FOTOSHOPPER . . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op FOTOSHOPPER . . .

  • Julia zegt:

   Klaas weer een nieuwe maatregel om het staatsterreur en algehele controle door de communistische staat verder en verder door te voeren. Niets is de burgers meer gegund alle feestdagen zijn voor velen al vergald nu ook weer oud en nieuw mag niet meer. Algehele staatsterreur heerst en de onderdrukking gaat met de dag meer alle grenzen te buiten.

   Like

  • Julia zegt:

   Heer M. Biden heeft vrees ik andere zorgen in ieder geval bereiden de Russen zich al voorhttps://www.rt.com/russia/506379-nuclear-command-control-kalashnikov/ Nu nog het volk massaal op de been tegen het verplichte vaccin en de VS is dan volkomen in staat van een wereld oorlog III. Dit kon niet uitblijven en was te verwachten.

   Like

 1. Lost Johnny zegt:

  Directe en indirecte dwang tot injectie met een “vaccin” is terreur. Indirecte dwang, dwz, uitsluiten van delen van of het sociale leven indien iemand niet wil meewerken aan “vaccinatie” is een misdaad.

  Alleen al het suggereren door politici van een voorkeurs behandeling indien men “gevaccineerd” is staat haaks op zowel grondwet als grondrechten van iedere mens. Een politicus die dit soort zaken uit moet per direct alle macht en zeggenschap worden ontnomen en zelfs de macht over een goudvis worden ontzegd. Zulk en figuur hoort gedurende enkele minuten een muur recht te houden. Zulk een menselijk drek hoort niet in een land als Nederland thuis.

  Het recht om met geweld eigen lijf en leven en dat van naasten te beschermen is ook een grondrecht van iedere mens. Een basis instinct dat het verschil maakt tussen een leven of een bestaan hebben, tussen mens zijn of als dier leven.

  Om dit te beschermen mag indien niet anders mogelijk gedood worden.

  Ik laat het hierbij.

  Geliked door 5 people

  • Julia zegt:

   Lost Johnny Helemaal mee eens De Jonge gaat nu alle grenzen te buiten en dient strafrechtelijk te worden vervolgd en direct uit zijn zetel worden getrapt. Wie denkt dit stuk onmenselijk NAZI wie hij wel is, waar haalt hij de moed en het lef vandaan om een volk onder dwang te laten vaccineren zo niet dan in hun vrijheid te beperken. Waar haalt hij het vandaan wie er als eerste proefkonijnen slachtoffer moeten worden van een gif waarvan uitwerking en bijwerkingen totaal onbekend zijn. Wie is hij om nog langer de grondrechten te schenden. Deze misdadiger tegen de menselijkheid en degenen die hieraan mee werken dienen voor een oorlogstribunaal zwaar veroordeeld te worden. Uiteindelijk wisten we met dergelijke figuren na de Tweede Wereldoorlog hoe dit elitaire tuig aan te pakken en flink te straffen. Deze ongekende dictatuur heeft niets meer met menselijkheid en democratie te maken en mag niet meer langer worden getolereerd.

   Like

   • Chris Dirick zegt:

    Waar haalt hij het recht vandaan? Wat dacht u van de noodwet? En als u dacht dat het hierbij stopt…..

    Like

  • johannes zegt:

   en ook die bloem schoenen plat trappen

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Een vervelende enge dictator dat manneke met z’n debiele schoentjes !

  Geliked door 1 persoon

 3. Lise zegt:

  De Jonge alias de duivel!

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Onze grondwettelijke rechten zijn al via de noodwet in feite al voorgoed buitenspel gezet, want die noodwet kan eindeloos verlengd worden. Dus wat dat betreft kunnen ze steeds verder gaan om ons te knechten. Want de situatie waarin we nu leven is nog lang niet het eindpunt. Diegenen die denken dat er in 2022 weer volop carnaval gevierd gaat worden en andere leuke activiteiten zonder mondkapje en zonder de 1,5 meter en andere regelingen, zullen bedrogen uitkomen. Het gaat er stapje voor stapje steeds slechter voor ons uit gaan zien !

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Die smerige bilderberg rat bedoelt: Als de bevolking zich niet laat vaccineren met de dodelijke vaccinazi,s zullen wij jullie met geweld vaccineren.

