PEGIDA-KOZP: 1-0

(Door: “Helena”)

In het vorige verslag van de landelijke intocht in Spakenburg, met de Sint en de enige echte Zwarte Pieten, hebben we aangetoond dat de behoefte aan deze eeuwenoude traditie enorm is, zeker in deze vreselijk zure tijden waarin men elkaar argwanend op gepaste afstand, en als dat niet gebeurt, nijdig met samengeknepen ogen boven een muilkorf aankijkt en afblaft. Een mooier decor was dan ook niet denkbaar in het oer-Hollandse Spakenburg en met de zon erbij zelfs sprookjesachtig! De vrolijkheid was weer terug in de straten en de vele positieve reacties waren hartverwarmend.

Maar, daar is het niet bij gebleven beste lezers van deze onovertroffen site: er was werk aan de winkel! De vijand namelijk had zich alweer in diverse steden en dorpen gemanifesteerd d.m.v. protestdemonstraties, pestbezoekjes, dreigtelefoontjes, mails etc. met de bedoeling de winkeliers, die het nog waagden om de traditionele Zwarte Pietjes in de etalage te zetten, te corrigeren! De “Black Panthers” stuurden zelfs hun “welpjes” het land in om de winkelier ter plaatste de verkoop van zijn artikelen onmogelijk te maken! De etalages werden – als ze het zelf al niet deden – door het tuig afgeplakt! De toegang tot de winkel werd de klanten zelfs ontzegd, doordat ze er breeduit voor gingen zitten, gewapend met de bekende voorgedrukte protestbordjes! De irritatie richting deze agressieve pestkoppen loopt met de dag meer op! Men ergert zich groen en geel, maar men blijft – in tegenstelling tot dit gajes – rustig en bedaard, maar hoelang nog?

Eindhoven de gekste!

In Eindhoven de gekste had KOZP vorige week zondag ook aangekondigd te komen “demonstreren” met wel 500 man! Ze zouden ze daar wel eens even leren dat ook de grijze Piet, waar Eindhoven voor gekozen had om de “gekwetsten” onder ons tegemoet te komen, voor hen niet acceptabel was: het bleef nog steeds een neger, maar dan een stoffige! Het is nooit goed bij dat tuig, etteren is een verdienmodel voor ze, dat is hun corebusiness waar ze dik voor betaald krijgen! Maar slim Pepita Nederland heeft, zoals inmiddels bekend is, nog een appeltje te schillen met John (over-my-dead-body) All Mighty, en vroeg dan ook een demo aan op dezelfde dag, dezelfde plek en dezelfde tijd, en kreeg daar, boven verwachting (!), toestemming voor! Misschien dat geniepige Johnnie stilletjes op een confrontatie hoopte, waarvan de gevolgen voor Pepita desastreus zouden zijn gezien het verschil in aantallen? Maar: uit zeer vertrouwelijke bron was gelekt dat ook de voetbalfans hadden aangegeven KOPZ een “warm” welkom te willen geven, en dat was voor de lafaards de reden om een dag van tevoren hun demo af te zeggen. “Tegen zo’n muur van haat” waren ze niet bestand! Wat wel bleef staan, was de demo van Pegida, die had al toestemming en Eindhoven kon niet meer terug!

Die zondag dus was Eindhoven overal op voorbereid. In en om het centrum was het complete politiearsenaal ingezet: te paard, op de fiets, met auto’s en de bekende arrestantenbusjes stonden ook al paraat om te voorkomen dat er een veldslag zou plaatsvinden die zijn weerga niet zou kennen! Ze hielden er blijkbaar alsnog rekening mee dat de etters van KOZP toch zouden opduiken, en als dat gebeurde, ook de jongens van PSV!

We wandelden met onze Zwarte Pietjes rustig vanaf de parkeergarage richting het centrum en werden onderweg door een enkeling – want het was nog vroeg – toegejuicht. Ook meldde zich een regionale journalist, die Edwin even op beeld liet uitleggen waarom het nodig was dat we ons als de originele Zwarte Pieten lieten zien.

