Expert: ‘Grootste fraude’ uit Amerikaanse geschiedenis, tot 300.000 nepstemmen in Arizona

(Door: “9ForNews”)

In de Amerikaanse staat Arizona is maandag een hoorzitting gehouden om bewijs voor verkiezingsfraude te verzamelen. Expert Bobby Piton, die officiële overheidsdata heeft gebruikt om de verkiezingen in Arizona te analyseren, sprak tijdens de hoorzitting van ‘de grootste fraude uit de geschiedenis van onze constitutionele republiek’.

Dit speelt zich recht voor onze ogen af. De corrupte mainstream media en tech-oligarchen spannen samen om de verkiezingen te ondermijnen, zei hij. “Dat doen ze via corrupte overheidsfunctionarissen en rechtbanken. Er is zoveel corruptie dat het Hooggerechtshof zich hier waarschijnlijk over moet gaan buigen.”

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

42 reacties op Expert: ‘Grootste fraude’ uit Amerikaanse geschiedenis, tot 300.000 nepstemmen in Arizona

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Nu alleen maar hopen dat een en ander tijdig wordt gepubliceerd, de verkiezingsuitslagen worden gecorrigeerd en de misdadigers worden aangeklaagd.
  M.A.G.A. 4 More Years!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Banderes zegt:

  Precies in lijn met wat gisteren al te horen was in de podcast van Robert Jensen. (Jensen.nl)
  De in het geniep werkende “Deep State” onder leiding van een geheimzinnige zichzelf boven ons allen gestelde supermacht is niet alleen de USA en de EU, maar eigenlijk de hele wereld aan het regeren. Het moet de “Nieuwe Wereld Orde” worden als die geheime macht de strijd zou gaan winnen. De Hemel moge ons bewaren voor deze zwarte toekomst. Ik (78) zal het niet meer meemaken. Maar ik denk natuurlijk met bezorgdheid aan onze kinderen en kleinkinderen.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Banderes.
   Als de door u genoemde “boven ons allen gestelde supermacht” bestaat uit reetkevers als Robje Jetten en laagvliegers als Wiebes, dán hebben wij daar niks van te vrezen.
   (Ik merk van én bij mijzelf, dat ik het laatste jaar steeds ruwer word in m’n taalgebruik; dat zal ongetwijfeld te maken hebben met mijn gruwelijke afkeer van het huidige stelletje dat zich “volksvertegenwoordigers” durft te noemen maar in feite zélfs géén surrogaat-volksvertegenwoordiging voorstelt)

   Like

   • Banderes zegt:

    Nee joh, die lummels zouden in het bedrijfsleven geen enkele rol van betekenis kunnen spelen. Ze vallen onmiddellijk door de mand als domme prutsers.
    Ik doelde met de zichzelf boven ons gestelden op die zgn “rijke” toppers als Klaus Schwab, Feike Sijbesma, Georg Soros etc. Kom op zeg, omdat die vele miljarden meer bijeen hebben geritseld dan ieder van ons zeker. (ik ben gestopt met werken nadat mijn 11e miljoen was mislukt.) Begrijp me goed, ik heb helemaal vrede met mijn huidige situatie. Het zal mijn tijd wel duren is een standpunt wat ik eigenlijk haat. Ik wil blijven meedoen met het leven. Als het kan, tenminste. Ik zal er ook vrede mee hebben als het stopt. Ik heb mijn leven voltooid. Maar ik duld niemand, helemaal niemand die zichzelf even als “boven mij gestelde elite” benoemd. Miljardair of filantroop of wat ook. Ik ben zelf elite. Viir mijzelf, voor mijn omgeving. Jetten, Rutte de Jong en andere flapdrollen
    lach ik vierkant uit.

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    karton.In nederland en europa hebben we ook een deepstate.De (nazi) bilderberg groep waar ons nep koningshuis vuistdiep in zit.Regeringen en politici in europa zijn omgekocht of gechanteerd,en voeren de communistische N.W.O. agenda van de bilderbergers uit.

