“Coronapaspoort”: straks alleen met inenting avond uit?

(Door: Silvan Schoonhoven)

Straks zijn er twee soorten Nederlanders: de gevaccineerden en de ongevaccineerden. Komen er dan beperkingen voor wie de coronaprik niet heeft gehaald? Donderdag komt de Gezondheidsraad met een pakket adviezen over hoe de eerste schaarse vaccins verdeeld moeten worden.

Hugo de Jonge

Veel is nog onzeker, maar een ding is zeker: een algehele vaccinatieplicht vanwege corona komt er niet. Daar is ’geen enkele discussie’ over, benadrukte minister De Jonge (Volksgezondheid) al eerder nadat hij in de Tweede Kamer iets in die richting had gesuggereerd, wat hem op felle kritiek kwam te staan. Het thema ligt uiterst gevoelig, bleek toen. Tegenstanders laten op sociale media smakeloze plaatjes rondgaan van mensen met Jodensterren met ’niet gevaccineerd’ erop.

Inentingsbereidheid neemt af

Toch wordt in politiek en bedrijfsleven openlijk nagedacht over de situatie in 2021, als het coronavaccin ruim beschikbaar is, maar niet iedereen de injectie haalt. De inentingsbereidheid neemt af, blijkt uit nieuw onderzoek van I&O Research. In juni was het nog bijna driekwart, nu is het nog maar 60%. In plattelandsgebieden wil iets meer dan de helft zich laten vaccineren tegen corona.

Vaccinweigeraars jaag je alleen maar verder in de gordijnen met elke hint in de richting van een vaccinatieplicht, waarschuwt universitair hoofddocent rechtsfilosofie Roland Pierik van de Universiteit van Amsterdam. „Dan gaan ze zich vastbijten. Als ik ruzie heb met mijn vrouw over de afwas ga ik ook niet meteen over een scheiding beginnen, dat werkt averechts.”

Vaccinatie niet verplicht

Minister De Jonge sluit zich bij die gedachte aan. Hij benadrukte dinsdag nog: „Ik wil er niet over nadenken in termen van privileges. Dat suggereert druk of dwang, en dat wil ik niet.” Maar moeten de gevaccineerden dan lijden onder de weigeraars? De Jonge suggereerde vorige week nog dat ingeënte burgers zich straks niet meer strikt aan de coronamaatregelen hoeven te houden. Veel bedrijven klinkt dat als muziek in de oren.

Voorkeursbehandeling

De Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals zag een voorkeursbehandeling voor gevaccineerden ook wel zitten, zei directeur Berend Schans eerder. Microbioloog Hans Zaaijer stelde zich bij OP1 al voor dat bezoekers alleen het Pinkpopterrein op kunnen met een vaccinatiepaspoort.

Het is helemaal niet gek om Nederlanders meer vrijheden te geven als ze zijn ingeënt, meent Pierik. „Je bent verplicht om ervoor te zorgen dat je anderen niet besmet en daarbij krijg je straks misschien de keuze: voorkom ik besmetting van anderen door in lockdown te gaan, of laat ik me vaccineren? Dat onderscheid is niet zo raar. Als je gevaccineerd bent, ben je namelijk niet meer besmettelijk, dus waarom moet je dan in lockdown blijven?”

Toegang weigeren

Mag je antivaxers zomaar de toegang weigeren in dansclub of concertzaal? Ja, denkt advocaat en hoogleraar gezondheidsrecht Jaap Sijmons. „Als je iets mag verbieden, mag je het ook toestaan onder voorwaarden. Het maatschappelijk belang om bepaalde sectoren te openen is heel groot. Zolang je maar een gerechtvaardigd onderscheid maakt. Het wordt pas onrechtmatig als er bijvoorbeeld te weinig vaccin beschikbaar zou zijn voor iedereen.”

Vraag twee is hoe je zo’n onderscheid praktisch zou moeten uitvoeren. Een Nederlandse ondernemer is al bezig om een reserveringssysteem te ontwerpen voor concertkaartjes waarbij de klant kan aankruisen of hij gevaccineerd is. Luchtvaartmaatschappijen spelen ook met de gedachte om een soort coronapaspoort in te voeren. Zo kunnen ze zien wie negatief getest of gevaccineerd is en wie niet, wat mogelijkheden biedt aan landen met reisbeperkingen of quarantainemaatregelen.

