Propaganda via cijfers

(Door: “bozeoudeman”)

Ja, het is best wel vervelend, die leraar in Frankrijk die vanwege zijn manier van lesgeven is onthoofd door een islamitische vluchteling. Ja, het is olie op het vuur gooien om een petitie te starten om het tekenen van Mohammed-cartoons bij wet te verbieden en  ja, het is ook best een beetje vervelend dat er zoveel overlast gevende asielzoekende migranten zijn die bijvoorbeeld buschauffeurs bedreigen.

Maar kijk nu toch ook eens naar alle goede zaken: de immigranten zijn een inhaalslag aan het maken met betrekking tot ‘integratie’. Zo, dat is mooi, er zijn minder immigranten die crimineel zijn, er zijn meer migranten die hun school afmaken en er zijn meer migranten die succesvol zijn. Laat ik in vijf minuten tijd het lid van de hoofdredactie van het Mekka collaboratieblad Trouw uit zijn roze droom bevrijden.

Oh boze oude man, wat ben je weer negatief. Waarom kun je nu nooit eens een mooi positief verhaal accepteren voor waarheid? Zelfs niet terwijl dit is onderbouwd met cijferwerk, dus dan moet het toch kloppen, want cijfers zijn toch niet zomaar te misbruiken als propagandavoertuigen voor Mekka-doeleinden en wensgedachten van debielen als dit soort redactieleden? Jawel hoor, binnen vijf minuten dat ik dit stuk schrijf.

Er zijn meer immigranten die de school afmaken. Dat is mooi, maar wat de redacteur vergeet te melden, is dat het al decennia normaal is om de middelbare school en vervolgonderwijs in etappes te doen. Dit wordt indirect door de overheid gestimuleerd, want zo tellen scholieren die soms dik in de twintig zijn niet mee als werklozen en zo heeft Nederland zogenaamd de werkloosheid redelijk onder controle.

Dat er meer allochtonen zijn die in bijvoorbeeld de muziek als rapper succesvol zijn, is niet zo vreemd, mits de redacteur erbij had willen vermelden dat er jaarlijks vele tientallen miljoenen via een vorm van positieve discriminatie worden gestoken in vooral muziekprojecten om met name overlast gevende jeugdige allochtonen van de straat te houden. Ook worden subsidies verstrekt om groepen als Kick Out Zwarte Piet et cetera te promoten, zodat de leiders succesvolle Medelanders kunnen worden genoemd.

Dat meer allochtonen contact met buren hebben, is ook iets dat een kleine aanvulling verdient in de zin dat er steeds meer allochtonen in Nederland komen wonen en daardoor sommige straten in bepaalde wijken van al veel steden bijna voor de volle honderd procent uit dus allochtonen bestaan. En dat er moslimburgemeesters zijn, heeft vooral iets te maken met de vele populistische politieke partijen waar zij in zitten en worden gestimuleerd omhoog te klauteren en dus niet veel tot niets met integratie. Ding dong, hoofdredactie!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Propaganda via cijfers

 1. Konkie zegt:

  Helemaal mee eens ‘bozeoudeman” je bent niet negatief. Ze rommelen altijd met de cijfers en vertellen niet de hele waarheid.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Wat ook bijdraagt is het niet meetellen van de volgende generaties.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  We worden geregeerd door een stel volks verlakkers/landverraders die het ‘eigen’ volk (de autochtone Nederlander) schijnen te haten, deze worden constant belogen en bedrogen, helaas is de meerderheid te dom en te onnozel om dat te begrijpen !