    Geliked door 1 persoon

 3. andre zegt:

  Ik zocht een dingetje van Trump op op hun site van het Witte Huis en daar kwam ik deze ja best wel indrukwekkende lijst tegen en hier staat nog niet eens alles op.

  https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/the-historic-results-of-president-donald-j-trumps-first-two-years-in-office/

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Voting machines were ONLINE and data went to servers in Germany (We think they were CIA servers)

  MUST SEE ? It’s going mainstream!

  We have it all! pic.twitter.com/ZcxiQAEFm0

  — WW News ? (@WW_NEWS_) November 30, 2020

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Pennsylvania Bombshell: Biden 99.4% vs. Trump 0.6%
  ….
  An expert testifying to the Pennsylvania Senate flagged a batch of ballots that recorded some 570,000 votes for Joe Biden and only 3,200 for Donald Trump.
  ….
  https://spectator.org/pennsylvania-bombshell-biden-99-4-vs-trump-0-6/?paywall=0

  Maar linkse grootbekken en idioten vinden dit normaal zelfs als het abnormaal

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Wonderen bestaan….niet

  Biden lost 212 more counties than Obama did in 2012 (Biden won 477 counties vs Obama who won 689), yet Biden magically gained 13 million more votes than Obama… please… #RiggedElection

  — Eric Trump (@EricTrump) November 30, 2020

  Like

 7. Jan zegt:

  Server van Georgia direct gewist na klacht over fraude
  https://apnews.com/article/877ee1015f1c43f1965f63538b035d3f

  The rift in the Democrat Party hierarchy is not between moderates and progressives, but between Trotskyites and Stalinists.

  — Mark R. Levin (@marklevinshow) November 30, 2020

  Geliked door 1 persoon

 8. Peter zegt:

  Het Hooggerechtshof zal de beslissingen nemen,kunnen all nepjournalisten uit gaan huilen ,en jammeren dat het plots oneerlijk is verlopen, gek dat je ze nu niet hoort ,zouden ze soms met hun kop in het zand zitten .

  Like

 9. Jan zegt:

  Witness at #MichiganHearing says all military ballots she saw looked like “xerox copies” of each other, none were registered Michigan voters and all were for Biden pic.twitter.com/nU6OMG7M88

  — Team Trump (@TeamTrump) December 1, 2020

  Like

 10. Bas zegt:

  PATRIOT ALERT:

  Information being received NOW that Communist China purchased Dominion Voting in October 8 for $400M.

  Efforts underway to verify. If true, this confirms other evidence that Communists intend to overthrow our government to get our precious land.

  NOT ON OUR WATCH.

  Vertaling:
  PATRIOT ALARM:

  Er wordt NU informatie ontvangen dat het communistische China Dominion Voting op 8 oktober heeft gekocht voor $ 400 miljoen.

  Er worden inspanningen geleverd om te verifiëren. Als dit waar is, bevestigt dit ander bewijs dat communisten van plan zijn onze regering omver te werpen om ons kostbare land te bemachtigen.

  NIET TIJDENS ONZE WACHT

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Dominion

  “Wat ik zag in het TCF-centrum was compleet f ****.”

  “Er werden verschillende keren stembiljetten door de tabellermachines gestuurd. 8-10 KEER geteld.”

  Dominion-aannemer Melissa Carone LEGT dit verkiezingsfiasco BLOOT op #MichiganHearing. KIJKEN:

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  MICHIGAN

  “De stembiljetten zagen eruit alsof ze allemaal precies dezelfde * XEROX EXEMPLAREN * van het stembiljet waren.”

  ‘Ze waren allemaal voor Biden. Over de hele linie. Er was geen ENKELE Trump-stem.’

  Meer vernietigend * bewijs * dat de media zullen negeren

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  MICHIGAN.

  “Ze dupliceerden het en ik vertelde de stationmanager dat ik die resultaten moest zien. En hij zei dat ik NIET … ik * mocht * niet* ernaar kijken.”