Inbreuk op de privacy

United Airlines experimenteert op de lijn Hongkong-Singapore met CommonPass, een app gebouwd in samenwerking met het World Economic Forum. Voor westerse maatschappijen lijkt zo’n digitaal coronapaspoort echter vrijwel onhaalbaar vanwege de grote inbreuk op de privacy.

Het is de vraag of de grote tweedeling in de samenleving er ooit komt. Om het virus onder de duim te krijgen is het nodig dat zo’n 60 tot 70% van de bevolking zich inent. Pierik verwacht dat die aantallen uiteindelijk toch wel gehaald worden.

Hele of halve lockdowns

„Ik denk niet dat we voortdurend in hele of halve lockdowns blijven steken vanwege vaccinweigeraars. Als voldoende mensen zich laten inenten, kunnen we de paar weigeraars er wel bij hebben. Die liften als het ware mee op de bescherming door de groep gevaccineerden.”

Voor medisch personeel geldt dat niet. Zij krijgen wél het dringende advies om zich te laten inenten. Wie weigert, kan worden overgeplaatst of in het uiterste geval zelfs ontslagen worden, veronderstellen Pierik en zijn collega Evert Verhulp, hoogleraar arbeidsrecht van de Universiteit van Amsterdam.

Werkgevers mogen dat soort eisen opleggen. Een verpleegkundige die bijvoorbeeld op grond van geloof weigert te werken met onbedekte onderarmen, mag naar een andere functie worden overgeplaatst. „Het is duidelijk dat de zorginstelling er groot belang bij heeft om de kans op besmetting van patiënten zo klein mogelijk te houden.”

Bron
Telegraaf.nl
(Premium artikel)

h/t “Blaffertje”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op “Coronapaspoort”: straks alleen met inenting avond uit?

 1. karton zegt:

  Ik denk een goed idee te hebben, hoewel……….ik denk dat wel vaker maar dan blijkt er iets niet te kloppen aan dat idee. Maar ik probeer het toch :
  álle mensen die gevaccineerd zijn tégen het coronavirus krijgen een geel oorlabel in hun rechter-oor, is men tegen de griep gevaccineerd dan zo’n geel label in het linker oor. Dit zijn dezelfde gele oorlabels als bijv. bij koeien ! Dan kunnen de BOA’s en ander controlerend gespuis van verre zien hoe ’t slachtoffer is gevaccineerd.
  Als de overheid tóch lekker bezig is……verplicht álle mannen tot het dragen van een groot rood stempelblok aan de borstzijde zodat men aan de dames kan zien wie door wie “genomen` is , is voor het verwekte kind ook lekker duidelijk.
  Zomaar een hersenspinsel mijnerzijds. Volkomen waanzin, ik weet ´t, maar dat wordt men ook in dit landje !!!

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   ja hallo ,maar ik ken dames

   die moeten wel een heel groot stempelblok op hun borsten hebben dan ..??

   mevrouw wijdbeens b.v. u weet wel van de slechte homo skieer !!

   die wijf van die lange, onze soros medewerkster e.v.a.

   oom stempelblok

   Like

   • karton zegt:

    @ bobzelf.
    k vrees dat u úw stempelblok verkeerd gebruikt.
    Het is de bedoeling dat de meneer dat stempelkussen op z´n borst draag en dat er, nadat hij contact heeft gehad met een mevrouw, er een afdruk van ZIJN stempelblok zichtbaar is bij de door hem `genomen` mevrouw.Als de meneer een piepklein stempelblokje draagt, ja……dan zal het wel even zoeken worden naar de afdruk bij de mevrouw.

    Like

   • bobzelf zegt:

    IK BEGRIJP DAT U MIJN 32 CM IN TWIJFEL WILT BRENGEN ???

    u weet dat HET in goed rotterdam heet …

    hij heeft haar even op DE LEEST GEZET !!!

    of uitgewoond ….

