Alsof je in een slechte klucht gevangen zit . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sandra“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Alsof je in een slechte klucht gevangen zit . . .

 1. Bob zegt:

  De GGD is met deze voorwaarden
  knetter gek.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Quote van de dag van Lucia;
   Kerk en Staat beide manipulatie bolwerken maar waar de een 10 geboden nodig heeft wil de ander alles verbieden op 10 regels na, het is een kleine stap van atheïst naar anarchist.

   Geliked door 1 persoon

 2. Frauke zegt:

  Een kind kan de was doen ! Stelletje omhooggevallen plunderaars…

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Vroeger had men gekkenhuizen,die zijn weg,en de Patienten zitten nu in de regering .

  Geliked door 4 people

 4. andre zegt:

  En gelukkig mogen we weer van Rutte naar de kapper op advies natuurlijk van het Outbreak Management Team. De leden van het OMT zitten er op persoonlijke titel en zijn geheim net als wat er wordt besproken maar zal toch als bindend advies worden overgenomen door de regering. Jaap van Dissel en loopjochie van Bill Gates is voorzitter. Aura Timen is secretaris en mag de schoenen poetsen van Bill Gates. Maar ook viroloog Ann Vossen, Leiden natuurlijk, heeft nog nooit een dag normaal gewerkt en is 100% afhankelijk van het staats infuus.

  Nu moest ik hier natuurlijk hard om lachen maar een dansje doen wel of niet met kerst en veel meer gekkigheid dan is dat OMT een stel kleuters, de regering Rutte huichelaars en de GGD de winkel waar de laffe boodschap naar buiten wordt gebracht. Deze GGD gaat U een veilig prikje geven? Nee niet bij mij.

  Viroloog Ann Vossen heeft iets gedaan met Herpes en er schiet me nu ook nog een verhaal te binnen, eigenlijk een soort raadseltje waar ik wel wat hulp bij kan gebruiken.

  De universiteit van Wageningen is ook een eng links bolwerk vanaf het begin af aan al en ik wil jullie meenemen naar het jaar 1960 de maand september. Toen was er een kneiterlinkse studente met de naam Lucie. Op de een of andere reden had zij privileges en ze mocht ook een onderzoek doen. Ze mocht een onderzoek doen bij mossels en Herpes net als virologe Ann Vossen. Wie de prof was waaronder dit gebeurde weet ik niet en misschien was dit wel prof Schwab. Maarja linkse meisjes zijn niet zo goed met studeren en liggen liever met de beentjes omhoog hun eigen mossel te verkopen. Dit studentje kon niet meer stuk en werd de hemel ingeprezen, won allemaal prijzen en onderscheidingen maar beviel ook van een kind op 6 mei 1961. Dit was een heel bijzonder kind want dit kind heeft de ruggegraad van een mossel en een herpes lipje. Wie is dit kind? Reacties graag deponeren bij E.J. Bron.

  Als hoofdprijs een applaus wat je kan verzilveren bij de DNB Klaas Knot tw van 1 miljard euro. Als troostprijs een zak pepernoten uitgereikt door echte zwarte pieten.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ andre.
   Ja , wie is dit kind ?
   Een soortement van mossel met een herpes-lipje ?
   Ik gok op Marion Koopmans ! Zij heeft wel wat van een mossel + herpes-lipje.
   Ik zal m’n rekeningnummer deponeren bij E.J.Bron, zodat het geld rechtstreeks daarop gestort kan worden, dus aub NIET via Klaas Knots, want die is niet te vertrouwen.

   Like

   • andre zegt:

    Nee dat is niet goed. Marion Koopmans is wel een herpes dingetje dat achterbaks op de Nederlander is gekomen. Marion Koopmans zit inderdaad stiekem in het OMT en gaat dan als een klein kind op zoek naar de oorsprong van het virus in China nadat de PCR test door de mand is gevallen. Ook de oorsprong van het echte vrius hoeft ze helemaal niet naar China maar de zak pepernoten uitgereikt door echte zwarte pieten is zeker op zn plaats. Nog een kleine hint dan. Dit kind is een soort virus waar we ook nooit meer vanf komen.

    Like

  • LUCIA zegt:

   Ik weet niet de naam van het kind maar gezien de beschrijving van de mossel ruggegraat en het herpeslipje, zou je het denk ik in de politieke gelederen moeten zoeken…. weet je ook of het leugen-gen zwaar oververtegenwoordigd is???

   Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Wat is dat, decemberfeesten……🤡

  Geliked door 2 people

 6. droevige mof zegt:

  Decemberfeesten, wat een woord. Alleen om niet het boze woord Sinter of Kerstmis te gebruiken, want Kerst is Christus en dat is niet politiek correct.
  Maar alles is er al eerder geweest. In de DDR werden de kerstengeltjes eindejaarspersonages (Jahresendfiguren) genoemd.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @ droevige mof;Sorry mijn duits is niet daverend maar een poging wil ik wel wagen
   Hoe noemen ze Merkel dan …. de ultime endlosingfiguur fur depopulation in europa…samen met de franse macaroni natuurlijk.