  Hoorbaar * hijgt * bij #Michigan Hoorzitting als ingenieur vertelt een adembenemend geval van wanpraktijken bij verkiezingen

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Bekijk hoe een Dominion-vertegenwoordiger bij Gwinnett County Election Central, die verantwoordelijk is voor het tabelleren van stembiljetten en het certificeren van resultaten, bezig is met het downloaden van gegevens naar een USB vanaf de Election Management Server, sluit deze aan op een laptop, manipuleert de gegevens en gebruik dan de USB-stick.

  Like

 15. Bas zegt:

  Luitenant-generaal Mcinerney: ‘Dit is verraad, ze proberen deze regering omver te werpen’.
  @RealDonaldTrump
  moet een National Emergency for Foreign Election Interference afkondigen. We hebben de Insurrection Act & schorsing van Habeas Corpus nodig.

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Klokkenluiders wierpen dinsdag nieuwe onzekerheid over het verkiezingsproces van 2020 en beweerden dat tot 288.000 stembiljetten waren verdwenen, nog eens 100.000 waren onjuist gedateerd, en post die president Trump promootte werd weggegooid terwijl post voor Joe Biden werd bezorgd.

  https://www.washingtonexaminer.com/washington-secrets/whistleblowers-post-office-labeled-trump-mail-undeliverable-388-000-ballots-backdated-disappear?_amp=true&__twitter_impression=true

  Whistleblowers: Postal Service labeled Trump mail ‘Undeliverable,’ 388,000 ballots backdated, ‘disappear’

  Like

 17. Bas zegt:

  DE CHINA-CONNECTIE: Moederbedrijf van Dominion Voting Systems ontving $ 400 miljoen van Swiss Investment Bank – 75% eigendom van de Chinese regering

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/china-connection-parent-company-dominion-voting-systems-received-400-million-ubs-bank-switzerland-75-owned-chinese-government/?utm_source=Twitter&utm_medium=PostTopSharingButtons&utm_campaign=websitesharingbuttons

  DE CHINA-VERBINDING: Moederbedrijf van Dominion Voting Systems ontving $ 400 miljoen van Swiss Investment Bank – 75% eigendom van de Chinese overheid

  Een onderzoek naar SEC-documenten heeft uitgewezen dat het bedrijf dat eigenaar is van Dominion Voting Systems $ 400 miljoen dollar ontving van een Zwitserse bank met nauwe banden met de Chinese regering, minder dan een maand voor de verkiezingen.

  Dominion Voting Systems exploiteert stemmachines in 28 staten en is door president Trump en zijn aanhangers ervan beschuldigd betrokken te zijn bij het schrappen van miljoenen stemmen voor Trump en het omzetten van stemmen naar Biden op verkiezingsavond.

  “Op 8 oktober 2020 heeft Staple Street Capital SEC Form D-aanbiedingen en een verkoopbedrag van $ 400.000.000 ingediend bij de ontvanger van de verkoopcompensatie, geïdentificeerd als UBS Securities”, stelt het onderzoek, waarin ook wordt opgemerkt dat in december 2014 nog een betaling van $ 200.000.000 werd ontvangen

  “UBS Securities is een Zwitserse investeringsbank die 24,99% bezit van UBS Securities Co LTD, een Chinese investeringsbank. De resterende 75% van UBS Securities CO LTD is eigendom van de Chinese overheid ”, aldus het rapport.

  De algemene eigenaren van UBS Securities Co LTD zijn;

  – Peking Guoxiang (33%)
  – UBS (24,99%)
  – Guangdong Comm. Groep [zh] (14,01%)
  – China Guodian (14%)
  – COFCO-groep (14%)

  Afgezien van UBS zijn de andere vier eigenaren van UBS Securities allemaal communistische Chinese frontgroepen.

  Geliked door 1 persoon

 18. Bas zegt:

  Getuige-deskundige zegt dat hij gelooft dat de cijfers in Arizona frauduleus zijn op basis van de gegevens: “Ik neem liever ontslag dan die resultaten gecertificeerd te hebben” in Arizona vandaag

  Like

 19. Vi H zegt:

  Er is GEEN enkel bewijs van omvangrijke fraude aangetroffen aldus minister Barr vandaag!