    ( ALS IK DIT UIT MOET LEGGEN ??, MET ALLE PLEZIER HOOR ) WHAHAHA

    IK HEB FOTO EN FILM OPNAMES, VAN STAANDE OVATIES VAN BUSSEN VOL MET LEKKERE WIJVEN

    IK WEET HET VROEGER SPOOT IK DAN EEN VOLWASSEN VENT VAN ZIJN BROMMERT

    EN IS ZELFS RAMEN ZEMEN NU AL HAAST EEN PROBLEEM .???.

    maar goed, zolang na een vrouwelijk orgasme, dan wel meeerdere, ik doe niet lullig … en wat herrie, zelfs alle buurmannen daarna op het balcon een shaggie staan te roken , ben ik nog steeds trots ,whhahahaha

    MAAR IK WEET HET NIET,???
    MAAR HEEFT UW MOEDER OOK EEN PAUZE INGELAST IN UW POTENTIE JAREN
    OMDATZE SCHIJTZIEK WERD VAN AL DIE VROUWEN OP DE STOEP ??

    NOU IKKE WEL,

    MIJN VADER , WAS HET NET ALS IK HET DAAR NIET MEE EENS, EN PROTESTEERDE OOK HEVIG

    DIE VOND AL DAT opgroeiende lekkere SNOEPGOED WEL LEKKER .. leuk en geinig 5 DAGEN IN DE WEEK, , als ze tv kwamen kijken , whahahaha

    WHAHAHAHAHAHA

    IK HEB ER FOTO’S VAN , WHAHAHAHA

    DIKKE KUNFFEL, MAFKEES

    OOM DILDO

    Geliked door 1 persoon

 2. Heniusz zegt:

  Quote: (Van hoogleraar gezondheidsrecht Jaap Sijmons) “Zolang je maar een gerechtvaardigd onderscheid maakt.” Je vraagt je dan meteen af of deze Jaap (en meerdere personen met dezelfde ideeën) wel op de hoogte zijn van Artikel 1 van de GRONDWET! Gij zult niet DISCRIMINEREN. Op geen enkele grond, dus ook niet op een medische grond die bovendien ook nog eens behoorlijk discutabel is. Slechts 1% van de bevolking wordt echt ernstig ziek, het is te belachelijk om de overige 99% bloot te stellen aan vaccinaties die mogelijk allerhande bijwerkingen hebben.

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Dan maar ontslag, als je wilt werken kan dat nog steeds.
  Een onderneming in bestrijdingsmiddelen b.v., ze schieten als paddenstoelen uit de grond.
  En rond Beverwijk zijn er meer gevallen van longkanker geregistreerd dan gemiddeld.
  U aangeboden door de roverheidsbrigade, tatatatata Steel.

  Nog ff toevoegen, ook voor de mooie foto!
  https://nos.nl/artikel/2355904-extra-controle-nodig-bij-stemmen-tellen-tweede-kamerverkiezingen.html

  Geliked door 1 persoon

 4. Lis zegt:

  Wat een ongelooflijk enge mensen bestaan er, vooral die Pierik en Sijmons. Het gaat om een vaccin dat onvoldoende is ontwikkeld omdat er te snel tijd is genomen. Een vaccin voor een virus dat razendsnel muteert. Een vaccin voor een aandoening waar nog nooit een effectief vaccin voor ontwikkeld is (Ebola, HIV, griep) dat iedereen immuun maakt. Ik heb nog nooit een griepprik genomen, ook nog nooit griep gehad. De laatste keer dat ik zo verkouden was dat ik een dag ziek in bed lag, is 20 jaar geleden. Maar als ik de ‘heren’ Pierik en Sijmons moet geloven, ben ik een gevaar voor mijn medemens. En met mij vele anderen die gezond leven, die sociaal zijn voor hun medemens, kortom die menselijk zijn. Ik walg hiervan!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Het einde van onze vrijheid en de ondergang van de democratie en het begin van een dictatuur !

  Geliked door 1 persoon

 6. duinsnip zegt:

  Het vaccin zal in eerste instantie niet verplicht zijn, maar allerlei NWO gecontroleerde bedrijven mogen straks eigen rechter spelen, en ongevaccineerden de toegang weigeren. Je komt nergens meer binnen. En zo gaan ze alsnog velen dwingen zich te onderwerpen of zichzelf te isoleren.
  Stap voor stap komt die onleefbare wereld dichterbij. Maar in Psalm 2 lees je hoe het afloopt met de goddelozen die deze satanische wereld beheersen. RAMPZALIG.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Ik waarschuw iedereen,neem die vaccinazi,s niet,ze zijn dodelijk.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lost Johnny zegt:

  …en straks komen er kampen en ghetto’s voor hen die niet gevaccineerd zijn…..