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zoals ieder redelijk weldenkend persoon weet kun je in overtreffende trap stellen dat je drie soorten leugens hebt; Kleine leugens, Grote leugens en Statistieken.
  Statistici slagen er altijd in om de cijfers zo te manipuleren dat de vooraf gewenste uitkomst eruit komt.
  En net als @bozeoudeman kan ik des duivels worden van de ons opgedrongen multiculturele samenleving.
  Het komt echter steeds vaker voor dat ik er moedeloos word want wat valt er nog tegen te doen, het zijn meestal de ouderen die zich erover opwinden, degenen die nog een Nederland zonder allochtonen van divers pluimage hebben meegemaakt.
  De jongeren zien dat niet zo, die zaten op school tussen Ali en Mo, hadden wellicht een Turkse of Marokkaanse kameraad of waren stiekem verliefd op Fatima uit de zesde klas of hoe ze dat tegenwoordig noemen.
  Het enige dat misschien storend wer gevonden was dat de Marokkanen en Turken onder elkaar naar een onverstaanbare taal konden overschakelen. Maar verder ?
  Wat kun je nog doen om het om te keren, grenzen sluiten, remigratie bevorderen, het klonk mij tot voor kort nog redelijk in de oren maar het is niet afdoende.
  De grote meute gaat niet terug, waarom zouden ze ?
  De allereerste groep mensen die binnenkwam waren de Indische mensen en de Molukkers en met name die laatsten hebben er vele vele jaren over gedaan om enigszins te integreren.
  De vele Indische mensen, vaak van goede komaf en redelijk welvarend waren talrijk in Den Haag en daar had men niet zoveel moeite mee, die draaiden mee.
  Molukkers niet, die zijn lelijk in de steek gelaten door onze overheid en die gooiden de kont tegen de kribbe.
  Daarna kwamen de Italianen en de Spanjaarden, die leverden weinig problemen behalve dan dat ze ervan werden beschuldigd ‘onze’ meisjes in te palmen.
  Ach die hadden nog iets aandoenlijks en gingen na verloop van tijd weer naar huis.
  Daarna ging het echter crescendo met de toestroom van Turken en Marokkanen, eerst nog degenen die geronseld waren, maar al gauw gevolgd door op eigen gelegenheid reizende gelukszoekers.
  Met name die laatste groep gaat nooit meer weg, tussentijds kwam er nog even een golf uit Suriname bij en stapelden de problemen zich op.
  Zeker, veel van de bezoekers van E.J. Bron hebben die tijd ook beleefd, maar onze jeugd ?
  Die zijn erin opgegroeid, die weten niet beter en zien de problemen met andere ogen.
  Steeds vaker kom ik tot de conclusie dat we de strijd verloren hebben, dat het onomkeerbaar is.
  Niet alleen Nederland heeft de strijd verloren, Europa heeft de strijd verloren.
  Wat rest is de schaamte dat onze generatie het heeft laten gebeuren. En dat tegenstanders van de multiculturele “samenleving” zich monddood hebben laten maken met valse beschuldigingen als racist en nazi.

  Geliked door 1 persoon

 5. Konkie zegt:

  Helemaal mee eens ”bozeoudeman”, je bent niet negatief. Ze verdraaien/liegen altijd met de cijfers en vertellen nooit de waarheid.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2026971506/roep-om-sluiting-utrechtse-moskee-gemeente-lijkt-er-te-lichtzinnig-over-te-doen

  Roep om sluiting Utrechtse moskee: ’Gemeente lijkt er te lichtzinnig over te doen’

  De gemeente Utrecht moet het verzoek van Femmes for Freedom om de alFitrah-moskee te sluiten, opvolgen. Daarvoor pleiten VVD, SP en PVV.

  Shirin Musa, voorvrouw van de organisatie die opkomt voor (seksueel) onderdrukte vrouwen en meisjes, wees er eerder dit jaar op dat in de lessen van de koranschool van de moskee vrouwelijke genitale verminking, polygamie en illegale shariahuwelijken wordt goedgepraat en zelfs onderbouwd.

  Like

 7. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/asia/2020/11/18/coronavirus-rates-soar-in-pakistan-after-wave-of-islamist-mob-protests/

  Coronavirus-infecties stijgen in Pakistan na golf van islamistische groeps-protesten

  Islamabad, de hoofdstad van Pakistan, heeft dinsdag het hoogste Chinese coronavirus-positiviteitscijfer sinds maart gedocumenteerd, een uitroepteken op een stijgende golf van landelijke gevallen die volgen op wekenlange protesten van de islamitische bende tegen de Franse president Emmanuel Macron wegens zijn veroordeling van een jihadistische onthoofding.

  Geliked door 1 persoon

 8. delamontagne zegt:

  Een van de drie die deze zomer in Zuid Frankrijk de chauffeur van een bus doodtrapten/schopten/sloegen, omdat deze hen hun plaatsbewijs vroeg en zei dat ze een mondkapje op moesten hebben, IS VRIJGELATEN door het [on]Gerecht.
  De daders: Mohamed C., Mohammed A., Moussa B., et Sélim Z.10 jul. 2020 ( Alle 4 Noord-Afrikanen [ Marocs ? )
  De chauffeur maakte natuurlijk de ongelofelijk domme fout om zulk hoogstaande Moslim-volk te kleineren door plaatsbewijs te vragen en als ONGELÖVIGE Franse hond, op de mondkapjes te wijzen.
  Dat heeft hij met de dood moeten bekopen.

  De buschauffeur met zijn gezin. Hij zou binnenkort met pensioen zijn gegaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s