  Like

 20. Jan zegt:

  Medewerkers van de Democraten in Michigan en Georgië knoeiden met militaire stembiljetten – vulden nieuwe in, 100% VOOR JOE BIDEN

  Witness at #MichiganHearing says all military ballots she saw looked like “xerox copies” of each other, none were registered Michigan voters and all were for Biden pic.twitter.com/nU6OMG7M88

  — Team Trump (@TeamTrump) December 1, 2020
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/pure-evil-democrat-operatives-michigan-georgia-tampered-military-ballots-filled-new-ones-100-marked-joe-biden/

  Geliked door 1 persoon

 21. Jan zegt:

  Op video is vastgelegd hoe verkiezingsfunctionarissen bewijsmateriaal vernietigden

  Twitter did a great job censoring the Dominion Watch hashtag.
  Georgia elected officials had no idea we were on the ground filming them destroying evidence.
  — Ron (@CodeMonkeyZ) December 2, 2020

  Like

 22. Jan zegt:

  This fine Michigan GOP lady has been involved with elections 25 yrs, last 8 of which with voting integrity. Gutless Democrat weasel State Sen @JeffMIrwin tries to blame everything on @realDonaldTrump & Michigan GOP.
  Will bless your heart to watch the back and forth! 1/4 pic.twitter.com/MlJv8dIpS6

  — President-Elect Reed (@Herbert_L_Reed) December 1, 2020

  Geliked door 1 persoon

 23. Jan zegt:

  Stembiljetten voor Biden werden met honderduizenden met vrachtwagens aangevoerd

  Trump Attorney Phil Kline: Two Trailers Full of Completed Ballots Were Delivered to Pennsylvania from NY — One on November 4th! (VIDEO)

  “I Was Driving Completed Ballots from NY to Pennsylvania – So I Decided to Speak Up” — UPDATE: USPS Contract Truck Driver Who Transferred 288,000 FRAUDULENT BALLOTS from NY to PA Speaks at Presser (VIDEO)

  Jesse Morgan, a truck driver with USPS subcontractor says he was suspicious of his cargo load of 288,000 COMPLETED ballots: “I was driving completed ballots from New York to Pennsylvania. I didn’t know, so I decided to speak up.” pic.twitter.com/YYIiZL1V55

  — Team Trump (@TeamTrump) December 1, 2020

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/driving-completed-ballots-ny-pennsylvania-decided-speak-update-usps-contract-truck-driver-transferred-288000-fraudulent-ballots-ny-pa-speaks-presser/

  Geliked door 1 persoon

 24. Jan zegt:

  De criminelen staan duidelijk boven de wet

  Wetgever in Missouri ontdekt dat Dominion de belastingen in Missouri niet betaalt en dus niet in de staat werkzaam mag zijn – maar er zijn hier nog steeds verkiezingen

  While investigating corrupt Dominion Voting Systems in MO, I learned they were dissolved last year for failure to pay income taxes all while still running our elections! @realDonaldTrump #stopthesteal pic.twitter.com/WB7FMuL7sj

  — Justin Hill (@HillForMissouri) November 30, 2020

  Like

 25. Jan zegt:

  Team Trump
  @TeamTrump
  Witness in #MichiganHearing talks about truck of mail-in ballots showing up at 4 a.m. on election night to a polling location

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Jan.
   Ik heb 100% vertrouwen in uw reacties met gegevens betr. het stemmen-tellen in Amerika.
   Wat ik mij echter in ’t geheel NIET kan voorstellen is, dat er geen enkele advocaat of andere deskundige in Amerika zou zijn die een dergelijke gigantische fraude niet boven water zou kunnen krijgen.
   Nu lees ik weer over 300.000 frauduleuze stemmen voor Biden, even hiervoor las ik over miljoenen frauduleuze stemmen, nu zélfs over vrachtwagens vól Biden-stemmen waarmede gesjoemeld zou zijn, aan de grens met Canada werd kort ná de verkiezingen een vrachtauto vól met Trump-stemmen tegen gehouden, die door Biden-aanhangers zouden worden vernietigd in Canada.
   Ik kan er eigenlijk niet veel meer van geloven , van die grootschalige fraude.
   Voor de goede orde : óók ik hoopte op een zege voor Trump !!!!!