  De terreur van de staat is nu aan het opschalen. Ook het leger bespioneerd ondertussen de eigen burgers, doet zelfs mee op internet fora , ook in discussies en ondertussen legt men lijsten aan van burgers die mogelijk moeten worden opgehaald…..

  Voor wie het nog niet door heeft, 17 maart zal niets meer veranderen, het is vechten of vluchten voor wie zijn of haar vrijheid lief heeft, en voor wie het niet uitmaakt is er straks een spuitje, Talpa en ”ik hou van Holland” of “Lingo”….

  Democratie en vrijheid zijn in quarantaine, en ze komen er niet levend meer uit.

  Dit is het lot van een volk dat anderen hun veiligheid laat bewaken. Dit is het lot van slaven.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob zegt:

  De burgers die geen vacinatie paspoort
  halen, komen in concentratiekampen
  terecht. Het begin hiervan is de lock down.
  Dit is een middel zoals in 30er jaren
  de wekeloosheids bemoeienis van de overheid.
  Eerst in werkkampen daarna de depotatie
  naar de verbrandingsovens.

  Geliked door 1 persoon

 10. Lost Johnny zegt:

  “Maar moeten de gevaccineerden dan lijden onder de weigeraars? De Jonge suggereerde vorige week nog dat ingeënte burgers zich straks niet meer strikt aan de coronamaatregelen hoeven te houden”

  “het is helemaal niet gek om Nederlanders meer vrijheden te geven als ze zijn ingeënt”

  “voorkom ik besmetting van anderen door in lockdown te gaan, of laat ik me vaccineren?”

  “ Als je gevaccineerd bent, ben je namelijk niet meer besmettelijk, dus waarom moet je dan in lockdown blijven?”

  Leg dit even bij elkaar, en lees van onder naar boven….waarom een lockdown of uitsluiting als gevaccineerd zijn zorgt dat je geen risico meer loopt?
  Wie wil haalt gewoon een spuitje en wie niet haalt er geen.

  En de zin : “het is helemaal niet gek om Nederlanders meer vrijheden te geven als ze zijn ingeënt”….
  Wie bepaald dat? En wat als ik er mijzelf geen moer van aantrek? Word ik dan opgeloten in en kamp of doodgeschoten?
  Mijn vrijheden zal ik nemen zoals ik ze wil, en je zal me moeten doden om ze af te nemen, of me moeten opsluiten. Wie gaat dat werk van lafaards en slaven doen, iemands vrijheid afnemen terwijl er een grondwet is? Dat is immers zelf dan de misdadiger ….

  Wie?

  We leven in een tijd waarin persvrijheid omgevormd is tot censuur en propaganda en waar het nut van een parlement weg is omdat er niets meer te discussiëren valt. Alles knikt ja en amen.
  Dus waarom nog 150 volvreters en hun aanhang, als een paar lobbyisten en een trekpop of wat de boel ook kunnen verkloten…

  Revolutie is aan het broeien in Europa, oproer politie loopt op sommige plaatsen in verschillende landen over naar de burgers en in verschillende legers van Europa heerst een tweedeling, maar hier word alles stil gehouden. De klap zal keihard zijn.

  We leven op de meest dodelijke cocktail uit de geschiedenis, met wapens zo gruwelijk en vernietigend, met mogelijkheden tot het uitroeien van grote groepen mensen ineens, en dit alles in de handen van figuren die te walgelijk zijn om naakt aan te zien, en te grotesk om serieus te kunnen nemen. Ondertussen zetten ze een genocide op gangen die zijn weerga niet kent.

  En voor de twijfelaars: als iemand met miljarden op de spaarbank vind dat de aarde met 500 miljoen mensen vol is en vervolgens vaccins gaat produceren voor 7 miljard tweevoeters en daarbij word gesteund door de politieke en Financieele “elite” dan mag je meer doen dan vraagtekens zetten….dan mag je rustige gerust ongerust worden omdat je word uitge….roeit.

  Met hulp van alle lafaards die mee willen werken aan ieders dood. Je kunt politici en bankiers niet vertrouwen, zeker niet hen die referenda met de voeten treden en anderen uitsluiten en inlegvelletjes hanteren of criminelen een bonnetje en nieuwe identiteit geven. Of zelf standig ontploffende landmijnen bestellen bij een vriendje of medicijnen die permanent ziek maken uitdelen en vervolgens mensen die dat bekend maken proberen om te leggen. Als dat een democratie met wetten en rechten moet voorstellen…..

