De dag van schande

(Door: H. Numan)

“A date that will live in infamy”, zei Franklin Delano Roosevelt op 8 december 1941 na de aanval van Japan op Pearl Harbor. In tegenstelling tot Joe Biden, die regelmatig jat van anderen, kan Trump deze uitspraak dus niet gebruiken. Maar hij kan met goede redenen zeggen dat 4 november 2020 een dag van schande was. De verkiezingen zijn op zeker gestolen. Amerika (b)lijkt een bananendemocratie te zijn.

Helaas – als je Democraat of anarchist bent – hebben de Democraten zich vergist. Trump weigert om zijn nederlaag te erkennen en vecht terug. Het zal even duren, maar de fraude komt aan het licht. Op dit moment kunnen we enkel vaststellen dat de uitslag van de verkiezingen niet klopt. Het stinkt enorm. We kunnen nog niet bewijzen dat de uitslag  gefraudeerd is, of hoe. Maar dat is geen bewijs dat de verkiezingen “dus” brandschoon zijn.  Iedereen probeert u dat op dit moment wijs te maken. Trap er niet in.

Biden mag zich niet meer president-elect noemen. Hij heeft daar op dit moment al te weinig kiesmannen voor. Dat is de eerste trap in z’n ballen. De volgende zal veel harder aankomen: die laptop van z’n zoontje. Wanneer hij en z’n zoon aangeklaagd worden weet ik niet, maar u kunt er zeker van zijn dat zulks voor 20 januari 2021 gebeurt. In het onwaarschijnlijke geval dat die datum niet gehaald wordt, dan volgt op zeker een impeachment procedure. Dan wordt Biden de eerste president die afgezet wordt na Nixon. Nixon werd overigens niet afgezet, maar nam zelf ontslag. Ongeveer de dag voor hij afgezet zou worden.

Daar kunnen de Democraten niets tegen doen: in deze verkiezingen verloren de Democraten hun meerderheid in het Congres (Tweede Kmer) en behielden de Republikeinen hun meerderheid in de Senaat (Eerste Kamer). Dat is dus de stank van de verkiezingen: de Republikeinen wonnen alles. Met een grote meerderheid. En met een record opkomst. Maar vreemd genoeg verloor Trump zelf de verkiezingen. Nog gekker: op het moment dat hij een grote voorsprong had in verschillende staten, hoepla! Een paar pakken postale stemmen. De voorsprong werd opeens een achterstand. Allemaal stemmen voor Biden, geen voor Trump. Wat een perfect toeval, precies op het goede moment!

Op zich hoeft dat geen fraude te betekenen. Het is bekend dat de Democraten zich concentreerden op postaal stemmen. Veel postale stemmers hebben een voorkeur voor Democraten. Maar allemaal? Dat is onwaarschijnlijk. Als Trump in een staat 10% meer kiezers krijgt via de stembus is het ronduit merkwaardig als postale stemmen opeens +40% voor de Democraten zijn. 10% kan, 20% mogelijk, misschien zelfs 30%. Meer dan 90%, het percentage voor Biden postaal, is onwaarschijnlijk. Genoeg reden om een nauwkeurig onderzoek in te stellen. Verder zijn er nogal wat andere onregelmatigheden gemeld die ook onderzoek vereisen.

Waar zijn de Democraten de fout ingegaan? Zichzelf rijk dromen. De verkiezingscampagne van Biden was een aanfluiting. De man kon nauwelijks op eigen benen staan. Hij maakte de ene domme blunder na de andere. Voerde nauwelijks campagne. Meestal bleef hij thuis uitrusten. Als hij ergens optrad, dan was dat voor een vrijwel lege zaal. Elke Trump-bijeenkomst was een massabijeenkomst. Op zijn bijeenkomsten las Biden een verklaring voor. Vaak nauwelijks te begrijpen of regelrecht idioot. Zoals het aankondigen dat hij kandidaat was voor de Senaat, en het op ging nemen tegen . . . George W Bush. Een paar mensen juichen. En de pers stelde hem hele lastige vragen: “Mr. Biden, hoeveel is 2+2?

