BREAKING! – VIDEO: persconferentie advocatenteam Donald Trump

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op BREAKING! – VIDEO: persconferentie advocatenteam Donald Trump

 1. Bas zegt:

  “There are reports that there was a piece of hardware, probably a server, picked up in Germany. Is that true?”

  Powell: “That is true. It is somehow related to this. But I do not know whether good guys got it or bad guys got it.”

  Vertaling

  ‘Er zijn berichten dat er een stuk hardware, waarschijnlijk een server, is opgepikt in Duitsland. Is dat waar?’

  Powell: “Dat is waar. Het heeft op de een of andere manier hiermee te maken. Maar ik weet niet of de goeden het hebben of de slechteriken het hebben.”

  Like

 2. Bas zegt:

  CNN… hahahaha

  Like

 3. Bas zegt:

  BREAKING REPORT: Sidney Powell receives sworn Affidavit From High-Ranking Military Officer Claiming Smartmatic Was Designed to CHANGE VOTES Without Being Detected…

  Vertaling
  BREAKING RAPPORT: Sidney Powell ontvangt beëdigde verklaring van een hoge militaire officier die beweert dat Smartmatic is ontworpen om STEMMEN TE VERANDEREN zonder te worden opgemerkt …

  Like

 4. Republikein zegt:

  😆

  Like

 5. Bas zegt:

  Like

 6. Bas zegt:

  Like

 7. Bas zegt:

  https://summit.news/2020/11/19/leftists-suggest-re-education-camps-firing-squads-banning-talk-radio-to-deprogram-75-million-trump-supporters/

  linksen suggereren ‘heropvoedingskampen’, ‘vuurpelotons’, verbieden talkradio om 75 miljoen Trump-supporters te ‘deprogrammeren’
  Maar Trump-aanhangers zijn de slechteriken.

  Linksen reageerden op een Twitter-thread met de vraag “hoe deprogrammeert u 75 miljoen mensen?” door te suggereren dat Trump-aanhangers geïnterneerd moeten worden in “heropvoedingskampen” en dat alle conservatieve praatradio’s moeten worden verboden.

  “Nee serieus… hoe * deprogrammeer je 75 miljoen mensen? Waar begin je? Fox? Facebook? ” vroeg David Atkins, een regiodirecteur van California Democrats. “We moeten gaan denken in termen van na WO II Duitsland of Japan. Of de mislukkingen van de wederopbouw in het zuiden, ”voegde hij eraan toe.

  Atkins ging verder met het beschouwen van Trump-kiezers als een ‘samenzweringstheorie die de oorlogvoerende doodscultus tegen de realiteit en het basale fatsoen heeft aangewakkerd’, voordat hij een verhulde dreiging uitgaf door te zeggen: ‘Mensen gaan proberen uit te vinden hoe ze zichzelf kunnen verdedigen.’

  Hoewel veel van de reacties in de thread bevestigden de morele hoge grond, eisten regelrechte tirannie of nog meer censuur als middel om ervoor te zorgen dat “de goeden” hun zin krijgen.

  Een geverifieerde gebruiker riep op tot “Processen van Neurenberg”.

  ‘Ik zou naar Duitsland kijken en zien wat ze met nazi’s deden. Omdat je met dezelfde mentaliteit te maken hebt, ”zei een ander.

  Like

 8. Monalisa zegt:

  Advocaat Trump ziet groot complot bij verkiezingen
  Updated 6 min geleden
  12 min geleden in BUITENLAND

  WASHINGTON – De advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump suggereert dat sprake was van een omvangrijk complot rond de verkiezingen. Er lijkt volgens raadsman Rudy Giuliani vooral in door Democraten bestuurde steden te zijn gesjoemeld om de Republikein Trump te benadelen.

  Rudy Giuliani
  „Er is geen sprake van een enkel geval van kiesfraude in een staat. Dit patroon herhaalt zich in meerdere staten”, beweerde Giuliani. „Bijna precies hetzelfde patroon. Dat zou iedere ervaren onderzoeker of aanklager doen vermoeden dat er een plan is uitgevoerd vanuit een centrale locatie om deze kiesfraude uit te voeren.”