  Geliked door 3 people

 11. Julia zegt:

  Wat hebben die twee huichelaars met Rutte en De Jonge gisterenavond weer een leuk theater opgevoerd. Keihard de boel staan te besodemieteren terwijl zijn achterbakse ongekende dictatuur geen grenzen meer kent. Het valt die huichelaar Rutte tegen dat er toch wel veel weldenkende mensen zeer sceptisch tegenover het vaccin staan wat doen we dan WIJ VERPLICHTEN het. Het volk zou massaal dit gif moeten weigeren dat waarschijnlijk totaal niet helpt en zelfs bijwerkingen niet bekend van zijn voorbeeld hebben we al met die NIET werkende mondkapjes. Word wakker kijk in de landen om u heen die smetlappen hebben helemaal geen resultaat gehad alleen uit onderzoeken blijkt dat ze schadelijk zijn voor de gezondheid. Nog geloven in een betrouwbaar vaccin? Laten we eerst die elitaire machtswellustelingen eens volpompen met dit gif dan zien we over een paar jaar wel of het wel of niet heeft gewerkt. Het is uw lichaam en is niet van de overheid.

  Geliked door 2 people

 12. Qvic zegt:

  Een vaccin is inweze een vergiftiging van jou lichaam. Dus hier wordt openlijk besproken, dat wanneer iemand zich vrijwillig laat vergiftigen met chemische onnatuurlijke substanties in de vorm van een vaccin, dat hij/zij dan geen gevaar meer zou zijn voor zijn omgeving. Maar als jij je niet laat injecteren met die chemische onnatuurlijke substanties, maar meer vertrouwt op je eigen immuunsysteem zou wel een gevaar voor je omgeving zijn? Hoe krom moet je kunnen beredeneren om hier uit een logica van in te kunnen zien. Ook hier valt weer op dat de mensen in kwestie niet weten wat een virus eigenlijk is of moet ik het een exonoom noemen. Maar omdat zij die kennis missen, gaan zij de meest vreemde oplossingen bedenken. Die uiteindelijk de plank volledig mis slaan. Maar door hun onwetendheid beseffen zij dat niet eens. Want een virus is niet eens een ziekte veroorzaker, het wordt door ons lichaam zelf aangemaakt om de vergiftigde cellen te ontgiften en is dan ook niet eens besmettelijk voor je omgeving. Dus waar wordt er nu eigenlijk over gepraat? Om onze vrijheden en rechten op basis van valsheid in geschriften ons te kunnen ontnemen en dat willen zij dan wettelijk vastleggen. Mensen laat je zelf beter informeren en laat je niets op je mouw spelden door dit soort charlatans. Want het zijn psychopaten, die alles denken beter te weten, zonder dat zij er zelf kennis van hebben. Hun drang en hebzucht om de macht over iedereen en alles te willen hebben kent geen grenzen bij hen. Laat het gewoon niet toe, dat zij jou de les willen lezen. Zij hebben een broertje dood aan als mensen, die om feiten en bewijzen komen vragen, want dan weten ze dat zij die discursie zullen verliezen en gaan dan ook niet in een discursie. Bij hen is het altijd van HET IS GEWOON ZO, zonder tekst en uitleg. Alleen naïeve mensen die ook onwetend zijn op dit gebied, gaan mee met deze flauwekul en laten zich bang en angstig maken. Waardoor zij een speelbal worden voor deze charlatans.

  Like

 13. Julia zegt:

  Sterker nog niet alleen uitsluiting van evenementen en overheidsgebouwen maar over niet al te lange tijd geen vakantiereizen, verplicht vaccinatie als u werkt en uitsluiting van het bezoeken tot de horeca. Dit zit in de pen. Maar we zullen januari snel genoeg merken dat deze dictators dit nu al daadwerkelijk in hun smerig plan hebben verwerkt. Als we massaal hier in mee gaan heeft u niets meer te vertellen over uw eigen lichaam en is dat eigendom van de smerige dictators.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Pure chantage!
  Nou, LETTERLIJK OVER MJN LIJK!