   Like

   • Bas zegt:

    De fraude is niet grootschalig, dus niet door het héle land, maar vooral is er sprake van zware fraude in de swing states.

    Like

   • karton zegt:

    @ Bas op3-12-2020 om09.34 u.
    Een fraude met vrachtauto’s vol stembiljetten die verdwijnen, 100-duizenden stemmen van overledenen , totaal gaat het toch om miljoenen stemmen ?
    Dat noemt u NIET grootschalig ?
    Óók al gaat het maar om enkele staten, het gaat toch om de aantallen ?

    Like

 26. Bas zegt:

  Dozen vol valse stembiljetten…..

  “Stembiljetten moeten een poststempel hebben om als geldig te worden beschouwd en alleen USPS heeft een wettige poststempelstatus.
  Daarom kunnen UPS, FedEx en andere particuliere partijen technisch gezien niet betrokken zijn bij het verzenden van stembiljetten, ”vertelde UPS aan Reuters.
  Oke, dan verklaar dit eens:

  Mag de UPS truck eigenlijk wel officieel verkiezingsmateriaal bevatten?
  Omdat ik, en drie DominionWatch-vrijwilligers, een UPS-truck met een ballet van dozen met de aanduiding ‘officieel afwezig stembiljetten’ zagen ophalen uit het magazijn van de minister/ secretary of state.

  Like

 27. Bas zegt:

  Met cadeaukaarten zijn de stemmenbiljetten afgekocht van de Nevada Native Amerikanen (Indianen)

  Het Nevada Native Vote Project plaatste foto’s op Facebook op ElectionDay van lachende stemmers die $ 25 cadeaubonnen vasthielden nadat ze hun stembiljetten hadden overhandigd.

  De berichten zijn sindsdien verwijderd, maar niet voordat ze werden gearchiveerd.

  Like

 28. Bas zegt:

  130.000 tot 280.000 voltooide stembiljetten werden van New York naar Pennsylvania verzonden. De stembiljetten en de trailer waarmee ze werden vervoerd, verdwenen.

  Like

 29. Bas zegt:

  Getuige uit Michigan zegt dat alle militaire stembiljetten eruit zagen als Xerox-exemplaren – er waren GEEN Trump-stemmen

  ‘Geen van de militaire stembiljetten was een geregistreerde kiezer en de stembiljetten zagen eruit alsof ze allemaal exact dezelfde xerox-kopieën van de stembiljetten waren’, getuigde de getuige voor de Senaatscommissie van de staat in het Binsing Office Building in Lansing, Michigan.

  Like

 30. Bas zegt:

  Een getuige op de hoorzitting in Michigan zegt dat de stemmachines van Dominion waren verbonden met internet. Als dat waar is, is dat zo’n beveiligingsprobleem dat ik niet eens weet waar ik moet beginnen.

  Like

 31. Jan zegt:

  More Evidence: @PhillDKline
  explains how ballots that were counted in Pennsylvania were shipped from New York #MAGA #AmericaFirst #Dobbs

  video

  Like

 32. Jan zegt:

  Wie fraude aantoont die wacht de Google Archipel

  Twitter suspends mathematician who swore that the results of the Az. election was fraudulent and should not be certified
  https://3speak.co/watch?v=vladtepesblog/ocelxuip&jwsource=cl

  Like

 33. Jan zegt:

  Officier van Justitie van Michigan onderzoekt wangedrag van Cynthia Johnson wegens bedreigen naar regeringsleden.

  Cynthia A. Johnson of the Michigan House of Representatives has a message to you.
  She appears to be calling on her “soldiers” to make you pay.
  Remember this. I won’t forget Cynthia. pic.twitter.com/8PrbD7nIXX
  — CHUD Unchained. (@UncleGulag) December 9, 2020

  “Make Them Pay!” – Michigan Democrat Cynthia Johnson Issues Threat – Calls Out ‘Soldiers’ to Take Care of Trumpers (VIDEO)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s