De politie hield ons nauwlettend in de gaten en bij de Markt – achter een provisorisch hek – werden we nog even tegengehouden en onze paspoorten gescand om te controleren of het om dezelfde Zwarte Pieten ging die wel vaker als zodanig optreden, zoals bijvoorbeeld vorig jaar in Apeldoorn. Er zouden nog meer Zwarte Pieten onderweg zijn die zich later zouden aansluiten, zij zouden te herkennen zijn aan een witte lap stof (vrede) aan hun broekriem! Na controle betraden we de Markt, en een aarzelend publiek, verbaasd over de enorme politiemacht, vroeg zich af waarom er zulke draconische maatregelen nodig waren als Zwarte Piet pepernootjes kwam uitdelen aan de kindertjes: “Nou, voor onze veiligheid!”, hetgeen verontwaardigde reacties opleverde, maar ook begripvolle: “Nou, dan is het goed, niet dat ze jullie als een stel criminelen zien, die zijn vandaag gelukkig niet gekomen!”

De groep Zwarte Pieten vormde een vrolijke aanblik, ondanks het feit dat er niet gezongen mocht worden, en er geen muziek mocht worden afgespeeld middels een geluidsinstallatie, hiermee had Eindhoven ons toch nog een loer gedraaid! Edwin wil dan ook weten of KOZP diezelfde restricties – als ze gekomen waren – had opgelegd gekregen.

Onder politiebegeleiding liepen de Zwarte Pieten (de groep was inmiddels compleet) na een uurtje naar het demo vak. We moesten er wel om lachen, onderweg een en al geclaxonneer, blije gezichten en duimen omhoog, terwijl wij als een soort van gevaarlijke staatsvijanden werden ingesloten. Het hek voor het demo vak waar we moesten gaan staan, werd zelfs hermetisch afgesloten! De sympathisanten die ons verhaal wilden aanhoren, werden niet toegelaten en daar baalden ze behoorlijk van, alles onder het mom van “cornonamaatregelen”. Daar stonden we dan voor een grote leegte, maar wel met een batterij aan journalisten die maar foto’s bleven maken, en bleven filmen en daar maakte Edwin dankbaar gebruik van. Op camera legde hij een statement af: “Wij allemaal worden gevolgd, mijn dossier is al vier A-4 tjes dik, mijn hele handel en wandel wordt door de overheid gecontroleerd, zelfs als ik een boodschapje ga doen! En ik niet alleen, ook de mensen die naar een Pegida-demo gaan, krijgen een “special treatment” en kunnen een bezoekje van de politie verwachten. Zo wordt men geïntimideerd in de hoop dat ze het in het vervolg wel uit hun hoofd laten om te gaan demonstreren!”

Zo! Dat kwam aan! Een mevrouw van de plaatselijke onafhankelijke pers, die ons de hele tijd volgde, was diep geschokt en merkte op dat de journalisten, die onze “staatsman” en die enge “prikminister” tijdens hun landelijke interviews bevragen, nooit in beeld komen en er ook nooit kritische vragen worden gesteld!

Terug naar de parkeergarage – weer onder strenge begeleiding – klonk er gejuich en een welgemeend applaus vanuit een zijstraat, waar de sympathisanten stonden te wachten. Edwin en zijn gevolg werden door een escort van 2 motoragenten de stad uit geleid tot ze er zeker van waren, kilometers verderop, dat de kust veilig was. Dat moeten we de politie van Eindhoven nageven: dat was heel tof, enorm bedankt hiervoor!

Nijmegen, het Havanna aan de Waal

Deze week hebben we ook het kneiter linkse Nijmegen bezocht. Daar werden we door een enkele verwarde strontverwende puber uitgescholden voor “racisten” en begonnen er een paar etterbakjes “No more blackface” te scanderen, hetgeen op veel verontwaardiging stuitte! De meeste mensen vonden het namelijk supergaaf! Een meisje van een jaar of 18 werd zelfs emotioneel toen ze ons groepje Zwarte Pieten zag. Met tranen in haar ogen en uit de grond van haar hart verzuchtte ze: “O, wat lief dat jullie dit doen! Ik word hier zo gelukkig van! Dank jullie wel!” Met een glimlach op haar lieve koppie nam ze het handje strooigoed aan en vervolgde ze haar weg.