  Geliked door 1 persoon

 15. Johan zegt:

  Wat een stelletje viezerikken zijn dat daar in de regering. Zie dit artikel :
  https://www.ad.nl/politiek/vvd-denkt-na-over-indirecte-vaccinatieplicht-wie-zich-niet-laat-prikken-mag-straks-minder~a0de8b86/

  De VVD begint nu “na te denken” over verplicht vaccineren.
  Vuilakken zijn het ! Genetisch afval ! Laat ze zichzelf lek prikken.
  ochten ze dan nog over een jaar klachtenvrij zijn, dan kan de rest van de bevolking het eventueel overwegen, om ook die rotzooi in te laten spuiten.

  Let wel : U wordt genetisch gemodificeerd ! Als het aan de VVD ligt, verplicht ! Het zal met sancties worden afgedwongen.

  Geliked door 2 people

 16. BigLJohn zegt:

  Leer mij Hugo de Jong (en ook Jaap van Dissel) kennen. In een eerder stadium verklaarden zij openlijk dat het dragen van een mondkapje geen enkele toegevoegde waarde heeft om – het virus – tegen te houden. Een verplichting tot het dragen van een mondkapje zou er nooit komen (Video’s bij Robert Jensen). Dus wat die vaccinatieplicht betreft; dat gaat dezelfde kant op als die mondkapjesplicht, die komt er dus gewoon, evenals dat Corona-paspoort, de E.U. wil die in 2021 in laten gaan. Daarna zullen voor ons, die dit alles niet willen, donkere tijden gaan aanbreken. Een notoire schande is het dat Nederland de kant opgaat van communistisch China.

  Geliked door 2 people

 17. bobzelf zegt:

  DUS ZIT IK NET TE KOEKELOEREN NAAR EEN KUT PROGRAMMA

  WAARIN DE MAN VAN PHIZER ,ZEGT….. :

  JA HET IS REDELIJK GOED BETROUWBAAR ??

  TOT 94 % ZEKER ?????

  DUS ?? 6 % NIET, IS DUS ??? 1 MILJOEN 20.000 DODEN ???

  WAARSCHIjNLIJK ??????????????????? HEEFT U 2 INJECTIONS NODIG

  sprak de gezalfde medewerker , gordonzat er ook bij !!

  NOU DAN WORDT ALLES STUKKEN BETROUWBAARDER TOCH ??

  EN DAT WERKT DAN WAARSCHIJNLIJK 1 JAAR , WAARSCHIJNLIJK ???????????????

  MAAR DAT WETEN WE NOG NIET !!!!

  EN DE BIJWERKINGEN ?? GEEN IDEE . !!

  MAAR DAT IS DAN MEESTAL , KOORTS ??? EN GRIEP ????

  EN KOUD HEBBEN ??

  MIJN GOD , IK KRIJG DUS GRIEP NA HET VACCIN ??

  GOHHH altijd al willen hebben , whahahahaa

  WEET U WAT U DOET , STEEK HET MAAR IN JE REET . …

  NOU ZEI DE DESKUNDIGE,…… IK DENK WEL DAT IK HET VACCIN OOK NEEM !!

  IK ZOU HET OOK GERUST AAN MIJN 2 DOCHTERS GEVEN !!

  NOU BEGIN DAAR DAN EVEN MEE , ZOU IK ZEGGEN

  EN belt u ome bob even op 1e kerstdag
  zo rond koffietijd dus pakweg uurtje of 11
  in 2030 even op .

  HOE HET GEGAAN IS .

  ALS IK HET GOED BEGRIJP ??

  KUNNEN DUS ONGEVACCINEERDEN , DE GEVACCINEERDEN BESMETTEN ??

  O JA JOH, DUS DAT KUT SPUL WERKT DUS NIET

  en dan mag ik niet naar concerten ??
  niet meer in rijksgebouwen en gemeentehuizen ??

  WAT HEERLIJK ,

  GOOH, HEERLIJK OME BOB DIE SIMPELE ARGUMENTEN

  effe oefenene, krijg allemaal toch de vinkentering , dan wel de touwtyphus

  gegroet ome bob

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   bobzelf.De vaccinazi,s zijn bedoeld om 90 % van de wereldbevolking uit te moorden.Zoals ik het begrijp krijgt iedereen 2 vaccinazi,s,vraag me niet waarom ik dit weet maar na de 1e vaccinazi zouden de mensen willen dat ze nooit geboren waren,en de 2e vaccinazi is dodelijk.