Waarschijnlijk keken de Democraten alleen naar elkaar. Zij vonden hun programma fantastisch, dus moet het fantastisch zijn. Geen twijfel mogelijk. Voor de zekerheid – we praten hier tenslotte over een linkse partij die intern overgenomen is door extreemlinks – regelden ze de verkiezingen alvast. Je kan nooit weten, niet waar?

En het hád kunnen werken. Als Trump niet zo ongelofelijk populair was. Als de opkomst niet alle records gebroken had. Als Trump gewoon zijn verlies erkend had. Tja, als. “As is verbrande turf!”, zei mijn moeder dan altijd. Als de opkomst laag was geweest, en Trump, zoals ze fantaseerden, gelijk zijn verlies had toegeven, dan was Biden de volgende president geworden. Als.

Zoals het er nu naar uitziet, kan hij dat vrolijk vergeten. Hij mag van geluk spreken dat hij seniel aan het worden is. Zijn advocaten zullen hem vrijwel zeker uit de cel weten te houden door hem handelingsonbekwaam te laten verklaren. In tegenstelling tot Nederland gaan belangrijke mensen daar wel de bak in, en voor vele jaren. Niet verbaasd opkijken als pappa Joe opeens overlijdt, of zijn zoon een overdosis neemt. Dat heeft niets met wraak van Trump te maken, maar Amerikaanse gevangenissen zijn niet zo comfortabel als die in Nederland. Als je weet dat je 450 jaar gaat krijgen in het voorportaal van de hel kun je beter voor een andere oplossing kiezen. Dat deed de CEO van Enron ook.

Wie is het slachtoffer? De democratie zelf. De Democraten – dat zijn ze alles behalve – hebben alles op alles gezet om deze keer te kunnen winnen. Als het volk niet goedschiks een één-partij staat wil, dan maar kwaadschiks. We zijn er nog niet, want de grote steden staan nog steeds in brand door Antifa. Daar hoort u helemaal niets meer over. De verwachting was dat die rellen zich zouden uitbreiden als Trump had gewonnen. Zodra de verkiezingscommissie de overwinning geeft aan Trump, dan gaan die pas echt rellen. De rellen van het afgelopen half jaar (!) waren slechts een voorproefje… 

Ik zou me doodschamen Amerikaan te zijn na deze affreuze verkiezingen. Sterker nog: dit is wat ik dagelijks meemaak. Zulke verkiezingen hebben we in Thailand iedere paar jaar. Als je jezelf de bakermat en voorbeeld van democratie noemt, moet je het goede voorbeeld geven. Niet in hoe het absoluut niet moet.

Links heeft gegokt, en verloren. Met links alle bedrijven die zich daarmee verbonden hebben. In Amerika zeggen ze: go woke, go broke (wordt progressief en ga failliet). Veel grote bedrijven laten zich meeslepen in wat politiek correct is op dat moment. Elke keer kost dat die bedrijven miljoenen. Gillette kwam met een progressieve reclame over scheermesjes (voor mannen), waarin blanke mannen van alles de schuld kregen. Blanke mannen begrepen de boodschap, en kochten hun scheerbenodigdheden ergens anders. Geen actie, geen campagne. Gewoon stemmen met je portemonnee. Kunt u ook doen. Met Gillette vele andere bedrijven. In Nederland probeert “El” Hema hetzelfde. Ze balanceren nu op de rand van de afgrond. In feite zijn ze al failliet, er zijn alleen geen kopers voor “El” Hema. Vele jaren klanten wegjagen met marxistische reclame werkt gewoon niet.

De allergrootste verliezers gaan de media worden. De mainstream media hebben de campagne van Biden overeind gehouden. Zonder hun actieve hulp had Biden allang in het verzorgingstehuis voor seniele politici gezeten waar hij thuishoort. De media, in de meest uitgebreide vorm. Bijna alle kranten, tv-stations, netwerken – alles. Zelfs en vooral het ‘conservatieve’ Fox News. De ommekeer van Fox gaat ze de kop kosten; hun kijkcijfers kelderen sneller dan een blok lood kan vallen.