Tiel´s Flipje kreeg bezoek

En het was zaterdag feest in Tiel! Maar niet alleen daar, ook in Den Haag, Rijswijk en Deventer, lazen we, waren er acties van Zwarte Pieten, heerlijk! Het wordt nog eens een hype! In Tiel hadden we onze komst van tevoren aangekondigd, er was toestemming om zelfs met een gettoblaster, waar Sinterklaasliedjes uit klonken, de feestvreugde te verhogen. Een straatmuzikant paste spontaan zijn repertoire aan de omstandigheden aan. In plaats van het veel te vroege ‘jingle bells’ klonk er: “O KOM ER EENS KIJKEN” door de straten. We beloonden hem met een hele hand pepernoten en suikergoed. Voor de banketbakkerij, waar de “gewraakte” Zwarte Pietjes nog stonden opgesteld (eentje haalde kapriolen uit aan een rekstok), poseerden we even voor de etalage en liepen daarna corona-proof netjes de winkels een voor een af. We werden met veel enthousiasme ontvangen. Bij de markt langs de viskraam passeerden ons de roetveegpieten, die probeerden op te vallen door in een tuk-tuk vol pakjes door de straten te rijden, maar geen mens die daar belangstelling voor had. “Daar gaan de echte!! Die andere zijn de nep pieten, daar is toch geen zak aan!”, riep een man, terwijl hij zijn duim op stak.

Malden bij Nijmegen

Op de terugweg nog even langs het winkelcentrum in Malden bij Nijmegen. Daar had KOZP een schoenenzaak belaagd en de manager opgedragen zijn – na een behandeling met schuurpapier tot roetveeg getransformeerde – Pietjes uit de etalage te halen! Dus roetveeg was ook weer niet goed! De man vond het geweldig dat de Zwarte Pietjes hem een hart onder de riem kwamen steken, en de aanwezige klanten kwamen niet meer bij: “Ik was van mijn geloof gevallen, maar ik ben weer helemaal om: ze bestaan nog, de echte!”, grinnikte een klant, terwijl hij het aangeboden strooigoed aannam. “Mijn dag is weer goed!”

Even verderop stond een ‘dame’ – overduidelijk van de linkse kerk – gehuld in een Derde Wereld outfit en met een bontgekleurd mondmasker op, foto’s te maken. Toen ze klaar was, begon ze hysterisch te gillen: “Vreselijk, dit is toch niet meer van deze tijd! Walgelijk!” Ze maakte zich gehaast uit de voeten toen we riepen: “Aansteller, natuurlijk zijn we wel van deze tijd, je ziet het toch!”

Toen de eerste kindjes, aangemoedigd door hun ouders, dichterbij kwamen en de snoepjes uit de netjes visten, werd Malden wakker. De een na de ander begon te lachen en er werden foto’s gemaakt. “Super dat jullie dit doen, jullie zijn helden!” Maar toen we het pleintje overstaken om de kledingwinkels te bezoeken, dook er ineens een geüniformeerd mannetje op dat zich bekend maakte als de manager van het winkelgebied. Hij wilde wel eens weten wat we van plan waren! De gedachte drong zich bij ons op dat hij ingeseind was door dat linkse Derde Wereld mens. Je kunt tenslotte niemand meer vertrouwen! “Hoe ziet het eruit meneer?” Hij moest toegeven dat dat wel duidelijk was. “Ja, maar is dit een demonstratie. Wat is de bedoeling, dat wil ik weten, want ja u snapt toch wel dat ik hier verantwoordelijk ben voor de orde en veiligheid! Dit is niet aangekondigd! We hebben hier ook KOZP gehad, die had het wel netjes aangemeld, en dat is heel goed verlopen!” We verwezen hem naar het artikel in De Gelderlander, waarin de manager van de schoenenzaak zijn beklag had gedaan over de brutaliteit van het tuig van KOZP. “Ja, je moet in deze tijd wel uitkijken natuurlijk, jullie verschijnen kan wel eens heftige reacties oproepen en het kan zomaar gebeuren dat iemand hier niet tegen kan en dan overgaat tot geweld! En ja, dan hebben we gedonder en dat willen we natuurlijk niet! Het moet een inclusief feest zijn voor alle kinderen, zodat niemand zich gekwetst voelt”