   Like

 7. Hovawart zegt:

  Voor mensen die geen vaccinatie wensen en voor gevaccineerde mensen gelden er straks een willekeur aan verschillende regels, uitzonderingen en zelfs permanente noodmaatregelen al gelang naar bevolkingsdichtheid …….gelden er zelfs diverse wettelijke bepalingen die ook nog eens verschillen per regio, stad en dorp, winkelstraat en kerk………..om sociale frictie en ideologische wrijving te voorkomen.
  En waar blijft het kabinetsvoorstel voor het verplicht dragen van een bril met roze glazen…..?
  (gewoon als politieke statement voor genderneutraliteit of als een kekke modeaccessoire bij de roze Iphone, Earbuds, koptelefoon, hoodie, petje of hoofddoek en verplicht mondkapje voor op instagram….een roze bril met achteruitkijkspiegeltjes om niet steeds over je schouders te kijken of je blik van je smartphone af te wenden…..een maakbare maatschappij, een lijpe wereld.)

  Geliked door 3 people

 8. Lost Johnny zegt:

  Dit is toch een grap he? Als dit serieus is zijn ze compleet gek geworden.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Lost Johnny.Nee geen grap,ik waarschuw mensen al heel lang dat de satanische globalistische elite 90 % van de wereldbevolking willen uitmoorden.Dit alles voor de installatie van een communistische N.W.O. (great reset)

   Geliked door 1 persoon

 9. Hans van Meijgaard zegt:

  BELACHELIJK , HEBBEN JULLIE NIKS BETERS TE DOEN.

  Like

 10. Boike zegt:

  Om alle schijn van ambtsmisbruik te verhoeden, zullen deze regels van het abnormaal uiteraard wellicht niet gelden voor Bruno Oey, de niet vervolgde zoon van de rood-groene gender Halsema, de burgemeester van de inclusiviteitssstad aan de Amstel, die kan fietsen op een fiets, die op slot staat, en die eerder dit jaar, omdat de sfeer zo goed was, niet ingreep bij een demonstratie op de Dam, waar alle corona regels werden overtreden, terwijl zij daar ook zelf rondliep met een button van de aktievoerenden, maar zich wel grote zorgen maakte over de toekomst van haar schattebout, nadat hij door de politie opgepakt was, toen hij samen met zijn kompanen uit de inclusiviteit op een woonboot, waar ze helemaal niets te zoeken hadden, aan het zwaaien waren met een echt edoch onklaar gemaakt wapen van zijn papa, die daarvoor geen vergunning had.

  Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  Gelezen op twitter:
  Als kinderen in de klas zwarte Piet zeggen moeten ze nablijven. Groep 7…. ja, mensen bizar. Het gebeurt gewoon.

  Like

 12. karton zegt:

  Het berichtje van de GGD A’dam gaat alleen maar over zingen én dansen.
  Dat is wel prettig want dan hoef ik voor gehéél andere “festiviteiten”, binnen mijn 2-persoons- huishouden, de afstand van 1,5 meter niet in acht te nemen.

  Like

 13. Boike zegt:

  Decemberfeesten, wat zijn dat voor feesten ??? Ik heb daar nog nooit van gehoord. Is dat zoiets als het Oktoberfest in Beieren ??? Of heeft het verbod iets te maken met de cultus om Zwarte Piet te verbannen uit de Nederlandse cultuur ??? Of zijn dat wellicht de jachtpartijen van de royals op de kroondomeinen bij Apeldoorn ??? Dus die dierenbeulen mogen niet meer zingen en dansen als ze voor hun plezier hun moordlusten willen botvieren en herten, wilde zwijnen, of konijntjes afschieten.

  Geliked door 1 persoon

 14. de GGD benut nog steeds de bewezen onbetrouwbare corona test (de Portugese rechter heeft dit erkend op 21 nov.) ; dus duizenden mensen ten onrechte ziek verklaard. Wat gaat dit ons kosten ?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Alphons Mantel 2 december 2020 om 17:31

   Dit gaat ons ons leven kosten.
   Geen enkele normale mens kan overleven onder een kwaadaardige dictatuur vol leugens en corruptie.

   Like

   • LUCIA zegt:

    Er komt een punt dat zelfs het domste jongetje van de klas het ziet …hopen dat dat snel gebeurd. En dan met zijn allen er tegen aan ik weet nog wat leuke ideeën voor opgespaard vuurwerk!!!

    Like

 15. Tistochwat zegt:

  De lieden die dergelijke smeerlapperij verzinnen, zijn niet gek, maar gevaarlijk kwaadaardig.
  Van een ‘normale gek’ heeft niemand last.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s