Berlijn – Wanneer een profbokser scheidsman speelt: in Berlijn krijgt een islamitische paralleljustitie vaste voet

(Vertaling: E.J. Bron)

In Berlijn kun je in deze dagen goed de opkomst van een paralleljustitie met migratieachtergrond bestuderen – en de autoriteiten kijken toe.

De zaak: Leden van een bekende grote Duits-Arabische familie en Tsjetsjeense mannen zouden het na aanhoudende bloedige ruzies in Berlijn eens zijn geworden over een “vrede”. In een openbare posting van de Syrisch-Libanese profbokser Manuel Charr is een desbetreffende foto te zien, waarop de zeven mannen met elkaar aan tafel zaten (foto).

Charr schrijft hier op Instagram bij dat hij als “scheidsman” opgetreden zou zijn. Onderzoekers bevestigden tegenover de “Tagesspiegel” dat Charr – die veel respect geniet in het milieu van Arabische migrantenclans- als bemiddelaar zou zijn opgebeld.

De bokser riep in naam van Allah tot verzoening en geduld op, ondanks onenigheid in religieuze kwesties. Om hen heen zouden vijanden loeren. In een posting schreef Carr op internet: “Vrede in Berlijn Al Hamdullah. Het was geen zelfjustitie, allemaal afgesproken met de politie en, mijn vriend, als 1% voor vrede kan zorgen, dan ben ik als vredestichter onderweg.”

Afgelopen weekend hadden er meerdere wederzijdse aanvallen van clanleden en Tsjetsjenen plaatsgevonden. Daarbij raakten elf mensen door messteken, trappen en vuistslagen gewond. Er waren ook vuurwapens in het spel (ze werden echter niet gebruikt). Rechercheurs vermoeden dat het gegaan zou zijn om eerschendingen of territoriumgevechten in de drugshandel.

Zich blijkbaar de gevolgen beseffend van een verdere escalatie tussen Arabieren en Tsjetsjenen, werden beide partijen het toen eens over Charr als onafhankelijke bemiddelaar. De onderzoekers zien daarin echter een ander signaal: de staat wordt ondanks zware misdaden op afstand gehouden en – met het oog op de invloed van beide groepen – een machtige paralleljustitie krijgt vaste voet, waarop de Duitse autoriteiten geen invloed meer hebben.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Berlijn – Wanneer een profbokser scheidsman speelt: in Berlijn krijgt een islamitische paralleljustitie vaste voet

 1. andre zegt:

  De EU is zo fijn, echt met het binnendragen van idioten horen er ook kleine probleempjes bij die de domme overheden kennelijk niet kunnen handelen maar wel met een camera kijken of je iets doet met je telefoon achter het stuur a 240 euri.

  De neocons met fossiel Kissinger voorop vonden het ook prachtig, lekker Vietnam kapot maken in een noord en een zuid. Lekker bommen gooien en mensen kapot maken. Indochina is Frankrijk en dan mocht er een idioot roepen de war is over met erachter aan build back better..

  Landverraders waren daar ook, zeg maar gekochte vietnamezen in zowel noord als zuid en deze moesten ergens naartoe want naar huis konden ze niet meer. De Kissinger club (Biden mag het nu doen) hebben deze toen maar geplaatst 1 groep in Tsjechie net over de grens en de andere groep in Berlijn. lekker veilig want grenzen en in corona hokjes duwen was het probleem opgelost. Ja totdat de grenzen weer wat meer open gingen en de sturmabteilung noord en zuid elkaar alsnog in de Vietnameese haren vlogen. Niemand die er iets van snapte maar is hetzelfde probleem als dit artikel. Links is gewoon kut en kunnen alleen maar kapot maken.

  Like

 2. boorzalf zegt:

  Opsporing verzocht: herkend U één van deze criminelen bel dan 112 of misdaad anoniem. Van maandag tot en met vrijdag, weekend zijn we gesloten.
  Vermoedelijk hebben ze vuurwerk afgestoken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s