Aanpak corona leidt tot ruzie en verdeeldheid in kabinet

Het kabinet en de coalitie zijn de laatste weken zeer verdeeld over de aanpak van de coronacrisis. Dat blijkt uit een rondgang van de politieke redactie van RTL Nieuws langs hoofdrolspelers en ingewijden. “Het is in het kabinet uit de klauwen gelopen”, zegt een ingewijde.

In de kabinetsploeg heerst verder ontevredenheid over het falende testbeleid van vicepremier Hugo de Jonge (Volksgezondheid). Ook is er stevig verzet tegen het mogelijk nemen van nieuwe maatregelen terwijl de cijfers een dalend aantal besmettingen laten zien.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aanpak corona leidt tot ruzie en verdeeldheid in kabinet

 1. Harrie Vaes zegt:

  Het ziet er naar uit dat Rutte en de Jonge…. of gechanteerd worden….of steekpenningen ontvangen.

  Geliked door 3 people

 2. duinsnip zegt:

  Laten we hopen dat ze gek worden van hun eigen waanzin, en dat vooral familieleden van ministers een keer met hun vuist op tafel slaan en vragen of ze nu helemaal van de pot gerukt zijn. Kom op familie, laat ze een poepie ruiken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Met het kwartje van Kok, de (tijdelijke) accijnsverhoging op autobrandstof in Nederland die onderdeel was van het pakket maatregelen uit de zogeheten Tussenbalans 1991 van het kabinet-Lubbers III, zal het wel niet lang op zich laten wachten tot er een accijnsverhoging van Rutte III komt, enkel als tijdelijke maatregel om een tijdelijk tekort op de begroting te vullen, om de tekorten op de rijksbegroting terug te dringen die ontstaan door economische stagnatie, wanneer we de tussenbalans gaan opmaken over de verwoestende effecten van Rutte’s Carolamaatregelen, maar ik betwijfel of het bij een kwartje zal blijven…

  Geliked door 2 people

 4. ronjaspers zegt:

  De corona hoax is bedoeld voor een wereldwijde staats/machtsgreep,met als einddoel een communistische N.W.O. Miljoenen tot miljarden mensen zullen sterven door de dodelijke vaccinazi,s of oorlogen.

  Geliked door 4 people

 5. Blaffertje zegt:

  “Het is in het kabinet uit de klauwen gelopen”
  Prachtig.
  Laat het maar in de soep lopen.
  Hopelijk krijgen mensen hun ogen toch nog een beetje open hoe ze verneukt worden door verneuk de meuk Rutte en die vreselijke bloemschoen.
  Wat een stel griezels.

  Geliked door 3 people

 6. Julia zegt:

  Dan maar hopen dat dit smerige NAZI kabinet zo snel mogelijk valt. Dat is een weldaad voor onze volksgezondheid in plaats van nog langer onder de dictatuur van dit NAZI regiem te ondergaan en ons als slachtoffers naar de slachtbank te laten leiden. Het hele zooitje rondom test en vaccineren stinkt en heeft maar één doel namelijk zoveel mogelijk mensen slachtoffer te laten worden met uiteraard onze kwetsbaren eerst die als proefkonijn worden opgeofferd. Het is een schande hoe de rechten tegen de menselijkheid worden geschonden door een stel trekpoppen die blijkbaar steekpenningen aannemen en miljardairs die achter dit smerig plan zitten rijker en rijker maken. Degenen die nu nog niet klaar zijn met deze vernietigers van onze economie en maatschappelijk en sociaal leven hebben dan toch werkelijk een betonnen plaat voor hun hoofd om nog langer mee te te gaan met deze psychologische oorlogsvoering die uitsluitend mensen nog angstig maakt om onderdanigheid af te dwingen en zelfs de baas spelen over ons lichaam onder dwangmaatregelen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s