  Like

 6. Bob zegt:

  Er komt terecht een avond klok omdat
  het virus na 10 uur ’s avonds zo moe is
  dat het gaat uitrusten.

  Like

 7. Julia zegt:

  De ongelooflijke dictator De Jonge (ex leraar) die nu de gezondheidszorg ondermijnt zou eens de eed van hippocrates die artsen moeten afleggen gaan bestuderen niets kan onder dwang vooral niet als het om vage vaccins gaat die onder dwang wordt opgedrongen en waar het alleen gaat om belangenverstrengeling en een miljardenverdienmodel.
  Nederlandse artseneed (2003)Ik zweer/beloof dat ik de geneeskunst zo goed als ik kan zal uitoefenen ten dienste van mijn medemens. Ik zal zorgen voor zieken, gezondheid bevorderen en lijden verlichten.Ik stel het belang van de patiënt voorop en eerbiedig zijn opvattingen. Ik zal aan de patiënt geen schade doen.Ik luister en zal hem goed inlichten. Ik zal geheim houden wat mij is toevertrouwd.Ik zal de geneeskundige kennis van mijzelf en anderen bevorderen. Ik erken de grenzen van mijn mogelijkheden.Ik zal mij open en toetsbaar opstellen, en ik ken mijn verantwoordelijkheid voor de samenleving. Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg bevorderen. Ik maak geen misbruik van mijn medische kennis, ook niet onder druk.Ik zal zo het beroep van arts in ere houden.Dat beloof ik.of Zo waarlijk helpe mij God∗almachtig
  Wat gebeurt er nu er werken veel artsen mee aan het schaden van de volksgezondheid door de oren te laten hangen naar de desastreuze maatregelen die door Rutte, De Jonge en het zogenoemde RIVM wordt opgelegd zoals noodzakelijke behandelingen uit te stellen om uitsluitend voorrang te geven aan Covid patiënten, meehelpen aan nog meer voorstellen om het sociaal leven onder druk te zetten wat nimmer bevordelijk kan zijn voor de gezondheid en geestelijke gezondheid.
  Nu weer een voorstel van artsen:https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/11/na-vuurwerkverbod-ook-alcoholverbod-artsen-alcoholverbod-dat-helpt-met-oud-en-nieuw/ Het algehele maatschappelijke en sociale leven wordt onder dermate druk gezet waardoor bij heel veel mensen de stress meer en meer toeneemt wat zeer schadelijk is voor de volksgezondheid.
  Kortom De eed en de grondwet zegt mij dat ik nog altijd beslis over mijn eigen lichaam en beslis over wat ik wel en niet tot mij wil of zal nemen. Laten we hopen dat velen dit smerige politieke schaakspel door gaan hebben en zich niet meer zonder meer neerleggen wat nog door een De Jonge of welke politici dan ook onder dwang wordt opgelegd .Goed voorbeeld doet volgen https://vk.com/id376534624?z=video376534624_456241692%2F0fcb0f7542ec915057%2Fpl_wall_376534624

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Vaccineren of interneren dat is uw vrije keuze……….of niet?

  Like

 9. danny zegt:

  Helaas zijn vele mensen in Nederland inmiddels zo gehersenspoeld door het kabinet Rutte en de Mainstream media, dat de meeste Nederlanders , zo mak als een lammetje zijn. Van deze ‘Nederlanders’ valt geen protest te verwachten . ‘Stapje voor stapje’ wordt de ‘Nederlandse’bevolking ‘een dictatuur ingewerkt. De Nederlandse wetgeving (De Grondwet, privacywetgeving, het Bestuursrecht en het strafrecht, Internationale wetgeving inzake burgerrechten en politieke rechten , Internationaal verdrag inzake economische, sociale en culturele rechten, Het universele /Europese vedrag tot bescherming vd rechten vd mens en de fundamentele vrijheden ) worden in rap tempo getransiseerd naar een ‘coronadictatuurwetgeving’

  Geliked door 1 persoon

 10. Leo 1 zegt:

  Eens stonden de schaapjes gedwongen in de rij voor een “douche beurt ”
  Straks staan de schaapjes vrijwillig in de rij voor een “genezend spuitje” ??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s