“Levens redden” . . .

De regering heeft nog nooit iemand gedwongen om met roken te stoppen en zo een leven te sparen. Waarom word je dan wel gedwongen om een mondkapje te dragen? DENK JE NOG STEEDS DAT HET GAAT OM “LEVENS REDDEN”?

Geplaatst vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Madam Butterfly“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Levens redden” . . .

 1. Julia zegt:

  Nee dan ben je wel erg naïef als de overheid er is om mensenlevens te redden. Dat hebben we de afgelopen jaren gezien door het kapot bezuinigen van de gezondheidszorg en het in gevangenschap zetten van ouderen heeft dit inmiddels al levens gekost. Dan die idiote doorgeslagen waanzin om smetlappen die niet werken verplicht te stellen als dat deze alleen schadelijk zijn maar let op wie er uitgezonderd zijn Gebedshuizen zoals kerken, moskeeën, synagogen en tempels worden uitgezonderd van de mondkapjesplicht die vanaf 1 december gaat gelden in publieke binnenruimten, stations en luchthavens. Gebedshuizen worden gezien als besloten ruimtes, net als bijvoorbeeld kantoorgebouwen, licht een coronawoordvoerder van het kabinet toe. Nu breekt toch echt mijn klomp mijns inziens komt Jan en Alleman in kerken en gebedshuizen omdat vooral de deuren van kerken openstaan voor iedereen. Hoe wordt er dan omgegaan met het zogenoemde fake besmettingen? Heeft God en Allah ze uitgezonderd van het covid virus? De zoveelste maatregel die niet is te rijmen zoals restaurants in hotels open mogen maar de particuliere restaurants niet. Ook in hotels kan Jan Rap en zijn maat een kamer boeken inclusief diner. Die misdadigers tegen de menselijkheid verzinnen van alles om het leven van de burgers te verzieken en vrijheden af te nemen dan zijn uitzonderingen mijns inziens niet gegrond en is dus het pure discriminatie. De krankzinnigheid binnen de Haagse Maffia is totaal toegeslagen en ongeloofwaardig dan moeten wij nu nog geloven dat die gif vaccins de oplossing zijn? Nou ga mijn deur maar voorbij.

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  De ‘overheid’ is je grootste vijand. Dat weet ik al sinds ik een kind was.

  De ‘overheid’ steelt niet alleen je geld, maar pikt ook je organen in en bepaalt zelfs wat er met je leven gebeurt, wat je ‘mag’ en ‘niet mag’.

  WAT EEN HEL!

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Ondertussen in Duitsland….inval bij dr Noak tijdens live stream

  VANDAAG – Het moment dat gewapende Duitse politie een inval deed in het huis van een # COVID19 lockdown sceptische arts en hem letterlijk behandelde als een terrorist terwijl hij live streamde.

  Like

  • Bas zegt:

   https://www.truenewshub.com/summit/german-doctor-raided-by-armed-police-during-live-youtube-stream/

   Duitse arts overvallen door gewapende politie tijdens live YouTube-stream

   Schokkend beeldmateriaal uit Duitsland laat zien dat dokter Andreas Noack midden in een YouTube-stream wordt overvallen door gewapende politie omdat hij kennelijk de coronaviruswetten heeft overtreden.

   Speculatie woedde op Twitter over de reden voor de inval, waarbij sommigen suggereerden dat Noack actief was geweest in het behandelen van gewonde demonstranten tijdens anti-lockdown-demonstraties.

   Anderen suggereerden dat de reden was dat Noack te veel mensen in zijn huis had verwelkomd, waardoor de COVID-19-beperkingen voor bijeenkomsten werden geschonden.

   “Ik denk dat de man zich schuldig maakt aan het uiten van zijn mening”, zei een andere respondent.

   “Ze hebben de klok teruggedraaid naar de jaren dertig”, merkte een ander op.

   “Krankzinnigheid!” zei een ander.

   Duitsland heeft talloze massale anti-lockdown-protesten meegemaakt, waaronder gisteren in Berlijn, waarbij de politie demonstranten met waterkanonnen trof.

   Geliked door 1 persoon

 4. scherpschutter1943 zegt:

  zo kennen we duitsland weer. Het leek wel of ik naar een film uit de 2e wereldoorlog zat te kijken toen de nazis dit soort dingen ook deden op dezelfde toon en op dezelfde manier. Ze zijn nog steeds niet veranderd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s