Er ontstond een pittige discussie. De man wilde zich hier duidelijk niet aan “branden” en probeerde ons al richting de uitgang te bonjouren, maar daar namen we geen genoegen mee. “Weet u meneer, wij voelen ons ook vaak genoeg gekwetst. En weet u waarom? Al die mensen die hier binnengelaten worden door de overheid mogen hun eigen cultuur blijven uitoefenen, hen wordt geen strobreed in de weg gelegd! Afrikanen hebben een feest waarbij ze dagenlang trommelen, joelen en schreeuwen, de buurt wordt er horendol van en de moslims hebben het Offer- en Suikerfeest. Daar zijn wij ook niet blij mee en al helemaal niet met die gesluierde vrouwen die over de straat lopen te waggelen. Daar irriteren we ons ook enorm aan, maar ik kan de neiging om ze die sluiers af te rukken, omdat het een achterlijke vrouwonvriendelijke dracht is en niet van deze tijd, wél onderdrukken! Zo beschaafd zijn wij! Maar wij, de oorspronkelijke bewoners van dit land, opgegroeid met deze eeuwenoude traditie die niets met discriminatie te maken heeft, moeten ons aanpassen aan hun grillen! Steeds meer! In plaats van dat de kinderen geleerd wordt op school hoe deze traditie is ontstaan, krijgen ze een boekje van een gesubsidieerde Ghanees te lezen, waarin ze zich moeten herkennen als institutioneel ‘racist’! Kijk, daar bij de bloemenzaak liggen de kerstbomen al klaar, het Sinterklaasfeest dat altijd zo gezellig was, wordt genegeerd. Het hangt hier vol kerstversieringen, terwijl het nog een maand duurt voordat het Kerst is en straks mag dat ook niet meer van de moslimpjes!”

De man moest, terwijl hij zag hoe we tijdens het gesprek onze aandacht voor de kinderen niet verloren en pepernoten bleven uitdelen, toegeven dat het eigenlijk te gek voor woorden was. “Jullie hebben me overtuigd! Ik hou van jullie! Hebben jullie aan een half uurtje genoeg?”

Door:
“Helena”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op PEGIDA-KOZP: 1-0

 1. scherpschutter1943 zegt:

  scherpschutter1943 is geen racist maar hij kan die kop van de akswazi en de airfryerf niet meer zien. Walgelijke kutlui en die worden nog door autochtoon nederland onderhouden ook.

  Geliked door 2 people

 2. dutchess43 zegt:

  Helena, hou vol. Nog maar een krappe week en dan kunnen Jerry en Akwakkie weer terug in hun herenhuishol. Verdomd nog aan toe, als ik beter lopen kon marcheerde ik nog met jullie mee!

  Geliked door 1 persoon

 3. Bob zegt:

  Wat een hartverwarmend verslag geweldig dat jullie daar nog het enthousiasme voor kunnen opbrengen Helena we lezen het graag bedankt

  Geliked door 2 people

 4. Alfred Mol zegt:

  Toch is het een schande dat da volk van KOZP de autochtone NL-ers wil voorschrijven/ gebieden wat wel en niet mag. Vervelen, brutaal volk.
  En dan zijn ze verbaasd dat ze “gediscrimineerd” worden.

  When in Rome do as the Romans do…

  Geliked door 1 persoon

 5. wauso zegt:

  Zwarte Piet, Zwarte Piet, wie kent hem niet.
  Zwarte Piet, Zwarte Piet en natuurlijk Sinterklaas.

  Geliked door 1 persoon

 6. vangie1206j zegt:

  Waar is ONZE hermandad die voor ONS op komt en dat kozp. tuig het land uit trapt.
  Waarom mogen de Nederlandse traditie niet meer en van dat buitenlandse rapalje wel.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   De hermandad is geïnfiltreerd met linkse trollen die het geüniformeerde voetvolk commanderen die de orders uitvoeren en daarvoor de klappen opvangen. Die orders worden in het geheim gegeven door groenlinkse/communistische politici die zelf met hun mooie praatjes buiten schot blijven. Vroeger waren de hermandatters orderbewaarders, waar de gewone burger zich door beschermd voelde. Tegenwoordig zijn de hermandatters de onderknuppels/ kapo’s van de totalitaire haagse macht en hebben de hermandatters alleen maar tot taak om de belangen van de elite veilig te stellen.

   Geliked door 1 persoon

   • En Ja Scherpschutter1943.
    Het idiote daarbij is dat diezelfde Hermandatters zich afvragen hoe het toch kan dat de burger steeds meer een hekel krijgt aan de Hermandatters.
    Kun je aan zien dat ze het nuchter nadenken nou niet bepaald uitgevonden hebben.

    Like

 7. M. zegt:

  De grootste racisten zijn de mensen die ( betaald en beloond) het hardste schreeuwen tegen racisme te zijn.

  Like

 8. reageerbuis zegt:

  Niet alleen de acties zelf, maar ook jouw beschrijving, Helena, is hartverwarmend!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s