeds ook de NS vraagt eerst aan te gaan melden voor een ritje met de trein. Vaccinatie zal en moet worden toegediend zonder dat er nog resultaten zijn bekend en totaal niet is bekend of het ook daadwerkelijk tegen het zogenoemd virus werkt. Beloften dat mensen die wel zijn gevaccineerd weer meer mogen is het meest walgelijk voor woorden. Hoe weet men dat het virus tot ver in het voorjaar woekert? De grootste leugen aller tijden het is een psychologische oorlogsvoering om meer angst in te zaaien en mensen meer en meer te onder drukken en zich aan het staatsterreur verplicht over te leveren met als dwangmiddel het ontnemen van vrijheden en totale controle in alles wat wij nog doen zoals reizen of uitgaven (vandaar dat straks nergens meer cash kan worden betaald). Straks pakken zelfs de banken een deel van onze spaartegoeden omdat ze failliet zijn. Het is een ongekende dictatuur die zijn weerga niet kent uitgevoerd door NAZI De Jonge, Rutte en het RIVM in opdracht van de elitaire machtswellustelingen.

  Like

 8. Bob zegt:

  Als het virus van de angst voor zoete
  koek aanneemt omdat je te laf bent
  of te dom om de tegenstrijdigheden
  eryuit te halen, wordt je geestelijk
  vermoord.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s