  Getuigen
  President Donald Trump houdt al langer vol dat sprake was van misstanden rond de verkiezingen. Hij weigert zijn nederlaag toe te geven. Geloofwaardig bewijs van grootschalige fraude is vooralsnog niet geleverd. Toch blijkt uit een recente peiling blijkt dat veel Trump-aanhangers het niet vertrouwen.

  Advocaat Giuliani beweerde dat zich veel getuigen hebben gemeld. Hij noemde voorbeelden van hoe gefraudeerd zou zijn. „Bijvoorbeeld: als je een fout had gemaakt met je stembiljet en je woont in Philadelphia of Pittsburgh, dan mocht je die fout corrigeren. Maar als je woont in pro-Republikeinse of Trumpgezinde delen van de staat, kreeg je dat recht niet.”

  ’De Democraten controleren de kiescommissie’
  Giuliani schilderde Democratische bestuurders in grote steden af als schurken. „Ze komen overal mee weg”, beweerde hij. „Ze controleren de kiescommissie volledig. En ze controleren de politie. En ze hebben helaas rechters in hun zak die belachelijke en onlogische uitspraken in hun voordeel doen.”
  Een andere advocaat van Trump, Sidney Powell, zei op de persconferentie dat Trump duidelijk met overmacht heeft gewonnen. „Dat gaan we bewijzen.” Zij beweerde dat stemmachines draaiden op software die is gemaakt in opdracht van de Venezolaanse president Hugo Chavez, die in 2013 overleed.

  De president had zelf op Twitter geschreven dat op de persbijeenkomst een „duidelijk en werkbaar pad naar de overwinning” zou worden gepresenteerd. „Alle puzzelstokjes vallen mooi op hun plaats”, concludeerde hij.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Aan de aard en de omvang kun je opmerken dat dit centraal aangestuurd is. Dit was een vooropgezet plan. Biden hoefde daarom ook geen campagne te voeren. Hij zou door de fraude sowieso winnen. Doordat Donald Trump enorme hoeveelheid kiezers achter zich kreeg was het voor de fraudeurs noodzakelijk hier met honderduizenden valse stemmen overheen te gaan. Had Trump minder stemmen gekregen waren de fraude stemmen ook minder geweest en was het niet opgevallen. Er zijn meer stemmen afgegeven als dat er kiesgerechtigden staan ingeschreven. Hoeveel bewijs wil je hebben.

   Like

 9. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 10. guusvelraeds zegt:

  En nu doorpakken. Op het einde van de persconferentie sprongen me de tranen in de ogen van de massa fraude van het laagste tot het hoogste niveau in de Democratische partij aangedaan aan het Amerikaanse volk. De hele zooi moet de bak in. Vanaf de Clintons de Obama’s de Bidens de Pelosi ’s en de Sorossen. Allemaal de bak in. Ze wisten ervan. Hebben het toegestaan en gefaciliteerd. De Nederlandse media is naast de amerikaanse een van de meest corrupte en bias media ooit meegemaakt. Wat zullen ze allemaal gaan huilen. Erik Mouthaan, Charles Groenhuizen, Die glibberige schoonzoon van Pelosi en rest van het laffe zoodje.

  Geliked door 3 people

 11. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 12. andre zegt:

  Hier een artikel met hoe de kansen ervoor staan en Trump nog steeds op 284 kiesmannen kan komen.

  https://sputniknews.com/analysis/202011201081218329-trump-could-still-become-projected-us-election-winner-journo-says/

  Aan Trump en Giuliani zal het zeker niet liggen, deze 2 zijn niet te koop. Ze hebben het Amerikaanse volk achter zich staan maar ook de constitution dus het rechterlijke systeem dat hierover moet gaan oordelen met de juiste republiekeinse poppetjes op de juiste plaats Trump en Jiuliani hebben de Democraten in het verleden al de rug toegekeerd. Het is voor beide partijen een alles of niets race ongekend dit en wat heeft links (Rothschild maffia) zn masker verloren met hun media pooiers.

  Geliked door 1 persoon

 13. gta zegt:

  Wat ik mij af vraag, hoeveel multinationals bedrijven doen hier aan mee, die hier van af weten?
  Kijkend naar de beurzen klopt er iets niet, daar ben ik zelf 100% van overtuigd, dit dienst een agenda. We worden een oorlog in gemurwd …….laat ik het mis hebben?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s