De reden is nogal eenvoudig: entertainment kun je overal zien. Sport ook. Daar heb je Fox niet voor nodig. In Nederland zien we hetzelfde: de schrijvende pers is vrijwel geheel in handen van twee bedrijven die allebei links progressief zijn. Ook de Telegraaf. De lezers van die krant merken dat, en verlengen hun abonnement niet meer.

De grote technobedrijven zijn het ergst van alles. Puissant rijk, en extreem links. Waarom, geen flauw idee. Als ik IT-engineer was tegen $500.000 per jaar, dan zou communisme niet direct op mijn agenda staan. Maar Google, Facebook, Twitter en YouTube censureren harder dan destijds de Nazi’s en de USSR bij elkaar. Ze hebben vier jaar lang alle mogelijke medewerking gegeven aan de Democraten, en doen dat nu open en bloot.

Er is nog meer aan de hand. De media negeren opzettelijk wat Biden  gaat doen zodra hij president is. Want die drie zaken zijn letterlijk de doodsteek voor democratie:

1- Obamacare wordt weer afgestoft en overeind geholpen. Dat soort van ziekenfonds is nooit van de grond gekomen, en was al onbetaalbaar. Trump heeft het zo veel mogelijk afgeschaft. Biden wil er nu een flinke schep bovenop doen. Hoe dat gefinancierd gaat worden, weigert hij te zeggen.

2- Biden gaat twee nieuwe staten creëren: Washington DC en Puerto Rico. Daar weigert Biden een definitieve uitspraak over te doen, dus ja. Dat gaat hij doen. Washington DC en Puerto Rico zijn vrijwel volledig in handen van Democraten, en dat levert die partij vier enorm belangrijke stemmen in de senaat op. Daarmee krijgen ze een absolute meerderheid.

3- Biden gaat meer rechters benoemen in het Hooggerechtshof. Er zijn er negen. Hoeveel hij er gaat benoemen is niet bekend, maar in ieder geval genoeg om ook daar een absolute meerderheid te verkrijgen. Ook daar weigert Biden zich over uit te laten, dus ja.

De paar keer dat journalisten hem over die drie punten ondervroegen, was zijn antwoord: dat hoeft de kiezer niet te weten. Daar komen ze vanzelf wel achter. Tja, maak het verhaaltje af, en kleur de plaatjes, zullen we maar zeggen.

Vandaar dat alles uit de kast getrokken wordt door links om de definitieve overwinning te bezegelen. Op dit moment min of meer goedschiks, ze hopen nog op het nippertje te winnen, op punten. Het maakt hen niet uit of ze met een miljoen stemmen of met één stem winnen. Eén stem is precies genoeg. Maar als de verkiezingscommissie de overwinning aan Trump geeft? Dan wordt het kwaadschiks. Amerika staat letterlijk op het randje een één-partij staat te worden.

En Nederland? Daar is dat proces allang voltooid dankzij onze geliefde premier Rutte. Onze progressieve regenten kunnen heel loyaal Wilders goed beschermen. Dan lijkt het namelijk net alsof wij een democratisch land zijn.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op De dag van schande

 1. Bas zegt:


  Deze coup d’etat kan leiden tot een burgeroorlog

  Like

 2. Cornelis zegt:

  Eindelijk een artikel wat de wasrheid en feiten perfect weer geeft. De meesten weten niet wat er speelt in Amerika en hoe het gespeeld is. Misschien dat de “echte” journalisten van de msm en al die andere flutbladen dit even moeten gaan lezen.

  Like

 3. Pingback: DE DAG VAN SCHANDE! | eunmask

 4. koddebeier zegt:

  “Dan lijkt het namelijk net alsof wij een democratisch land zijn.”
  Dan moet wel ziende blind zijn en ook in sprookjes geloven !!!

  Like

 5. oprechtegeus zegt:

  Trump heeft de verkiezingen gewonnen, maar Biden de telling.

  Like

 6. H. Konings zegt:

  Als je iets negatiefs zegt over de heilige Biden, wordt je door fb direct voor een maand geblocked !! Ik zit nu dus in de fb gevangenis.
  Dat er 4 jaar lang op fb allerlei bagger is uitgestord op Trump, is geen probleem!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s