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    HALLO VRIEND
    DUS VANDAAR, ……. BEL MIJ IN 2030 EFFE OP ,

    HOE HET IS GEGAAN ??? WHAHAHAHAHAHA

    EN NATUURLIJK KUNT U OME BOB INENTEN !!

    STUUR GEWOON 2 BUSJES MET ME ers,

    ik denk dat het dan wel opgelost is, whahahaha

    huggie ,

    HET SPELT HEET :

    DE KAT UIT DE BOOM KIJKEN , ZO LANG MOGELIJK ..

    SIMPEL HE ?? MOOI

    OOM BOBBIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, DIKKE LUL 3 BIER !!(a.b.R

    Geliked door 1 persoon

 18. antiislamnu zegt:

  Het echte virus zit in denhaag maar daar kunnen we van genezen worden door PVV te gaan stemmen

  Like

  • BigLJohn zegt:

   antiislamnu; Verkiezingen kunnen dit linkse probleem niet oplossen. Wat de Democraten in Amerika toepassen gebeurt in Nederland al jarenlang. De PVV werd en word nooit groot en word eeuwig gebasht. Allemaal vol goede moed naar de stembus, en wat blijkt na de verkiezingen ? Links heeft weer gewonnen en er komt alweer een links kabinet. Nu, vandaag de dag heel actueel; uitgezonderd de PVV en het FVD is de complete tweede kamer radicaal links gezind. Hoe kun je dan, na al het voorgaande, nog met een gerust hart gaan stemmen. Ik loop al meer dan 50 jaar naar de stembus en het is altijd hetzelfde liedje; links wint de verkiezingen….Ik weet wel wie er niet meer gaat stemmen.

   Geliked door 3 people

 19. Open Eyes zegt:

  Als recente berichtgeving over horeca waar zijn (dat ze voorrang willen bij vaccinatie om dan weer open te gaan, volgens mij geweigerd door regering ‘wie vraagt wordt overgeslagen’) dan VERDIENEN ZE OM KAPOT TE GAAN. In plaats van net als de boeren (of horeca in staten in usa die massal open gaan tegen corrupte wet in) te vechten voor hun bestaan gaan deze ruggegraatloze figuren dus hun personeel (en indirect dus ons bezoekers) verplichten tot die rna/dna veranderende gifspuit. Dat is dus anderen verraden om te overleven (NSB heette dat in WII) in plaats van te vechten voor je familie en bestaansrecht. Deze houding betekent voor mij: zelfs als jullie vol gif zitten, wel je eigen (klein)kinderen eerst hoor, besteed ik nooit meer een cent in de horeca.

  Schop die Koninklijke Horeca Nederland eruit. Het zegt het al … Koninklijk .. dus onderdeel van het corrupte plan. Praten met Pinokkio heeft geen zin Robèr Willemsen. Dat onmens en zijn satanische knechten heeft van zijn Meesters de opdracht ons kapot te maken. Horeca .. leg je lot niet in (vermeend) corrupte anderen maar doe het vreedzaam zelf. Meer dan 50% van Nederland wil geen vaccin … die komen nooit meer bij jullie. Met jullie vaccinatiewens … ik nu al niet meer.

  Elke burger heeft het universele recht zich te verdedigen tegen elk persoon die hem of de zijnen ernstige geestelijke en/of lichamelijke schade aan wil doen.
  Politie en leger hebben nu nog de keuze. Ze zullen winnen wat hebben geweldmonopolie en kogels, maar verdedigen is een natuurlijk recht dat boven elk mensgemaakt recht staat.
  Mijn dood door hun kogels (want ik verdedig me tot het uiterste, hun enige oplossing .. de kogel = moord door Gestapo…NSB… Wehrmacht … land-en volksverraders. Trouw aan vermeend illegale koning en illegale wetten, niet trouw aan het volk.
  Kies oh geweldsmonopolisten … volk of oorlogstribunaal. Als ikoverleef zal ik met liefde uw familie en (klein)kinderen uitleggen waarom Nurnberg2021 hun (groot)ouder tot moord, mensenrechtenschennis heeft veroordeeld. In Nurnberg1946 leidde dat tot de dood.

  Succes en sterkte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s